Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 29/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε μας ξημέρωσε μια πολύ δυνατή μέρα, κυρίως για
επαγγελματικά ζητήματα. Ήρθαν τα κρύα, μπήκαν τα κεφάλια μέσα. Έρχεται ο ήλιος και η ζέστη, Τζαμάικα εμείς.. Καμία σωτηρία, δε λέτε; 

Αστρολογικά λοιπόν, η μέρα είναι τυχερή και μαγική, για όσους κυνηγούν ένα νέο όνειρο, για εκείνους που θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους, για μια νέα συμφωνία. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, δηλαδή οι συμπεριφορά μας, θα είναι η καλύτερη, μες στην ευγένεια και τις γλύκες, γιατί μόνο τότε θα κερδίσουμε τις εντυπώσεις..

..άντε καλή μας επιτυχία..

φιλάκια..


Κριός
Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη σε διάφορα επαγγελματικά ζητήματα και στις εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν άμεσα! Δε σας ενοχλεί καθόλου αυτό, αντιθέτως είστε ορεξάτοι, γεμάτοι από ιδέες. Μπορεί ακόμα να αναλάβετε και τις δουλειές των άλλων, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με θέματα που σας αφορούν. Καλά μη το παρατραβήξετε, γιατί δεν είναι πάντα αυτή η λύση! Το συμφέρον σας πάνω από όλα!

Ταύρος
Η μέρα σας είναι ήδη πολύ καλά οργανωμένη, συνεπώς δε χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε το σκοπό σας. Μπορεί να σας ρωτήσουν διάφορα, εσείς να πείτε την αλήθεια και όποιος έχει πρόβλημα, νερό ή ξύδι;;; Κάτι μπορεί να συμβεί είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Λέτε να γίνει κανά θαύμα;;; you never know!

Δίδυμος
Φτου μη σας ματιάσω, έχετε τόση δύναμη και αποφασιστικότητα, που τίποτα δε σας σταματά! Πρέπει να γίνει το δικό σας, να πετύχετε το στόχο που έχετε βάλει για να εκπλήξετε μερικούς που μέχρι χθες δε πίστευαν σε εσάς! Το έχετε, να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, δε ξέρω με τι ασχολείστε, μπορεί ακόμα να έχετε ανοίξει και βιβλίο τις μέρες αυτές! Επενδύστε στον εαυτό σας για ένα καλύτερο αύριο. Δώστε τα όλα, τώρα που παίζει και το αστρολογικό..!!!

Καρκίνος
Έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα! Θαύμα μπορώ να πω, αφού συνήθως είστε αφηρημένοι και χαζολογάτε, αλλά να που με λίγη καλή προσπάθεια μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους σας. Σήμερα οτιδήποτε και αν σας ρωτήσουν θα την έχετε έτοιμη την απάντηση στο τσεπάκι. Θα συγκλονίσετε μερικούς, αλλά προφανώς κάπου σας έπιασαν αδιάβαστους εχθές και σας ενόχλησε πολύ. Όσο ενδιαφέρεστε, άλλο τόσο θα είστε μέσα στα πράγματα.

Λέων
Μέρες μαγικές κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Ανέβηκαν οι δουλειές σας; Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτή; Αυτό που έχετε αναλάβει το ολοκληρώσατε με επιτυχία; Πάντως, είστε εντός θέματος, έχετε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο σκοπός είναι πάρετε εκείνη την αύξηση και να μπορέσετε να κάνετε πέντε πράγματα για τον εαυτό σας. Ή να ξελασπώσετε από παλιές πληγές του παρελθόντος! Λέτε;

Παρθένος
Πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν θα βρουν τη λύση τους και εσείς θα ηρεμήσετε επιτέλους. Εντάξει μπορεί το στομάχι σας να έχει γίνει κόμπος, αλλά τελικά το δικό σας θα γίνει, θα το δείτε. Ναι μερικές φορές πρέπει να σας βγάλουν τη ψυχή, αλλά τα πιστεύω σας είναι τόσο δυνατά, γεγονός που εντυπωσιάζει αρκετές ψυχές. Ένας καλός διάλογος, έχει τα πιο όμορφα αποτελέσματα. Μην εξαγριώνεστε!

Ζυγός
Τι σας συμβαίνει; Έχετε πάει στις Μπαχάμες και δε το ξέρω;;; Μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία σήμερα, μπορεί να ζήσετε και αξέχαστες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας, μπορεί και με μια νέα γνωριμία. Από την άλλη στη δουλειά σας, κάτι ευχάριστο προκύπτει και παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση. Βασικά τόση ευτυχία έχει καιρό να σας μοιράσει το σύμπαν, κανονίστε να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Λάμπετε ολόκληροι..!!!

Σκορπιός
Μέρα πολύ δυνατή και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε προσωπικό. Οτιδήποτε βάλετε μέσα στο μυαλό σας θα το κάνετε, ο κόσμος να χαλάσει. Είτε υπάρξουν συνέπειες, είτε όχι, εσείς πρέπει να κάνετε το κομμάτι σας. Σας βλέπω να μιλάτε ακατάπαυστα, να εκφράζετε τα όνειρά σας φωναχτά, οι ιδέες σας να περιέχουν οτιδήποτε φοβερό, τρομερό και εξωπραγματικό. Άλλοι άνθρωποι. Ασυγκράτητους σας βρίσκω.. μήπως κάτι σας πείραξε;;;

Τοξότης
Η κατάλληλη μέρα για να ζητήσετε εκείνη τη χάρη. Δε νομίζω να σας αρνηθεί κανείς τίποτα, γιατί έχετε μυριστεί τη δουλειά και θα είστε κάπως σα γατούλες. Νιαουρίστε άφοβα γιατί πρέπει να συμβεί και αυτό. Είτε αφορά τη δουλειά, είτε μια προσωπική σας σχέση, φροντίστε να έχετε τη διάθεση του αμοιβαίου, γιατί μόνο τότε θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας. Όλα είναι θέμα συμπεριφοράς!

Αιγόκερως
Έφυγαν οι σκοτεινές οι σκέψεις μέσα από το κεφάλι σας, η ηρεμία επέστρεψε στη προσωπική σας τη ζωή, όχι δε σας λένε ψέματα, ούτε σας απατούν. Έτσι όπως φέρεστε μερικές φορές τους διώχνετε τους άλλους, ένταση στην ένταση, πόσο πια! Φροντίστε να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, να ανταλλάξετε γλυκόλογα και περασμένα, ξεχασμένα!

Υδροχόος
Στη καρακοσμάρα σας ως συνήθως! Είναι θέμα ανέμου. Προς τα πού φυσά; Κόντρα εσείς! Μέρα φοβερή και τρομερή γιατί έχετε τα κέφια σας, ανανεωθήκατε, επιβεβαιωθήκατε, πήρατε τα πάνω σας και τώρα έχει σκληρή δουλειά. Ένα νέο project! Διαφορετικό, μοναδικό και αξεπέραστο; Σας συμπαθούν ξανά, γιατί η αλήθεια είναι πως όταν λάμπετε εσείς, λάμπουν και οι άλλοι. Τι λέω εγώ; Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

Ιχθύς
Πολύ καλή μέρα για να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Για να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και ας πληγώσετε μερικές ψυχές. Το μυαλό σας είναι σε διάφορα ζητήματα, θέλετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας, είτε όχι. Πείτε την αλήθεια, θέστε εσείς τους όρους σας και μη το βάζετε κάτω με τίποτα. Σκληρό για μερικούς, απαραίτητο για εσάς!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos