Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 15/03/2017 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως μου έχετε λείψει τόσο πολύ, οι απουσίες μου, με έκαναν να καταλάβω για ακόμα μια φορά, πόσο σημαντική είναι η επαφή μου μαζί σας καθημερινά.
Θέλω να εκφράζομαι ελεύθερα, να επικοινωνώ, να χαμογελώ, να συμπάσχω, σε αυτό που λέγεται ζωή.. και ας κλαίμε, ας γελάμε, δε πειράζει, όλα έρχονται και φεύγουν. Τίποτα δεν είναι μόνιμο και εννοείται τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Φανταστείτε τα λέει αυτά μια Ταυρίνα και για να είμαι ειλικρινής, η ανασφάλεια που νιώθω είναι απίστευτη. Δε ξέρω τι μου ξημερώνει, φοβάμαι για τα πάντα! Ίσως αυτό να με κάνει πιο σκληρή, πιο δυνατή, πιο ανεξάρτητη, να τιμωρώ τον εαυτό μου κατά καιρούς, γιατί πρέπει να μάθω στα δύσκολα και όχι να χαλαρώσω στα εύκολα!

Λατρεύω τη σταθερότητα, ότι χτίζω λιθαράκι-λιθαράκι είναι δικό μου, μου ανήκει και θα το προστατέψω μέχρι θανάτου! Μήπως πηγαίνω στο πόλεμο κάθε μέρα και δε το έχω πάρει χαμπάρι;;; Από την άλλη όμως είμαι μια γατούλα. Το βράδυ, θέλω να κουρνιάσω κάπου ζεστά, κάπου όμορφα, στη γωνίτσα μου, εκεί που χαλαρώνουν οι αισθήσεις. Εκεί που είμαι η γνήσια Ταυρίνα.. Η ερωτιάρα..

φιλάκια..


Κριός
Είστε μια χαρά και δυο τρομάρες. Με πολύ καλή διάθεση ξεκινάει η ημέρα σας, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με κόσμο και κοσμάκι και να κανονίσετε διάφορα. Από την άλλη αν θέλετε να ζητήσετε κάτι από το σύντροφό σας, ή από το αφεντικό σας, είναι η κατάλληλη ημέρα. Ντυθείτε ωραία, για να είστε γοητευτικοί και σαγηνευτικοί.

Ταύρος
Αχ ακόμα ο Άρης να κάνει τα μαγικά του. Προετοιμάζει το μαγικό το φίλτρο. Υπομονή. Για αυτό σήμερα μη προσμένετε εκείνο το μήνυμα, θα ασχοληθείτε για ακόμα μια φορά με τη δουλειά σας. Εντάξει εργασιοθεραπεία και χαρά, κλείστε τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί όταν σας βρει ο Έρωτας, θα πρέπει να είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε.. Αγωνιώ!!!

Δίδυμος
Μήπως πήρατε λεφτά; Γέμισε η τσέπη σας ξανά; Κάτι έγινε μαγικό, ή θα συμβεί όπου να’ναι και η χαρά σας πολύ μεγάλη. Μήπως σας κάλεσε κάποιος για δουλειά; Βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Θετική και αισιόδοξη η μέρα σας, για αυτό και εσείς μη καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένετε το θαύμα. Κινηθείτε αναλόγως, κάτι όμορφο σας συμβαίνει και ανανεώνεστε, ξαφνικά!

Καρκίνος
Εργασία και χαρά έχει το πρόγραμμα σήμερα, για αυτό να ξεχάσετε τις βόλτες και τα ραντεβουδάκια γιατί σας αναθέτουν νέες αρμοδιότητες. Έτσι είναι οι προαγωγές χρυσά μου, λέμε τώρα, γιατί από τίτλους γεμίσαμε και από υπηρέτες επίσης.. Αφήστε τις υποσχέσεις για μια άλλη μέρα, να είστε ειλικρινής με τους δικούς σας τους ανθρώπους και στο σπίτι νωρίς!

Λέων
Με πολύ καλή διάθεση ξεκινάει η ημέρα σας, αφού κάτι έχει γίνει στη δουλειά και έχετε ενθουσιαστεί τόσο πολύ, έχετε τόσες ιδέες, είστε έτοιμοι για όλα. Βαστάτε τα άλογα, ωραίος ο αυθορμητισμός, αλλά σιγά-σιγά, γιατί θα ξεφουσκώσει και μετά άντε να σας μαζεύουμε. Να είστε εκφραστικοί, επικοινωνιακοί και σχετικά αθόρυβοι. Μιλήστε μόνο εκεί που πρέπει!

Παρθένος
Και επειδή εργάζεστε όλη μέρα και δε προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα άλλο, θα αναθέσετε ένα σκασμό αρμοδιότητες στους δικούς σας τους ανθρώπους, μέχρι να επιστρέψετε θα πρέπει να έχουν φτιάξει όλα! Θα φωνάξετε μια γυναίκα να σας το καθαρίσει; Κάποιο μάστορα να σας φτιάξει τα μερεμέτια; Ότι χρειάζεται θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα. Και ένα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες.. μμμ ότι πρέπει..

Ζυγός
Που λέτε κάτι θα ψαχουλέψετε από εδώ και εκεί και θα κολλήσετε όλη την ημέρα με αυτό. Δε ξέρω αν είναι επαγγελματικό το σχέδιο, ή προσωπικό, πάντως θα το δουλέψετε δίχως να σας πάρουν και πολύ χαμπάρι. Αγνές οι προθέσεις σας πάντα, στη πορεία όμως πολλά αλλάζουν. Έτσι δεν είναι; Αποζητήστε στιγμές μοναξιάς όχι για να μελαγχολήσετε, αλλά για να δημιουργήσετε!

Σκορπιός
Άτιμα πλασματάκια. Το μυαλό σας είναι στο χρήμα. Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε μια ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να την αρπάξετε διακριτικά, δίχως να μάθει κανείς τίποτα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η μέρα της λαμογιάς θα έλεγα καλύτερα, αφού τη βρίσκετε την άκρη, το μόνο που χρειάζεται είναι ρίσκο και τόλμη. Και δόξα να έχει, έχετε όλο το πακέτο!

Τοξότης
Μέσα στις καλοσύνες θα είστε σήμερα και τη κατανόηση. Αγνώριστοι θα έλεγα, αφού μπορεί αρκετοί να απορήσουν πώς εσείς κρύβετε ένα τόσο γλυκό άνθρωπο μέσα σας.. Ότι σας ζητήσουν θα το προσφέρετε, δίχως αντιστάσεις, έτσι επειδή έχετε τη διάθεση να συνεργαστείτε όμορφα, ανεξάρτητα από το χρόνο που θα σας πάρει. Φτιάξτε, δημιουργήστε, παίξτε ομαδικά!

Αιγόκερως
Εργασία και πολύ κούραση θα έλεγα, γιατί είναι πολλά αυτά που κάνετε κάθε μέρα, πόσο πια; Ε λοιπόν, να ζητήσετε βοήθεια και να είστε δίκαιοι πάνω σε αυτό. Μη τα φορτώσετε όλα πάνω σε ένα άτομο. Γιατί και αυτό θα σας δημιουργήσει πρόβλημα. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε λίγο τη κατάσταση, υπέρ σας πάντα, γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα καιρό τώρα!

Υδροχόος
Είπαμε ζόρικες οι ημέρες, αλλά όχι και όλες! Σήμερα πιάστε χαρτί και μολύβι και γράψτε ότι έχετε να κάνετε. Ακόμα και αυτά που βαριέστε τόσο πολύ. Είναι πολλά;;; Να ζητήσετε βοήθεια. Να κάνετε πάσα μερικά. Ας καταλήξουν όλα στα χέρια σας. Θα είναι ολοκληρωμένα για να τα τσεκάρετε. Να βάλετε τη πινελιά σας. Δραστηριοποιηθείτε σε πιο προσωπικά θέματα. Κινηθείτε με διακριτικότητα. Ξυπνήστε!

Ιχθύς
Να ντυθείτε ωραία γιατί δε ξέρετε πού θα βρεθείτε σήμερα. Ναι μεν θα ξεκινήσει η ημέρα σας δυνατά, αλλά όλο και κάποιο τηλεφώνημα θα έχετε, όλο και κάποιος θα σας ξεσηκώσει για βόλτα και εσείς επειδή είστε και μυστήρια παιδιά, θα ακολουθήσετε και ότι προκύψει. Έχετε διαύγεια και τακτοποιείτε πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε, με το πιο μαγικό τον τρόπο. Φωτιά μη πάρουμε.. κατά λάθος!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos