Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Το Παρελθόν επιστρέφει με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Κριό! by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Υπήρχε περίπτωση να μην αναφερθώ σε ένα τέτοιο γεγονός; Να μη μπω στο πειρασμό; Δε γίνεται, θα πάθω κάτι! Χρόνια έχω διαπιστώσει, πως
όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο Κριό, κάποιοι κόβουν φλέβες! Συμβαίνουν τα απίστευτα. Δε της ταιριάζει το περιβάλλον, πολύ κόκκινο βρε παιδιά! Τέλος πάντων, τώρα που είναι πολύ θυμωμένη, εξαγριωμένη, αφού ζει για τον έρωτα, τις αγάπες και τα λουλούδια, θα φέρει τα πάνω-κάτω, έτσι για να μείνει αξέχαστη ως παρουσία, να είναι αιώνια η φήμη της!

Ε λοιπόν, μερικές ψυχές θα νιώσετε πολύ περίεργα εκεί έξω! Σα να σας τσίμπησε κάτι το μαγικό, ξαφνικά το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε εκείνο το μαναράκι, που αν και εφόσον και γιατί και κλάφτα Χαράλαμπε! Τραγικό εεε;;;
Συνεπώς κάποιοι θα επιστρέψετε στα γνώριμα, παλιά, αγαπημένα εδάφη και κάποιοι θα πρέπει να τους υποδεχτείτε! Οπότε η έκπληξη είναι στον οικοδεσπότη. Στο άτομο που θα ανοίξει τη πόρτα! Μεταφορική η έννοια, αφού μπορεί να προκύψει και ένα τηλεφώνημα, ή μια συνάντηση τυχαία. Λόγια μετάνοιας, μήπως είναι απόγνωσης; Μάτια που κλαίνε, μήπως είναι απελπισία; Μια βραδιά παθιασμένη από καλό έρωτα, μήπως είναι.. ούπς.. όχι κακές λεξούλες.. no sex..??? Το έσωσα!

Και για να μη τα πολυλογώ, παίζουν δυο περιπτώσεις! Ή τσακωμοί, εντάσεις, παρεξηγήσεις και ξαφνικά το αντίο! Ή ένας απρόβλεπτος έρωτας! Το παρελθόν πάντως, το βάζει το χεράκι του, να το ξέρετε! Για αυτό και θα αναφερθώ μόνο στα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν κάτι.. λίγο πιο μυστήριο! Όμως ποτέ δε ξέρετε.. you never know..!

φιλάκια..


Δίδυμοι
Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια για ένα επαγγελματικό θέμα, από κάποιον φίλο σας, κάποιον γνωστό, ένα άτομο που ίσως να έχετε περάσει πολλά μαζί. Μπορεί να θέλετε να ξεκόψετε από το παρελθόν, όμως η ιστορία γράφτηκε, υπάρχει συνέχεια και τίποτα δε τελειώνει έτσι απλά! Η επαφή σας με αυτό το πρόσωπο θα σας θυμίσει πολλές καλές και κακές στιγμές. Από τη μια θα χαρείτε, από την άλλη θα προβληματιστείτε, γιατί δεν είστε σε φάση να κάνετε restart στο ίδιο το σημείο. Θέλετε περισσότερα. Μια μελαγχολία θα τη νιώσετε..

Παρθένος
Γλυκά μου εσείς θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Έρχεται το μαναράκι από τα ξένα και είτε σας πλήγωσε μια φορά και ένα καιρό, είτε όχι, θα συγκλονιστείτε κανονικά! Σας βλέπω να ζείτε μεγάλες στιγμές, γεμάτες από πόθο και έρωτα και μια ευκαιρία ακόμα να τη δώσετε, γιατί το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό! Μη το σκέφτεστε, γιατί το σύμπαν σας κάνει δώρο, όλα αυτά που ζητούσατε τα τελευταία 3-4 χρόνια;;;; Και εννοείται πως αναφέρομαι μόνο στους ελεύθερους της παρέας..

Ζυγός
Κάποιος σας χτυπάει τη πόρτα και συγκλονίζεστε κανονικά! Έρχεται, είναι στο δρόμο, πάντως ένα σοκ θα το νιώσετε. Μια τυχαία συνάντηση, μπορεί να είναι η αιτία, να φουντώσει ένας έρωτας μεγάλος και ξαφνικά μια γλυκιά κουβέντα, να σας παρασύρει σε στιγμές σεξουαλικά αχαλίνωτες και λίγα λέω! Μετανιωμένο το πρόσωπο πολύ, με τις καλύτερες τις προθέσεις και με δάκρυα στα μάτια;;; Εσείς τι θα κάνετε για αυτό;;;

Σκορπιός
Σε εσάς δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο, όμως συμβαίνει κάτι άλλο! Ένας έρωτας γεννιέται. Υπάρχει χρόνια εκεί έξω, μόνο που τώρα ωριμάζει, γίνεται πιο φανερός; Και ξαφνικά μπροστά σας το μαναράκι. Το γνωρίζετε ήδη. Απλά ως δια μαγείας ξεθολώνει το μυαλό σας, βλέπετε εκείνη την ύπαρξη, να είναι εκεί και σας περιμένει.. κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Επιτέλους!

Τοξότης
Οι μετανιωμένοι της παρέας! Συγγνώμη που το λέω, αλλά ένα άτομο το σκέφτεστε έντονα, το πληγώσατε μια φορά και ένα καιρό και είστε έτοιμοι να πείτε ένα μεγάλο συγγνώμη! Αυτό είναι έντονο πολύ! Από την άλλη άνθρωποι από το παρελθόν μπουκάρουν στο σπίτι σας και σας προκαλούν ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις! Όταν υπάρχουν εκκρεμότητες.. πάντα επιστρέφουν!

Υδροχόος
Μακάρι να ήταν έρωτας χρυσά μου, αλλά είστε και ζαβά πέρα από απρόβλεπτοι χαρακτήρες, συνεπώς θα αναπολήσετε το παρελθόν, θα ψαχτείτε σε μια σοφίτα ή αποθήκη και θα καταπιαστείτε με μια παλιά σας συνήθεια. Τι θα φτιάξετε, ένα ραδιοφωνάκι; Ένα ποδήλατο; Σίγουρα κάτι που θα σας θυμίζει τα παιδικά σας τα χρόνια, την ανεμελιά και εκείνα τα αγνά τα συναισθήματα. Και πάλι μόνοι, σα τη καλαμιά στο κάμπο, όμως με ένα χαμόγελο να!

Ιχθύς
Γλυκά μου το μυαλό, θα σας παίξει μυστήρια, ρομαντικά παιχνίδια. Θα θυμηθείτε τη μια σας την αγάπη και την άλλη και θα αναρωτιέστε τι θα γινόταν αν οι επιλογές σας ήταν διαφορετικές. Θα σηκώσετε το τηλέφωνο έτσι για να ακούσετε μια φωνή γνώριμη; Θα στείλετε ένα μήνυμα και ότι προκύψει; Πάντως κάποια ζουζουνιά τη κάνετε γιατί το συναίσθημα θα σας παρασύρει και θα θελήσετε να το νιώσετε ζωντανά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos