Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Υδροχόε μη μασάς!


Και επειδή οι μέρες και οι νύχτες είναι μαγικές, υπάρχει ένας άλλος αέρας έξω, πιο ζεστός, πιο ανοιξιάτικος, πιο ρομαντικός, οι επιθυμίες ζωντανεύουν ξανά και για αυτό θα μιλήσω σε εσένα, εκείνον τον ονειροπόλο το τύπο, που από τη μια θέλει τόσα και τόσα και από την άλλη σταματά γιατί φοβάται αυτό το κάτι.. το ανεξήγητο σκοτάδι σου..






Υδροχόε μη μασάς! Κάνε το κομμάτι σου. Νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου. Λάμπεις. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις αυτό που σου αρέσει και συγχρόνως να ανοίξεις νέες πόρτες για κάτι πιο μαγικό. Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου, όποιες και αν είναι αυτές και κάνε πάσα τα δύσκολα σε άλλους. Καιρός να δεις αληθινά το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο καθένας και να έχεις και τη τέλεια δικαιολογία να κάνεις εκείνο το ξεκαθάρισμα που λέγαμε..
Προσπάθησε να συνδυάσεις τη ψυχαγωγία με τα επαγγελματικά σου, δηλαδή ο σκοπός είναι τελικά εσύ να περάσεις καλά, να φτιάξεις το είναι σου, το ψυχολογικό και μετά όλα θα έρθουν από μόνα τους. Θα σου έλεγα να παρασυρθείς και σε ερωτικές ακολασίες, αλλά με μέτρο, γιατί έχεις άλλες προτεραιότητες, να χαράξεις μια νέα πορεία..

Υδροχόε στο ξανά λέω, μη μασάς! Έχεις μια ιδέα που σου αρέσει πολύ και έχεις ξεσηκωθεί και πρέπει να πραγματοποιηθεί ο κόσμος να χαλάσει. Κάνε το! Τι το σκέφτεσαι; Πόσα χρόνια έχεις να νιώσεις έτσι λίγο θετικά μυστήρια; Κάτι έχει ξυπνήσει το είναι σου και έχεις τον τρόπο να διώξεις τα κακά τα πνεύματα που σε έχουν κυριεύσει τα τελευταία τα χρόνια.. Θες να έρθω να σε πιάσω από το χέρι; Γίνεται και αυτό..

Άλλωστε η Νέα Σελήνη στις 28/3 να σε λίγες μέρες, θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ δυνατός, ικανός για τα πάντα. Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Τι έγινε; Επανήλθε εκείνο το ονειροπόλο το αγόρι; Κράτησε το όσο μπορείς, μη το διώξεις μεθαύριο. Φιλοξένησέ το και δημιούργησε. Κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί και να το έχεις προκαλέσει εσύ. Φοβερό δεν είναι;;;

Υδροχόε μη μασάς, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου. Τόλμησε σε ότι ποθείς, σε ότι ονειρεύεσαι, διεκδίκησε αυτό που σου ανήκει, φέτος μπαίνουν όλα στη θέση τους, παίρνεις το αίμα σου πίσω. Λάμπεις και είσαι πολύ όμορφος. Έτσι σε θέλω..!

η μαγική, αόρατη, κρυφή δύναμή σου..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos