Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 09/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε κιόλας Πέμπτη;;; Να και ένα ευχάριστο μαντάτο! Όχι πως
αγωνιώ για κάτι το μελλοντικό, αλλά να, έχω μια έντονη επιθυμία να πέσω στο κρεβάτι μου και να μη σηκωθώ για καμιά εβδομάδα! Μπας και στρώσει το είναι μου.. Έφαγα πολύ ξύλο μες στο Φλεβάρη, πρέπει να γιατρέψω τις πληγές μου.. Πού είσαι βρε άνοιξη;;;;;;;;;;;




Όποιος κοιμάται βλέπει όνειρα. Όποιος δε μπορεί να κοιμηθεί, δε βλέπει τίποτα. Προφανώς δε τα θυμάται, γιατί η αγωνία είναι μεγαλύτερη όταν προσπαθεί κάποιος να γίνει ένα με το κρεβάτι του και αυτό να τον διώχνει. Βάσανα που έχει η ζωή!
Και γιατί να βλέπουμε όνειρα; Δε μας φτάνει το ζωντανό;;;; Το καθημερινό;; Γιατί οι εκπλήξεις πολλές, τα απρόβλεπτα επίσης, τι έχει να μας προσφέρει ένα όνειρο;;; Την αυταπάτη; Τη παραίσθηση; Αυτό που λέμε, παρηγοριά στον άρρωστο; Ή να μας αγχώσει περισσότερο, για να ξυπνήσουμε τρομάζοντας ακόμα και με τη σκιά μας;;;

Αιώνιες ερωτήσεις! Ενοχλητικές, σπαστικές, εκνευριστικές, όμως τι στην ευχή σημαίνουν όλα αυτά;;; Η μέρα αστρολογικά είναι πολύ δυνατή. Μαγικά αισιόδοξη τη βρίσκω και αναρωτιέμαι, τι είναι αυτό που θα μου φτιάξει τόσο το κέφι;;;;

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή μέρα, για να κανονίσετε να πάτε μια βόλτα με τους φίλους σας, κάπου καλά, για να ψυχαγωγήσετε τον εαυτό σας. Τι και αν βρέχει, η διάθεση μετράει, έχετε ξεσηκωθεί, γιατί κάποιοι μπορεί να συναντήσετε και μια ψυχή και να γουστάρετε ακόμα περισσότερο. Από την άλλη αν έχετε βάλει έναν επαγγελματικό στόχο, σήμερα να το παλέψετε πιο πολύ, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας. Προσπερνάτε μαγικά μερικά εμπόδια!

Ταύρος
Ευχάριστη η μέρα σας πολύ, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση πολύ διαφορετική, μη βιαστείτε να απαντήσετε, σκεφτείτε το καλά πρώτα και μετά. Το σύμπαν λέει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα καριέρα, γιατί και τα καλύτερα έρχονται. Ο έρωτας σίγουρα σας έχει γυρίσει πλάτη, τουλάχιστον ας ανοίξει μια πόρτα στη δουλειά!

Δίδυμος
Εσείς που γυρεύετε για εργασία μη πηγαίνετε σα το γουρούνι στο σακί. Δηλαδή, θα πρέπει να συλλέγετε πληροφορίες, να είστε καλά διαβασμένοι και να έχετε τις απαντήσεις έτοιμες στο τσεπάκι. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι δικό σας, το φαντάζεστε ήδη, τότε καλό είναι να αφήσετε λίγο τη θεωρία και να δείτε στη πράξη πως είναι; Γιατί ωραίο το κότερο, αλλά η βαρκούλα είναι πάντα η αρχή!

Καρκίνος
Γλυκά μου σήμερα θα φερθείτε λίγο ύπουλα. Θα είστε αθόρυβοι πολύ, κιχ δε θα βγάζετε και πολύ συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε. Κάποια βόμβα θα σκάσει δίπλα σας και θα χαμογελάσει η ψυχή σας, γιατί καιρό τώρα δε σας αρέσουν μερικές συμπεριφορές. Ε λοιπόν θα πάρετε το αίμα σας πίσω, θα χαμογελάσετε πονηρά, αλλά το νου σας, κάτι έχετε να παραδώσετε. Μην εκτεθείτε ανευ λόγου και αιτίας!

Λέων
Δε σας αρέσει καθόλου ο καιρός, να μια καλή αιτία για να έχετε πονοκέφαλο όλη μέρα. Όμως το σύμπαν δε θα σας αφήσει να χαλαρώσετε ούτε λεπτό. Ξαφνικά θα σας αναθέσουν διάφορα και εσείς θα πρέπει μέχρι το βραδάκι να τα έχετε κάνει όλα. Σας έρχεται η όρεξη, θα δουλέψετε παρέα με πολύ κόσμο, να σου και το φλερτ και ένα χαμόγελο. Δώστε τα όλα, γιατί κάποιος παρακολουθεί τη πορεία σας.

Παρθένος
Το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι, να πετύχετε το σκοπό σας, κυρίως στον ερωτικό το τομέα. Κάποιο πρόσωπο γλυκοκοιτάζετε καιρό τώρα και αφού επιμένει το συναίσθημα γιατί όχι και εσείς; Ανεξήγητη η συμπεριφορά σας, είστε μες στο νάζι και το παιχνίδι είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό σας. Ζαβολιές, όμορφες, διαφορετικές, που όσο να είναι έχουν ανατρέψει το καθημερινό σας το πρόγραμμα.. και όχι μόνο!

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει καμία διάθεση για πολλά-πολλά. Θα αποζητήσετε κουβέντες ξεκάθαρες, σύντομες και θα γίνει το δικό σας, όπως και να έχει. Σοβαροί πολύ, αυστηροί επίσης, δε θα αφήσετε τα περιθώρια στους άλλους, να ανακατευτούν στα πόδια σας, να σας ανατρέψουν το πρόγραμμα, ή να σας χαλάσουν το χρόνο άδικα. Γίνεστε κάπως αντιπαθής, αλλά χρειάζεται και αυτό πού και που!

Σκορπιός
Γλυκά μου, σήμερα παθιάζεστε με κάτι. Θα είναι με τη δουλειά σας;;; Μια ύπαρξη;;;; Νομίζω το δεύτερο! Νιώθετε κάτι πολύ έντονα μέσα σας, θέλετε να μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θέλετε να το συναντήσετε, να έρθετε πιο κοντά, γιατί η αλήθεια είναι πως έχετε ανάγκη από εκείνη τη μαγική ανταλλαγή ενέργειας. Ακολουθήστε τη καρδιά σας και προχωρήστε σε πράξεις. Μη περιμένετε να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα! Διεκδικήστε το στόχο και ας είναι ερωτικός!

Τοξότης
Τι να σας πω; Να πάτε να μαζέψετε σαλιγκάρια μετά τη βροχή; Και μανίτες, αλλιώς μανιτάρια, κάτι μπορεί να βρείτε στο βουνό! Η μέρα σας είναι ανεξήγητα μαγική, θα νιώσετε πολύ όμορφα και η επιθυμία να δραπετεύσετε από τα κοινά θα είναι μεγάλη. Μπορεί να τη βγάλετε και όλη μέρα σπίτι, να απολαύσετε τη βροχή, να ξεκουραστείτε και να δημιουργήστε ή ένα γλυκό, ή ένα γλυπτό, ή κάτι τέλος πάντων καλλιτεχνικό!

Αιγόκερως
Σήμερα θα γίνει το δικό σας, με το πιο εύκολο τρόπο. Δε θα ζοριστείτε πουθενά, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά το τι σας συμβαίνει, μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και πόσο ικανοί είστε σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συνεπώς οτιδήποτε σας ρωτήσουν, έχετε την απάντηση έτοιμη και δε θα σας χαλάσει κανείς το χατίρι. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που κατανοούν το ψυχικό σας τον κόσμο και σας συμπαραστέκονται στα δύσκολα!

Υδροχόος
Με το καλημέρα σας, μπορεί να δείτε χρήματα στο λογαριασμό σας και να ξετρελαθείτε από χαρά. Ναι συμβαίνουν και αυτά πού και πού, είναι τα μικρά θαύματα της εποχής μου ζούμε! Οπότε καλύτερα να τακτοποιήσετε μερικές από τις εκκρεμότητες που έχετε, να διώξετε λίγο άγχος από επάνω σας, να νιώσετε πιο άνετοι και ωραίοι. Βέβαια, ως απρόβλεπτοι χαρακτήρες που είστε, μπορεί να καταλήξετε στα μαγαζιά.. Άνοιξη έρχεται.. να μην ανανεωθείτε;

Ιχθύς
Βγάζετε το μαστίγιο από το ντουλάπι και ξεκινάτε το μαστίγωμα. Σκληρές οι λέξεις, μεταφορική η έννοια πάντα, αλλά αυτό θα κάνετε σήμερα, έστω και με τη γλώσσα. Δώσατε τόσες ευκαιρίες, να πράξουν αναλόγως, δε τις εκμεταλλεύτηκαν, τώρα έχει βούρδουλα! Μες στη γκρίνια και τα νεύρα σας βρίσκω, γιατί διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά πως τέρμα οι καλοσύνες. Ως εδώ! Των άκρων η συμπεριφορά σας, αλλά φταίτε.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos