Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 08/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μόλις ξεκίνησε να βρέχει, γκρίζο το τοπίο, αλλά είμαι σίγουρη πως
ένα ουράνιο τόξο αγωνιά να ξετρυπώσει από κάπου και να ομορφύνει τη ζωή μας. Έστω για μερικά δευτερόλεπτα! Ανοιξιάτικη βροχούλα;;; Χειμερινή;;; Δεν έχει σημασία. Η φύση κάνει το έργο της. Και να είστε σίγουροι, πως φέτος τα λουλούδια θα είναι πιο όμορφα από ποτέ! 




Σήμερα αστρολογικά είναι μια δύσκολη ημέρα. Ο Ερμής και ο Πλούτωνας, μας τα κάνουν κάπως μαντάρα! Εντάσεις, παρεξηγήσεις, λογομαχίες, κλάματα και δράματα, γιατί αυτή είναι η μαγική επιρροή του σύμπαντος. Και ομπρέλα να κρατάμε, πάλι θα μας πιάσει. Δε το αποφεύγουμε το κουλό με τίποτα!

Το μοναδικό ζώδιο που τη βγάζει λάδι είναι ο Ιχθύς! Απίστευτο και όμως αληθινό!

φιλάκια..


Κριός
Λίγο στραβά ξεκίνησε η εβδομάδα, μια αλήθεια είναι και αυτή, που σημαίνει πως σήμερα δε θα αργήσετε να θυμώσετε και να ξεσπάσετε όπου πρέπει. Καλό είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις, τις πολλές, γιατί άκρη δε θα βγει, θα χάσετε το δίκιο σας και θα χαλάσει το κέφι σας ακόμα περισσότερο. Αφήστε την να περάσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως νιώθετε να κατοικείτε μόνιμα πλέον μέσα σε ένα καζάνι που κοχλάζει και ζεματάει και ανά πάσα στιγμή θα γίνει το μεγάλο το μπουμ! Κοιτάξτε τις υποθέσεις σας και μόνο και προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία στον έναν και τον άλλον, γιατί σίγουρα θα γυαλίσει το ματάκι σας και μετά το χάος. Η μέρα από μόνη της αστρολογικά δεν είναι και στα καλύτερά της!

Δίδυμος
Σήμερα ο Ερμής έχει τις κακές του, που σημαίνει πως η επικοινωνία σας με τον κόσμο δε θα είναι και η καλύτερη. Ότι συζήτηση και αν ανοίξετε, θα καταλήξει σε κόντρα, μια ένταση θα τη νιώσετε και πάει ο καφές! Καλύτερα να μείνετε μόνοι σας, να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τον εαυτό σας, γιατί κάτι σας τρώει και δε ξέρετε το γιατί. Μακριά από τις βιτρίνες!

Καρκίνος
Θα το καβαλήσετε λίγο το καλάμι κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και θα προκαλέσετε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά σας. Σίγουρα κάποιος θα σας τσιγκλήσει, από την άλλη μπορεί να έχετε την επιθυμία να δείξετε ποιος είναι δυνατός και ποιος κάνει κουμάντο. Τα λόγια σας στάζουν φαρμάκι και είστε ασυγκράτητοι απέναντι σε οτιδήποτε σας ενοχλεί. Καλέ είδατε όνειρο κακό;;;

Λέων
Τις μέρες αυτές τρέχετε και δε φτάνετε. Πολύ δουλειά, αμέτρητες οι εκκρεμότητες, σας ζητούν το ένα και το άλλο, είστε έτοιμοι να πέσετε κάτω τέζα! Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει πιο πολύ. Ωραίος ο ήλιος, η άνοιξη και τα πρώτα λουλουδάκια, όμως εκεί έξω πέφτουν κορμιά. Συγκεντρωθείτε και σοβαρευτείτε και να είστε ευέλικτοι.

Παρθένος
Και επειδή η μέρα είναι κουλή από μόνη της, θα συμβεί κάτι που θα σας ενοχλήσει πολύ. Δε θα πρέπει να δώσετε καμία σημασία, γιατί ουσιαστικά θα σας τεστάρουν. Εχθές κουνήσατε την ουρά σας, στείλατε σινιάλο εσείς, σήμερα να προσμένετε τις αντιδράσεις. Έστω και καθυστερημένα. Βέβαια μέχρι να πάρετε χαμπάρι τι συμβαίνει, θα χαλαστείτε και θα θυμώσετε πολύ!

Ζυγός
Αχ σήμερα έχει γκρίνιες, λόγια, εντάσεις! Θα σας τα ψάλουν ένα χεράκι, θα τους τα ψάλετε εσείς, δεν έχει σημασία, όλη την ημέρα θα μαλώνετε! Το ιδανικό θα ήταν να εξαφανιζόσασταν για να αποφύγετε τις ιστορίες για αγρίους, από την άλλη θα συμβούν διάφορα σε ανύποπτο χρόνο και οι αντιδράσεις σας στιγμιαίες. Αφήστε τους να ξεσπάσουν.. Αλήθειες αποκαλύπτονται ξαφνικά! 

Σκορπιός
Μυστήρια η ημέρα σας να το ξέρετε. Όχι δε θα τρελαθείτε όπως τα άλλα τα ζώδια, απλά κάποιος θα σας πει κάτι, θα θυμώσετε, θα απαντήσετε και θα προκαλέσετε ένα χαμό. Όμως ευτυχώς θα είναι προσωρινό, γιατί ο σκοπός είναι να κάνετε αυτό που επιθυμείτε άμεσα και δίχως πολλά-πολλά! Να είστε ξεκάθαροι, ειλικρινής και δώστε και καμιά κατεύθυνση. Δε σκαμπάζουν όλοι!

Τοξότης
Τι έγινε βρε παιδιά; Μετά από τόση ευτυχία και χαρά, είστε έτοιμοι να τα διαλύσετε όλα στο λεπτό! Τι συνέβη; Κάτι ή κάποιος σας ενόχλησε και είναι και η μέρα χάλια αστρολογικά, ξεσπάτε με ένα τρόπο πολύ άγαρμπο. Προτιμήστε τη μοναξιά σας, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό, αποφύγετε τις πολλές τις επαφές με τους ανθρώπους. Αν έχετε σκύλο, ότι καλύτερο για ψυχοθεραπεία! Φροντίστε τον!

Αιγόκερως
Έχετε τύψεις για κάτι; Φερθήκατε εγωιστικά και δεν έπρεπε; Πάλι καλά που νιώθετε έτσι πού και πού γιατί αυτό σημαίνει πως αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας. Να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας και με τους άλλους και το πνεύμα σας ας είναι ομαδικό. Κερδισμένοι βγαίνετε έτσι, από όλες τις απόψεις. Πεσμένοι ψυχολογικά, αδύναμοι και θα αποζητήσετε τη μοναξιά σας!

Υδροχόος
Η μέρα σας μπορεί να είναι ήρεμη, αν κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και δεν ανακατεύεστε στις υποθέσεις των άλλων. Και επειδή αν δεν εκφραστείτε ελεύθερα θα σκάσετε, να είστε σίγουροι πως θα προκαλέσετε ένα μικρό χαμό, έτσι επειδή. Λύστε τα θέματα που αφορούν εσάς άμεσα και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται. Δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για εντάσεις, ούτε για νέες συνεργασίες!

Ιχθύς
Εννοείται πως όταν ο κόσμος πέφτει στα πατώματα, σφάζετε, κόβει φλέβες, εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει με τη περίπτωσή σας! Ρομαντική η διάθεσή σας, μπορεί να ξυπνήσουν και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες που κρύβετε μέσα σας, σας βλέπω να γράφετε ένα κείμενο, ή να φωτογραφίζετε ένα τοπίο, ή να κάνετε μια ζωγραφιά! Είστε αλλούα.. το ξέρετε αυτό;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos