Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 04/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό έχω να σας γράψω, τα ζώδια της ημέρας, μπορώ να πω πως
μου έλειψε αυτή η καθημερινή συνήθεια, που μου γλυκαίνει το πρωινό. Μπόρα είναι και θα περάσει, πού θα πάει;;;

Σάββατο σήμερα, ένα ανοιξιάτικο πρωινό μόλις μας ξημέρωσε, κάποιος έκανε τα μαγικά του, βέβαια, κάπου μακριά χιονίζει, που σημαίνει, πως winter is not over yet! Υπομονή, θα φτάσουν και οι μέρες των λουλουδιών και της θάλασσας! Μη ξεχνάμε πως ζούμε στη πανέμορφη Ελλάδα, με έναν ήλιο υπερδύναμη.. Ότι και να κάνουν, αυτό δε θα μας το κλέψουν ποτέ!

Η Αφροδίτη από σήμερα ανάδρομη στο Κριό! Τι ανωμαλία Θεέ μου! Να τρομάξω ή όχι; Θα μας φέρει τίποτα καλό ή τσάμπα η ελπίδα; Ο Άρης μας τα έχει κάνει μαντάρα! Κάθε φορά που βρίσκεται σε ένα δυναμικό και φιλόδοξο ζώδιο, οι λοιποί απλά στα κόκκινα, φορτσάρουμε, ξεπερνάμε τα όρια, τα δίνουμε όλα και ότι προκύψει! Άντε να φεύγει σιγά-σιγά από εκεί, μπας και δούμε άσπρη μέρα..

Το παρελθόν ξανά χτυπά τα ζώδια του Αέρα, δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους! Να σας πιάσει το στομάχι, γιατί με αυτά που κάνετε στους ανθρώπους, τις ζαβολιές σας, καλά να πάθετε. Να νιώσετε και εσείς μια ταραχή από το πουθενά. Δε γίνεται μόνο οι άλλοι να κάνουν χαρακίρι για πάρτη σας! Έχω περιέργεια. Ειλικρινά!

φιλάκια..


Κριός
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και θα έχετε και μια απίστευτα ρομαντική διάθεση. Μπορεί να σας πιάσει και λογοδιάρροια, να θυμηθείτε τα παλιά, ή να εκφράσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας φωναχτά! Λαμπεροί, γοητευτικοί και πρόθυμοι, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Έχετε στόχο εσείς, τίποτα δε γίνεται τυχαία! 

Ταύρος
Μια πολύ καλή ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας. Να κλείσετε τους διακόπτη σε οτιδήποτε σας ενοχλεί και σας βασανίζει τον καιρό αυτόν και να το ρίξετε έξω, στο σορολόπ που λέμε.. Είτε έχετε τη διάθεση, είτε δε την έχετε, να αφήσετε τους άλλους να σας παρασύρουν, οπουδήποτε, προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις, να χαμογελάσετε και να ανανεωθείτε!

Δίδυμος
Να το περιμένετε το κουλό να φανεί σήμερα. Ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό εραστή; Ένα μήνυμα, συναισθηματικό αλλά σχετικά καταπιεστικό; Να σας χτυπήσουν τη πόρτα και να δείτε μια παλιά σας αγάπη; Πάντως η έκπληξη είναι σίγουρη, δε ξέρω κατά πόσο ευχάριστη ή δυσάρεστη θα είναι, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε και αυτό, προκειμένου να περάσετε όμορφα και ήρεμα.

Καρκίνος
Κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί, η αλήθεια είναι πως οι αποφάσεις που σκέφτεστε να πάρετε, θα προκαλέσουν μια ταραχή στη καθημερινότητά σας, μπορεί να φέρει και αλλαγές μεγάλες και τρανές και το σκέφτεστε. Να τη κάνετε την ανατροπή ή όχι;;; Βέβαια, καλό είναι να ωριμάσει μέσα σας πρώτα, για να είστε απολύτως σίγουροι για τις συνέπειες. Ας πούμε, αν επιθυμείτε να φάτε μια τούρτα μόνοι σας, μετά μη κλαίτε γιατί η ζυγαριά στα ύψη!

Λέων
Κάτι γυρεύετε εσείς. Κάποιον θέλετε να δείτε, να συναντήσετε, να έρθετε σε επαφή. Μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, αυτό όμως θα σας κάνει να πεισμώσετε και να βρείτε την άκρη. Οι καλές δημόσιες σχέσεις, είναι το κλειδί και εκείνες οι ξεχασμένες χάρες. Μη το βάλετε κάτω, δεν έχει σημασία αν είναι Σάββατο, κάτι καλό θα προκύψει και μετά η απογείωση!

Παρθένος
Και ξαφνικά, θα πετάξετε το σκόρο από πάνω σας, τις πιτζάμες, θα φτιάξετε ένα σάκο και δρόμο. Πολύ φευγάτοι θα είστε σήμερα, το σπίτι δε το αντέχετε άλλο και τη κλεισούρα και μπορεί να εξαφανιστείτε από παντού. Όχι άλλη δουλειά, όχι άλλο τρέξιμο, όχι άλλο άγχος. Βόλτες, ύπνος, ήλιος, ακόμα και extreme δραστηριότητες. Αποζητάτε μια διαφορετική εκτόνωση!

Ζυγός
Να περιμένετε σήμερα να συναντήσετε κάποια ψυχή από το παρελθόν που θα θελήσει να σας αποπλανήσει ερωτικά. Θα ταραχτείτε ένα πράγμα, γιατί κάνατε καιρό να ξεπεράσετε την ύπαρξη αυτή, δε μπορεί τώρα ξαφνικά να ζητάει κάτι από εσάς. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και αρνηθείτε. Αλλιώς να προσμένετε μπλεξίματα και περιπέτειες. Ταξιδεύετε στο παρελθόν!

Σκορπιός
Μπερδεμένη η σκέψη σας, άλλα θέλετε, άλλα λέτε, άλλα κάνετε, μπορεί να εκνευρίσετε τον κόσμο όλο γιατί δε σας έχουν συνηθίσει κάπως έτσι. Χαοτική η ψυχολογική σας η κατάσταση, γιατί συνεχώς καταπατάτε τα αληθινά σας τα συναισθήματα και προσποιείστε μια άλλη προσωπικότητα. Κακό στον εαυτό σας κάνετε, χρόνια το λέω. Το νου σας γιατί ξεφεύγετε και εκτίθεστε!

Τοξότης
Μυστήρια η μέρα σας, αφού θα προκύψουν διάφορα παράξενα και ξαφνικά θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε όλα, έτσι όπως πρέπει. Πάλι σας μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους, πάλι σας φορτώνουν με ένα κάρο σκοτούρες και σειρά σας πια να σταθείτε δίπλα τους και ας σας φάνε το χρόνο όλο. Αν από την άλλη δεν έχετε καμία όρεξη, κλείστε το τηλέφωνο και εξαφανιστείτε!

Αιγόκερως
Όμορφη μέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι για το πόσο ωραία περνούσατε παλιά, θα θυμηθείτε τόσα και τόσα και ένα μικρό ταξιδάκι θα το κάνετε, έστω και νοερά. Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε, βρείτε τα με τον εαυτό σας και βγείτε έξω από το σπίτι, όσο ο ήλιος λάμπει εκεί ψηλά! Ντυθείτε άνετα και πετάξτε τα ταγιέρ και τα κουστούμια!

Υδροχόος
Ούτε εσείς το αποφεύγετε το παρελθόν σήμερα! Είναι υπόθεση του αέρα, συνεπώς, να προσμένετε να συναντήσετε τον οποιονδήποτε. Και ακόμα και αυτό να μη γίνει, κάτι θα δείτε, κάτι θα ακούσετε, ίσως και ένα τραγούδι και ξαφνικά το μυαλό σας να κολλήσει σε ένα πρόσωπο. Συμβαίνουν και αυτά ακόμα και σε εσάς, που ζείτε για να δουλεύετε τελικά. Μήπως να εκφραστείτε ελεύθερα και ότι προκύψει;;;

Ιχθύς
Τι τέλεια ημέρα σας έχει ξημερώσει. Είστε ήρεμοι πολύ, τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ξαφνικά σε ζεν κατάσταση! Απίστευτο και όμως αληθινό, πάντα μετά τις φουρτούνες εσείς ηρεμείτε και άλλοι μαζεύουν τα κομμάτια τους. Μήπως να γίνετε και ένα με τη φύση; Να ανεβείτε στο βουνό; Να κάνετε μια βόλτα στη θάλασσα; Μια πεζοπορία; Χαχα.. σας βλέπω να προτιμήσετε τις οριζόντιες τις καταστάσεις..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos