Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Τα Αστρολογικά Νέα του Σύμπαντος.. για το Μάρτιο 2017, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπερδεμένα μας τα λέει λίγο το σύμπαν για το Μάρτη, από τη μια ρομαντικά, από την άλλη
η λογική θα κυριαρχήσει, το συναίσθημα δρα και αντιδρά και η ένταση κοπάζει αφού ετοιμάζεται για διακοπές ο Άρης.. πια.. ακόμα δεν έμαθε το ρητό, make love not war?

Προς το παρόν μας ξεγέλασε, λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα, καθόλου το αγόρι μου, ωραία ξεκινήσαμε.. άντε να δούμε και τη συνέχεια!



Με λίγα λόγια τα νέα του σύμπαντος είναι τα παρακάτω! Τι είναι ευχάριστο και τι δυσάρεστο, θα δείξει η πορεία!

Ο Ερμής στους Ιχθύες από 26/02 – 13/03
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Κριό από 04/03 – 03/04
Πανσέληνος στις 12/03 στη Παρθένο
Ο Ερμής στο Κριό 12/03
Νέα Σελήνη στο Κριό στις 28/03
Ο Άρης στο Ταύρο από 10/03 – 21/04

Ας πιάσω τον Ερμή που έχει ήδη περάσει στους Ιχθύες. Η διαίσθησή μας έχει γίνει ήδη πιο έντονη και να σας πω, καλό είναι να της δώσουμε ιδιαίτερη σημασία, γιατί έξω δε θα πέσει και τόσο εύκολα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Ακόμα και τα αστρολογικά γεγονότα, συμβαίνουν, για να μας τονίσουν προφανώς τα χαρίσματά μας. Τη συμπεριφορά μας. Τον τρόπο που αντιδρούμε. Ή και το πώς αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις.
Ο Ερμής ο αγγελιοφόρος των μαντάτων. Ρομαντικά θα μας τα πει σίγουρα, μπορεί να ακούσουμε και μικρά ψεματάκια, το συναίσθημα πρέπει να είναι ωραίο. Η διαίσθηση όμως δε μας ξεγελά! Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια. Προκαλεί τηλεπάθειες, αναστατώνει υπάρξεις, έτσι στα καλά τα καθούμενα. Στέλνει τα δικά του σήματα. Το μήνυμα πρέπει να παραληφθεί, να διαβαστεί και να απαντηθεί. Εδώ έχουμε θέμα, σωστά;

Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες, είστε στο μάτι του Κυκλώνα, να το ξέρετε αυτό, δηλαδή ακόμα και η Πανσέληνος σας κάνει πρωταγωνιστές των ημερών!

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Κριό, να υποθέσω πως μπορεί να δούμε απρόβλεπτους έρωτες να ανθίζουν; Άτομα από το παρελθόν να επιστρέψουν; Παίζει πολύ το σενάριο αυτό μες στο Μάρτη!

Η Πανσέληνος, στη Παρθένο, θα μας βάλει να καθαρίσουμε το σπίτι μας, το γραφείο μας, τα ρούχα μας και γενικότερα να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Νέα Σελήνη στο Κριό, να πούμε εργασία και χαρά;

Ευτυχώς ο Άρης στο Ταύρο, ηρεμεί κάπως, θα χαλαρώσει στα καταπράσινα λιβάδια και μπορεί να ερωτοτροπήσει και κρυφά με την Αφροδίτη..

Λέτε να πάρουμε ανάσα;;;

Σας αφήνω με μια μικρή ιδέα.. έτσι για να σας βάλω σε σκέψεις..

φιλάκια..

Κριός
Να προσέχετε τις κακές τις παρέες! Προστατέψτε τα μυστικά σας! Επιθετική η συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφό σας! Μια νευρικότητα όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη θα την έχετε. Το νου σας, μη φτάνετε στα άκρα.

Ταύρος
Βάλτε νέους ανθρώπους στη ζωή σας! Απαλλαχτείτε από τη μοναξιά σας! Και από την άλλη η Αφροδίτη δε θα σας αφήσει να το κάνετε αυτό. Πρώτα θα γιατρέψετε τη ψυχή σας και μετά θα έρθει κάτι νέο! Ξεπεράστε το παρελθόν!

Δίδυμος
Κυνηγήστε τις φιλοδοξίες σας! Ασχοληθείτε με τη καριέρα σας! Κλείνεστε στον εαυτό σας με την Αφροδίτη ανάδρομη. Καμία όρεξη για επαφές και κουβεντούλα. Να αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά! Μην είστε υπερβολικοί.

Καρκίνος
Βάλτε μπροστά ένα παιδί! Ταξιδέψτε προκειμένου να πάρετε ένα πτυχίο! Ένας κακός χαμός στη δουλειά! Ξαφνικά σας αντιπαθούν και σας το δείχνουν φανερά! Ο ανταγωνισμός μεγάλος και εσείς μες στη τρέλα! Ψυχραιμία.

Λέων
Κάντε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας! Λύστε τα ερωτικά μπερδέματα! Θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα λόγια σας, γιατί η Αφροδίτη ανάδρομη προκαλεί κουτσομπολιά και παρεξηγήσεις. Συνεργαστείτε!

Παρθένος
Ζήστε ένα μεγάλο έρωτα και ας έχει ημερομηνία λήξης! Εκφραστείτε δημιουργικά! Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει μετανιωμένο. Τι θα κάνετε για αυτό; Μια διαμάχη για ένα οικόπεδο θα την έχετε μες στο Μάρτη!

Ζυγός
Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τον κόσμο! Μη πάρετε καμία απόφαση εν βρασμώ! Μια ερωτική ταραχή μπορεί να ζήσετε μέσα στο Μάρτη, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει έναν παλιό έρωτα στο κατώφλι της πόρτας σας!

Σκορπιός
Παρασύρεστε σεξουαλικά! Ένα πάθος ζωντανεύει, κάτι ξυπνάει μέσα σας! Μια παλιά αγάπη μπορεί να επιστρέψει επίσης. Με το σύντροφό σας τα λέτε έξω από τα δόντια. Τι ζητάτε και το πώς! Η Αφροδίτη απαιτεί για απαντήσεις!

Τοξότης
Βιώνετε το παρελθόν ξανά! Βρείτε άμεσα λύσεις, να σωθείτε. Επιστροφή στα πάτρια εδάφη! Μετανιωμένοι αποζητάτε μια παλιά αγκαλιά! Αλλιώς φέρεστε άσχημα στο σύντροφό σας. Προτιμάτε τη μοναξιά σας! Εγωιστές πολύ!

Αιγόκερως
Ναι να εκφραστείτε ελεύθερα, όμως στους σωστούς ανθρώπους και τη κατάλληλη τη στιγμή! Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν, ρίχνει λάδι στη φωτιά η Αφροδίτη. Παρεξηγήσεις και λογομαχίες. Να προσέχετε τι λέτε!

Υδροχόος
Να είστε συγκρατημένοι στις φιλοδοξίες σας! Σε καμία περίπτωση μη βάλετε το χέρι στη τσέπη! Απομονώνεστε από τα κοινά, λόγια πολλά σας φουντώνουν ένα πράγμα. Ένταση φέρνει η Αφροδίτη και επιθυμία για ακριβές απολαύσεις! Το νου σας..

Ιχθύες
Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας θα τη κάνετε! Μπερδεύετε το φανταστικό από το πραγματικό! Βάζετε το χέρι στη τσέπη, ζείτε το σήμερα, δε σας νοιάζει το αύριο! Η Αφροδίτη φέρνει εντάσεις και παρεξηγήσεις, στη δουλειά! Ψυχραιμία.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos