Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 18/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια ανοιξιάτικη μέρα μας ξημερώνει,
ο ουρανός μια είναι γαλανός, μια απαλά συννεφιασμένος και τα πουλάκια έχουν πιάσει ήδη δουλειά. Τραγουδούν!
Δεν εννοώ, να ξεγυμνωθούμε εμείς που βιαζόμαστε να τα πετάξουμε έξω, αλλά να μια βολτούλα με τα πόδια, είναι ότι πρέπει για να μαζέψουμε ήλιο και να τονώσουμε τη βιταμίνη D..! Ο φετινός χειμώνας, το λέω και το ξανά λέω, όπως πάει θα μας στραγγίξει και θα τις μάθουμε όλες τις βιταμίνες, μια προς μια! Για να το αναφέρω.. όλο και κάτι κουλό μου έχει συμβεί!

Η περιβόητη ηλικία των 40! Αναρωτιέμαι αν και εσείς εκεί έξω νιώθετε το ίδιο με εμένα εδώ πέρα. Η φράση που άκουσα πρόσφατα από ένα φιλαράκι, ήταν τα «Κάναμε όλα!».. γελούσε και πονηρά, έβλεπα το αγόρι εκείνο στα 25! Έχουμε κολλήσει μήπως εκεί και δε λέμε να σοβαρευτούμε; Έχει πέσει επιδημία και πόσο πια;
Τα κάναμε όλα, αυτή είναι η αλήθεια. Σπουδάσαμε, δουλέψαμε, διασκεδάσαμε, ερωτοτροπήσαμε, ταξιδέψαμε, κρεπαλιάσαμε μέχρι τελικής πτώσεως, αποφασίσαμε να σοβαρευτούμε, να παντρευτούμε, να ανοίξουμε σπιτικό, κάποιοι έκαναν και οικογένεια. Και ξαφνικά.. μπουχτίσαμε, γιατί η ηλικία των 25 ήταν η πιο ωραία, η πιο γλυκιά, η πιο ανέμελη..

Διαπιστώσαμε αρκετοί πως δε μπορούμε να είμαστε σα τους γονείς μας, δε μπορούμε να καταπιεστούμε σε καταστάσεις που δε μας ταιριάζουν, είμαστε αυτοί που είμαστε τα ατίθασα νιάτα, που παραμένουν ατίθασα στο μυαλό και στη καρδιά. Ανήσυχα πλάσματα με άλλες προτεραιότητες..

Η συνάντηση με τα φιλαράκια μου, ήταν τυχαία, ήταν ψυχοθεραπευτική, ήταν ένα από τα χιλιάδες σημάδια. Χαμογελώ πονηρά, με πολύ ζαβολιά, γιατί μου αρέσει που είμαι ατίθαση. Μια Αδάμαστη γυναίκα. χαχα..

τρελά φιλάκια στα μουτράκια..


Κριός
Με πολύ καλή διάθεση θα ξυπνήσετε σήμερα, θα φτιάξετε πρόγραμμα και θα εξαφανιστείτε. Πάει σας χάνουν από το σπίτι. Θα τη βγάλετε όλη την ημέρα στην αγορά; Θα βρεθείτε από καφέ σε καφέ; Μπουχός γίνεστε κανονικά και δε σκοπεύετε να κάνετε καμία δουλειά, ούτε να βοηθήσετε κάπου αν χρειαστεί! Φτιάξτε καλύτερα μια μικρή βαλιτσούλα, γιατί μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού. Ακόμα και εκτός έδρας!

Ταύρος
Αχ αυτό το παρελθόν. Δε σας αφήνει να ησυχάσετε με τίποτα. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβεί σήμερα, φροντίστε να έχετε το κινητό φορτισμένο, να βρίσκεστε on line, γιατί κάποιο μήνυμα μπορεί να σκάσει μύτη και να το πάθετε το σοκ! Το αν είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο εξαρτάται από εσάς και μόνο. Πάντως το σύμπαν σας ετοιμάζει μια έκπληξη. Για να δούμε..

Δίδυμος
Τους δρόμους θα πάρετε και εσείς, θα βγείτε να μαζέψετε και τον ήλιο και το φεγγάρι αφού τίποτα στο σπίτι δε σας κρατά! Μέρα που θα συναντήσετε τους φίλους σας, θα κουτσομπολέψετε, θα αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε και θα χαμογελάσετε με τη ψυχή σας. Το φλερτ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ακόμα και από άτομα που δε το περιμένετε.. Ενδώστε άφοβα!

Καρκίνος
Σήμερα θα τεμπελιάσετε μέχρι εκεί που δε πάει. Θα την αράξετε στο κρεβάτι και θα σηκωθείτε μόνο για τα απαραίτητα. Τουλάχιστον ανοίξτε τα παράθυρα να μπει ο ήλιος μέσα, κλείστε τη τηλεόραση, διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε μουσική, χαλαρώστε με όμορφο τρόπο. Ζητήστε να σας φροντίσουν. Αν ήσασταν καλά παιδιά δε νομίζω να σας χαλάσουν το χατίρι, αλλιώς.. έχει πείνα!

Λέων
Αισιόδοξη η μέρα σας και χαρωπή. Έχετε όρεξη να κάνετε τα πάντα όλα, δε γίνεται αυτό, συνεπώς να βάλετε προτεραιότητες. Ή θα κάνετε δουλειές, ή θα χαλαρώσετε και θα βολτάρετε αργότερα. Δε χρειάζεται να κουραστείτε περισσότερο, να είστε σίγουροι θα σας το ανατρέψουν το πρόγραμμα τα φιλαράκια. Επιλέξτε τις αυθόρμητες τις στιγμές γιατί είναι και οι πιο ωραίες.

Παρθένος
Καλέ το σύμπαν είναι τέτοιο που ότι νιώθετε το λέτε έξω φωναχτά και δε σας νοιάζει τίποτα. Φλερτάρετε δίχως ενοχές, δίχως ενδοιασμούς και το θέμα είναι να βγουν από μέσα σας εκείνες οι μαγικές οι ενέργειες, μπας και λάμψετε, μπας και απελευθερωθείτε. Και επειδή σας αρέσουν και τα δύσκολα, θα πάρετε το ρόλο σας πιο σοβαρά και δε νομίζω να σας αντισταθούν και τόσο..

Ζυγός
Απόψε έχει έξοδο! Σας βλέπω να τρέχετε στα κομμωτήρια, στις αγορές, γιατί πρέπει να είστε όμορφοι, λαμπεροί και εντυπωσιακοί. Μη το παρατραβήξετε, φροντίστε να ξεκουραστείτε το μεσημεράκι, γιατί θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας όλη τη νύχτα! Χορός, ποτό, φλερτ και πολύ έρωτα έχει το πρόγραμμα του Σαββατόβραδου. Νιώθετε νέοι και ωραίοι, για ακόμα μια φορά!

Σκορπιός
Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα και βαριέστε απίστευτα. Σκεφτείτε με πιο τρόπο θα τη σκαπουλάρετε, με πιο τρόπο θα σας βοηθήσουν, ας κουραστεί και κάποιος άλλος βρε αδερφέ! Δαιμόνιο το μυαλό σας, θα σκαρφιστείτε κάτι και θα εξαφανιστείτε για ώρες. Όλα θα πάνε ρολόι, να μην ανησυχείτε, άλλωστε κανείς δεν έχει όρεξη να ακούσει τις αγριοφωνάρες σας!

Τοξότης
Η καλύτερη μέρα της εβδομάδας! Από αστρολογικής άποψης φυσικά! Σήμερα θα κάνετε τα πάντα όλα, θα νιώσετε πιο ζωντανοί από ποτέ. Το βράδυ θα βγείτε έξω, φροντίστε να ντυθείτε όμορφα και πολύ σέξι γιατί τα βλέμματα επιβάλλεται να είναι επάνω σας. Σας φλερτάρουν, αποζητούν τη παρέα σας και παίζει να εξαφανιστείτε από το σπίτι για ΣΚ! Να καταλήξετε στο άγνωστο με μια ύπαρξη.. Μιλάμε για πολύ έρωτα..

Αιγόκερως
Μη βγάλετε κανένα πρόγραμμα για σήμερα, γιατί δε θα το τηρήσετε με τίποτα. Μη σας πουν και χαζούς! Ας είναι η μέρα σας αυθόρμητη, χαλαρή, ξένοιαστη και ας είναι ο νεροχύτης μέχρι το ταβάνι. Μήπως να κάνει και κανείς άλλος καμιά δουλειά; Μήπως να ντυθείτε ωραία και να εξαφανιστείτε από το σπίτι; Μια βόλτα στα μαγαζιά είναι μια καλή ιδέα για να ανανεωθείτε εμφανισιακά.

Υδροχόος
Τα έχετε σχεδιάσει όλα μια χαρά μέσα στο μυαλό σας και κανείς και τίποτα δε σας αλλάζουν γνώμη! Θα πετύχετε το σκοπό σας ο κόσμος να χαλάσει και θα βγείτε κερδισμένοι από αυτό! Φτου μη σας ματιάσω. Τόση δα αυτοπεποίθηση; Ποιοι είστε; Αισιόδοξη η μέρα σας από αστρολογικής άποψης, μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω, νομίζω το κακό το διαβολάκι δούλεψε όλη νύχτα! Το πήρατε απόφαση; Ναι;

Ιχθύς
Δεν είναι μέρα τώρα για να σκέφτεστε τη δουλειά. Εντάξει έχετε πολλές ιδέες, θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα, αλλά το μυαλό χρειάζεται επίσης ξεκούραση. Κάτι καλό σας συμβαίνει και η ελπίδα επιστρέφει και ξέρετε πολύ καλά πιο θα είναι το επόμενο το βήμα. Μιλήστε στους δικούς σας τους ανθρώπους, μη τους ζαλίζετε όμως, γιατί γίνεστε και κουραστικοί πολλές φορές.. Σάββατο σήμερα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos