Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Κυριακή 12/03/2017 & η Πανσέληνος στη Παρθένο by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το Φεγγάρι το σημερινό, έφερε και το χειμώνα παρέα, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε. Συντηρητικό, ψυχρό και
ανέκφραστο το ζώδιο, μη προσμένετε οι μέρες μας να είναι διαφορετικές. Το mood είναι ένα! Αδιάφορο!

Πολύ μυστήρια η σημερινή ημέρα αστρολογικά, μόνοι οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, βρίσκονται σε ρομαντική φάση. Όλα τα υπόλοιπα τα ζώδια πάνω-κάτω μια ταραχή θα τη νιώσουμε. Μια αναστάτωση.

Η Πανσέληνος στη Παρθένο, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Οι προθέσεις της είναι πάντα αγνές και δε της αρέσουν οι ζαβολιές. Λατρεύει τη σκληρή τη δουλειά, τη τιμιότητα, έχει αρχές και ήθος, που σημαίνει, πως τις μέρες αυτές, τα συναισθήματα που θα νιώσουμε, ίσως να είναι και από εκείνα τα αληθινά και κάπως έτσι κάποιοι να το πάρουν απόφαση. Όπως και να έχει το τοπίο πρέπει να καθαρίσει.

Θες ή δε θες βρε μανάρι;;;;

φιλάκια..


Κριός
Με μουτράκια όλη μέρα και μες στο παράπονο! Μη κάνετε τη προσπάθεια να ανοίξετε κουβεντούλα με τους δικούς σας τους ανθρώπους, γιατί σας βλέπω με τη πίεση στα ύψη και αγριοφωνάρες! Και ξαφνικά θα σας φορτώσουν σα το γαϊδούρι, αμέτρητες οι υποχρεώσεις και θα έχουν την απαίτηση μέσα σε λίγες μέρες να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα! Βασικά η Πανσέληνος στη Παρθένο, τεστάρει τις αντοχές σας και θα πρέπει να προσέξετε πολύ την υγεία σας. Είτε αυτό αφορά μια πιθανή ασθένεια, είτε τα ψυχολογικά σας! Βαλεριάνα! Φοβερό βότανο..

Ταύρος
Κάτι θα ακούσετε σήμερα και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Δε ξέρω αν είναι σίγουρο αυτό, πάντως λόγια, πολλά λόγια και ίσως και ανούσια, που απλά μπορεί να προκύψουν έτσι για να σας χαλάσουν το κέφι. Από την άλλη η Πανσέληνος στη Παρθένο, σας μαγεύει κατά ένα τρόπο, ανανεώνεστε και αποζητάτε τον έρωτα, τις βόλτες, τους φίλους σας και μήπως θα ξεχάσετε το κρεβατάκι σας για ένα διάστημα; Χρειάζεστε μια τέτοια αλλαγή, θα σας ανανεώσει ψυχολογικά και με τον Άρη στο ζώδιό σας επίσης, γίνεστε πιο δυνατοί σε όλα τα επίπεδα. Ετοιμάστε τη γκαρνταρόμπα σας..!!

Δίδυμος
Μυστήρια η ημέρα σας, γιατί εσείς θα επιλέξετε αν θα τσακωθείτε με κάποιον ή όχι. Δηλαδή έχετε τη διάθεση να μιλήσετε ακατάπαυστα, ή να επικοινωνήσετε σε βάθος; Αν ακούσετε ας πούμε μια λεξούλα παράξενη, μη φουντώσετε στο λεπτό! Η Πανσέληνος στη Παρθένο, φέρνει μυστικά στη πόρτα σας, μαθαίνετε πολλά και διάφορα και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερα τις αποφάσεις σας. Να είστε πιο σίγουροι. Θα αναπολήσετε λίγο το παρελθόν, να δείτε από πού ξεκινήσατε, τη πορεία σας και το σήμερα. Κάπου σε όλη αυτή τη διαδρομή μπορεί να κρύβονται οι απαντήσεις που γυρεύετε!

Καρκίνος
Είστε από εκείνους που η γλώσσα σας θα στάζει φαρμάκι σήμερα! Δεν αντέχετε άλλο, πνίγεστε και ότι σας ενοχλεί θα το πείτε έξω από τα δόντια. Με μέτρο χρυσά μου γιατί μου φαίνεται θα είστε κάπως υπερβολικοί. Η Πανσέληνος στη Παρθένο, κατά κάποιο τρόπο σας ενώνει με την οικογένειά σας και επιτέλους συναντάτε ανθρώπους που ναι μεν έχετε καιρό να δείτε, αλλά τα νέα που θα ακούσετε θα φανούν χρήσιμα για το μέλλον. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτήν! Το θέμα όμως θα τεθεί. Σπίτι και οικογένεια ή καριέρα; Προς τα πού γέρνετε;;;

Λέων
Σας πιάνουν οι μοναξιές σας σήμερα και δε θέλετε να δείτε άνθρωπο. Καλό είναι να μη περιμένετε από τους άλλους, να σας ενοχλήσουν, ή να ενδιαφερθούν, ή να προσφέρουν κάποια βοήθεια στα θέματα που σας απασχολούν. Μελαγχολική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Η Πανσέληνος στη Παρθένο, φταίει να είστε σίγουροι για αυτό, όπως επίσης και το γεγονός πως είστε πάλι δίχως δεκάρα τσακιστή! Τραγικό το βρίσκω, δεν υπάρχει καμία σωτηρία σε θέματα οικονομικά. Έχετε; Δεν έχετε; Τις σπατάλες θα τις κάνετε όπως και να είναι. Διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, το πόσο κακοί είστε τη διαχείριση των χρημάτων σας.

Παρθένος
Μπορεί να είναι Κυριακή σήμερα, αλλά το μυαλό σας είναι συνέχεια σε οικονομικά θέματα. Πόσα χρωστάτε, τι σας μένει, πού θα πάει η κατάσταση αυτή;;; Κακό μάτι; Ατυχίες; Πάντως γράψτε τα σε ένα χαρτί, βάλτε προτεραιότητες και μήπως να κάνατε και κάπως τα στραβά τα μάτια; Ούτε οι πρώτοι είστε, ούτε οι τελευταίοι. Θα το αντέξετε αυτό;;; Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, είναι η αιτία που το παρελθόν θα χτυπήσει ξανά εκείνη τη πόρτα που έχετε αφήσει μισάνοιχτη. Το άτομο αυτό έχει να σας προσφέρει όλα εκείνα που γυρεύετε. Ίσως για αυτό και η επιστροφή. Δώστε τη σημασία που πρέπει και μετά αποφασίζετε!

Ζυγός
Μην επαναλαμβάνομαι, αυτό το ΣΚ δε σας ταιριάζει καθόλου αστρολογικά. Μέσα στη μαυρίλα, το άγχος, τα νεύρα και την απαισιοδοξία είστε. Μπορεί να υπάρχουν σοβαρές αιτίες για αυτό, ξαφνικά να νιώσετε πως το ποτήρι ξεχείλισε, μήπως όμως είστε υπερβολικά ευαίσθητη και τα βλέπετε όλα τρισδιάστατα; Βαθιές ανάσες και μακριά από τα βάζα! Η Πανσέληνος στη Παρθένο, σας κάνει πολύ αυστηρούς και απόλυτους. Τις μέρες αυτές λοιπόν, θα θέσετε εσείς τα όρια, θα διατάξετε, θα γίνετε απαιτητικοί, όμως ο καθένας στο πάγκο του! Κάτι μαθαίνετε και συγχύζεστε!

Σκορπιός
Απίστευτο και όμως αληθινό, σήμερα θα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και θα μεταδώσετε πολύ χαρά και ευτυχία στους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα ανοίξετε τη καρδιά σου που λέμε και επειδή δε το κάνετε αυτό και κάθε μέρα, να ξέρετε θα εντυπωσιάσετε και θα γοητέψετε εκείνη τη ψυχή που τριγυρνά συνεχώς στο μυαλό σας! Η Πανσέληνος στη Παρθένο, σας φτιάχνει πολύ! Ένας έρωτας μπορεί παλιός, μπορεί καινούργιος, μια ύπαρξη είναι η αιτία να γίνετε άλλοι άνθρωποι και να κάνετε τη προσπάθεια είτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, είτε να δημιουργήσετε μια νέα! Καιρός να ανταλλάξετε αγάπη!

Τοξότης
Με το καλημέρα σας πατήστε το κουμπί της αναισθησίας στο on και ότι και αν συμβεί ή ακούσετε, μπενάκης-βγενάκης. Έχετε να διαλέξετε ή την εμπόλεμη ζώνη ή εκείνη της Κυριακής. Προτιμήστε τη μοναξιά σας, τεμπελιάστε για πάρτη σας και αφήστε τους άλλους να αγχωθούν για διάφορα αν θέλουν. Αόρατοι λοιπόν. Η Πανσέληνος στη Παρθένο, στρέφει όλη σας τη προσοχή σε επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να έχουν προκύψει νέες ευκαιρίες, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά, το τι θέλετε! Γιατί ίσως πια να μην είναι και τόσο εύκολο. Ανήσυχοι πολύ!

Αιγόκερως
Από τη μια θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και την αισιοδοξία και από την άλλη θα κάνετε μια βουτιά και πάει, σκοτάδι παντού! Ανισόρροπη η μέρα σας, πάρτε το απόφαση, συνεπώς προτιμήστε το σπιτάκι σας και με λίγους και καλούς για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Επιτέλους! Η Πανσέληνος στη Παρθένο, σας βάζει σε διαδικασία να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Να είστε πιο ήρεμοι, πιο γλυκοί, να δείχνετε κατανόηση, να βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Ωραίο όλο αυτό, αλλά δε ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει φυσικά.. χαχα..! Συμβιβάζεστε και γίνεστε αγαπητοί στις παρέες.

Υδροχόος
Μυστήρια η μέρα σας σήμερα, αφού ξαφνικά θα ζεστάνει η καρδιά σας και θα απελευθερώσετε συναισθήματα πολύ μοναδικά, έτσι επειδή. Σας πιάνουν και εσάς οι ευαισθησίες σας πού και πού και αν έχετε και εκείνο το άνθρωπο τον έρημο που βρίσκετε δίπλα σας και ξεροσταλιάζει, να λέμε τις αλήθειες τώρα, καλό είναι να δείξετε αγάπη, ενδιαφέρον, να γίνετε γλυκομίλητοι και τέλος πάντων πιο ανθρώπινοι. Η Πανσέληνος στη Παρθένο όμως, τις επόμενες ημέρες θα σας κάνει πολύ απότομους και επιθετικούς. Μπορεί ήδη να σας έχει πιάσει, τι να λέμε τώρα! Δε ξεχωρίζετε κανέναν, σας εκνευρίζουν, γίνεστε ωμοί, ψυχροί, κακοί και ανάποδοι! Για αυτό το νου σας, γιατί κάνατε πολύ κόπο για να επαναφέρετε τις ισορροπίες και να σας αγαπήσουν ξανά, είτε ως σύντροφο, είτε ως φίλο, είτε ως συνεργάτη. Καλά το πηγαίνετε το έργο!

Ιχθύς
Εντάξει πώς να σας το πω αυτό τώρα; Σήμερα έχει πολύ έρωτα. Θα φλέγεστε όλη την ημέρα, που σημαίνει πως είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε και θα περάσετε πολύ ωραία. Ή μπορεί και να τη βγάλετε στο τηλέφωνο, να σαλιαρίζετε με το μαναράκι, έτσι για το ψυχολογικό. Πάντως έτσι δε θα το αφήσετε! Η Πανσέληνος στη Παρθένο, κατά πάσα πιθανότητα να φέρνει και ένα χωρισμό. Ακόμα και ένα διαζύγιο για τους παντρεμένους. Δηλαδή αν κάτι δε προχωράει με τίποτα, έφτασε και το τέλος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο καλό είναι να το χειριστείτε όμορφα, δίχως εντάσεις και εξάρσεις και όσο πιο ανώδυνα γίνεται..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos