Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ένας Έρωτας Τσουνάμι!


Καλησπέρα.. να’μαι και εγώ.. Σκέφτηκα να γράψω έτσι διάφορα, να παραλογιστώ, να τα βγάλω από μέσα μου και όποιον πάρει ο χάρος.. χαχα.. ο έρωτας μπορεί να γίνει και μακάβριος.. Τι σας λέω βραδιάτικο;

Το βασάνι αυτός ο Έρωτας. Τι τρέλα είναι και αυτή; Εκεί που λες πως έχει έρθει και το τέλος, εκεί τσουπ βλέπεις αστεράκια. Αληθινά; Φανταστικά; Τι σημασία έχει; Το τσουνάμι μια που έφτασε και μια που σάρωσε τα πάντα. Γιατί για τέτοιο φαινόμενο πρόκειται.. Αστραπιαίο. Έντονο. Βίαιο. Καταστροφικό! Βέβαια, μετά έρχεται η αναγέννηση. Ξανά από την αρχή. Με πληγές ή δίχως, δεν έχει σημασία. Πήρες ένα μάθημα. Σκληρό. Επέζησες. Τώρα ήρθε η στιγμή να δημιουργήσεις.. έναν Έρωτα Τσουνάμι!

Πιάνω τη πένα μου λοιπόν.. και αφήνομαι στα μαγικά της χέρια..

Αχ αυτός ο έρωτας, έχει τόσες μορφές, ορατές και μη, γιατί μεταξύ μας τώρα, μια ενέργεια είναι και αυτή. Σε διαπερνά και γυρίζει πάλι πίσω. Φιλτραρισμένη, διαφορετική, είναι όμως αμοιβαία. Είναι μαγικές ενέργειες που πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής και ξέρεις κάτι; Δε μπορείς να τις σταματήσεις με τίποτα. Κοιμάσαι και εκείνες ταξιδεύουν.. Πηγαίνουν εκεί που προστάζει η καρδιά. Εκεί που το μάτια μιλούν. Που τα χείλη διψούν για ένα απαλό άγγιγμα.

..αναστενάζω και συνεχίζω..

 Αχ αυτός ο έρωτας, πόσο βασανιστικός είναι. Σε κάνει να υποφέρεις για ένα άλλο πλάσμα. Τρυπώνει μέσα στο μυαλό και δε φεύγει με τίποτα. Πρέπει να γίνει συνάντηση. Να υπάρξει επαφή. Εκείνη η γνωστή-άγνωστη ανταλλαγή ενέργειας. Ανεξήγητο, ε; Ναι πολύ. Όμως γιατί να αντισταθώ; Γιατί να αντισταθείς; Αυτή δεν είναι η επιθυμία σου; Έλα τώρα, την αλήθεια. Μεταξύ μας. Μου μίλησες όταν κοιμόσουν. Σε ξεγέλασε η αύρα σου.. Σε άκουσα, παραμιλούσες μάλλον.. γλυκά.. και όχι δεν ακούω φωνές..

Μια ματιά είναι αρκετή, για να φτάσουν τα κύματα ψηλά στον ουρανό! Να καλύψουν το σύμπαν όλο, η ψυχή πλημμύρισε, με τόσα συναισθήματα, τόσες επιθυμίες, υπάρχει ταραχή, ένταση, ο έλεγχος μόλις χάθηκε.

..να συνεχίσω;;

Η φωνή ίσα που ακούγεται, αφού δε βγαίνει. Δύναμη δεν υπάρχει. Το οξυγόνο λιγότερο, η ανάσα πιο βαριά, τι να πει το στόμα, όταν τα μάτια έχουν πει περισσότερα; Οι λέξεις, δεν υπάρχουν, χάνονται στον απέραντο ωκεανό, στο χάος της ψυχής σου, της ψυχής μου..

Τα σώματα μιλούν, προσπαθούν να σωθούν, αλλά το τσουνάμι είναι δυνατό, υπάρχουν ρεύματα, υπάρχει πάθος.. λέω να αφεθούμε ελεύθεροι και όπου μας βγάλει.. μπορεί να βρεθούμε σε ένα νησί, ναυαγοί, εγώ και εσύ και τρελά να αγαπηθούμε..

Αχ αυτός ο έρωτας, είναι ένα τσουνάμι.
Εμφανίζεται από το πουθενά και χάνεται από την άλλη..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos