Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου 01/04/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και μακριά από τα ψεματάκια! Τα
λέμε κάθε μέρα άλλωστε, μικρά αθώα, μεγάλα ένοχα, όλα παίζουν, για αυτό δε βρίσκω το λόγο σήμερα να προχωρήσουμε παραπέρα.. Είμαστε άτακτα παιδιά.. όπως και να έχει..

Ο Απρίλης μας κάνει ποδαρικό, με το Ποσειδώνα να θολώνει τα νερά, να προκαλεί καταστάσεις τρελές και αλλοπαρμένες και ο κόσμος με τα μυαλά στα κάγκελα.



Μες στην αισιοδοξία, έτσι να έχουμε να χαιρόμαστε, αλλά έχω την εντύπωση πως σήμερα θα περάσουμε καλά. Αύριο μπορεί να κλαίμε, αλλά τελικά τι έχει σημασία; Να κάνουμε το κέφι μας και ότι γίνει ή να καταπιέσουμε τις επιθυμίες μας και να φτιάξουμε ένα ακόμα απωθημένο;

Συνέπειες πάντα υπάρχουν.. άρα ποιος ο λόγος..;;;

φιλάκια..


Κριός
Μπάχαλο η κατάσταση! Μέρα που θα συναντήσετε πολύ κόσμο, αλλά μπορεί να σας πλακώσουν στο σπίτι τίποτα συγγενείς, να σας στριμώξουν σε μια γωνιά και να σας πουν το μακρύ και το κοντό τους! Είναι το πλανητικό σκηνικό τέτοιο που από νωρίς το πρωί θα φαντάζεστε διάφορα, θα βρίσκεστε σε ρομαντικό mood και ξαφνικά θα σας το χαλάσουν όλο αυτό. Αποφύγετε τις πολλές τις κουβέντες, ή καλύτερα εξαφανιστείτε από ζόρικες καταστάσεις!

Ταύρος
Το σύμπαν όλο φωνάζει να κάνετε οικονομία. Όχι shopping therapy, αρκετά έχετε ξοδέψει τις τελευταίες ημέρες, ούτε καν στο φούρνο. Είστε λίγο μπερδεμένοι. Από τη μια θέλετε να κάνετε οικονομία, να αυξήσετε τα έσοδά σας, από την άλλη όμως σας έχει πιάσει μια μανία, να αγοράσετε τα πάντα όλα. Ταυράκια μου, κάντε ότι νομίζετε. Μετά όμως μη γκρινιάξετε θα σας μαλώσω..

Δίδυμος
Τι να σας πω; Όλο άτακτοι είστε και κάνετε βρομοδουλειές. Η μέρα σας θα είναι περίεργη πολύ. Θολωμένο το αστρολογικό σας το τοπίο, ναι μεν επικοινωνιακοί αλλά με λάθος ανθρώπους. Τσακωμούς και εντάσεις μυρίζομαι, γιατί πόσο θα καταπιεστείτε εσείς; Για πόσο θα είστε καλά παιδιά. Το νου σας σε επαγγελματικά θέματα και μην εμπιστεύεστε τον έναν και τον άλλον. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

Καρκίνος
Ερωτικά είναι τα βάσανά σας, φαντάζεστε διάφορα και αντί να προτιμήσετε το διάλογο με το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο, θα ξεκινήσετε το κουτσομπολιό από εδώ και από εκεί και θα εκτεθείτε δίχως λόγω. Η μια περίπτωση είναι αυτή. Η άλλη είναι να μουτρώσετε, να μη βγάζετε λαλιά και να προτιμήσετε τη μοναξιά σας. Ευαίσθητους πολύ σας βρίσκω, αλλά ένας καλός διάλογος μπορεί να σας συνεφέρει. Ειλικρίνεια πάνω από όλα.

Λέων
Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, γιατί κάτι σας υποσχέθηκαν και δε σας το δίνουν τώρα; Άκυρα τα πάντα όλα; Τσάμπα σας ξεσήκωσαν; Εντάξει συμβαίνουν και αυτά πού και πού, μη κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τα βάζετε με τα φιλαράκια σας, γιατί ενώ κάνατε σχέδια όλη την εβδομάδα για πολλά και διάφορα, ξαφνικά το τίποτα. Όσο είστε εκνευρισμένοι μη πάρετε κάποια βιαστική απόφαση.

Παρθένος
Όλη σας η προσοχή στραμμένη στη δουλειά. Δεν έχει σημασία αν είναι Σάββατο ή όχι, έχετε αναλάβει κάτι το οποίο θα πρέπει να φέρετε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία! Το νου σας σήμερα, γιατί στο δρόμο σας θα βρεθούν κακοί άνθρωποι με όχι τόσο φιλικές προθέσεις και μπορεί να σας βλάψουν έτσι επειδή. Να είστε ξεκάθαροι, ντόμπροι, επιθετικοί όπου χρειάζεται και όχι πολλά-πολλά ιδιαίτερα με αγνώστους. Το νου σας!

Ζυγός
Γλυκά μου είναι τέτοιο το αστρολογικό που σήμερα θα έχετε τον ασυμμάζευτο. Συναντάτε πολλούς φίλους, γνωστούς, κόσμο και κοσμάκι και ξεσηκώνεστε για τρελές καταστάσεις. Σας τραβάει κιόλας και το wild, γιατί όχι στο να γευτείτε αυτό το κάτι από τα παλιά. Και φυσικά όσοι έχετε σύντροφο, να προσμένετε να σας μαλώσει και τα σχετικά. Πάει ο ενθουσιασμός.. Στα τάρταρα. Κρατήστε τις ισορροπίες, μην εκδηλώνεστε και φέρτε το λάου-λάου..

Σκορπιός
Τα θέματα που σας βασανίζουν είναι δυο. Το χρήμα και ο έρωτας. Το πρώτο το καταλαβαίνω, γιατί ζείτε για να δουλεύετε και να βγάζετε λεφτά. Στόχους συνέχεια βάζετε στον εαυτό σας. Σας αρέσει η δουλειά. Ναι πρέπει να πάρετε τις απαντήσεις πάνω σε διάφορα θέματα, αλλά υπομονή και ψυχραιμία. Δεν είναι καλή ημέρα για σούρτα-φέρτα οικονομικά. Το δεύτερο με ξαφνιάζει γιατί επιτέλους καταλάβατε πως στη ζωή αυτή είναι ωραία να υπάρχει και ο έρωτας; Κάντε εσείς τη πρώτη τη κίνηση, μη φοβάστε!

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως θα αποζητήσετε τη μοναξιά σας και δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Σκέφτεστε διάφορα, αλλά βρήκατε τη μέρα, θολωμένο το τοπίο αστρολογικά, δε πρέπει να κάνετε τέτοια βουτιά στο σκοτάδι έτσι ξαφνικά. Κάποιοι παίζει να σας δείξουν το πραγματικό τους το πρόσωπο και να εκπλαγείτε. Να ξαφνιαστείτε. Ναι μια απογοήτευση μπορεί να τη νιώσετε, αλλά δε πειράζει. Κάλιο αργά παρά ποτέ! Σας βλέπω να κουρνιάζετε σε μια αγκαλιά..

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως θέλετε να τεμπελιάσετε και να μη κάνετε τίποτα απολύτως. Μπορεί να σας ζορίσουν οι δικοί σας οι άνθρωποι, να που εσείς θα γκρινιάξετε, θα φέρετε αντιρρήσεις, θα προτιμήσετε το καναπέ. Μπορεί από την άλλη να τα πάρετε στο κρανίο, να πιάσετε αγκαζέ το ταίρι σας και να βρεθείτε κάπου μακριά, έτσι επειδή. Να κάνετε και εσείς τη τσαχπινιά σας, πού και πού. Μαζί σας είμαι στο δεύτερο, οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν, προέχει η δική σας η ξεκούραση..

Υδροχόος
Η μέρα του shopping therapy και όχι μόνο! Εντάξει να ανταμείψετε τον εαυτό σας, επειδή έτσι σας βγήκε όμως με μέτρο. Δε χρειάζεται να πάτε στα πιο ακριβά, γιατί θα ξεφύγετε και μετά θα γκρινιάξετε. Είστε και οι ανικανοποίητοι της παρέας, ποιος σας ακούει. Βασικά προστατέψτε τα λεφτά σας, μη τα μοιράζετε δεξιά και αριστερά και μη μπείτε καν σε σκέψη να τζογάρετε! Κανένα ρίσκο, καμία κίνηση, δε πάει να το λέει η ψυχούλα σας. Το τοπίο αστρολογικά άλλα δείχνει και αλλιώς είναι! Το νου σας!

Ιχθύς
Μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα και στα νεύρα. Κάτι θα σας κάνει ο σύντροφός σας, ή η οικογένειά σας, που θα εκραγείτε κανονικά, γιατί πόσο πια να αντέξετε. Εντάσεις, λόγια, τσακωμοί και μούτρα. Το θέμα είναι γιατί τα κρατάτε μέσα σας τόσο καιρό; Λύσεις υπάρχουν, από διάθεση πώς τα πάμε; Δεν είναι καλή ημέρα αστρολογικά και ξαφνικά θα θυμηθείτε τα πάντα όλα και θα ξεσπάσετε με πολύ μυστήριο τρόπο. Σαββατιάτικο βρε παιδιά;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos