Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Τα Ζώδια της Κυριακής, 02/04/2017 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ναι Κυριακή σήμερα, νηφάλια, ζωντανή και πολύ ξεκούραστη. Εντάξει ωραίες και αξέχαστες οι κρεπάλες, τα ποτά και τα ξενύχτια, αλλά μερικές φορές το σώμα δεν ακολουθεί με τίποτα. Συνεπώς, σα γριά και εγώ, χαχα.. πουρνό-πουρνό, πίνω το καφεδάκι μου και έχω όλη τη μέρα μπροστά μου για να την απολαύσω, έτσι όπως θέλω!




Προσωρινό το συναίσθημα προειδοποιώ, γιατί πρώτα ο θάνατος και μετά το χούι, μη ξεχνιόμαστε.. αλλά προς το παρόν relax!

Έχω την εντύπωση πως το ΣΚ αυτό ήταν γκρινιάρικο και μέσα στο παράπονο. Αλλοπρόσαλλο επίσης, μυστήριο και ανεξήγητο, αγωνιώ για το κερασάκι στη τούρτα. Μόλις βραδιάσει ας πούμε. Εκεί θα έχουμε δει το όνειρο κανονικά! Ζόρικη και η Κυριακή μας, ένας εκνευρισμός υπάρχει στον αέρα και ας μη άλλο φυσά πια..

Τι λέτε να γίνουμε όλοι μικρά παιδιά και να κάνουμε ζαβολιές;

φιλάκια..


Κριός
Πιο χαλαρή η μέρα σας σήμερα, αλλά θα συνεχίσουν οι ενοχλητικές οι ερωτήσεις και εσείς θα πρέπει να απαντήσετε για να βάλετε ένα τέλος. Καλό είναι να δώσετε το παρόν για λίγο και μετά να βρείτε μια ωραία ιδέα για να εξαφανιστείτε. Μια βόλτα προς τη θάλασσα δεν είναι κακή ιδέα, μιας που ήλιο έχει έξω και δε φυσάει καθόλου. Ντυθείτε όμως καλά, γιατί ένα κρύωμα σας περιτριγυρίζει..

Ταύρος
Νομίζω σας έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σας και δε θέλετε να χαλάσετε φράγκο για τίποτα περιττό. Μη σκέφτεστε όλο το χρήμα, Κυριακή σήμερα, ανταμείψτε τον εαυτό σας με οτιδήποτε τον ευχαριστεί. Πώς θα ξεχωρίσετε τις μέρες και τις στιγμές; Μέρα όμορφη για να μοιράσετε τρυφερά συναισθήματα στο σύντροφό σας ή να δείξετε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο πρόσωπο που σας αρέσει.

Δίδυμος
Ζόρικη μέρα, γιατί αντί να χαλαρώσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που ίσως και να μη καταλαβαίνουν και τόσο εύκολα. Μια εξάντληση τη νιώθετε, αλλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Τάσεις απομόνωσης θα νιώσετε πολύ έντονα και παίζει να κλείσετε και το τηλέφωνο. Κάντε ότι σας αρέσει αλλά με όμορφο τρόπο. Δε χρειάζονται εντάσεις.. Μήπως συναναστρέφεσαι με λάθος κόσμο;

Καρκίνος
Ξεχάστε το relax και τους ύπνους τους ατελείωτους. Ξαφνικά θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα σας μεταφέρουν στη δουλειά, είτε πραγματικά, είτε νοερά, πάντως μια τσίτα θα τη νιώσετε και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Το θέμα είναι πως αν σας έχουν κάνει όλα τα χατίρια το τελευταίο τον καιρό και σας έχουν βοηθήσει να ανεβείτε, θα πρέπει να το στηρίξετε αυτό, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Μη τρελαίνεστε, μπορεί να είναι και ένα test drive.

Λέων
Όλο βόλτες είστε και συναντάτε φιλαράκια από εδώ και εκεί. Γεμάτο το ΣΚ, δεν έχετε παράπονο, λίγο πατήστε φρένο γιατί μπορεί να ξεφύγει το πράγμα. Το νου σας σε διάφορες συζητήσεις, που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και να χαλάσει το κλίμα από τη μια στιγμή στην άλλη. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, μη λέτε τα προσωπικά σας, αλλάξτε σελίδα!

Παρθένος
Πάει καταστράφηκε το ΣΚ αυτό, με τις δουλειές σας. Και να θέλετε να ηρεμήσετε δε θα σας αφήσουν, αφού μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σας ρωτούν το ένα και το άλλο. Τι σημασία έχει αν είναι Κυριακή; Αυτό θα σας χαλάσει πολύ τη διάθεση και θα γίνετε επιθετικοί και απόμακροι και κάπως έτσι μπορεί να πληγώσετε μια ψυχή. Επίσης μη συζητάτε μόνο για τη δουλειά σας. Βρείτε ένα άλλο θέμα.

Ζυγός
Το κακό το διαβολάκι μπαίνει μέσα σας σήμερα και θα κάνετε ζαβολιές. Ντύνεστε ωραία, πιάνετε το ταίρι σας αγκαζέ και πηγαίνετε μια βόλτα τρομερή και φοβερή. Σίγουρα θα σας δουν, κάποιοι θα σας θαυμάσουν, κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να θελήσουν να σας βγάλουν και το μάτι. Ίντριγκες δημιουργείτε αλλά πλέον είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να λύσετε παρεξηγήσεις παρά να τις δημιουργήσετε!

Σκορπιός
Πολύ ζόρικη ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο. Σήμερα θα θυμηθείτε πολλά και διάφορα και θα κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας. Δε ξέρετε ποιον να πρώτο εμπιστευτείτε, μήπως τελικά κάποιοι σας το παίζουν φίλοι και δεν είναι; Αν το πιάσουμε από ερωτικής άποψης, τα έχετε κάνει κάπως μαντάρα. Θέλετε τόσο πολύ και από την άλλη κάτι σας σταματά. Όσο καταπιέζετε τον εαυτό σας, άλλο τόσο επικίνδυνος θα γίνει στη πορεία.

Τοξότης
Δεν έχετε όρεξη για τίποτα σήμερα. Ούτε για συναντήσεις, ούτε για πολλές κουβέντες. Καλύτερα από νωρίς το πρωί να ανακοινώσετε κάτι τέτοιο, παρά να υποσχεθείτε τα πάντα όλα και στη πορεία να γκρινιάξετε. Αποφύγετε τις βόλτες, τις πολλές τις επαφές και προτιμήστε τη γωνίτσα σας. Τώρα το αν κάποιοι δυσαρεστηθούν, είναι δικό τους το θέμα. Εσείς ξεκαθαρίστε απλά τη θέση σας!

Αιγόκερως
Μέσα στη γκρίνια είστε, μπορεί και στη σχιζοφρένεια. Εχθές δε θέλατε να κάνετε τίποτα και σήμερα ξαφνικά θα τα θυμηθείτε όλα. Είστε αδικαιολόγητοι, για αυτό συγκρατήστε τη γλώσσα σας, μη γίνεστε σκληροί με τους άλλους και να θυμάστε δεν υπάρχουν δούλοι πια. Χαλαρώστε μέσα στο χάος, μη πηγαίνετε γυρεύοντας για τρελές καταστάσεις, είναι Κυριακή.

Υδροχόος
Άλλα κανονίζετε και άλλα θα κάνετε και μετά θα σας κατσαδιάσουν. Άτακτα, χαρωπά παιδιά, ο ήλιος όσο να είναι σας κάνει καλό. Σας ξυπνά. Μήπως να το αφήσετε στο φλου και ότι προκύψει; Δηλαδή μη δεσμεύετε τη παρέα, όταν εξαρχής γνωρίζετε πως θα αλλάξετε γνώμη. Μεταξύ μας τώρα, σας έχουμε καταλάβει χρόνια τώρα. Ερωτοτροπείτε επικίνδυνα επίσης και μπορεί να μπλέξετε πάλι σε περιπέτειες.

Ιχθύς
Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχό καλυβάκι μου. Έχετε κλειστεί μέσα. Έχετε αμπαρωθεί. Τι κακό σας έχει πιάσει μέρες που είναι; Μήπως να βγαίνατε λίγο έξω να σας δει ο ήλιος; Μπας και έρθετε στα ίσα σας; Είπαμε να ξεκουραστείτε, όμως όχι να γίνετε ένα με το κρεβάτι σας. Οικογενειακά βάρη σας έχουν αγχώσει πολύ και αυτή είναι η αιτία να μην έχετε όρεξη για τίποτα. Αλλάξτε το κλίμα, εύκολο είναι.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos