Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 26/04 – 02/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εννοείται πως δε μπορώ καιρό μακριά σας, είστε η απόλυτη ψυχοθεραπεία. Ανεξήγητο, αλλά
όταν γράφω, θεραπεύομαι, φεύγει η κακή ενέργεια μακριά..

Τελειώνει ο Απρίλης, αναρωτιέμαι, ήρθε η άνοιξη για να μείνει, ή μας περιμένουν τίποτα εκπλήξεις;;; Όπως και να έχει πηγαίνουμε ολοταχώς για καλοκαίρι.
Ο Ερμής ακόμα ανάδρομος, μπορεί να δώσει ρέστα έτσι ξαφνικά και έχω την εντύπωση πως θα το κάνει στη 1! Ζόρικα ξεκινά ο Μάης για όλα τα ζώδια. Εντάσεις, λογομαχίες, αντιδράσεις, από όλα τα καλά θα έχει η πρωτομαγιά! Και επειδή στο σκηνικό συμπρωταγωνιστούν η Αφροδίτη και ο Ουρανός, το θέμα μας θα είναι το ερωτικά απρόβλεπτο!


Πρώτα θα ξεσπάσει η μπόρα και μετά το ουράνιο το τόξο θα μας γιατρέψει.

Να σας πω ένα μυστικό; Οι μέρες και οι νύχτες του Μάη θα είναι μαγικές.. το σύμπαν έχει κέφια!

νυχτερινά φιλάκια..


Κριός
Ο Απρίλης τελειώνει με τις καλύτερες τις προϋποθέσεις. Χαρούμενη, ευδιάθετη, γεμάτη από θετική ενέργεια, ζητάς διάφορα πράγματα, εκπληρώνεις τις επιθυμίες σου. Απόλαυσε τη κάθε στιγμή από τις 28 μέχρι και τις 30! Βγες έξω, διασκέδασε! Αυθόρμητη γοητεύεις περισσότερο!
Επαγγελματικά: Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες, κάνεις μερικά βήματα μπροστά. Κοίταξε το συμφέρον σου, από οικονομικής άποψης πάντα! Το σύμπαν σε ευνοεί.
*Απέφυγε τις εντάσεις στη 1. Να αντιδράσεις μεν αλλά μόνο αν έχεις δίκιο και με μέτρο. Από τις 2 και μετά βελτιώνεται η διάθεσή σου!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βοηθά να ξεπεράσεις το παρελθόν. Ένας νέος έρωτας; Μια νέα γνωριμία; Καλό είναι να τακτοποιήσεις οφειλές που σε συνδέουν επίσης με ξεπερασμένες εποχές. Προσπάθησε να αποφεύγεις τις εντάσεις μέχρι και τις 30! Βρες τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου! Επαγγελματικά: Πολλές οι συζητήσεις που θα γίνουν. Θα πρέπει να έχεις τα κατάλληλα τα επιχειρήματα, τη σωστή τη στιγμή, για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου.
*Απέφυγε τις ανούσιες τις συζητήσεις στη 1. Μπορεί να τσακωθείς. Κάνε μια εξόρμηση στα φυτώρια στις 2!

Δίδυμος
Σου αποκαλύπτονται πολλά μυστικά τις μέρες αυτές και είσαι πλέον σίγουρη για τις αποφάσεις σου. Ότι και αν μάθεις μη στεναχωρηθείς, αντιθέτως να γίνεις πιο δυνατή και θαρραλέα. Τακτοποίησε τις οφειλές σου για να ξενοιάσεις! Στις 30 βάλε μια τελεία! Ξεκαθάρισε τις επιθυμίες!
Επαγγελματικά: Αφιέρωσε το χρόνο σου, κάνε καλύτερο προγραμματισμό, ασχολήσου με όσα περισσότερα μπορείς. Τρέξε τώρα, για να χαλαρώσεις λίγο πιο μετά.
*Τσακώνεσαι με τους φίλους στη 1! Είναι το σύμπαν τέτοιο! Το φτιάχνεις το κλίμα στις 2, δε μπορείς τα μούτρα.

Καρκίνος
Ψάχνεις για απαντήσεις τις μέρες αυτές και αν έχεις σωστή συμπεριφορά, κάτι μπορεί να γίνει. Μη σκέφτεσαι πονηρά και μην είσαι θυμωμένη. Γεγονότα από το παρελθόν σου θυμίζουν κάτι, επιστρέφεις και μαγικά βρίσκεις τις λύσεις. Αφιέρωσε χρόνο σε θέματα ομορφιάς. Κάνε ότι λέει η καρδιά σου!
Επαγγελματικά: Σε πολεμούν καιρό τώρα, πρέπει να βρεις τον τρόπο να τους αντιμετωπίσεις, δίχως να εκτεθείς περισσότερο. Μέχρι τις 28 ότι κάνεις.
*Θες να χαλαρώσεις στη 1 και δε σε αφήνουν! Ξεσπάς με άγαρμπο τρόπο! Μετανιώνεις στις 2 και κάνεις εκείνο το χατίρι. Όλα φτιάχνουν!

Λέων
Αν και κουρασμένη από τις επαγγελματικές σου τις υποχρεώσεις, από τις 28 μέχρι και τις 30, βρίσκεις χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάς, τους φίλους και τον έρωτα! Ναι μεν χαρούμενη, όμως κάτι δε σου αρέσει και κάνεις φανταστικά, αρνητικά, σενάρια! Να μοιράζεσαι ότι μπορείς! Επαγγελματικά: Σε ζορίζουν αρχικά, όμως κατά βάθος σου βάζουν ένα νέο στόχο. Πρέπει να τον πετύχεις, για να αλλάξουν τα δεδομένα προς το καλύτερο. Το ζητούμενο είναι η αύξηση! *Γκρινιάζεις και ξεσπάς στη 1 γιατί αλλιώς τα υπολόγιζες και αλλιώς σου έχουν έρθει! Το σύμπαν σου δίνει μια ευκαιρία στις 2, να φτιάξεις κατάσταση!

Παρθένος
Μεταμορφώνεσαι σε μια πολύ τολμηρή ύπαρξη τις μέρες αυτές. Ξεπερνάς τον εαυτό σου, διώχνεις μακριά τα ταμπού, ανακαλύπτεις νέες πτυχές της ζωής. Αφιέρωσε το χρόνο σου στον έρωτα, στους φίλους σου, σε οποιονδήποτε σε κάνει χαρούμενη. Διώξε μακριά τις ανασφάλειές σου! Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις μέχρι και τις 28! Κάτι ευχάριστο μαθαίνεις, πετυχαίνεις τους στόχους σου και ξενοιάζεις, έστω για λίγο.
*Γεμάτη απορίες και στη 1 και στις 2, θα κάνεις πολλές ερωτήσεις και άγνωστο το τι απαντήσεις θα λάβεις πάλι πίσω. Να μετράς τα λόγια σου γιατί εκτίθεσαι!

Ζυγός
Ναι μεν σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα, όμως δε το βάζεις κάτω, τουλάχιστον σε θέματα απολαύσεων. Μη γκρινιάζεις και με τα λίγα μπορείς να περάσεις εξίσου καλά και να ευχαριστήσεις με μικρά δωράκια τους ανθρώπους σου. Στις 30, μείνε σπίτι. Η τσιγκουνιά δε σου ταιριάζει! Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 28, βασανίζεσαι γιατί θες να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Κάνε τις ανάλογες τις συζητήσεις, ζήτα για να λάβεις, γιατί μόνο έτσι θα έχεις να προσμένεις κάτι.
*Προτίμησε να ξεκουραστείς στη 1, να διώξεις μακριά την αρνητική ενέργεια, δίχως να τσακωθείς με όλο τον κόσμο. Βελτιώνεται η διάθεσή σου στις 2!

Σκορπιός
Αν και βασανίζεσαι με θέματα υγείας και χρημάτων, δε πτοείσαι σε θέματα ερωτικά. Προσπάθησε μέχρι και τις 30, να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βάλεις προτεραιότητες. Κάνε το πρώτο βήμα εσύ και δε θα χάσεις. Ικανοποίησε τις ερωτικές σου τις επιθυμίες. Επαναστάτησε!
Επαγγελματικά: Τις μέρες αυτές, να πεις φωναχτά τις απόψεις σου, να διεκδικήσεις ότι σου ανήκει και να μη το βάλεις κάτω με τίποτα. Δράσε όπως θες, αρκεί να νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου! *Μη ταξιδέψεις στη 1 γιατί μπορεί να σου συμβούν τα απίστευτα! Υπομονή να έχεις και ψυχραιμία! Ίσως να λάβεις περισσότερα χρήματα στις 2, από ότι υπολογίζεις!

Τοξότης
Ερωτική πολύ η διάθεσή σου, αφιερώνεις χρόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και φροντίζεις να καλύψεις το κάθε κενό. Ρομαντική, αισθησιακή, ναζιάρα, έχεις τον τρόπο μέχρι και τις 30, να περάσεις ανεπανάληπτες στιγμές. Πες αντίο στον Απρίλη χαρωπά! Να είσαι θετική στις αλλαγές! Επαγγελματικά: Πολύ άγχος, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, να κάνεις χώρο, για τα νέα καθήκοντα που θα σου έρθουν. Αισιόδοξη να είσαι και όλα γίνονται. *Ταξίδεψε στη 1, πήγαινε κάπου μακριά, έφτασε ο καιρός να συναντήσεις τους φίλους σου ξανά! Κοινωνική πολύ και ευδιάθετη και στις 2.

Αιγόκερως
Αναστατώνεσαι ευχάριστα και ξεσηκώνεσαι για να ικανοποιήσεις το εγώ σου, τα όνειρά σου, οτιδήποτε λαχταράς καιρό τώρα και για κάποιο λόγο δε το έχεις. Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου και μείνε και μια μέρα στο κρεβάτι. Φτιάξε ρομαντικό το σκηνικό. Κάνε ευχάριστες αλλαγές! Επαγγελματικά: Σε ζορίζουν στις 28, αλλά ανταπεξέρχεσαι μια χαρά. Μη πάρεις δουλειά στο σπίτι, βρες τρόπο να προχωρήσουν τα σχέδιά σου και ας είσαι απούσα.
*Δε σε βλέπω να πιάνεις το Μάη! Αντιθέτως θα έχεις κακή διάθεση στη 1 για αυτό όχι εντάσεις! Επικοινώνησε με τους φίλους σου στις 2. Χαμογέλα!

Υδροχόος
Δίνεις μεγάλη σημασία στον έρωτα τις μέρες αυτές! Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη άνεση, είσαι δοτική και απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή. Όλα αυτά μέχρι τις 30. Αφιερώνεις χρόνο στο σύντροφό σου και στην οικογένειά σου. Μη μαλώνεις για περιουσιακά ζητήματα. Βελτίωσε τη ζωή σου! Επαγγελματικά: Δεν ασχολείσαι και τόσο τις μέρες αυτές, αφού έχεις άλλες προτεραιότητες. Πάρε μια άδεια, βάλε κάποιον άλλον στη θέση σου, πάντως εξαφανίσου. Μπορείς και εσύ να το κάνεις αυτό!
*Από τη μια σε ενοχλούν οι πάντες, από την άλλη τους αποζητάς και νιώθεις τέλεια! Συμβιβάσου με μερικές παρουσίες στη 1 και επέλεξε τη παρέα σου στις 2!

Ιχθύες
Ναι μεν επιθυμείς να κάνεις τόσα και τόσα για τον εαυτό σου, όμως προκύπτουν διάφορα εμπόδια τα οποία καλά θα κάνεις να τα παραβλέψεις. Δώσε σημασία σε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στις 28. Ερωτικό το διήμερο 29 και 30, απόλαυσέ το όσο μπορείς! Να βρίσκεσαι σε εγρήγορση! Επαγγελματικά: Μη το βάζεις κάτω στα σχέδια που κάνεις. Να έχεις επαφή με τους κατάλληλους τους ανθρώπους και να το ψάχνεις, γιατί λύσεις υπάρχουν. Αυτό που θες θα γίνει.
*Μέσα στη μελαγχολία στη 1, μπορεί να είσαι με φίλους και γνωστούς αλλά δε νιώθεις και τόσο ωραία. Εργασία και χαρά στις 2.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos