Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, ο Απρίλης 2017 βάζει τη μαγική τελεία! by MagicF’Ariel..


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάνω την αρχή με την αγαπημένη μου τη παρέιτσα αφού να είμαι ειλικρινής η ζωή μου είναι γεμάτη από αυτά τα ζώδια. Ανεξήγητο μέχρι πριν λίγο καιρό, λογικό το βρίσκω τώρα πια.

Ο Απρίλης φαντάζει ωραίος, δεν είναι φυσικά, γιατί στο σύμπαν γίνεται πανηγύρι σωστό! Βέβαια ο Άρης και ο Ερμής έχουν πλέον το πρωταγωνιστικό το ρόλο, είναι οι ενέργειές τους οι πιο δυναμικές και προφανώς τα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα, το άλλο με τρελές ταχύτητες.. !!!! Δε μας φτάνουν και τα βάσανά μας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10/04, που σημαίνει πως ως δια μαγείας μπλοκάρουν τα πάντα όλα και ενώ θα υπάρξουν πείσματα και εγωισμοί, κανένας δε θα πετύχει κάτι έτσι, αφού τι εύκολο ήρθε και δε διάλυσε στο λεπτό!

Τους Ταύρους μαγικές ενέργειες θα τους σπρώξουν στο να βγουν από το καβούκι τους. Πώς θα έρθει εκείνος ο έρωτας; Τα Λιοντάρια, θα πρέπει να διαλέξουν επιτέλους έναν κατάλληλο ερωτικό σύντροφο! Οι Σκορπιοί θα μαγειρέψουν θέματα επαγγελματικά! Και οι Υδροχόοι, βουτιά στο σκοτάδι, για να δουν κάποια στιγμή το ουράνιο το τόξο!

Τίποτα δε γίνεται στη τύχη, για αυτό μην αντισταθείτε στο πέρασμα οποιουδήποτε τυφώνα, έχω την εντύπωση πως και τα καλύτερα έρχονται.. Από τις 20/04 και μετά κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη!

φιλάκια στα μουτράκια..


Ταύρος
Τα νέα τα γνωρίζετε φυσικά, πως ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας! Αυτό σημαίνει πως αν νιώθετε μια υπερένταση δεν είναι τυχαία. Στη τσίτα σας βρίσκω, είτε υπάρχει αιτία, είτε όχι, όμως όλο και κάτι συμβαίνει και ανεβάζετε θερμοκρασία στο λεπτό. Θα τρέξετε όπως και να έχει, γιατί θα πρέπει να δώσετε το παρόν και στην εργασία και στον έρωτα! Το σύμπαν σας σπρώχνει προς τα έξω, γιατί από τη καμινάδα δε θα κατέβει κανείς! Έχουμε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο. Στις 10/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας! Τραγικό το βρίσκω, που σημαίνει πως ότι κακό σας χαρακτηρίζει ως αστρολογική προσωπικότητα, θα είναι η επιρροή των ημερών, δηλαδή, πείσματα, εγωισμοί και ξεροκεφαλιά! Ακόμα και παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Και πάμε στα ευχάριστα! Λένε, πως στις 20/04 θα συμβεί κάτι μαγικό στους Ταύρους. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, ερωτοτροπεί με το Ποσειδώνα, που σημαίνει πως κάτι το πολύ φανταστικό θα σας συμβεί! Πάντως φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα και τα καλύτερα έρχονται. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα! Προσέχετε τα λόγια σας, γιατί είστε και λίγο ωμοί μερικές φορές και αυτό δεν είναι αρεστό από όλους. Ερωτικά με έναν Αιγόκερω ή έναν Ιχθύ, μπορεί να νιώσετε καλύτερα. Κάτι το ρομαντικό πλανάται εδώ πέρα. Μαγικές σχέσεις δε λέτε; Επαγγελματικά θα σας φορτώσουν με ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις και έναν εκνευρισμό θα τον νιώσετε. Μια πάστα ηρεμεί πολλά κύτταρα, δε λέτε;;; Τυχερή ημέρα στις 22/04!

Λέων
Το γεγονός πως ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο Ταύρο, σας ενοχλεί πολύ! Οπότε να ξέρετε πως τον Απρίλη θα είστε οι εκνευρισμένοι της παρέας. Και ενώ θέλετε να πάρετε μια ανάσα, να ξεκουραστείτε και να ξενοιάσετε, άλλωστε άνοιξη, ήλιος, υπάρχει πιο ωραία εποχή; Θα χρειαστεί να εστιάσετε στη καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχετε. Φυσικά τίποτα δε θα είναι εύκολο, γιατί θα πρέπει να οργανώσετε πολλά και διάφορα και να κλείσουν άλλα τόσα. Και με τη λογική ενός αυστηρού Ταύρου! Πόσο ζόρικο μπορεί να είναι αυτό; Με τον Ερμή ανάδρομο, από τις 10/04 και μετά να προσέχετε τι λέτε και το πού! Μην είστε κουτσομπόληδες. Να είστε συγκεντρωμένοι όταν στέλνετε μηνύματα γιατί ένας λανθασμένος παραλήπτης μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες! Ερωτικά παράξενα μας τα λέει το σύμπαν, γιατί αρκετοί μπορεί να ζήσετε στιγμές μεγάλες και τρανές! Ένας έρωτας να σας ξεμυαλίσει είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Αλλάζουν τα δεδομένα και καλό είναι να φερθείτε αναλόγως και όσο πιο τίμια γίνεται. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Το παρελθόν σας ενοχλεί επίσης.. γοητευτικά.. Με έναν Καρκίνο ή ένα Λιοντάρι θα περάσετε όμορφες στιγμές, ερωτικές γεμάτες από απρόοπτες εκπλήξεις. Επαγγελματικά κοιτάξτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και νομότυποι και μη φαντάζεστε τίποτα. Μη βρεθείτε και «μέσα» ξαφνικά! Τυχερή ημέρα στις 29/04!

Σκορπιός
Μαγική η σχέση σας με το Ταύρο, γιατί όχι να μη σας ταιριάζουν ο Άρης και ο Ερμής; Φιλτράρονται οι ενέργειες από εκεί και φτάνουν σε εσάς τόσο μαγικές, που ξαφνικά εκείνη η εσωτερική φωνή θα σας μιλήσει και θα σας δείξει το σωστό. Ο Απρίλης είναι ένας μήνας που θα κριθούν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο! Κάθε απορία πρέπει να λυθεί. Πρέπει να είστε μέσα ο κόσμος να χαλάσει! Συνεπώς, θα εργαστείτε σκληρά, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και θα είστε παρόν σε οτιδήποτε συμβαίνει, την οποιαδήποτε στιγμή. Ναι, να κάνετε και το πυροσβέστη αν χρειαστεί. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως! Καλό είναι στη παρούσα φάση, να έχετε κάποιον δίπλα σας, που να γνωρίζει όλη την αλήθεια, που θα σας σταθεί όπως πρέπει, εκεί που πρέπει. Εκτιμήστε τη κατάσταση και κινηθείτε αναλόγως. Ακόμα και υπόγεια αν χρειαστεί. Ο στόχος είναι στόχος και επιβάλλεται να επιτευχθεί! Με τον έρωτα θα ασχοληθείτε από τις 20/04 και μετά, γιατί τότε θα ξενοιάσετε, θα βρείτε χρόνο, θα γουστάρετε! Το να ακολουθήσετε τη καρδιά σας, είναι το μυστικό σε όλες τις περιπτώσεις, μάλλιασε και η γλώσσα μου, πόσο πια! Οι εγωισμοί, τα πείσματα και οι κακές αναμνήσεις ανήκουν πια στο παρελθόν! Με έναν Σκορπιό ή έναν Αιγόκερω, θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές, ερωτικές, γεμάτες από πάθος και κατανόηση. Η εγκεφαλική επικοινωνία παίζει πολύ! Παρασυρθείτε από το ανεξήγητο! Τυχερή ημέρα στις 27/04!

Υδροχόος
Πάνε οι αεράτες οι διαθέσεις, εκείνες οι φευγάτες και οι φανταστικές! Ζόρικος ο Απρίλης για εσάς, ούτε ο Άρης, ούτε ο Ερμής, ούτε κανένας πλανήτης δε σας αγαπά! Σας πιέζουν αντιθέτως να λύσετε θέματα οικονομικά, να βάλετε το χέρι βαθιά μες στη τσέπη και συγχρόνως δε θα πρέπει να τσακωθείτε με κανέναν! Δύσκολο αυτό, γιατί προτιμάτε να λαμβάνετε, παρά να τρώτε από τα έτοιμα. Μήπως είστε λίγο τσιγκούνηδες; Κάνετε μεγάλη βουτιά στα σκοτάδια σας, σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας και κολλάει η βελόνα. Γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Επαναλαμβάνεστε και αυτό ενοχλεί ακόμα και εκείνους που σας αγαπούν πολύ. Μιλάμε θα νιώσετε μεγάλη απογοήτευση, θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας και αυτό θα σας σπρώξει στο να ξεφύγετε, να ταξιδέψετε κάπου μακριά και ας καταξοδευτείτε. Πρέπει να φτιάξετε το ψυχολογικό όπως και να έχει! Όπου και να πάτε, ακόμα και στην άλλη άκρη της γης, το μυαλό σας θα είναι στο θέμα που σας βασανίζει πιο πολύ. Εκεί θα καταλήγει, γιατί το ζητούμενο δεν είναι να κάνετε πάλι μια από τα ίδια, αλλά την ανατροπή! Σε επαγγελματικό επίπεδο; Σε ερωτικό; Επιβάλλεται η επιλογή σας να είναι εκείνο το κάτι άλλο! Και επειδή όσο δύστροποι και αν είστε, άλλο τόσο σας λατρεύουν μερικές ψυχές εκεί έξω, είναι αρκετοί που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα μπορέσετε να ερωτοτροπήσετε άφοβα αν το επιλέξετε φυσικά. Ένας Ταύρος σας δίνει ότι ακριβώς γυρεύετε! Τυχαίο; Γλυκές ρομαντικές στιγμές, με έναν Καρκίνο, Παρθένο, Ζυγό και Αιγόκερω.. Μες στην αγάπη σας έχουν.. κανένα παράπονο μην έχετε λοιπόν.. Την αλήθεια; Προς τα τέλη του Απρίλη εκεί από τις 20/04 και μετά πείτε ένα μεγάλο Σ’Αγαπώ.. και θα συμβούν θαύματα στη ζωή σας! Τυχερές ημέρες στις 22/04 & 28/04!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos