Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12/04/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φεγγάρι ήταν αυτό; Είπαμε τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, για αυτό μη προσμένετε σήμερα να
είναι καλύτερα τα πράγματα.

Βέβαια, μια θολούρα υπάρχει στο τοπίο, μια ανεξήγητη ηρεμία, κάτι συμβαίνει στο σύμπαν εκεί ψηλά και εμείς εδώ κάτω περνάμε πολύ super! Τι να πω, συγκλονίζομαι και πάλι..












Να σας πω ένα μυστικό;
Είναι ωραίο να λες το σ’αγαπώ..
και ας μην είναι αμοιβαίο..

Είναι όμως απελευθερωτικό..
συγχρόνως και πολύ μαγικό..
κάνει το θέμα ακόμα πιο ωραίο.. !


φιλάκια..


Κριός
Πριν αποφασίσετε να κάνετε οτιδήποτε για τις μέρες του Πάσχα, θα πρέπει να διαχειριστείτε πρώτα τα οικονομικά σας τα ζητήματα. Αν οφείλετε από εδώ και εκεί, κλείστε τις τρύπες για να δείτε το τι σας περισσεύει και το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω και τα μουτράκια, γιατί κάθε προσπάθεια δική σας, θα βρίσκει και ένα μικρό εμπόδιο μπροστά! Για όλα φταίει το χθεσινό φεγγάρι!

Ταύρος
Προσπαθείτε καιρό τώρα να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς! Το εκνευριστικό της υπόθεσης είναι πως σας έχουν αφήσει να φαντάζεστε διάφορα και αυτό δεν έχει ούτε σημασία μεγάλη, ούτε κάποιο αποτέλεσμα. Ζητήστε για να λάβετε και στη τελική αν κάποιος δε σας κάνει, καιρός να φύγει μακριά! Βελτιώστε τις σχέσεις σας, όμως ξεκαθαρίστε το τοπίο πρώτα! Κάποιος μένει και κάποιος φεύγει!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως ή θα τεμπελιάζετε μέχρι θανάτου, ή θα δουλεύετε το ίδιο! Των άκρων όπως πάντα, ευτυχώς έχετε πάρει μπροστά και έχετε όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα, συγχρόνως μάλιστα, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει! Μέρα πολύ όμορφη, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας και να προβάλετε τις ικανότητές σας! Εννοείται πως μετά έχει σπίτι και ύπνο! Να ξεκουράζεστε για να παίρνετε δυνάμεις!

Καρκίνος
Τρελή η ημέρα σας και αλλοπρόσαλλη πολύ! Έχετε όρεξη να κάνετε διαφορετικά πράγματα από τα συνηθισμένα, ας πούμε μια μικρή επανάσταση, έτσι για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Όλο ιδέες θα είστε, ξεσηκωμένοι, για βόλτες; Νυχτοπερπατήματα; Για φλερτ; Πάντως σπίτι δε γυρίζετε με τίποτα, αν δεν ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Να αυτά κάνει η άνοιξη, βέβαια, ας έχετε και μια καλή παρέα δίπλα σας.. Όχι τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό το συναπάντημα!

Λέων
Σήμερα θα κάνουν το λάθος να σας ξανά ρωτήσουν για τα σχέδια που έχετε τις ημέρες του Πάσχα. Και εσείς φυσικά θα εκνευριστείτε απίστευτα, γιατί δεν αντέχετε ούτε να βλέπετε συνέχεια τις ίδιες τις φάτσες, ούτε να ακούτε τις ίδιες ιστορίες για αγρίους! Βλέπετε τελικά τι εννοούσε ο ποιητής μια φορά και ένα καιρό! Ε λοιπόν, ψάχνατε την αφορμή να ξεπορτίσετε, να κάνετε κάτι το διαφορετικό και θα σας τη δώσουν κανονικά! Μαζεύετε τα μπογαλάκια σας και δρόμο! Το ταξίδι παίζει πολύ στα σχέδιά σας τώρα πια!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας, γιατί σήμερα θα έρθουν όλοι να σας χαϊδέψουν τα αυτιά! Μόλις πάρετε χαμπάρι πως τα γλυκόλογα είναι φτηνές δικαιολογίες θα εξαγριωθείτε και θα πεισμώσετε, γιατί πόσο πια! Ε όχι και μεταξύ σας τώρα! Πιάνετε πουλιά στον αέρα και ξέρετε τι θα σας πουν και το πότε! Αφήστε τους να μιλήσουν και με όμορφο τρόπο δείξτε τους πως δε τρώτε κουτόχορτο! Τι να πω άγιες μέρες και ζείτε μια κόλαση! Αστρολογικές σκανδαλιές το λέω εγώ!

Ζυγός
Τι έγινε πήρατε άδεια; Μέρα που θα καθαρίσετε το σπίτι σας και θα το διακοσμήσετε με ροζ αποχρώσεις; Καλέ Πάσχα έχουμε, δε χρειάζεται να βάλετε παντού αυγά και σεμεδάκια! Μέσα στην υπερβολή σας βρίσκω, γιατί πάλι θα φύγετε, μπορεί και να ταξιδέψετε, άρα τσάμπα το χρόνο σας θα χαλάσετε και πάλι όλα θα σκονιστούν! Βέβαια, μπορεί τούτη τη φορά να είστε εσείς οι οικοδεσπότες, που σημαίνει πως πρέπει το σπίτι να έχει από όλα τα καλά! Κοκορέτσι να φτιάξετε.. !

Σκορπιός
Βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί σας έχουν αλλάξει τα σχέδια και αυτό σας έχει αναστατώσει πολύ. Σε επαγγελματικά θέματα αναφέρομαι κυρίως! Σήμερα θα σας δώσουν αμέτρητες αφορμές για να τσακωθείτε και να εξαγριωθείτε, όμως θα πρέπει να τους αφήσετε να παραλογιστούν, δίχως να βρουν το ευαίσθητο το σημείο σας! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, μπορεί να σας κάνουν ένα τελευταίο test drive, για να σας ψυχολογήσουν καλύτερα! Με ανάδρομο Ερμή άλλωστε τίποτα δε προχωράει!

Τοξότης
Ωραία σήμερα έχετε τις μαύρες σας! Δε θέλετε να δείτε άνθρωπο, ούτε να επικοινωνήσετε με κανέναν. Μπορεί από το ψυχολογικό να σας έκλεισε και ο λαιμός. Το σύμπαν είναι πολύ παράξενο και δυνατό και μια σας απογειώνει και μια σας σέρνει στα πατώματα. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα και μετά οπωσδήποτε να βρείτε το χρόνο για ξεκούραση. Να είστε σίγουροι πως θα σας έρθουν το κέφι και η ζωντάνια σύντομα. Αφήστε την ημέρα να περάσει στο αθόρυβο!

Αιγόκερως
Μέσα στη τρελή τη χαρά! Είστε απίστευτοι τύποι, λατρεύετε και τις παραδοσιακές τις γιορτές, ποιος σας πιάνει. Σήμερα λοιπόν, θα κανονίσετε ραντεβουδάκια, είτε με φίλους, είτε με το σύντροφό σας, είτε όλοι μαζί. Αλκοόλ επιτρέπεται νομίζω, δεν είναι κρέας, συνεπώς, δίχως τύψεις και ενοχές, θα παρασυρθείτε και ότι προκύψει! Να θυμίσω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απαγορεύεται δια ροπάλου, για αυτό μη κάνετε αμαρτωλές σκέψεις, θα σας μαλώσω! Διασκεδάστε, μιλήστε, γελάστε, φλερτάρετε επίσης, αλλά ως εκεί!

Υδροχόος
Και το κακό συνεχίζεται, δε σας βγαίνει αυτό που θέλετε και κοντεύετε να τρελαθείτε από τα νεύρα σας! Πού πάτε με ανάδρομο Ερμή; Μετά τις 20/4 φτιάχνουν τα πράγματα για όλους. Συνεπώς μην επιμένετε σε κάτι που δε θέλει να προχωρήσει. Φτιάξτε όμως εναλλακτικές. Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι.. Ξέρω δε σας αρέσουν οι ανατροπές, ούτε οι αναβολές, όταν τις προκαλούν οι άλλοι κυρίως, αλλά σκεφτείτε πόσες φορές έχετε φερθεί και εσείς έτσι;;;;

Ιχθύς
Τι έγινε; Φτιάξατε βαλιτσούλα και δρόμο; Τη κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια; Τέτοιες σκέψεις θα κάνετε από σήμερα και ξαφνικά μπορεί να κρεμάσετε πολύ κόσμο, γιατί τα απρόβλεπτα όσο να είναι προκαλούν και μια σύγχυση. Μέσα στη ζαβολιά σας βρίσκω και τα ψεματάκια. Και να μη καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα είστε αφηρημένοι όλη την ημέρα, μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι και θα ταξιδεύετε αλλού για αλλού.. Καλύτερα έτσι, παρά μες στη ψυχασθένεια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos