Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ζώδια: Δίδυμος & Ιχθύς Απρίλιος 2017

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα...
δε ξέρω αν επιτρέπεται που γράφω ή όχι, αλλά η έμπνευση διαλέγει τις στιγμές, σωστά;

Με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβα, αποφάσισα να γράψω για τους Διδύμους και τους Ιχθύες. Όχι σαν ερωτικό ζευγάρι, καμία σχέση, αλλά γιατί είναι οι τρελοί της παρέας.
Είναι όμως και οι τυχεροί, γιατί επαγγελματικά ανοίγουν οι δρόμοι και αρκετοί από εσάς εκεί έξω, μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας! Μπορεί να είναι μικρό. Τι σημασία έχει;
Και επειδή σας βλέπω που ξαφνιάζεστε, μη παραξενεύεστε για το χαρακτηρισμό, αφού άκρη ποτέ κανείς δε βγάζει μαζί σας και οι διαθέσεις σας αλλάζουν στο λεπτό..




Είναι μια δημιουργική περίοδος και οι ιδέες σας αρέσουν. Για αυτό θα πρέπει να εκφράζεστε με άνεση, με τόλμη και αυτοπεποίθηση.

Ο έρωτας δεν υπάρχει πουθενά για τους Διδύμους, αφού οι προτεραιότητες είναι άλλες. Αυτό δε σημαίνει όμως πως δε θα βρείτε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μερικές ψυχές!

Αντιθέτως τα ψαράκια μας, πιο ρομαντικά και φαντασμένα, θα αποζητήσετε αγκαλίτσες και γούτσου-γούτσου.. και σε γνώριμες υπάρξεις, μάλιστα!

βραδινά.. μαγικά .. φιλάκια..


Δίδυμος
Χρυσά μου ο Απρίλης είναι ένας πολύ όμορφος μήνας για εσάς, δε ξέρω για τους άλλους όμως. Στον ερωτικό το τομέα, όπως και να έχει θα πάρετε τις αποφάσεις σας και αρκετοί θα διαλέξετε ένα πιο μοναχικό δρόμο. Καιρός να σταθείτε στα πόδια σας και στις δυνάμεις σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά!

Εντάξει μη κοιτάζεστε στο καθρέπτη με απορία, γιατί η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος σας τα έχει κάνει μαντάρα και σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά. Μη νομίζετε μπορεί να βρίσκεται στο Τοξότη, όμως ως δια μαγείας, σας επηρεάζει άμεσα και περνάει και η δική σας η ζωή από test drive. Όπου πράξατε ορθά, καλώς, όπου όμως έχετε κάνει λάθη, έχετε αδικήσει κάποια ψυχή, όλο και κάτι θα συμβαίνει για να επανέρχεστε σε εκείνο το σημείο. Ή το αντιμετωπίζετε άμεσα και με δραστικά μέτρα, γιατί πλέον γνωρίζετε, ή συνεχίζετε να βασανίζεστε στα ίδια και τα ίδια. Η επιλογή είναι δική σας!
Όπως και να έχει όμως το πράγμα, θα δώσετε βάση στις δικές σας τις επιθυμίες, στον εαυτό σας και θα δράσετε αναλόγως. Και σε όποιον αρέσει. Ο Ήλιος και Ουρανός, σας δίνουν πολύ δύναμη! Αισιοδοξείτε, είστε δημιουργικοί, το κυνηγάτε το πράγμα. Και πολύ καλά κάνετε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα φυσικά. Ναι ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και φωτεινός, όμως δε θα λείψουν και τα απρόβλεπτα τα γεγονότα! Να είστε έτοιμοι για όλα, γιατί κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει ελπίδα αρκεί να το ψάξετε και να το ψάχνετε!

Η Αφροδίτη σας τα κάνει μαντάρα, για αυτό μη περιμένετε τους έρωτες, τις αγάπες και τα λουλούδια. Όχι ακόμα τουλάχιστον! Τακτοποιήστε τα χρέη σας, να είστε ξένοιαστοι και θα εστιάσετε μετά εκεί που πρέπει. Βάλτε προτεραιότητες και ακολουθήστε πιστά ένα πρόγραμμα. Θα το καταφέρετε αυτό;;;;

Ερωτικά μόνο ένας Ταύρος ή ένας Παρθένος θα καταφέρει να σας γοητεύσει, γιατί αποζητάτε λίγη σιγουριά παραπάνω, μια καθοδήγηση, κάτι πιο σταθερό. Είστε σίγουροι;;;

Τυχερές ημέρες: 17/04, 20/04 – 22/04


Ιχθύς
Πόσο μυστήριος μήνας είναι ο Απρίλης για εσάς! Δε το φαντάζεστε αν και θα πρέπει να έχετε δει τα πρώτα τα σημάδια! Ε λοιπόν σας το λέω, έξω από τα δόντια, βάζετε την ουρά στα σκέλια και επιστρέφετε ή σε μια παλιά σας αγάπη, ή αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και όχι μόνο!
Μέχρι και τις 15 η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Που σημαίνει πως ήδη έχετε την επιθυμία να βελτιώσετε τη σχέση σας. Ή ήδη φαντάζεστε κάποιο πρόσωπο από τα παλιά. Από τις 17 και μετά που έρχεται στα ίσα της, γίνεστε πιο ρομαντικοί και ονειροπόλοι και η φαντασία σας καλπάζει αλλού για αλλού!
Εμπόδια σίγουρα θα υπάρξουν με τον Ερμή ανάδρομο στο Ταύρο, αλλά θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, θα νιαουρίσετε λίγο παραπάνω, θα κάνετε πολλά χατίρια, προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας. Και εννοείται πως θα σας πάρουν χαμπάρι και επειδή είστε και των άκρων, μπορεί να τα ακούσετε και από πάνω. Το θέμα δεν είναι το κουκούλωμα, αλλά ο ποιοτικός ο χρόνος. Να απολαύσετε αυτό που κάνετε. Και εσείς και ο σύντροφός σας!

Ερωτικά με ένα Τοξότη ή έναν Αιγόκερω, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να αγαπήσετε περισσότερο. Μη το ζορίζετε το πράγμα με τους λοιπούς δεν υπάρχει καμία επαφή.

Ο Άρης στο Ταύρο σας βοηθά πολύ κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί με τον ανάδρομο Ερμή να εμφανίζονται εμπόδια, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως υπάρχει μια μαγική νεράιδα που σας προστατεύει από τα κακά στοιχειά που ζουν εκεί έξω!

Διάφορες συζητήσεις δε θα καταλήξουν κάπου, όμως οι ευκαιρίες θα βολτάρουν ανενόχλητες έτοιμες για να τις αρπάξετε! Να τζογάρετε; Να επενδύσετε; Μια κίνηση θα τη κάνετε, γιατί βλέπετε πως στην άκρη υπάρχει φως! Όσο ο μήνας θα φτάνει προς το τέλος του άλλο τόσο θα βελτιώνεται η κατάσταση και τα αποτελέσματα θα φανούν ως δια μαγείας. Και ναι θα είναι θετικά.

Τυχερές ημέρες: 17/04, 22/04, 30/04

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos