Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Η Φάση της ημέρας αστρολογικά.. by MagicF’Ariel!

(Σάββατο 29/04/17)
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!
Σάββατο σήμερα, μια υπέροχη μέρα μόλις μας ξημέρωσε, δόξα να έχει ο ήλιος έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο, τριήμερο μπροστά μας, τι άλλο θέλουμε πια;

Πάμε λοιπόν στο θέμα μας. Έχουμε ακόμα ανάδρομο Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο Κριό! Τι γίνεται φέτος με αυτά τα πισωγυρίσματα; Μου θυμίζει λίγο μερικές υπάρξεις, ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω! Προφανώς τους ταιριάζει γάντι το θέμα. Για αυτό το λόγο το παρελθόν ξανά χτυπά, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Ακόμα οι εκπλήξεις δε τελείωσαν!

Μπερδεμένα μας τα λέει το σύμπαν, γιατί άλλη η επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο Κριό και άλλη στο Ταύρο. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη. Μας τάραξε κάπως το διάστημα αυτό, θόλωσε πολύ το τοπίο προκειμένου να κάνει τις ζαβολιές της, πάντως το σύμπαν έχει συνωμοτήσει, γιατί θέλει ή να κλείσουν οι πόρτες, ή να ανοίξουν διάπλατα. Τα ενδιάμεσα σκοτώνουν, τη ψυχή, το νου, τη καρδιά. Οπότε μέχρι και τις 03/05 μπορούν να συμβούν τα απίστευτα!

Ο Ουρανός βάζει το απρόβλεπτο το χεράκι του και προκαλεί καταστάσεις μυστήριες σε όλο τον κόσμο. Οπότε ότι και αν προκύψει καλό είναι να μην αντιδράσουμε σα τα χαζά, να σκεφτούμε σοβαρά όλες τις εκδοχές της ιστορίας και με πολύ ψυχραιμία να βγάλουμε το πόρισμα.

για να δούμε..

φιλάκια..


Κριός
Με λίγα λόγια θα μαλλιάσει η γλώσσα σας σήμερα. Θα το ρίξετε στο μπούρου-μπούρου, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν! Παίζει να σας καλέσουν οι πάντες στο τηλέφωνο. Κάπου ίσως να κρύβεται και λίγο δόλος, να αποσπάσουν τη προσοχή σας ας πούμε.. Το νου σας.. Επίσης κάτι σας θυμίζουν, κάτι θυμάστε, άγνωστη η πορεία μιας συζήτησης..

Ταύρος
Από τη μια θέλετε να ξεχυθείτε στην αγορά και να ψωνίσετε πολλά και διάφορα και από την άλλη πρέπει να είστε εγκρατής. Με τα λεφτουδάκια σας θα ασχοληθείτε πολύ, όσο και να τα μετράτε, δεν αυγατίζουν, οι υποχρεώσεις παραμένουν δεν αλλάζουν, ποιος ο λόγος να χαλαστείτε; Αφού το γνωρίζετε το story πολύ καλά.. Επίσης η ζωή θέλει γλέντι και όχι κακομοιριά..!!!

Δίδυμος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά σήμερα θα κάνετε εκείνο το μπουμ και όποιον πάρει ο χάρος. Μα και να θέλετε να νιώσετε όμορφα, το σύμπαν δε θα σας αφήσει με τίποτα! Μάχη κανονική πάνω από το κεφάλι σας. Συνεπώς, κάτι συμβαίνει, τρελαίνεστε, τρώτε φλασιές, παθαίνετε σωστή παράκρουση! Παρεξηγήσεις, εντάσεις, του Κουτρούλη ο γάμος.. Ψυχραιμίααααα!

Καρκίνος
Εννοείται πως δε θα σας αφήσουν να αράξετε όπως κάνει όλος ο κόσμος και θα εκνευριστείτε αφάνταστα πολύ. Θα θυμηθείτε μια φορά και ένα καιρό που η ζωή σας ήταν απλή και είχατε λιγότερες σκοτούρες, όμως δεν είναι έτσι, κάθε ηλικία έχει τις χαρές της και τις λύπες της. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα, γιατί τα καλύτερα έρχονται.. Και το χατίρι θα σας κάνουν και θα γεμίσει η τσέπη σας.. Don’t worry!

Λέων
Βρήκατε τη μέρα να τσακωθείτε με τους φίλους σας. Μπορεί να μην έχετε τέτοιες προθέσεις, όμως θα ξεσπάσετε κατά κάποιο τρόπο και θα πείτε πράγματα που μπορεί να θίξουν μερικές ψυχές. Καλά θα κάνετε να τα βγάλετε από μέσα σας, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να είστε όσο πιο γλυκοί και συμπαθής γίνεται. Βέβαια το σύμπαν σας κάνει απρόβλεπτους και πεισματάρηδες!

Παρθένος
Μέρα πολύ μυστήρια και καθόλου ήρεμη. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε και να είναι η αιτία ένα απρόβλεπτο συμβάν! Σας βλέπω να τραβάτε τις κοτσίδες σας και να σκούζετε όλη μέρα. Πιο τριήμερο και ποια χαλάρωση. Επίσης δε θα κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και θα ανάψετε φωτιές όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Μάχιμοι και με πολύ σκοτεινή ενέργεια..

Ζυγός
Ονειρική η ημέρα σας, ο κόσμος χάνεται και εσείς αλλού για αλλού! Σας έχει πιάσει η άνοιξη και είναι καιρός για ταξίδια. Και κάπως έτσι μπορεί να ανοίξετε ένα άλμπουμ και να δείτε το ένα και το άλλο και να θυμηθείτε τι ωραία που ήταν η ζωή κάποτε. Μονιάστε με τους ανθρώπους σας και διώξτε μακριά κάθε αρνητική ενέργεια. Όχι άλλες εντάσεις.. έλεος πια!

Σκορπιός
Χαοτική η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Βασικά τα κάνετε αχταρμά, μπλέκετε τα μπούτια σας, από τη μια οι έρωτές σας οι άκρως βασανιστικοί, από την άλλη η δουλειά σας, σας βλέπω να παίρνετε εκείνο το χαπάκι το ροζ. Και μέσα στη μαύρη μαυρίλα, θα σας κάνουν μια πρόταση, μια ευκαιρία θα σας δώσουν και παίζει να απογειωθείτε από χαρά! Να περιμένετε τα πάντα όλα!

Τοξότης
Πρέπει να σας έχουν βάλει στο μάτι, δε ξέρω αν το διαισθάνεστε, πάντως να προσέχετε γιατί κάθε παράξενη κουβέντα μπορεί να κρύβει ένα αίνιγμα όχι και τόσο ευχάριστο. Να δεχθείτε προτάσεις για έξω, να πάτε να βρείτε τους φίλους σας, να προτιμήσετε το κάτι το διαφορετικό, γιατί μόνο έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Μια έκπληξη σας περιμένει..

Αιγόκερως
Να το ξέρετε σήμερα θα βγάλετε χαλιά, θα κάνετε μια γενική καθαριότητα αναγκαστικά και αντί να αράξετε από νωρίς και να πιείτε το καφεδάκι σας, με τη ψυχή στο στόμα θα προσπαθήσετε να συνεφέρετε το σπιτικό σας σε πιο ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Ελάτε τώρα μη γκρινιάζετε, το απόγευμα θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε το δημιούργημά σας!

Υδροχόος
Πολύ έρωτας μύρισε για εσάς και συγκλονίζομαι! Τι έγινε; Αφήσατε τις δουλειές σας στην άκρη για λίγο; Πώς το πάθατε αυτό; Πάντως κάποιο άτομο σκέφτεστε έντονα, επιδιώξτε μια συνάντηση, ένα τρόπο επικοινωνίας, κάντε κάτι! Το παρελθόν δε σας αφήνει σε ησυχία. Κάποιους σας μπλέκει σε γνωστές περιπέτειες, κάποιους σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα!

Ιχθύς
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε και τόσο καλά ψυχολογικά. Από τη μια σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, από την άλλη δε σας φτάνουν τα χρήματα για να συμβεί κάτι τέτοιο. Αποφύγετε κάθε νέα συνεργασία, κάθε ρίσκο, γιατί ότι φαντάζει όμορφο τις μέρες αυτές μπορεί να σας μπλέξει σε περιπέτειες πολύ τρελές. Ηρεμήστε λίγο στη ζωή σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos