Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 01/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Επιτέλους έφτασε ο Μάης, σα να
άργησε ένα πράγμα, όμως ο πιο καταπληκτικός μήνας όλου του έτους ξεκίνησε και είναι έτοιμος να μας προσφέρει τις ομορφιές του..

Το σύμπαν φυσικά δεν ακολουθεί την άποψή μου, αφού είναι μελαγχολικό, φαντασμένο, αυστηρό, σκοτεινό, ανάποδο και απρόβλεπτο! Τα συννεφάκια στον ουρανό το πρώτο το σημάδι. Λέτε να υπάρξουν και άλλα; Ποιος ξέρει μέχρι το βράδυ τι μπορεί να συμβεί!

Η Σελήνη στο Καρκίνο, μας κάνει ευαίσθητους πολύ! Κάποιους θα μας πιάσει έντονα, κάποιους όχι και τόσο, όμως κάπου στη μέση της ημέρας ο Πλούτωνας, θα πεισμώσει, θα απογοητευτεί, μπορεί και να δακρύσει, που σημαίνει πως το κλίμα θα γίνει βαρύ και τα χαμόγελα μπορεί να εξαφανιστούν έτσι ξαφνικά! Οι δυσάρεστες οι σκέψεις θα πρωταγωνιστήσουν και εντάσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, ακόμα και μεταξύ πολύ αγαπημένων προσώπων.

Προτείνω λοιπόν, να βγούμε έξω να πιάσουμε το Μάη, να αγοράσουμε λουλούδια, να κόψουμε αν βρούμε κάπου στο βουνό, να αράξουμε κάτω από ένα δέντρο, να ονειρευτούμε πως όλα είναι τέλεια! Η δουλειά του Ποσειδώνα είναι αυτή..

Θεέ.. παρέσυρέ με στο κόσμο της φαντασίας.. να συναντήσω δράκους, ξωτικά, πρίγκιπες και βασιλιάδες..! 

Απρόβλεπτο το τέλος, αφού λίγο πριν αλλάξει η μέρα.. μπορεί να συμβούν τα απίστευτα!

φιλάκια..



Κριός
Μέρα που κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί νιώθετε μια κούραση και σωματική και ψυχολογική! Η επαναστατική σας διάθεση, προκάλεσε αντιδράσεις τις μέρες αυτές, πίσω δε σκοπεύετε να κάνετε με τίποτα, εντάσεις προκύπτουν και πολλά λόγια στο περιβάλλον σας! Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, όμως οι ψευδαισθήσεις καλά κρατούν. Εμπόδια εμφανίζονται και το φινάλε της ημέρας, με τον Ουρανό παρέα, πιο απρόβλεπτο από ποτέ! Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνετε γενική καθαριότητα το σπίτι!

Ταύρος
Θα προτιμήσετε τις οικογενειακές τις συγκεντρώσεις, μου φαίνεται από τραπέζι σε τραπέζι είστε και μέσα στις λιχουδίτσες και τους πειρασμούς. Από τη μια είναι ωραίο αυτό, γιατί επιτέλους βρίσκετε το χρόνο να επικοινωνήσετε σε βάθος, με ανθρώπους που δε τα λέτε και κάθε μέρα! Από την άλλη ο Πλούτωνας κάπου στο ενδιάμεσο της μέρας θα σας τα κάνει μαντάρα! Σκοτεινιάζουν οι σκέψεις σας και γίνεστε ισχυρογνώμων και πεισματάρηδες. Εκεί θα πρέπει απλά να κλείσετε το στόμα σας!

Δίδυμος
Χρυσά μου αν έχετε κανονίσει βόλτες με τους φίλους σας ή να καλέσετε κόσμο στο σπίτι, θα σας πρότεινα να το αφήσετε για σήμερα. Ναι μεν έχετε τη διάθεση να πιάσετε το Μάη, όμως όχι με τόση φασαρία δίπλα σας! Ο Ποσειδώνας έχει μελαγχολική διάθεση, συνεπώς και εσείς δε θα είστε και στα καλύτερά σας. Διαλέξτε και πάρτε. Ή μόνοι και με το κεφάλι σας ήσυχο, ή με παρέα και με λόγια που ίσως να προκαλέσουν παρεξηγήσεις στη πορεία. Οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν!

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας! Είναι ο πλανήτης σας, από εκεί που αντλείτε δύναμη και όχι μόνο! Από τη μια είναι καλό, από την άλλη όμως σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας, η διάθεσή σας ευμετάβλητη, μια χαρούμενοι και μια λυπημένοι και ξαφνικά το μπουμ. Συνεπώς σήμερα πεσμένα τα κέφια, θα εκνευρίσετε τους πάντες με τις απαιτήσεις σας και ίσως να ξεσπάσετε σε σημείο παραλογισμού. Δηλώστε από νωρίς το πρωί πως απλά δαγκώνετε! Κάποιοι σας κάνουν και κάποιοι όχι άλλο πια. Ξεκαθαρίστε το τοπίο!

Λέων
Μέσα στη τρέλα και εσείς, τι να κάνουμε είναι πολύ βαρύ το πλανητικό το σκηνικό, κανείς δε γλυτώνει σήμερα! Νιώθετε πως πρέπει να κάνετε αλλαγές, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή σας, όμως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και οτιδήποτε και αν σας προτείνουν, παίζει να αρνηθείτε και να κλειδαμπαρωθείτε στο σπίτι. Ωραίο το κρεβάτι και οι ξάπλες, αλλά προφανώς χρειάζεστε μια καλή παρέα και μια βόλτα κάπου στην εξοχή.. έτσι για να πιάσετε το Μάη.. χαλαρά!

Παρθένος
Η μέρα σας ξεκινά πολύ χαρωπά! Έχετε την όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα, να συναντήσετε τους φίλους σας, να βολτάρετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να φλερτάρετε, από όλα τα καλά! Ο Πλούτωνας όμως έχει άλλα σχέδια αφού είπαμε έχει μελαγχολική διάθεση, συνεπώς, κάποια στιγμή θα σκοτεινιάσει το σύμπαν σας και δε θα έχετε κέφι για τίποτα! Ξινίζετε τα μούτρα, γίνεστε ψυχροί και νιώθετε πιο μόνοι από ποτέ! Καλά δεν είναι έτσι. Χαλαρώστε!

Ζυγός
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα να σας τη δώσει κανονικά και να πιάσετε σκούπα και φαράσι και να σηκώσετε όλο το σπίτι στον αέρα. Όχι απλά γενική καθαριότητα, μιλάμε για γερή φασίνα! Από την άλλη μπορεί να κλειδαμπαρωθείτε μέσα σε ένα γραφείο και να δημιουργήσετε, αφού έχετε τη διάθεση να φτιάξετε διάφορα, προκειμένου από αύριο να είστε μερικά βήματα μπροστά! Στο κόσμο σας ως συνήθως, η Σελήνη στο Καρκίνο, όσο να είναι σας απομονώνει από τα κοινά..

Σκορπιός
Μια επιθυμία να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια θα την έχετε από νωρίς το πρωί! Και ενώ στην αρχή θα συμφωνήσουν όλοι, ξαφνικά θα αρχίσουν να σας λένε το μακρύ και το κοντό τους και να εκνευριστείτε απίστευτα. Ο Πλούτωνας σας σκοτεινιάζει τη διάθεση, σας κάνει απρόβλεπτους πολύ και παίζει να μπείτε στο αμάξι σας και να εξαφανιστείτε! Προσοχή στο τιμόνι, να το αποφύγετε καλύτερα, γιατί με θολωμένο το μυαλό, πού πάτε; Εντάξει για σήμερα προτιμήστε να συμβιβαστείτε με το νορμάλ..

Τοξότης
Θολωμένο πολύ το τοπίο από τη μια ο Ποσειδώνας, από την άλλη η Σελήνη στο Καρκίνο, μέρα που ο συναισθηματικός σας ο κόσμος θα περάσει από τρελό κόσκινο. Να πάρετε τα βουνά, να πάτε για περπάτημα και καθαρό οξυγόνο, γιατί έτσι θα διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια και θα αποφύγετε τα χειρότερα. Διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά πως κάνετε παρέα με ανθρώπους που δε ταιριάζετε. Που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, πέρα από τη φυσική τους τη παρουσία. Μήπως να εξαφανιστείτε;

Αιγόκερως
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως το σύμπαν σας θέλει μάχιμους και όχι μόνο. Ψυχρούς και ανάποδους επίσης! Τι να λέμε, όταν ο Πλούτωνας μιλά, οι λοιποί σωπαίνουν, συνεπώς όσο και να προσπαθήσετε να είστε μες στις γλύκες, θα προκαλέσετε αντιπάθειες, εντάσεις και παρεξηγήσεις και σίγουρα έτσι κάποιες πόρτες θα κλείσουν οριστικά! Μα βρήκατε και εσείς τη μέρα να τσακωθείτε με τους φίλους σας; Ή το σύντροφό σας; Και πώς θα πιάσετε το Μάη; Με μούτρα μέσα σε ένα δωμάτιο;;; Χαλιναγωγηθείτε..

Υδροχόος
Τρελή και αψυχολόγητη η μέρα σας εντελώς! Όταν οι λοιποί κάθονται εσείς δουλεύετε ακόμα και από το σπίτι. Αυτό και αν είναι ψυχασθένεια. Ε λοιπόν η δημιουργικότητά σας στα ύψη, έχετε στόχο, σκοπό, πρέπει να εντυπωσιάσετε τους πάντες και να είστε οι καλύτεροι. Ωραίο όλο αυτό, αλλά δε θα σας αφήσουν και τόσο σε ησυχία, γιατί δεσμευτήκατε με οικογενειακές υποχρεώσεις και όχι μόνο. Μπορεί ξαφνικά να συναντήσετε τη Μάρα, τη Σάρα και το κακό συναπάντημα και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Πιο σύμπαν και ποιοι πλανήτες;;;

Ιχθύς
Τι να λέμε; Εσάς και αν σας πιάνει το σύμπαν εντελώς! Η Σελήνη στο Καρκίνο σας κάνει ευαίσθητους πολύ! Φαντάζεστε όμως διάφορα, κάνετε σκοτεινές σκέψεις και ξαφνικά χαλάει η διάθεσή σας και δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Εννοείται πως έχετε κανονίσει να συναντήσετε πολύ κόσμο σήμερα, να βολτάρετε με τους φίλους σας, να πιάσετε το Μάη σε ένα όμορφο ταβερνάκι. Και ξαφνικά αυτά που βλέπετε και ακούτε είναι αρκετά για να σας κάνουν να ξεσπάσετε και να τα κάνετε όλα ρημαδιό.. Η μύγα τσε-τσε;;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos