Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια της Τετάρτης, 31/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ναι, ούτε εγώ δε το πιστεύω αυτό, αλλά μου φαίνεται πως
έχω γίνει βραδινός τύπος! Μεταλλάσσομαι σε νυχτόβιο πλάσμα, χαχα..! Έτσι είναι όταν οι ζωές αλλάζουν. Διαταράσσεται κάθε τι δεδομένο και φτου πάλι από την αρχή. Νέες συνήθειες, άλλοι χρόνοι, διαφορετικά ενδιαφέροντα! Πού να το έλεγα και ποιος να με πίστευε.. Συμβαίνουν όμως και στις καλύτερες τις οικογένειες.




Με ενοχλεί πολύ η λέξη «δεδομένο»! Ενώ είμαι πιστή, στους ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ και τους θέλω μέσα στη ζωή μου, ενώ δε κουνάω ρούπι, γιατί είμαι μια Ταυρίνα με τα όλα της, δε θέλω οι άλλοι να με θεωρούν δεδομένη. Τρελαίνομαι! Μου τη δίνει! Γιατί προφανώς άλλα τα δικά μου τα συναισθήματα και άλλα των άλλων. Οι βλέψεις ίσως να είναι και διαφορετικές. Αφού η αλήθεια είναι πως σε όλες τις σχέσεις, υπάρχει το περιβόητο πάρε-δώσε! Άνθρωποι είμαστε με αδυναμίες, με πάθη, με διαφορετική ψυχοσύνθεση, κάνουμε λάθη, τρομερά μερικές φορές, δίνουμε ευκαιρίες, αλλά πόσες να είναι οι άτιμες; Κάποτε μπαίνει ένα φρένο! Απίστευτο;

Μου αρέσει να ανησυχεί ο οποιοσδήποτε πως μια μέρα μπορεί να με χάσει.. Πως εκτιμά τη παρουσία μου στη ζωή του, πως του αρέσει η παρέα μου. Είναι όμορφο το συναίσθημα αυτό. Και όσο κρατήσει. Αλλά να είναι αληθινό. Έστω για μια ημέρα!

απάτη εεεε;;;

ναζιάρικα φιλάκια..

Κριός
Επιτέλους χαμογελάτε και λίγο γιατί τόσες μέρες η αλήθεια είναι πως είστε μέσα στα μουτράκια! Εντάξει, δε ρωτώ αν έπεσαν τα καράβια σας έξω, αφού από τη στιγμή που η Αφροδίτη τα τσούγκρισε με τον Πλούτωνα, πέσατε σε μαρασμό και τα ψυχολογικά σας κάνουν πάρτι. Η τελευταία μέρα του Μάη, είναι χαρωπά απρόβλεπτη, όλο και κάτι θα συμβεί που θα σας ξεσηκώσει, ας πούμε για μια σκανδαλιά; Κανονίστε βόλτες με φίλους, ή ακόμα και εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι!

Ταύρος
Τις μέρες αυτές ασχολείστε μόνο με το χρήμα. Είτε είναι δικό σας, είτε κάποιου άλλου, δεν έχει καμία σημασία! Αφού δε προχωράνε τα ερωτικά σας, τι άλλο απομένει; Ο κουμπαράς! Μια χαρά τη βρίσκω σαν ιδέα, γιατί και το χρήμα κρύβει πάθος, ανεβάζει την αδρεναλίνη και στροφάρει ο εγκέφαλος! Η τελευταία μέρα του Μάη, σας βρίσκει να τα δίνετε όλα στη δουλειά σας. Οι ιδέες σας είναι πολλές, έχετε τον τρόπο να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε. Οτιδήποτε και αν προκύψει το αντιμετωπίζετε με μεγάλη επιτυχία!

Δίδυμος
Πολλά τα σκαμπανεβάσματα τα ψυχολογικά! Εντάξει πέρασε το κακό, μπορώ να πω πως η τελευταία μέρα του Μάη, σας ταιριάζει γάντι! Εννοείται πως η διάθεσή σας θα είναι σαφώς καλύτερη και ξαφνικά μπορεί να ανοίξουν οι ουρανοί και να συμβούν τα απίστευτα! Για αυτό πριν κοιμηθείτε απόψε, κάντε μια ευχή και ποτέ δε ξέρετε τι θα φέρει η επόμενη ημέρα! Ο Άρης με τον Ουρανό, κάτι κάνουν μαγικό και δύσκολα να μη προκύψει κάτι το απρόβλεπτο! Κάντε το κόπο να έρθετε ξανά σε επαφή, με εκείνα τα πρόσωπα που τόσο καιρό γυρεύετε! Ίσως να υπάρξει ανταπόκριση!

Καρκίνος
Γλυκά μου, ευχαριστηθείτε τη μέρα σας με όλη την έννοια, γιατί έρχονται μπουρίνια! Τελευταία μέρα του Μάη, γιατί όχι να μη τα δώσετε όλα, στα θέματα που σας αφορούν άμεσα και ότι προκύψει; Η αλήθεια είναι πως θα τρέξετε λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα, μπορεί να μη πάρετε και ανάσα που λέμε, αλλά στο τέλος θα αξίζει το κόπο! Κανένα συμπαντικό γεγονός δε σας επηρεάζει, όχι τουλάχιστον για τις 31/5! Που σημαίνει πως τώρα που δε σας βλέπει κανείς, μήπως να κάνατε εκείνη τη ζαβολιά που τόσο πολύ θέλετε;

Λέων
Έχω την εντύπωση πως η τελευταία μέρα του Μάη, ίσως να είναι και η πιο όμορφη του μήνα! Βρίσκετε δουλειά; Παίρνετε αύξηση; Αναλαμβάνετε κάτι επιπλέον και γεμίζει ο κουμπαράς; Πάντως η έκπληξη θα είναι μεγάλη, τουλάχιστον για εσάς που το ψάχνετε, που ασχολείστε και ενδιαφέρεστε, που το παλεύετε καθημερινά και το αξίζετε φυσικά! Βέβαια υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα, όμως αν σας το αναγνωρίζουν, γιατί όχι;;; Και μη ξεχνιόμαστε, μπορεί να είναι τέλος του μήνα, όμως είναι ακόμα Τετάρτη! Συγκεντρωθείτε!

Παρθένος
Καταπληκτική η τελευταία μέρα του Μάη! Θα νιώθετε πολύ δυνατοί, γεμάτοι από αυτοπεποίθηση και ω ναι έφτασε η μέρα που θα κάνετε τη πρώτη τη κίνηση! Ερωτικό μυρίζομαι πως είναι το θέμα σας, βαστάτε το καλά, μη σας φύγει! Πάντως εξαρτάται από εσάς, το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες! Το σύμπαν είναι με το μέρος σας, θα σας παρασύρει με ένα τρόπο μαγικό, για αυτό και εσείς ξεπεράστε τον εαυτό σας και κάντε εκείνο το τηλεφώνημα! Ποιο ωραίο είναι να ακούσει τη φωνούλα σας, παρά να λάβει μήνυμα στο messenger! Δε θέλω ντροπές!

Ζυγός
Ας υποθέσουμε πως είναι η τελευταία μέρα της άνοιξης και πως το καλοκαιράκι που τόσο σας αρέσει και σας ταιριάζει, είναι μια ανάσα. Ιδανική μέρα λοιπόν, για να κλείσετε εκείνο το ραντεβού, κάπου έξω από το σπίτι, να δείτε τους γνωστούς σας, να αλλάξετε και παραστάσεις. Στην αναζήτηση είστε καιρό τώρα, είναι ψυχολογική; Είναι πνευματική; Προσπαθείτε κάποιον να στριμώξετε και δε σας κάθετε; Ε λοιπόν, μπορεί να συμβούν και μικρά θαύματα και να πάρετε μεγάλη χαρά! Όλα παίζουν αρκεί να κάνετε τη ζαβολιά σας! Έχετε τον τρόπο σας εσείς!

Σκορπιός
Δε ξέρω πώς θα καταφέρετε να γυρίσετε τη κατάσταση τούμπα, πάντως θα κάνετε τα μαγικά σας και θα τη βγάλετε λάδι και θα τη βγείτε και από πάνω. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, αλλά όσο να είναι θα φέρετε μια κατάσταση στα μέτρα σας και θα γίνει το δικό σας και με τον τρόπο που θέλετε! Επεισοδιακά τελειώνει ο Μάης, κάνετε τρελό φινάλε και πέφτουν και τα φώτα όλα επάνω σας! Είτε είναι επαγγελματικό, είτε ερωτικό, αποκτάτε πάλι εκείνη τη Σκορπίσια την αυτοπεποίθηση και ποιος σας πιάνει χρυσά μου!

Τοξότης
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, είμαι σίγουρη πως θα φορέσετε και τα καλοκαιρινά σας και το χαμόγελο τι να πω, καταλαβαίνετε τι εννοώ! Ο Μάης τελειώνει και σας βρίσκει μέσα στην ευτυχία, γιατί νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, είστε σίγουροι πια πως βαδίζετε στο σωστό το μονοπάτι και μια αυτοπεποίθηση, φτου-φτου! Μπορεί ο Κρόνος να μοιράζει τα δώρα του. Δηλαδή ναι μεν τόσα εμπόδια, τόσες ανατροπές, αλλά υπήρχε κάποιος λόγος, σωστά; Κάτι νέο έρχεται. Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο φυσικά!

Αιγόκερως
Μυστήρια τελειώνει ο Μάης για εσάς. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Μπορεί να το παλεύετε καθημερινά, να θυσιάζεστε ή να γίνεστε χίλια κομμάτια, όχι άδικα όμως. Ότι έχετε, σας ανήκει, είναι δικό σας και δε μπορεί κανείς να σας το πάρει. Αν είστε κουρασμένοι, προτιμήστε να να μείνετε σπίτι για ύπνο, παρά να γκρινιάξετε και να λέτε ασυναρτησίες. Μη μοιράζεστε και πολλά γιατί κάποιοι το εκτιμούν ιδιαιτέρως, κάποιοι όχι και τόσο! Ο Πλούτωνας όσα να είναι θα σας βοηθήσει και όλα θα πάνε μια χαρά. Παθιαστείτε και λίγο, δε πειράζει..

Υδροχόος
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Είστε πολύ ευδιάθετοι τις ημέρες αυτές και κάνετε τις ζαβολιές σας! Πειραχτήρια κανονικά, να δούμε πόσο θα κρατήσει; Και επειδή σας αρέσει πολύ να σας θαυμάζουν, να μιλούν για τις πράξεις σας με δέος, είστε και λίγο ψωνάρες, μεταξύ μας τώρα.. θα ανακοινώσετε μια πολύ τρελή σας ιδέα; Θα τη κάνετε πράξη; Πάντως ξεσηκωμένους σας βρίσκω για κάτι το πολύ διαφορετικό. Ανήσυχες ψυχές τι γυρεύετε πάλι; Αγωνιώ! Ο Μάης τελειώνει με έναν αέρα αισιοδοξίας..

Ιχθύς
Μέσα στη φαντασία και στο όνειρο είστε τις μέρες αυτές και κάποιοι θα φροντίσετε να το κάνετε και αληθινό. Επιθυμείτε διάφορα τον καιρό αυτό, είναι η εποχή που ζητάτε, αρκετά κάνατε πίσω και ο Μάης τελειώνει με αποτελέσματα θετικά! Βρίσκετε ανταπόκριση από τους ανθρώπους σας; Πλέον κατανοούν τις ανάγκες σας και υποχωρούν; Και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα, εκεί η ελπίδα επανέρχεται ως δια μαγείας.. Αρπάξτε την ευκαιρία! Με μέτρο όμως.. έτσι..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos