Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 10/05 – 16/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Πιστεύω να το έχετε καταλάβει ως τώρα. Όταν εμφανίζομαι ξαφνικά πολύ,
εξαφανίζομαι κιόλας, συνεπώς, μμμ πολλά μπορούν να συμβούν από στιγμή σε στιγμή! Για αυτό λοιπόν, θα προσπαθήσω να σας έχω στην αφρό.. όσο μπορώ και ο χρόνος περισσεύει..

Η αλήθεια είναι πως με ένα τόσο μαγικό φεγγάρι, πώς να μην είναι και οι μέρες μας μαγικές.. Μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός μεγάλος, γιατί όσο να είναι πανσέληνος ήταν αυτή, Σκορπίσια μάλιστα, το λέω και το ξανά λέω, γιατί παθιάζομαι, μου αρέσει πολύ.. Με φτιάχνει ένα πράγμα. Η νεραϊδομαγισσούλα από κάπου πρέπει να αντλήσει ενέργεια! Σωστά;;;

Και για να μη φλυαρούμε, βρίσκομαι και σε ζεν κατάσταση, οι μέρες αυτές του Μάη, είναι οι φανταστικές και ονειρεμένες. Οι χαρές είναι και ερωτικές και επαγγελματικές. Για αυτό εκεί που κάτι μπορεί να πάει να χαλάσει, μπορεί να σκάσει μύτη κάτι καλύτερο και να απογειωθούμε από χαρά ψηλά στον ουρανό.

Ζήτα για να λάβεις!
Κάνε τις σωστές ερωτήσεις, για να πάρεις τις σωστές τις απαντήσεις!
Διεκδίκησε για να αποκτήσεις! 

Άκουσε τη καρδιά σου!

καλό ΣΚ!


Κριός
Τις μέρες αυτές σε πιάνει έντονα μια επιθυμία να ταξιδέψεις. Από τις 12 μέχρι και τις 14, αν το επιδιώξεις, θα μπορέσεις να βρεθείς σε ένα όμορφο μέρος, είτε με τους φίλους σου, είτε με το σύντροφό σου. Απέφυγε τις συζητήσεις για οικονομικά θέματα! Λύσε ένα πρόβλημα στις 10! Επαγγελματικά: Θες να αυξήσεις τα έσοδά σου με κάθε τρόπο! Το δουλεύεις περισσότερο στις 15 και 16! Μέρες που βάζεις μια μαγική τελεία στις υποθέσεις σου. Μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου!

Ταύρος
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 11, σε αναστατώνει ευχάριστα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Ναι μεν εντάσεις προκύπτουν, όμως και τα πάθη φουντώνουν. Τυχερές ημέρες στις 13 και 14, ακολούθησε τη καρδιά σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου. Απέφυγε τις εντάσεις στις 10!
Επαγγελματικά: Σου δίνεται η ευκαιρία στις 12 να αποδείξεις την αξία σου! Οτιδήποτε και αν προκύψει έχεις τη δυναμική, να το αντιμετωπίσεις. Μπορεί να ακούσεις και ένα μπράβο!

Δίδυμος
Οι σκέψεις σου ταξιδεύουν σε χιλιάδες πράγματα, διαφορετικά, που πρέπει κατά κάποιο τρόπο να τα κατακτήσεις! Από τις 10 μέχρι και τις 13, αφιέρωσε χρόνο σε γνωριμίες, που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κοινωνικοποιήσου σε ένα άλλο περιβάλλον. Παρασύρεσαι συναισθηματικά στις 15!
Επαγγελματικά: Όσο είσαι πιστή σε αυτό που κάνεις, άλλο τόσο θα μπορέσεις να δεις ένα φώς στο τούνελ. Θετικές ημέρες μέχρι και τις 16, κινήσου αναλόγως, κάτι νέο βρίσκεις!

Καρκίνος
Αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σου τις μέρες αυτές. Από τις 11 μέχρι και τις 14, έχεις διάθεση ερωτική, ρομαντική, ότι καλύτερο για να φλερτάρεις αν είσαι ελεύθερη. Έχεις όρεξη για κάτι το διαφορετικό και γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Ότι δίνεις-παίρνεις! Εκπλήρωσε μια σου επιθυμία!
Επαγγελματικά: Αν και δε προχωρούν τα σχέδιά σου, εσύ καλό είναι να επιμείνεις κυρίως στις 15 και 16. Να είσαι απλή και ξεκάθαρη, προκειμένου να γίνεις κατανοητή σε όλους!

Λέων
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 11 σε ζωντανεύει πολύ και βρίσκεις το καλό, παλιό, καλό σου εαυτό. Μέχρι και τις 14, φροντίζεις να ικανοποιήσεις κάθε επιθυμία σου! Βόλτες, φίλοι και γνωστοί, φλερτ και νέες γνωριμίες. Η αισιοδοξία σου χτυπά κόκκινο! Κάνε πράξεις τις σκέψεις σου! Επαγγελματικά: Μια νέα δουλειά έχει τη προοπτική να σου δώσει αυτό το κάτι περισσότερο που γυρεύεις. Τυχερές ημέρες στις 15 και 16, νιώθεις πως πρέπει να κάνεις την επόμενη κίνηση.

Παρθένος
Επικοινωνιακή πολύ τις μέρες αυτές, πολύ συναισθηματική και κάπου το χάνεις. Αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους από τις 12 ως και τις 14. Να είσαι ειλικρινής πάνω από όλα. Ρώτα για να μάθεις για να μη φαντάζεσαι διάφορα. Να είσαι αυθόρμητη!
Επαγγελματικά: Ένα νέο project στις 10, σε αναστατώνει ευχάριστα. Συνεργάσου ομαλά, δίχως να χάσεις πολύτιμο χρόνο στις λεπτομέρειες. Μέχρι και τις 16 δρομολογείς τα πάντα.

Ζυγός
Με τη Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 11, αναστατώνεσαι, ίσως να προκύψει και κάτι το απρόβλεπτο, βρίσκεις τον τρόπο και το αντιμετωπίζεις. Μέχρι και τις 13 μια ευχάριστη είδηση σε ξεσηκώνει και μπαίνεις στο παιχνίδι ξανά. Πεσμένα τα κέφια στις 14 και 15. Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου! Επαγγελματικά: Μετά από καιρό πετυχαίνεις ένα πολύ δύσκολο στόχο. Ένα ταξίδι επαγγελματικό είναι η αιτία να διευρύνεις το κύκλο σου. Μέχρι τις 16 μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 11, σε αναστατώνει πολύ και φέρνει αρκετά εμπόδια στα πλάνα σου. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη, λύσεις υπάρχουν. Οικονομικά ζητήματα σε στρεσάρουν. Δείξε το παράδειγμα στις 15. Συγκρατήσου συναισθηματικά. Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική στις 11 γιατί μπορεί να σε εξαπατήσουν. Βρίσκεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απέφυγε τα πολλά τα λόγια γίνεσαι δυσνόητη.

Τοξότης
Μέρες που θα συναντήσεις πολύ κόσμο. Γεμίζει το σπίτι σου, δείχνεις με κάθε τρόπο την εκτίμησή σου. Μέχρι και τις 14, συναισθήματα χαράς σε γεμίζουν. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Κάνε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σου. Μην είσαι επιθετική!
Επαγγελματικά: Βελτίωσε τις σχέσεις σου. Θέματα οικονομικά πέφτουν στο τραπέζι και απογοητεύεσαι πολύ. Υποχώρησε, μερικά ζητήματα θέλουν το χρόνο τους.

Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη προσωπική σου τη ζωή! Προσμένεις πώς και πώς να φτάσει 13 και 14, για να απολαύσεις λίγη ηρεμία και τους δικούς σου τους ανθρώπους. Το μυαλό σου βρίσκεται αλλού. Ξεκουράσου και πήγαινε στο γιατρό. Οι λεπτομέρειες σε σώζουν!
Επαγγελματικά: Ανατροπές φέρνει η Πανσέληνος στις 11. Αντιμετωπίζεις διάφορα θέματα, όμως προκύπτουν και άλλα τόσα. Τυχερή ημέρα στις 15. Βάζεις νέους στόχους!

Υδροχόος
Βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σου τις μέρες αυτές και συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή σου. Μέχρι και τις 13, σε αγαπούν και σου το δείχνουν, ανταποδίδεις, ενθουσιάζεσαι, ξεσηκώνεσαι για κάτι νέο. Προτιμάς τη μοναξιά σου ως τις 15. Απέφυγε τις εντάσεις στις 16!
Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στις 11 στο Σκορπιό σου ανοίγει τις πόρτες και προκύπτουν ευκαιρίες πολύ όμορφες. Βάζεις νέους στόχους. Οι ιδέες σου αρέσουν. Δραστηριοποιήσου αναλόγως.

Ιχθύες
Ναι μεν η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα, όμως βρίσκεις το χρόνο και τη διάθεση στις 13 και 14, να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου. Συζητήσεις σε ηρεμούν, υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνει το δικό σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες!
Επαγγελματικά: Από τις 10 μέχρι και τις 12, διαπιστώνεις πως βρίσκεσαι στο σωστό το δρόμο. Ανακαλύπτεις μια καλύτερη ευκαιρία και ξεσηκώνεσαι ευχάριστα. Κάνε δημόσιες σχέσεις.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos