Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 24/05 – 30/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σας αποκαλύπτω λοιπόν, πως οι τελευταίες μέρες του Μαΐου θα είναι του γιατρού!
Από αστρολογικής άποψης φυσικά, αφού η Σελήνη κάνει κρυφές συναντήσεις με το Πλούτωνα, το Ποσειδώνα και την Αφροδίτη! Μυστήριο μου φαίνεται όλο αυτό, γιατί όπως αρκετοί γνωρίζετε η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα που κρύβει ο καθένας μέσα του!

Όταν έρχεται σε επαφή με το Πλούτωνα, σκοτεινιάζει το σύμπαν μας, υπάρχει από τη μια, μια μελαγχολία και από την άλλη κάτι μοχθηρό. Υπάρχει δόλος. Ύπουλες καταστάσεις. Ο Ποσειδώνας, θολώνει τα νερά. Μας κάνει να επιθυμούμε διάφορα, να ονειρευόμαστε, να φανταζόμαστε καταστάσεις και ξαφνικά πουφ.. γκρεμοτσακιζόμαστε! Και εντάξει αυτοί οι δυο, η Αφροδίτη τι θέλει μαζί τους; Μήπως θα υπάρξουν ερωτικά μπερδέματα τις μέρες αυτές; Μήπως θα αποκαλυφτούν ένοχα μυστικά; Μήπως όμως θα ερωτοτροπήσουμε τόσο έντονα και με πολύ πάθος και ας υπάρχει ημερομηνία λήξης;

Και φυσικά ο Άρης με το Κρόνο, έχουν συνάντηση μεγάλη. Που σημαίνει πως θα πέσει τσεκούρωμα στο τέλος και όποιος δε φέρθηκε καλά, θα καεί στη πυρά! Αστρολογικά αναφέρομαι.. πάντα.. Βέβαια τώρα που το ξανά σκέφτομαι.. και καλά να φερθεί κάποιος.. πάλι μπορεί να καεί και να τσουρουφλιστεί.. Όλα παίζουν και τίποτα!

φιλάκια..


Κριός
Σε μια παραζάλη θα βρίσκεσαι τις μέρες αυτές! Επιθυμείς για τον εαυτό σου αλλαγές, αλλά δε μπορείς να τις προσδιορίσεις. Μέχρι και τις 26 κάνεις ένα shopping therapy. Μένεις σπίτι σου στις 27 και 28, οργανώνεις το χώρο σου. Να βρεις ένα νέο χόμπι!
Επαγγελματικά: Η τύχη είναι με το μέρος σου, όμως δε πρέπει να ζορίζεις τις καταστάσεις. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις 29, τα φαινόμενα απατούν. Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου στις 30.

Ταύρος
Οικονομικά θέματα σε απασχολούν έντονα! Σε πιάνουν οι τσιγκουνιές σου στις 25 και ακυρώνεις τα πλάνα σου. Κανόνισε όμως να περάσεις ένα όμορφο διήμερο στις 27 και 28 με τους φίλους σου. Οικογενειακά θέματα σε στρεσάρουν στις 29 και 30! Απέφυγε τις εντάσεις. Απόλαυσε τις στιγμές. Επαγγελματικά: Σε περιτριγυρίζει μια νέα δουλειά. Μια πρόταση που μπορεί να σε ανανεώσει από όλες τις απόψεις. Μπορεί να είναι κάτι επιπλέον για τη τσέπη σου. Τυχερή ημέρα στις 26!

Δίδυμος
Ζόρικες οι μέρες αυτές πολύ! Το σύμπαν σε τεστάρει από όλες τις απόψεις. Στις 27 βρίσκεις χρόνο για ξεκούραση. Θα πρέπει μέχρι και τις 30, να είσαι σοβαρή, μετρημένη και γεμάτη από μυστικά. Προστάτεψε τον εαυτό σου και μην αφήνεις τίποτα στη μέση. Να έχεις εναλλακτικές! Επαγγελματικά: Σου έρχονται τα πάνω κάτω από τις 24 ως και τις 26. Κάτι τελειώνει ακόμα και με άγαρμπο τρόπο, όμως και κάτι νέο ξεκινά! Ο χρόνος είναι χρήμα. Κινήσου αναλόγως.

Καρκίνος
Ρίχνεις το βάρος σου στις επαγγελματικές σου τις υποχρεώσεις, συνεπώς στις 27 βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Θες να κάνεις ένα τραπέζι, να εντυπωσιάσεις μερικές ψυχές με τη μαγειρική σου. Ξεκουράσου στις 28 και μείνε μακριά από όλους. Μη πιστεύεις ότι σου λένε!
Επαγγελματικά: Ξεκινάς κάτι νέο, ή έχεις ένα στόχο να πετύχεις. Οργανώσου καλύτερα από τις 24 ως και τις 26, κάνε τις απαραίτητες τις συζητήσεις, δώσε κατευθύνσεις. Να είσαι απόλυτη επίσης.

Λέων
Μια ένταση τη νιώθεις τις μέρες αυτές! Υπέροχες οι μέρες σου στις 26 και 27! Ερωτοτροπείς, φλερτάρεις, είσαι με τους ανθρώπους που προτιμάς και σου αρέσουν. Ξεκουράσου στις 28 και μείνε λίγο μόνη. Κράτα χαμηλό προφίλ και μέχρι τις 30 όλα θα πάνε καλά. Πάρε τις αποφάσεις σου! Επαγγελματικά: Κάτι καλό συμβαίνει στη δουλειά σου. Αναγνωρίζονται οι κόποι σου; Σου υπόσχονται κάτι καλύτερο; Μέχρι και τις 26 θα γνωρίζεις αρκετά πάνω σε ένα θέμα που σε καίει.

Παρθένος
Μέχρι και τις 26 βρίσκεις λύσεις σε αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Καλό είναι να είσαι εκφραστική και να δείχνεις κατανόηση. Προσπάθησε να κλείσεις τις εκκρεμότητές που έχεις μέχρι τις 27, για να χαλαρώσεις όπως επιθυμείς στις 28. Αποφάσισε τι θες και πώς!
Επαγγελματικά: Τυχερές ημέρες στις 25 και 26! Πετυχαίνεις μικρούς στόχους, το χρήμα επιστρέφει στη ζωή σου. Κάτι ξεχασμένο εμφανίζεται, μια ευχάριστη έκπληξη. Έχεις την υποστήριξη όλων.

Ζυγός
Από τις 25 ξεσηκώνεσαι για ένα ταξιδάκι. Μέχρι και τις 28, θα βρεθείς σε άλλο τόπο, με αγαπημένα σου πρόσωπα. Διασκεδάζεις, αλλάζεις παραστάσεις, περνάς όμορφα. Νευράκια στις 29, παρεξηγήσεις προκύπτουν. Σου χαλούν το κέφι. Μη μένεις μόνη! Μη ζητάς πολλά!
Επαγγελματικά: Θα πρέπει να έχεις τις απαντήσεις που επιθυμείς το αργότερο μέχρι τις 29 και 30! Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη και άμεση. Ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου τους ανθρώπους.

Σκορπιός
Διχασμένη θα είσαι τις μέρες αυτές. Από τη μια θα αποζητήσεις ερωτικές στιγμές με μια ύπαρξη, από την άλλη θα πρέπει να το κρατήσεις κρυφό. Μέχρι και τις 27 ότι συμβεί γιατί μετά ένα γεγονός σε αποσυντονίζει. Κυρίως στις 29 και 30. Μήπως να είσαι απόλυτη; Κάνε καλή διαχείριση των χρημάτων σου!
Επαγγελματικά: Ζητούν τη γνώμη σου στις 25 και 26 για διάφορα. Να είσαι ειλικρινής και όσο μπορείς διακριτική, δε χρειάζεται να χαλάσει η ατμόσφαιρα. Απέφυγε τις επαφές στις 29 και 30.

Τοξότης
Μια κούραση τη νιώθεις τις μέρες αυτές, όμως το σύμπαν σου δίνει απίστευτη δύναμη και όρεξη για να πραγματοποιήσεις τις μικρές καθημερινές επιθυμίες σου. Μέχρι και τις 28, αισθάνεσαι πολύ όμορφα, βάζεις στόχο και το πετυχαίνεις. Μύρισε έρωτας! Κυνήγα αυτά που θες!
Επαγγελματικά: Στις 25 διαπιστώνεις πως έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου στις 29, σε εκθέτουν και δε πρέπει!

Αιγόκερως
Από τις 24 ως και τις 27, θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο και να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Όσο πιο γλυκιά είσαι, άλλο τόσο θα βρεις ανταπόκριση. Νευράκια στις 28. Όμως βρίσκεις τρόπο να χαλαρώσεις μέχρι τις 30. Μην ανοίγεις νέα μέτωπα! Επαγγελματικά: Σε καμία περίπτωση δε παραδίδεις τα όπλα. Επιμένεις μέχρι να πετύχεις το στόχο σου. Μέχρι τις 30 βρες τις λύσεις που αποζητάς και προχώρησε αναλόγως!

Υδροχόος
Ερωτική πολύ η διάθεσή σου από τις 24 μέχρι και τις 28! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σου ταιριάζει γάντι και σε κάνει να πάρεις τις αποφάσεις σου για μια ύπαρξη. Ζεις στιγμές πάθους με το σύντροφό σου. Η σχέση σου αποκτάει νόημα ξανά. Τι επιθυμείς περισσότερο;
Επαγγελματικά: Πριν ρισκάρεις άκουσε τη καρδιά σου! Τυχερή ημέρα στις 30 για να προχωρήσεις σε κάτι νέο. Δραστηριοποιήσου αναλόγως παρέα με τους συνεργάτες σου. Παίξε ομαδικά.

Ιχθύες
Σε απασχολούν έντονα τα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Βρίσκεις όμως χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση στις 27 και 28! Ανεβασμένη η διάθεσή σου, καλοκαιρινή πολύ επίσης. Μοίρασε σωστά τις ώρες σου στις 29 για να αποφύγεις τις εντάσεις. Τα εμπόδια σώζουν!
Επαγγελματικά: Από τις 24 ως και τις 26, από τη μια ζορίζεις τις καταστάσεις, από την άλλη το αφήνεις και όπου βγει. Επιβάλλεται να κατασταλάξεις άμεσα. Τυχερή ημέρα στις 30!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos