Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Δίδυμος το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel!


21/05 – 21/06
Αναστενάζω και ξεκινώ.. τη παραζάλη την ίδια!

Διδυμάκια μου, τι περιμένετε να διαβάσετε εδώ πέρα; Το θαύμα το ίδιο; Εσείς είστε από μόνοι σας ένα θαύμα, για αυτό το σύμπαν, θα σας βάλει να δουλέψετε πολύ σκληρά, για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Εννοείται πως το καλοκαίρι είναι η εποχή σας, ο ήλιος σας δίνει μια ανεξήγητη δύναμη..


Η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρίσκεται ο Κρόνος στο Τοξότη, αλλά κατά κάποιο τρόπο έχει βάλει εσάς στο μάτι! Για αυτό θα πρέπει μέχρι και το Δεκέμβρη, να είστε φρόνιμα παιδιά, τίμια και με ήθος. Αλλιώς μη προσμένετε σε θαύματα. Ο Κρόνος τέτοια θέλει..

Ο Μάης τελειώνει κάπως επεισοδιακά μπορώ να πω! Ναι μεν Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 25/05, αυτό όμως δε σημαίνει πως οι δρόμοι θα ανοίξουν και θα σας στρώσουν και ροδοπέταλα! Αντιθέτως με άγαρμπο τρόπο το σύμπαν θα σας δείξει τις αδυναμίες σας, τα λάθη σας και ποια είναι αυτή η νέα η αρχή που πρέπει να κάνετε. Μια καθοδήγηση, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.. δε θέλω πείσματα, τέτοιες εποχές.. δε θέλω! Μέχρι και τις 29/05 θα τραβήξετε πολλά ζόρια, όμως θα φτάσετε στο στόχο σας, με επιτυχία και θα ακούσετε και αρκετά μπράβο! Οι εκπλήξεις πάντα συμβαίνουν στο τέλος!

Και ερχόμαστε στον Ιούνιο.. κουρασμένοι, κατά ταλαιπωρημένοι, θα γυρέψετε το συναίσθημα της ασφάλειας πολύ έντονα. Να επισημάνω πως οι πλανήτες κάνουν παρτι πάνω από το κεφάλι σας, που σημαίνει πως η ένταση θα είναι καθημερινή, όπως και τα σκαμπανεβάσματα! Και μόνο που πλησιάζει πανσέληνος στο Τοξότη, τι να πω.. να αλυσοδεθείτε εκείνη την ημέρα, γιατί παίζει να βγάλετε και δόντια! Πολύ επικίνδυνους σας βρίσκω.. από τις 6/6 – 12/6, είπαμε, τρεις μέρες πριν και τρεις μετά!

Επιβάλλεται να ξεπληρώσετε τις οφειλές σας μέσα στο καλοκαίρι. Που σημαίνει πως η εργασία, είναι απαραίτητη, ανεξάρτητα αν μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Όλοι από κάπου ξεκινούν και κάπου φτάνουν. Όρεξη να υπάρχει και φαντασία! Χαρίσματα που τα έχετε σε αφθονία. Μέχρι λοιπόν και τις 20/06 θα είστε στη τσίτα, πολλές μετακινήσεις, ίσως να κάνετε συνδυασμούς δουλειών, όμως θα βρείτε το χρήμα, για να κλείσετε τη κάθε σας εκκρεμότητα!

Και να σας πω την αλήθεια μου, σας βλέπω να κάνετε πολλές λαμογιές. Να κινείστε μυστικά, undercover που λέμε, γιατί το έχετε και στο αίμα σας. Λεφτά, να έρθουν και όπως έρθουν. Χρειάζεται τώρα να γνωρίζει ο ένας και ο άλλος;;; Θα μπλέξετε σε τέτοιες ιστορίες, γιατί ο χρόνος σας πιέζει και δε σας παίρνει άλλο.. Μεταξύ μας τώρα, να προσέχετε, αν και έχετε τον τρόπο σας εσείς να μην εκτίθεστε με τίποτα. Ας βγάλουν οι άλλοι το φίδι από τη τρύπα. Είναι και οι εποχές μυστήριες..
Το νου σας γιατί ο Κρόνος ρίχνει κλεφτό βλέφαρο στις κινήσεις σας και θα πρέπει να του ξεφύγετε. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.. Τι Δίδυμοι είστε άλλωστε.. Έχετε ταλέντο στο να ξεφεύγετε.. χαχα!

Να μιλήσουμε και για τον Έρωτα;;; Σας προσπέρασε και δεν ακούμπησε! Πού τέτοια τύχη; Αφού το μυαλό σας είναι αλλού. Γιατί να χαλάσει το βέλος του άδικα; Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι. Αν βρίσκεστε σε σχέση τότε, πραγματικά απορώ, πως θα σας αντέξει ο σύντροφός σας; Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας. Έχει ξεχαστεί και η Θεά Αφροδίτη στα Κριάρια.. έχετε δίκιο, είναι για να μας κλαίνε οι ρέγγες! Ανεξαρτήτου ζωδίου.. πόσο πια;;; Από τον Ιούλιο, μη πω Αύγουστο θα αγαπήσετε ξανά, που σημαίνει πως θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο, να εξηγήσετε αυτό που σας συμβαίνει. Αν όμως έχετε μυστικά, τότε το πράγμα δυσκολεύει. Καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Ακόμα και το φλερτ με το ζόρι.
Βέβαια με ένα Ζυγό ή ένα Υδροχόο, τα πράγματα είναι υπέροχα. Έχετε ακριβώς την ίδια ψυχασθένεια και υπάρχει κατανόηση μεγάλη. Με όλα τα άλλα τα ζώδια, πολύ γκρίνια, μουρμούρα και ασυνεννοησία!

Με λίγα λόγια το θέμα σας είναι το χρήμα και μόνο το χρήμα. Όλα τα άλλα έρχονται πολύ δεύτερα και αδιάφορα. Άμα βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει, τότε θα καταφέρετε πολλά. Μπείτε επιτέλους από τη θεωρία στη πράξη!

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos