Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 12/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι έγινε; Πώς τη περάσατε τη νύχτα; Ήρθε ένα μαγικό φαντασματάκι και
σας έδωσε φιλάκι στο μέτωπο; Μήπως προχώρησε και παρακάτω; Στο λαιμό, στα χείλη, ούπς.. ξεχάστηκα, ξημέρωσε τώρα πια..

Και επειδή είμαι σκανδαλιάρικο ξωτικό, έχω την εντύπωση πως το σύμπαν έκανε έρωτα με τους πλανήτες! Δε ξέφυγε κανείς.. Ακόμα και εμείς οι κοινοί θνητοί, νιώσαμε περίεργα. Οι τυχεροί το έκαναν πράξη, όμως υπάρχουν και οι άλλοι τυχεροί, που εγκεφαλικά αφέθηκαν στο όνειρο.. Έγινε συνάντηση, σε ένα παράλληλο σύμπαν..

Ήμουν μαζί σου.. Ήσουν μαζί μου.. Ανταλλάξαμε ενέργειες.. Πω πω τι μαγεία; Είναι ωραία να ξυπνάω με την αύρα σου αγκαλιά.. Ουπς.. παρασύρομαι και δε πρέπει.. Πολύ Υδροχοίστικα δε σας τα λέω;;; Είδατε τι κάνουν οι μυστήριες ενέργειες από το ζώδιο του Σκορπιού.. Ξυπνούν το αγρίμι ακόμα και στις πιο ανέκφραστες ψυχές..

Αγαπητό μου φεγγάρι μείνε λίγο ακόμα.. μου αρέσει αυτό που συμβαίνει.. Παιχνιδιάρικη η φάση και γουστάρω!

Αστρολογικά η μέρα είναι πολύ γιούχου.. Ανοιξιάτικη, μουντή, δείχνει ήρεμη, αλλά βράζει το θέμα από κάτω.. Κάντε ότι σας αρέσει..

φιλάκια..

Κριός
Σας το είπα πως ετοιμάζετε μια ζαβολιά; Είναι οι μέρες τέτοιες που νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, γοητευτικοί και είστε κάπως ξεσηκωμένοι για να κάνετε κάτι που επιθυμείτε πολύ! Αν δε ψωνίσατε κάτι ακριβό, τότε μήπως φλερτάρετε με μια ψυχή καιρό τώρα και σκέφτεστε να το δοκιμάσετε; Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν βρίσκεστε σε σχέση, έχουμε πρόβλημα σωστά; Πάντως σήμερα, αύριο, μια μυστήρια συνάντηση θα προκύψει και ο Θεός βοηθός! Το νου σας..

Ταύρος
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στα έξοδα, γιατί όλο πληρώνετε τις μέρες αυτές! Εντάξει μη χαλιέστε, ας πούμε θα περάσει και ο Μάης και μετά θα συνέλθετε κάπως. Συνεπώς ναι μεν προσεκτικά, κάντε ότι σας αρέσει, αγοράστε εκείνο το ρουχαλάκι, δε χρειάζεται να σηκώσετε το μαγαζί όλο. Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και με οικονομικό τρόπο. Και στη τελική μη πάτε κομμωτήριο, φτιάξτε τα με τα χεράκια σας.. Μπα.. δε παίζει αυτό με τίποτα!

Δίδυμος
Το φεγγάρι σας έχει δώσει απίστευτη δύναμη και θετική ενέργεια, για να μπορέσετε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας πιο άμεσα. Συνεπώς, καλό είναι να βρίσκεστε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, που θα σας σφυρίξουν το μαντάτο πιο γρήγορα. Δημόσιες σχέσεις είναι το μυστικό και να είστε μέσα στα πράγματα την ώρα που συμβαίνουν. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας το χάρισμα, για να πετύχετε ένα στόχο!

Καρκίνος
Μια πολύ καλή ημέρα για να πάρετε άδεια από τη σημαία. Να μη πάτε καθόλου στη δουλειά. Τρέξατε πολύ τις μέρες αυτές και έχετε κουραστεί. Βέβαια έχετε φροντίσει και καταλλήλως συνεπώς, γιατί όχι να μη πάτε ας πούμε ένα κομμωτήριο; Να κάνετε σήμερα τα beaute σας; Να ξεκινήσει γλυκά το Σαββατοκύριακό σας; Είπαμε σήμερα είμαι κακό ξωτικό, οπότε μια αναστάτωση τέτοιου τύπου γιατί να μη σας τη κάνω;;; Πάντως με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, χαλαρά!

Λέων
Πολύ καλή ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας, να βγείτε έξω βόλτα να τσαρκάρετε, να φλερτάρετε και ότι προκύψει. Ξεσηκωμένοι και αναστατωμένοι ευχάριστα, από εχθές, νιώθετε απίστευτη θετική ενέργεια και πρέπει οπωσδήποτε να τη βγάλετε προς τα έξω! Πάντως όπως και να έχει το θέμα, ή καλέστε κόσμο στο σπίτι απόψε, ή βολτάρετε στο αγαπημένο σας μπαράκι! Αφήστε τις άγνωστες υπάρξεις να σας πλησιάσουν, δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί..

Παρθένος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Πιο φεγγάρι και ποιοι έρωτες; Όχι πως φταίτε εσείς. Αλλά κάθε φορά που κάτι πάει να συμβεί, μαγικό και διαφορετικό, σκάνε απίστευτα ζητήματα στη δουλειά σας και εννοείται πως όλα μετά έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, μέχρι που ξεχνιούνται! Ανεξάρτητα από τους έρωτες, η μέρα είναι πολύ τυχερή για επαγγελματικά ζητήματα. Θα καταφέρετε να κλείστε πολλές τρύπες! Κάτι είναι και αυτό..

Ζυγός
Επιτέλους ακούτε εκείνο το ναι και χαμογελάτε ξανά! Ηρεμεί το σύμπαν σας όλο! Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής; Μόνο εσείς το γνωρίζετε. Πάντως έρχεται η απάντηση που τόσο καιρό προσμένατε με αγωνία και απογειώνεστε από χαρά! Επαγγελματικό το βρίσκω το θέμα, αφού τα εμπόδια ήταν πολλά, έπρεπε να οργανωθείτε εκ νέου, χτυπήσατε στο ψαχνό και η αναμονή ήταν σχετικά μεγάλη τούτη τη φορά! Το έχετε, είναι δικό σας, μη φοβάστε τίποτα!

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να τη βγείτε με κόκκινο, σε όσους σας έκαναν κόλπα το διάστημα αυτό. Ως δια μαγείας, θα συμβούν διάφορα, το σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία, να πάρετε το αίμα σας πίσω, γιατί αρκετά κάνατε το χαζό! Από την άλλη στη δουλειά σας, ένα πρόβλημα, θα το αντιμετωπίσετε με μεγάλη ευκολία και θα εντυπωσιάσετε κάποια πρόσωπα. Να έχετε το νου σας, είναι σημαντικό να φανούν οι ικανότητές σας, τα χαρίσματά σας και να είστε μέσα στο παιχνίδι, όπως και να έχει!

Τοξότης
Μάχιμοι εντελώς σήμερα, θα φορέσετε και πανοπλία πάντως θα γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει! Πω πω, το φεγγάρι σας τσίτωσε για τα καλά και πολύ αποφασιστικούς σας βρίσκω. Πάντως προστατέψτε τα συμφέροντά σας, μιλήστε για τα πιστεύω σας, πρέπει οπωσδήποτε να πείσετε και τους άλλους για αυτά που διεκδικείτε. Εύκολο είναι, απλά χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας! Το τόξο τι το έχετε; Για μόστρα! Βαρέστε στο ψαχνό!

Αιγόκερως
Η μέρα σας έχει από όλα τα καλά! Γεμάτο το πρόγραμμα που λέμε. Για αυτό να το ξέρετε πως από νωρίς το πρωί θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Μπορεί κάπου να έχετε χωρέσει και ένα κομμωτήριο. Ή να φτιάξετε νύχια! Ή ένα μασάζ για να κλείσει όμορφα και ξεκούραστα η μέρα. Ναι μεν η δουλειά πάνω από όλα, όμως το έχετε πάρει απόφαση πως πρέπει να φροντίσετε και τον εαυτό σας! Άνοιξη χρυσά μου. Σας έχει βαρέσει κανονικά!

Υδροχόος
Γλυκά μου είστε αλλού για αλλού! Χρόνια τώρα. Βέβαια νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, έχετε γλυκάνει κατά κάποιο τρόπο και η καρδιά σας έχει γεμίσει με συναισθήματα, που πρέπει επειγόντως να τα μοιραστείτε, με τα κατάλληλα τα άτομα. Όχι δεν είστε μόνοι και έρημοι στη ζωή αυτή, αν και παγοκολόνες, υπάρχουν αρκετοί που σας αγαπούν και σας θέλουν δίπλα τους. Τι να κάνουμε, με την αινιγματική περίπτωσή σας. Συγκλονίζομαι, αλλά νιώθετε αγάπη, το δείχνετε και σας το δείχνουν.. Απολαύστε το!

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε σήμερα! Το χαμόγελό σας έχει φτάσει στα ουράνια! Όλο ασχολείστε με παράξενες και δύσκολες περιπτώσεις, γιατί σας αρέσει η λαμογιά και φυσικά να βασανίζεστε! Είναι το παιχνίδι σας τέτοιο. Ε λοιπόν θα το πετύχετε αυτό που θέλετε, ευκολάκι που λέμε και μετά θα ονειρεύεστε όλη μέρα. Εσάς και αν σας έχει πιάσει η άνοιξη.. Μπορεί όμως το σύμπαν να σας τη βγει με κόκκινο και ξαφνικά να σας προσφέρει κάτι πολύ διαφορετικό και να αλλάξετε ρότα.. όλα μπορούν να συμβούν σήμερα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos