Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Σάββατο 20/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα μαντάτα αστρολογικά είναι πικάντικα. Μυστήριο το βρίσκω το τοπίο, γιατί
νιώθω, πως ενώ υπάρχει η επιθυμία, η σκέψη, η νοσταλγία, το όνειρο, δεν υπάρχει η θέληση.. Αντίθετα συναισθήματα και σκέψεις, που μπερδεύουν ακόμα πιο πολύ!

Πρωταγωνιστούν ο Ήλιος και η Αφροδίτη! Να υποθέσω πως θα πέσει φως σε ερωτικά ζητήματα; Εκείνα της καρδιάς; Η αισιόδοξη πλευρά.. να ξεκινάμε από τα ευχάριστα.. Για αυτό και οι Κριοί είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας! Μπορώ να αποκαλύψω πως βρίσκονται μόνοι τους στη κορυφή. Όλοι οι άλλοι από κάτω..

Εντάσεις προκύπτουν από το πουθενά. Υπάρχει μια γκρίνια και πέφτει πολύ φαρμάκι. Καλό είναι λοιπόν, αν συναντήσουμε μια τέτοια περίπτωση, να την αποφύγουμε. Η πίσω πόρτα η καλύτερη έξοδος!

Η νύχτα φυσικά είναι άλλη φάση.. Εκεί πολλά μαγικά πλασματάκια θα κυκλοφορήσουν απόψε και το φλερτ, τα χαμόγελα και οι πονηρές ματιές, το απόλυτο ερωτικό φίλτρο..

φιλάκια..


Κριός
Να ξέρετε πως την έκπληξη σας τη φύλαγε για σήμερα το σύμπαν, συνεπώς θα ξυπνήσετε με μια πολύ μυστήρια διάθεση. Το μυαλό σας θα βρίσκεται συνεχώς σε ρομαντικές στιγμές, σε εκείνα τα καυτά τα φιλιά, σε καταστάσεις ολίγον απαγορευμένες για να τις μοιραστείτε από εδώ και εκεί. Το θέμα είναι πως μέσα στο όνειρο είναι ο σύντροφός σας ή κάποιο μαναράκι ας πούμε; Άτακτοι και ζαβολιάρηδες ως συνήθως, όλο και κάτι θα σκαρφιστείτε, για να ικανοποιήσετε τις ορέξεις σας! Φλέγεστε λέμε..!!!

Ταύρος
Φορτίστε το τηλέφωνο, να βρίσκεστε on line, γιατί σήμερα έχει πολύ μπούρου-μπούρου με τους φίλους σας. Συναντήσεις από εδώ και εκεί, έχετε και τόσα να πείτε, ξεκινά χαρωπά η μέρα σας. Βέβαια, αν ακούσετε καμιά χαζομάρα δε χρειάζεται να βγείτε από τα ρούχα σας. Να προσέχετε και εσείς τα λόγια σας, γιατί μπορεί να πείτε κάτι που να ενοχλήσει κάποιους άλλους. Μυστήρια η μέρα σας, γιατί το σύμπαν έχει σκοπό να τεστάρει την ευστροφία σας με κάθε τρόπο. Ή θα πέσετε στη παγίδα, ή θα πέσουν οι άλλοι!

Δίδυμος
Ακόμα μια μέρα από τη ζωή σας, δε ξυπνάτε και με τις καλύτερες διαθέσεις. Έχετε και εσείς τα δίκια σας, όμως είπαμε δε το βάζετε κάτω με τίποτα. Αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, γιατί όλο και κάποιος θα σας χαλάσει το κέφι, είναι μια ζόρικη μέρα από αστρολογικής άποψης, δε χρειάζεται να τη γευτείτε στο απόλυτο. Η νύχτα σας ταιριάζει, είτε την αποφεύγετε, είτε όχι. Για αυτό ντυθείτε ωραία και κάντε το σεργιάνι σας, γιατί θα υπάρξουν πολλά τυχερά απόψε!

Καρκίνος
Η μέρα είναι αφιερωμένη στην ύπαρξη σας και μόνο. Τι εννοεί ο ποιητής; Πώς θα αφήσετε όλες τις δουλειές σας στη μέση και θα βρεθείτε σε ένα κομμωτήριο για ώρες. Μπορεί και σε ένα σπα. Υπάρχει και η περίπτωση να σηκώσετε τις βιτρίνες στη πορεία. Shopping therapy κανονικό και beaute day συγχρόνως! Τι πάθατε χρυσά μου; Πολυέξοδα μου ακούγονται όλα αυτά και αναρωτιέμαι μέχρι πού μπορεί να φτάσετε προκειμένου να φτιάξετε το ψυχολογικό! Μήπως να κάνατε μια συζητησούλα καλύτερα; Πιο οικονομική τη βρίσκω..!

Λέων
Γκρινιάζετε σήμερα γιατί είστε ολίγον ψυχασθενής! Τι εννοώ; Θα ξυπνήσετε περίεργα, να είστε σίγουροι και θα όλη μέρα θα κάνετε δουλειές. Μπορεί να σας τις φόρτωσαν από το πουθενά, μπορεί όμως να τις έχετε σκαρφιστεί, γιατί όταν είστε σπίτι, πρέπει να κάνετε και εκείνο το μερεμέτι. Η μια περίπτωση δυστυχώς δεν έχει εναλλακτικές, θα πρέπει να βοηθήσετε, να ολοκληρωθεί ένα έργο. Ή άλλη όμως είναι καθαρά επιλογή σας. Δηλαδή δε γίνεται από τη μια να φωνάζετε πως θέλετε ξεκούραση και από την άλλη να ανοίγετε δουλειές με φούντες!

Παρθένος
Έχω ξαφνιαστεί με τη περίπτωσή σας και με έχετε γοητέψει πολύ! Τελικά ο έρωτας κάτι σας έχει κάνει, σας έχει μαγέψει, υπάρχει κάποια ύπαρξη που γλυκά σας βασανίζει. Μπορεί να μη το παραδέχεστε, αλλά οι πράξεις σας άλλα λένε. Ρομαντική η μέρα σας, φτιάξτε την όπως εσείς θέλετε και ξεχάστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας. Αξίζει να διώξετε μακριά κάθε αρνητική ενέργεια και να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δε ξέρετε ποτέ το τι μπορεί να συμβεί..

Ζυγός
Κάτι θέλετε πολύ και δε σας κάθετε και είστε κάπως αναστατωμένοι. Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, θέμα χρόνου είναι, απλά χαλαρώστε και αφήστε να δουλέψει λίγο το πράγμα από μόνο του. Προτιμήστε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, για να ανανεωθείτε και να νιώσετε όμορφα. Το να πιέζετε καταστάσεις δε βγάζουν κάπου και μπορεί να χαλάσετε τη μέρα σας από το πουθενά! Η μέρα κρύβει ευχάριστες ευκαιρίες, αρκεί να είστε ψύχραιμοι για να τις δείτε. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Σκορπιός
Ζόρικη τα πράγματα, αφού όλοι την ημέρα θα είστε διχασμένοι. Ενώ θέλετε πολύ, καίγεστε ολόκληροι για μια ψυχή, θα μπείτε σε μια διαδικασία πολύ μυστήρια. Να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, ή να το αφήσετε να περάσει έτσι; Και κάπως έτσι το μυαλό σας θα κάνει αμέτρητες σκέψεις και εκεί που θα χαμογελάτε με το τι έχετε πάθει, εκεί θα σκοτεινιάζετε γιατί όλο και κάτι παράξενο κρύβεται από πίσω. Ε λοιπόν χρυσά μου, αν θέλετε να περάσετε όμορφα, καλό είναι να εκφραστείτε ελεύθερα και να κάνετε ότι προστάζει η καρδιά. Λίγος αυθορμητισμός δε θα βλάψει!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας και θα είστε μέσα στη γκρίνια. Όλα θα σας ενοχλούν, οπότε καλό είναι να το ανακοινώσετε επίσημα, όχι τίποτα άλλο μπας και σας αφήσουν στην ησυχία σας κιόλας. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δε σας αρέσουν και σήμερα το τόσο, θα το βλέπετε άλλο τόσο και να στάξετε το φαρμάκι σας και ξαφνικά μπουρλότο. Προτιμήστε λοιπόν τη μοναξιά σας, κάντε πράγματα δημιουργικά για να εκτονωθείτε και όταν τα βρείτε με τον εαυτό σας, κάντε την έκπληξη!

Αιγόκερως
Μια μέρα πολύ μυστήρια για εσάς. Βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα, κάνετε διάφορες σκέψεις και σας πιάνει η γνωστή σας η μανία, να ανακαλύψετε τα πάντα όλα! Ε λοιπόν χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους σε εσάς! Όσο ζορίζετε τις καταστάσεις, άλλο τόσο δε πρόκειται να έχετε κάποιο αποτέλεσμα. Επίσης να είστε μαζεμένοι, όχι καυστικοί και πικρόχολοι και λίγη αδιαφορία θα σας έκανε καλό. Αποφύγετε τα πολλά-πολλά γιατί ένας καυγάς μπορεί να φουντώσει στο λεπτό!

Υδροχόος
Οι μέρες αυτές είναι πολύ όμορφες για εσάς, νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και τα μαντάτα είναι χαρμόσυνα, ότι και αν σημαίνει αυτό! Σήμερα λοιπόν, θα το ρίξετε έξω, έχει νυχτοπερπατήματα και όχι μόνο. Από το πρωί με αυτό θα ασχολείστε, αφού πρέπει η νύχτα να είναι τέλεια απόψε και εσείς πολύ λαμπεροί, γοητευτικοί και σέξι. Εντυπωσιάζομαι που τα γράφω, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές στη ζωή σας! Καλά να περάσετε..!

Ιχθύς
Το μενού της ημέρας είναι μάχιμο πολύ! Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, αλλά τα έχετε βάλει με τους δικούς σας τους ανθρώπους, σας ενοχλούν διάφορα καιρό τώρα και δε πάει άλλο, η υπομονή σας εξαντλήθηκε και οι εντάσεις είναι σε καθημερινή βάση, μέχρι να βρεθεί μια λύση. Υπάρχει και άλλος τρόπος, να τους γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια και να εξαφανιστείτε! Το γεγονός πως προσφέρετε ότι μπορείτε, αν δεν εκτιμάται αναλόγως, τότε εσείς γιατί να επιμένετε να ικανοποιήσετε τις ορέξεις τους; Ποιος ο λόγος;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos