Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Τα Τυχερά Ζώδια της ημέρας. Λιοντάρια, Τοξότες, & Υδροχόοι by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να αναφερθώ στα τυχερά ζώδια της ημέρας, αν και
είναι περισσότερα, έκανα ένα μαγικό ξεκαθάρισμα και κατέληξα στους πρωταγωνιστές που είναι τα Λιοντάρια, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι! Φωτιά και Αέρας, ίσον πυρκαγιά! Λέτε να καούμε;;;

Ερωτικό πολύ το Σάββατο αυτό, από όλες τις απόψεις και για όλα τα ζώδια! Το μυστικό είναι ο Δίας, που έχει τα κέφια του, έχω την εντύπωση πως θα αφήσει τον μαγικό τον Όλυμπο, θα βολτάρει παρέα με τη Σελήνη και μόλις βραδιάσει, θα μεταμορφωθεί σε μια πολύ σέξι θνητή ύπαρξη και θα βρεθεί ανάμεσά μας.
Ναι, είναι η αιτία, που θα φλερτάρει το σύμπαν όλο, που θα ερωτοτροπήσει επίσης και μυρίζομαι απιστίες, το αγαπημένο του το χόμπι! Λέτε να κλειδαμπάρωσε τη Θεά Ήρα σε κανένα μπουντρούμι;;;; Μπα τη κοίμισε γλυκά με κάποιο μαγικό φίλτρο που του έφτιαξε ο Θεός Διόνυσος! Μυρίζομαι ζαβολιά και γουστάρω..

Απολαύστε το ΣΚ αυτό… και όταν ξυπνήσει η Ήρα και πάρει χαμπάρι το τι έχει συμβεί.. τα ξανά λέμε.. χαχα!


φιλάκια..


Λέων
Λιονταράκια μου μπορεί να γκρινιάζετε από συνήθεια, η αλήθεια όμως είναι πως νιώθετε απίστευτα ωραία με τον εαυτό σας, μέρες τώρα! Μια μαγική νεράιδα σας έχει υπό τη προστασία της, είναι η σειρά σας να απογειωθείτε συναισθηματικά και ερωτικά και όπως γουστάρει η ψυχή σας! Σήμερα λοιπόν, είναι η μέρα με το κερασάκι στη τούρτα, αφού κάθε σας επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί με το πιο εύκολο τρόπο! Ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας και ερωτοτροπήστε άφοβα! Με το σύντροφό σας; Με ένα νέο μαναράκι; Με πολλά;;; Από Λιοντάρι μπορείτε να μεταμορφωθείτε και σε πεταλουδίτσα! Όλα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο των ξωτικών! Η Σελήνη στο Τοξότη φταίει για τη παιχνιδιάρικη τη διάθεση που έχετε. Και για το δε βαριέσαι που θα το πείτε εκατό φορές μέσα στην ημέρα! Εντάξει, στριμώξτε τις δουλειές σας σε ένα ντουλάπι, κλειδαμπαρώστε το και όταν είναι θα ανοίξει από μόνο του κάποια στιγμή και θα σας πει κουκου! Όμως σήμερα είναι Σάββατο και το σύμπαν μοιράζει δώρα!

Τοξότης
Εννοείται πως κατά κάποιο τρόπο είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και η διάθεσή σας είναι στα καλύτερά της! Έχετε όρεξη να κάνετε αμέτρητα πράγματα, όχι δουλειές, αλλά περισσότερο να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, να ερωτοτροπήσετε επίσης και αν χρειαστεί ας τη βγάλετε και όλη μέρα στο κρεβάτι. Βέβαια αν είστε μόνοι και έρημοι, θα πρέπει να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και με το τόξο σας, να χτυπήσετε το μαναράκι που θα σας γαργαλίσει τη ψυχή και μετά η συνέχεια. Αποφύγετε τις πολλές τις επαφές με τους φίλους, δεν είστε σε φάση να ακολουθήσετε τον έναν και τον άλλον. Αντιθέτως κινηθείτε αθόρυβα, μυστήρια, κρατήστε και κανά μυστικό. Κάντε αυτά που εσείς θέλετε, δίχως να μάθει κανείς τίποτα! Φτιάξτε κατάσταση που λέμε, για πάρτη σας μόνο! Κλείστε και το ρημάδι το κινητό!

Υδροχόος
Ναι είστε και εσείς μέσα στο club των τυχερών, γιατί η διάθεσή σας είναι πολύ όμορφη, χαμογελάτε και είστε ήρεμοι! Η Σελήνη στο Τοξότη, δε ξέρω αν φταίει για αυτό, όμως τις μέρες αυτές, ως δια μαγείας, έφυγε η στάχτη από τα μάτια σας και είδατε ποιοι πραγματικά σας αγαπούν, σας νοιάζονται και θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας! Εντάξει θέλατε το χρόνο σας φυσικά, για να χωνέψετε πως εκείνος ο φίλος ή φίλη τελικά ήταν οχιά μεγάλη! Αφού πάθατε, αφού πονέσατε, αφού απογοητευτήκατε, έφτασε η στιγμή να το εμπεδώσετε και να δώσετε μια και άντε στο καλό! Και μόλις πέσει το βραδάκι, θα φορέσετε τα ωραία σας και θα κάνετε εμφάνιση μοιραία και άκρως γοητευτική στα λημέρια σας! Σίγουροι για τον εαυτό σας, όσο περνά η νύχτα η ερωτική σας διάθεση θα κορυφώνεται και η επιλογή θα είναι καθαρά δική σας. Το μαναράκι στη κουρτίνα Νο1 ή Νο2 ή και τα δυο μαζί;;;; Όλα παίζουν, γιατί και εσείς είστε μαγικά πλασματάκια του δάσους.. Και από τα πολύ άτακτα επίσης!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos