Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ο Ερμής στο Ταύρο! Τα μαντάτα έρχονται & φεύγουν! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ήσυχο μπορεί να πει κανείς το πλανητικό το σκηνικό, αφού τόσα περάσαμε, ας πούμε καιρός ήταν!
Τουλάχιστον για δυο εβδομάδες, θα καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε, να σκεφτούμε, τι είναι αυτό που επιθυμούμε περισσότερο, πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος και φυσικά όλο και κάποια ψυχή θα πρέπει να πάρει εκείνη την απόφαση που τόσο φοβάται στη ζωή αυτή!



Η αλήθεια είναι πως ο Ερμής, θα βάλει το χεράκι του, θα σπρώξει τις καταστάσεις πάνω σε επικοινωνιακά θέματα. Ότι πρέπει να ειπωθεί, είναι μέσα στο πρόγραμμα, καλό ή κακό, δεν έχει σημασία. Ένα ξεκαθάρισμα στις ανθρώπινες τις σχέσεις, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Αντιθέτως τις απελευθέρωσε από βάναυσα συναισθήματα. Δε λέτε; Ο Ερμής φέρνει τα μαντάτα. Εμπόδια πια δεν υπάρχουν. Για αυτό καλό είναι όποιος έχει να μιλήσει, να αφεθεί ελεύθερος, να εκφραστεί με άνεση, να το βγάλει από μέσα του! Όπως επίσης όποιος πρέπει να ακούσει, να δώσει προσοχή, να συγκεντρωθεί, να πάψει να σκέφτεται τον εαυτό του και να κατανοήσει τα νέα, είτε είναι θετικά, είτε αρνητικά! Τι λέτε; Θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε ποτέ μεταξύ μας;;; Ή ο Ερμής τσάμπα ταξίδεψε ως το Ταύρο;;;


Τα μαντάτα έρχονται και φεύγουν.. σα τα κύματα.. και το ηλιοβασίλεμα απλά μια γλυκιά ή πικρή ανάμνηση..
That is real life.. 

καλό βράδυ..


Κριός
Τα μαντάτα που σας φέρνει ο Ερμής έχουν να κάνουν με το χρήμα! Μετά από πολύ καιρό, θα μπορέσετε να παίξετε δυναμικά μπάλα, να διεκδικήσετε κομμάτι από τη πίτα και να γεμίσουν οι τσέπες σας με λεφτά, στο άμεσα μέλλον! Γίνεστε σπάταλοι πολύ, γιατί η επιθυμία να επενδύσετε στον εαυτό σας είναι μεγάλη. Συνεπώς, αλλάζετε γκαρνταρόμπα, φροντίζετε το σώμα σας, ότι και αν σημαίνει αυτό, πρέπει να ανανεωθείτε και ας ξοδέψετε μια περιουσία. Από την άλλη γκρινιάζετε, γιατί με αυτό τον τρόπο δε θα μπορέσετε να κάνετε οικονομία. Και τη πίτα και το σκύλο χορτάτο; Δε γίνεται! Κρατήστε τις ισορροπίες!

Ταύρος
Πολύ ευχάριστο το γεγονός, αφού ως δια μαγείας, ξεμπλοκάρουν τα επικοινωνιακά σας τα θέματα και μπορεί να προκύψουν πολύ ευχάριστα γεγονότα, έτσι ξαφνικά! Φροντίστε να είστε όμορφοι και περιποιημένοι, γιατί τα τυχαία τα ραντεβουδάκια, θα είναι πολλά, είτε αφορά τον έρωτα, είτε τη δουλειά! Τις μέρες αυτές, γοητεύετε δηλαδή με τη παρουσία σας, ακόμα και τις πιο δύσκολες υπάρξεις. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μη φέρνετε αντιρρήσεις, έτσι επειδή είστε πεισματάρικες ψυχές.. Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής, ίσως να είναι ότι επιθυμεί η καρδούλα σας καιρό τώρα..

Δίδυμος
Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής, κάπου κολλάνε στο δρόμο, γιατί εσείς κλείνετε τις πόρτες και τα παράθυρα γιατί απλά δεν έχετε τα κέφια σας και τόσο! Η αλήθεια είναι πως αποζητάτε αλλαγές μεγάλες και τρανές, όμως όταν συναναστρέφεστε με τα ίδια τα πρόσωπα, το ξέρετε πως τίποτα δε μπορεί να αλλάξει. Γλυκά μου καιρό τώρα έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας, έχετε ρισκάρει, απλά θα πρέπει να επιμείνετε ανεξάρτητα από τις δυσκολίες του σύμπαντος. Προφανώς ένα ξεκαθάρισμα ακόμα θα πρέπει να γίνει, το νιώθετε ήδη καιρό τώρα, δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβηθείτε. Μακριά από κουτσομπολιά και επιτέλους σταματήστε τη γκρίνια! Όλα μια χαρά θα πάνε..

Καρκίνος
Τι ευχάριστο γεγονός; Φορέστε καμιά χάντρα γιατί μπορεί να σας ματιάσουν κιόλας. Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής είναι πολύ φιλικά, ευχάριστα και χαρωπά. Καλές μέρες για να βγείτε έξω να σας δουν, να κάνετε δηλαδή καλές δημόσιες σχέσεις, να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, γιατί αυτό έχει το αστρολογικό πρόγραμμα για εσάς! Ωραία τα social media, αλλά σα την ανθρώπινη επαφή δεν υπάρχει, για αυτό ξεκινήστε τις βόλτες και τα σουαρέ. Θα μάθετε πολλά και διάφορα και θα δικαιωθείτε, γιατί όλα δεν είναι άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή! Κρατήστε χαρακτήρα!

Λέων
Πετάει η ομάδα καιρό τώρα, δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο. Ευνοϊκές οι μέρες από όλες τις απόψεις. Έρωτας και δουλειά, όλα βαίνουν καλώς, για αυτό και εσείς, νιώθετε τόσο ωραία με τον εαυτό σας, που σκέψεις τύπου, να πάτε στα μαγαζιά, για νέα ρουχαλάκια θα είναι πολλές! Ξεπαραδιάζεστε, είναι μια αλήθεια και αυτή, αλλά δε σας νοιάζει και τόσο, γιατί και στη δουλειά έχετε την όρεξη να εντυπωσιάσετε μερικές υπάρξεις και στις πιο προσωπικές σας στιγμές. Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής, είναι είτε μια νέα θέση εργασίας, είτε έναν νέο έρωτα. Μπορεί και τα δυο! Μη το βάλετε κάτω με τίποτα!

Παρθένος
Μήπως να πάτε στο Θιβέτ να κάνετε ένα διαλογισμό;;; Τέτοια είναι η φάση που θα περάσετε τις μέρες αυτές, συνεπώς κλείνεστε κάπως στο σπίτι σας, στον εαυτό σας επίσης και μπαίνετε σε μια άλλη φάση. Πιο φευγάτη, αλλά και πιο μοναχική! Καλύτερα να ταξιδέψετε, να μάθετε νέα πράγματα, να βρείτε νέα ενδιαφέροντα, γιατί σας βλέπω να τρελαίνεστε αλλιώς! Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής, είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο; Μια πρόσκληση από μια ύπαρξη που βρίσκεται στα ξένα; Για ξεκινήστε να ετοιμάζεστε, γιατί μια που θα σας γίνει και μια που θα φύγετε! Bon Voyage…

Ζυγός
Μυστήρια η φάση, ευχάριστη βέβαια, αλλά ίσως και λίγο επικίνδυνη. Ο Ερμής τα μαντάτα που φέρνει, είναι κάποια μυστικά, που σας αποκαλύπτονται και που θα επιβεβαιώσουν όλες τις σκέψεις που κάνατε καιρό τώρα. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει πάλι να επαναστατήσετε με τσακωμούς και γκρίνιες, αντιθέτως να πάρετε τις αποφάσεις σας για το ποιος μένει στη ζωή σας και το ποιος φεύγει. Εύκολο, μετά από όλα αυτά που έχετε τραβήξει. Δε λέτε και εσείς; Γίνεστε πολύ ειλικρινής, δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα και αυτό εκτιμάται από τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Επιτέλους για δυο εβδομάδες ηρεμεί το είναι σας!!! Φτου.. φτου..

Σκορπιός
Έχω την εντύπωση πως παίρνετε το αίμα σας πίσω! Κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Πολλές συζητήσεις θα γίνουν, τώρα δε ξέρω αν θα τις κάνετε με τον εαυτό σας, ή και με κάποιον άλλον μαζί, αλλά παίζει να ειπωθούν αλήθειες και να ξεκαθαρίσει το τοπίο μια και καλή! Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής, είναι αποκαλυπτικά, είναι πικάντικα και θα φτάσουν εκεί που πρέπουν, είτε αρέσουν, είτε όχι! Θα πρέπει να είστε μια κρύο και μια ζέστη, γιατί δε χρειάζεται να τα παίρνετε όλα της μετρητοίς! Είναι και οι γκρίζες ζώνες, αν θυμάστε καλά! Ίσως να ζήσετε τον έρωτά σας, με το άτομο που επιθυμείτε, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι. Επίσης αν υπάρχουν άλλες υπάρξεις.. θα φροντίσετε να εξαφανιστούν. Λέτε να συμβεί κανένα θαύμα;

Τοξότης
Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας και να ξεκουραστείτε! Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να φροντίσετε το σώμα σας και την υγεία σας, που σημαίνει πως μπορεί να γίνετε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής, είναι πως επιβάλλεται να κάνετε ένα off από τη καθημερινότητά σας, προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες και να νιώσετε ξανά ζωντανοί και δυνατοί. Ένα γυμναστηριάκι δεν είναι άσχημη ιδέα. Ποτέ δεν είναι αργά για να μπείτε σε πρόγραμμα. Πριν αποχωρήσετε για πιο μοναχικές καταστάσεις, κλείστε τις εκκρεμότητές σας, δε χρειάζεται να μουρμουρούν.. πίσω από τη πλάτη σας..!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως σας έχει βαρέσει η άνοιξη κανονικά, είστε άλλοι άνθρωποι, είναι και το πλανητικό σκηνικό τέτοιο, ποιος σας κρατάει; Κανείς! Μύρισε έρωτας, άλλο πάλι τούτο, νομίζω μέσα στη χρονιά σας έχει συμβεί ήδη δυο με τρεις φορές, συνεπώς, φτύστε το κόρφο σας και απολαύστε τη κάθε σας επιθυμία. Όμορφες μέρες λοιπόν, για να αγαπήσετε το σύντροφό σας, να μιλήσετε με άνεση για τα συναισθήματά σας και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Ακόμα και οι ελεύθεροι, ποιος σας πιάνει; Ούτε οι φίλοι σας δε σας αναγνωρίζουν. Ρέει το πάθος άφθονο από επάνω σας και εκδηλώνεστε με κάθε τρόπο! Φτου μη σας ματιάσω! Τα μαντάτα του Ερμή; Τι άλλο; Ένας έρωτας!

Υδροχόος
Η περίπτωσή η δική σας είναι φευγάτη ως συνήθως! Τις μέρες αυτές λοιπόν, θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και θα κάνετε διάφορες δουλειές, έτσι για να αλλάξετε λίγο το περιβάλλον. Η αλήθεια είναι πως θα βρείτε την ευκαιρία να σκεφτείτε διάφορα, που έχουν συμβεί, να δώσετε περισσότερη σημασία στα συναισθήματά σας και στις επιθυμίες σας, γιατί σίγουρα κάτι αλλάζει, απλά θέλετε το χρόνο σας για να σκεφτείτε. Ήρεμοι, αυτό είναι πολύ σημαντικό και όσο δε σας ενοχλούν, άλλο τόσο δε θα έχετε άγχος. Απομακρυνθείτε από τα κοινά και αναρωτηθείτε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να διώξετε! Πλέον έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα. Κόλλησαν τα κομμάτια του παζλ. Δε λέτε; Τα μαντάτα του Ερμή, είναι ότι αποφασίσετε εσείς! Κανείς άλλος!

Ιχθύς
Τα μαντάτα που φέρνει ο Ερμής, είναι πως πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε από το καβούκι σας και από τα γνώριμα τα μέρη και να κοιτάξετε λίγο προς το άγνωστο, γιατί μόνο έτσι η σελίδα θα αλλάξει. Αν το θέλετε φυσικά. Σωστά; Βέβαια το σύμπαν θα σας σπρώξει στο να τολμήσετε να πάρετε τα ρίσκα σας, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό. Πάντως φλερτάρετε σα μικρά παιδιά και παίζει πολύ το ματάκι σας. Θα μάθετε πολλά και διάφορα, για δουλειές, για ανθρώπους, για σχέσεις και καταστάσεις και θα μπορέσετε να κρατήσετε ότι σας ενδιαφέρει και να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Κουτσομπόληδες σας βρίσκω.. με τη καλή έννοια.. εντάξει;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos