Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι θαύμα πρωινό είναι αυτό;
Εχθές οι κεραυνοί έσκιζαν τον ουρανό, βρόντηξε και άστραψε και σήμερα το γαλάζιο επανήλθε στη θέση του.. Ο Ήλιος είναι πάλι εκεί ψηλά.. Σα να έφυγαν τα κακά τα πνεύματα! Λέτε να νίκησε το καλό;;;;
Οι Θεοί του Ολύμπου είναι θυμωμένοι σωστά; Μας δείχνουν τη δύναμή τους.. Ο Δίας πρέπει να τα έχει πάρει κρανίο.. και στέλνει τους κεραυνούς του, να μας δείξει το ποιος είναι ο πιο δυνατός.. και το πόσο σκάρτοι είμαστε ως άνθρωποι..

Έχω όμως μια απορία! Πώς ο πιο δίκαιος Θεός, είναι τόσο άπιστος ως σύζυγος; Θα μου πείτε αδυναμίες είναι αυτές! Γίνεται να είναι τόσο ισχυρός και να μην έχει ένα χούι; Και τι χούι! Γυναικάς με στάμπα! Μμμμμ μήπως τσακωνόταν με την Ήρα που τον έπιασε στα πράσα με καμιά μικρούλα;;;





Άτακτος άντρας ο Δίας.. και μεταξύ μας τώρα.. δε τον φοβάμαι.. γιατί και εγώ είμαι μια άτακτη γυναίκα.. Ζαβολιάρα.. Ποια Θεά κρύβω από πίσω; Την Ήρα; Ή την Αφροδίτη; Μήπως έχω λίγο από όλα;;;

Δια μου, Θεέ μου.. πότε θα τα πούμε εμείς οι δυο.. λίγο διαφορετικά;;;

πρωινές τσαχπινιές..

φιλάκια..


Κριός
Ελπίζω να έχει βελτιωθεί η διάθεσή σας, γιατί όσο να είναι από αστρολογικής άποψης όλα βαίνουν καλώς! Είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να ζητήσετε κάτι που σας αρέσει πολύ και να σας το δώσουν επειδή το αξίζετε! Ελπίζω να μην είναι κανά μονόπετρο, γιατί έχετε και ακριβά γούστα, είναι μη σας κολλήσει μόνο. Όπως και να έχει κάτι όμορφο θα λάβετε ανεξάρτητα αν το προτείνατε εσείς πρώτοι! Μαλαγανιές..

Ταύρος
Και αφού πέρασε ένα αδιάφορα ΣΚ, έρχεται σήμερα το σύμπαν να μας πει πως είναι μια φοβερή ημέρα για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και αν είστε και καλά παιδιά, μπορεί να ερωτοτροπήσετε απόψε και να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους! Και επειδή κανείς δε ξέρει το τι μας ξημερώνει, ας αναφέρω αυτά τα μαγικά τα λόγια, ας τα ευχηθώ για όλα τα Ταυράκια του κόσμου και τι άλλο να πω; Κουνήσατε το δαχτυλάκι σας; Τότε έχετε κάτι να προσμένετε.. Πάντως η έκπληξη μπορεί να είναι μεγάλη σε όλες τις περιπτώσεις!

Δίδυμος
Αν και η Δευτέρα είναι ζόρικη μέρα, εσείς με τον τρόπο σας το φοβερό και τρομερό θα την αλλάξετε σε πιο μαγική, φανταστική και ονειροπαρμένη. Σοβαρά τώρα, είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να ζητήσετε εκείνες τις χάρες. Ξεκούραστος ο κόσμος, χαλαρός ακόμα από το ΣΚ, γιατί όχι; Δε λέτε; Τηλεφωνήστε σε φίλους και γνωστούς και μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα!

Καρκίνος
Σήμερα σας γυρίζει το μάτι κανονικά! Μπορεί να ήσασταν ήρεμοι μέσα στο ΣΚ, αλλά προφανώς μαζέψατε διάφορα μυστήρια συναισθήματα και ξαφνικά κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα κάνετε ένα τρελό ξέσπασμα. Μπορεί ακόμα να πάτε και στα μαγαζιά και να αγοράσετε κάτι ακριβό έτσι για το ψυχολογικό και μετά να το μετανιώσετε. Θέλετε να δείξετε στο σύντροφό σας πως είστε και εσείς δυνατοί και ανεξάρτητοι και πως κάνετε ότι επιθυμείτε τη στιγμή που το επιθυμείτε; Ξεφεύγετε!

Λέων
Όλο ψάχνεστε. Θέλετε να μάθετε διάφορα, γιατί κάτι σας τρώει. Αυτά που γυρεύετε μπορεί να μη θέλουν να έρθουν, γιατί κατά πάσα πιθανότητα να μην είστε έτοιμη για μεγάλες αποκαλύψεις. Βέβαια αν έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας, να επιμείνετε γιατί έτσι θα ξέρετε αν οι επιλογές σας είναι σωστές ή όχι. Μπορεί να σας κάνουν και μια νέα πρόταση. Να αναλάβετε κάτι καινούριο. Πάντως βρίσκεστε σε ανοδική πορεία και όσο δε ταξιδεύετε στις Μπαχάμες, άλλο τόσο μπορεί να βγείτε κερδισμένοι!

Παρθένος
Δε ξέρω σε τι φάση είστε, πάντως θα λοξοδρομήσετε σήμερα, γιατί σας έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σας και ένα φόρεμα ή κάτι παπούτσια θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας! Τυχερό το μαγαζί που θα σας έχει, γιατί γίνεστε υπερβολικοί, φαντάζεστε και διάφορα, αγοράζετε το ένα μετά το άλλο, σα να είναι η πρώτη η φορά. Μήπως ένα ραντεβού σας έχει αναστατώσει πολύ; Ένας έρωτας δε σας αφήνει να ηρεμήσετε. Σωστά; Ψυχραιμία..

Ζυγός
Ξεσηκωμένοι είστε για διάφορα πράγματα. Από τη μια η δουλειά σας, από την άλλη τα ταξίδια, υπάρχει και ένας έρωτας στη μέση, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας. Όλα μια χαρά. Λίγη τάξη να βάλετε γιατί το χάος είναι κάτι που το νιώθετε συχνά, το δημιουργείτε κιόλας από μόνοι σας, σας αρέσει κιόλας η αναταραχή.. Τι Ζυγοί είστε άλλωστε; Οτιδήποτε και αν κάνετε, να το ολοκληρώσετε και μετά στο επόμενο. Αφιερώστε το χρόνο σας, δημιουργήστε τη ποιότητα που τόσο σας αρέσει..

Σκορπιός
Εργασία και χαρά! Έχετε τόσα πράγματα να κάνετε, που θα κλειστείτε σε ένα δωματιάκι και θα μεγαλουργήσετε αθόρυβα. Θα φάτε πολύ χρόνο στις λεπτομέρειες και θα γουστάρετε κιόλας, γιατί θα ανακαλύψετε πράγματα πολύ αόρατα για όλους τους άλλους. Έχετε δαιμόνιο μυαλό και πάντα γυρεύετε εκείνο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Θα μπείτε στο ρόλο του κατάσκοπου κανονικά; Θα ψαχουλέψετε σε απαγορευμένα μέρη; Τη ζαβολιά σας σίγουρα θα τη κάνετε και δε θα πάρει χαμπάρι κανείς!

Τοξότης
Και αφού στάξατε λίγο το φαρμάκι σας μέσα στο ΣΚ, γιατί όχι σήμερα, να μη κάνετε τη διαφορά. Σας βλέπω να τρέχετε στο supermarket, να αγοράζετε λιχουδιές, να φτιάχνετε ένα εξαίσιο δείπνο, έτσι για να ευχαριστήσετε μερικές ψυχές. Ακόμα και κεριά θα ανάψετε, θα βάλετε ωραία μουσικούλα, θα φτιάξετε κατάσταση, γιατί ήσασταν λίγο απότομοι. Κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να βελτιωθούν τα ερωτικά σας ζητήματα ή ακόμα και τα οικογενειακά.

Αιγόκερως
Ότι και αν ακούσετε να κάνετε τους χαζούς. Μη δώσετε σημασία, γιατί μπορεί μια συζήτηση να φουντώσει και να ξεφύγει και να εκτεθείτε άνευ λόγου και αιτίας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ σε όλες τις περιπτώσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Προτιμήσετε ένα γυμναστήριο, μια βόλτα με τα πόδια, το σώμα να κινηθεί, να εκτονωθεί, γιατί έτσι θα είστε πιο ήρεμοι και πιο υγιής. Αποφύγετε το κουτσομπολιό! Δεν υπάρχει λόγος.

Υδροχόος
Το μυαλό σας είναι στα ταξίδια. Αγωνιάτε για το καλοκαίρι που δεν έρχεται. Πρέπει να είστε έτοιμοι. Να τα έχετε οργανώσει όλα. Εντάξει ηρεμήστε, προφανώς θα γίνουν όλα έτσι όπως εσείς θέλετε, αλλά δε χρειάζεται να αγχώνεστε τόσο πολύ! Ψαχτείτε, γιατί οι πληροφορίες που θα λάβετε είναι αρκετές. Και αποφασίστε με το πάσο σας. Δε σας κυνηγάει κανείς. Είναι μια όμορφη περίοδος αυτή για εσάς και καλό είναι να την απολαύσετε, έτσι όπως πρέπει..

Ιχθύς
Το μυαλό σας είναι στα λεφτά. Έχετε τρελαθεί. Είτε το πορτοφόλι είναι γεμάτο, είτε άδειο, θέλετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις οικονομικές τις εκκρεμότητες για να δείτε το πού βρίσκεστε. Από την άλλη σας έχει πιάσει μια μανία, να αγοράσετε το ένα και το άλλο και να μείνετε ρέστοι στο τέλος. Εννοείται πως θα κάνετε αυτό που λέει η καρδούλα σας, αλλά μετά μη σας πιάσει εκείνη η σχιζοφρένεια, τύπου πού πήγαν τα λεφτά;;; Βάλτε κάποιον να σας επιβλέψει για μερικές ώρες.. μπας και τη βγάλετε μέχρι τέλος του μήνα..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos