Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 08/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και ο καιρός τρελάθηκε, εντάξει δε χρειάζεται να
ονειρευόμαστε από τώρα καλοκαιρινές διακοπές! Ας περιμένουν λίγο οι Μπαχάμες, ας παραμείνουν τα μαγιό θαμμένα, ας μη γίνω σοκολά από τώρα; Βιάζεται κανείς;;; Αχ το λέει και το τραγούδι. Θάλασσα, θάλασσα τι μου έχεις κάνει;;;;;;;;; Προς το παρόν, παραμένω βουνίσια, ντυμένη και κρυουλιάρα.. Βρε τι πάθαμε; 


Αστρολογικά η μέρα είναι εντελώς ζαβή! Η Σελήνη με τον Ερμή, έχουν ένα μικρό καβγαδάκι, κάπου δε τα βρίσκουν και φυσικά τα κέφια του κόσμου πεσμένα! Νευράκια παντού, το επικοινωνιακό κομμάτι φαίνεται να είναι μπλοκαρισμένο και πώς να το πω.. είναι μια Blue Monday..

Υπομονή & Ψυχραιμία..

φιλάκια..


Κριός
Νευράκια σήμερα πολλά και μουτράκια. Τι έγινε; Δε σας έκαναν το χατίρι; Βασικά νομίζετε πως είστε μόνοι στο έργο που βιώνετε και πως δεν έχετε καμία συμπαράσταση από κανέναν. Στάζει φαρμάκι το στοματάκι σας και κολλάτε αρκετούς στο τοίχο! Για λίγο το νου σας, γιατί και οι άλλοι δεν είναι στα καλύτερά τους σήμερα!

Ταύρος
Μέρα τρελή και αλλοπαρμένη κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα, όμως θα σκάσει το κουλό και θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Όλα φτιάχνουν, λύσεις υπάρχουν, απλά με ψυχραιμία θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Κάντε διαλογισμό, πάρτε βαθιές ανάσες, φάτε μια πάστα, αφήστε τη μπόρα να ξεσπάσει..

Δίδυμος
Γλυκά μου ζόρικη η μέρα σας, αφού νιώθετε πως είναι όλα στάσιμα και πως για να προχωρήσουν τα θέματά σας, θα πρέπει να κάνετε την ανατροπή. Φοβάστε φυσικά, αλλά αν δε τολμήσετε κάτι το διαφορετικό, δε θα έρθει αυτό που προσμένετε. Σημασία δεν έχει αν θα πετύχετε, αλλά το πώς θα κινηθείτε. Εξαντλημένοι, απογοητευμένοι, έχετε την αφορμή. Τι θα κάνετε για αυτό;

Καρκίνος
Πεισμώνετε σήμερα, μουλαρώνετε, γιατί σας έχουν ζητήσει αμέτρητα πράγματα να κάνετε και σας φορτώνουν και με επιπλέον δουλειά, πραγματικά έχετε χάσει την αρχή και το τέλος καιρό τώρα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλετε να δείτε άνθρωπο, δεν έχετε όρεξη για περιττές κουβέντες και θα προτιμήσετε την ησυχία σας. Δηλαδή, στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Λέων
Μια εξάντληση τη νιώθετε και θα προτιμούσατε να τη βγάζατε στο σπίτι. Έφυγε και ο ήλιος, πού όρεξη τώρα για τρεχάματα. Φυσικά το πρόγραμμα λέει άλλα και θα πρέπει να βρείτε και το κουράγιο, να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε κυρίως για επαγγελματικά θέματα. Άλλα θα λέτε εσείς, άλλα θα καταλαβαίνουν, σας βλέπω με τη πίεση στα ύψη και να χτυπάτε το κεφάλι σας στο τοίχο! Πονάει;;;

Παρθένος
Ναι μεν έχετε πολύ καλή διάθεση, να το ξέρετε στη πορεία θα σας τη χαλάσουν. Γιατί είναι το σύμπαν τέτοιο σήμερα και ο κόσμος δεν έχει και πολλά κέφια. Αφήστε τους να παραλογιστούν μπροστά σας, μη δώσετε και τόση σημασία και στο τέλος κλείστε και καμιά πόρτα, μπάζει! Σε ονειροπαρμένο mood βρίσκεστε μέρες τώρα, να όμως που υπάρχουν εμπόδια παντού!

Ζυγός
Να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα γιατί είναι μπλοκαρισμένα τα πάντα όλα. Έρχεται και ένα φεγγάρι πολύ δυνατό στις 11, για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και να ξέρετε κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σύντομα! Σήμερα όμως, κρατήστε το στόμα σας κλειστό, μπορεί να σας προκαλέσουν κιόλας, δε πειράζει μερικές φορές ο ρόλος του χαζού, διώχνει μακριά και τα χειρότερα. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Σπουδαία ατάκα!

Σκορπιός
Το ξέρετε πως η Δευτέρα δεν είναι ιδανική ημέρα για να κάνετε σχέδια και πληρωμές. Άλλωστε δε σας αρέσει και τόσο η αρχή της εβδομάδας χρόνια τώρα. Ότι και αν συμβεί να είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και λιγομίλητοι. Μπορεί να σας προτείνουν μια νέα δουλειά. Μην απαντήσετε αμέσως. Σκεφτείτε το και θα έρθει η στιγμή που θα είστε απολύτως σίγουροι για τις επόμενες κινήσεις σας. Κάποιος σύντομα θα σας δείξει το αληθινό του το πρόσωπο.

Τοξότης
Από τους τυχερούς της παρέας! Ενώ όλοι θα σφάζονται σήμερα, εσείς θα είστε μες στη τρελή τη χαρά. Τι να κάνουμε το σύμπαν, σας κάνει τη χάρη, έτσι επειδή σας λυπάται λόγο του Κρόνου; Κάτι ευχάριστο συμβαίνει, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό και γίνεστε ασυγκράτητοι. Καλό είναι να το κρατήσετε όλο αυτό για πάρτη σας, γιατί ζηλεύουν και μπορεί να σας το γκαντεμιάσουν.

Αιγόκερως
Σας αλλάζουν το πρόγραμμα έτσι ξαφνικά και τρελαίνεστε. Οτιδήποτε και αν ξεκινήσετε, θα το αφήσετε στη μέση, αφού θα προκύψουν διάφορα και θα πρέπει να τρέξετε κάπως πανικόβλητοι για να το αντιμετωπίσετε. Το να τσακωθείτε με τον έναν και τον άλλον δεν έχει καμία έννοια, αντιθέτως τσάμπα θα χάσετε το πολύτιμο το χρόνο σας. Μπόρα είναι θα περάσει, δείτε το ως μια ανοιξιάτικη βροχούλα!

Υδροχόος
Σας έχει πάρει κάπως από κάτω, έχετε τις μαύρες σας, γιατί άλλα επιθυμείτε για τον εαυτό σας και άλλα προκύπτουν. Επίσης μισείτε τα απαγορευτικά, τους νόμους και τα όρια και ψάχνετε παραθυράκια παντού, για να κάνετε το κομμάτι σας. Το να γκρινιάζετε όλη μέρα και να σπάτε ότι βρίσκετε μπροστά σας, είναι ανούσιο, γιατί ναι μεν ξεσπάτε σχετικά βάναυσα, όμως γεμίζετε τη καρδούλα σας με θυμό. Υπομονή, έρχονται αστεράτες ημέρες! Θα το δείτε..

Ιχθύς
Να κρεμάσετε μαύρες κουρτίνες και να κλειδαμπαρωθείτε μέσα σε ένα δωμάτιο και ναι να πάρετε και εκείνο το ροζ το χαπάκι, γιατί η μέρα σας πιο δύσκολη πεθαίνεις! Μεταφορικά εννοώ και από ψυχολογικής άποψης! Ξαφνικά όλα στάσιμα, παντού εμπόδια και η αισιοδοξία πάει τη πάτησε το τρένο. Να συνεχίσετε να ονειρεύεστε, να επιμείνετε στο στόχο σας και να πιστέψετε πως το σύμπαν είναι μαγικό και σας προστατεύει! Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Έτσι;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos