Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τα Μάτια ξέρουν να Φωτογραφίζουν καλύτερα..!!!


Τι μέρα έχουμε, τι ώρα είναι; Πότε είναι καλύτερα να παραλογιστώ;

Ας ξεκινήσουμε από τα γνωστά! Τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια! Η ψυχή μου, η ψυχή σου καθρεπτίζονται μέσα από εκεί. Εκφραστικά μάτια, λυπημένα μάτια, χαρούμενα μάτια, δακρυσμένα μάτια, θυμωμένα μάτια, ερωτευμένα μάτια, όλα κρύβουν και από μια ιστορία! Γραπτά δεν υπάρχουν, μόνο εικόνες και συναίσθημα. Μερικά έχουν και ήχο, όμως αυτά που μένουν στο τέλος ίσως να είναι μικρές αόρατες λεπτομέρειες που τις παρατήρησες μόνο εσύ, οι μαγικές οι στιγμές σου..

Φοβερό;;; και οι μαγικές οι στιγμές μου.. μυστικό;;;

Να αναφερθώ στα ερωτευμένα τα μάτια; Εκείνα που βγάζουν σπίθες; Που έχουν μια ιδιαίτερη λάμψη, αφού καταγράφουν τη κάθε κίνηση που κάνεις.. Είναι τα δικά μου; Τα δικά σου; Τι σημασία έχει.. ας το πάρω επάνω μου.. πειράζει.. ;;;
είναι δυο μάτια που σε κοιτάζουν από μακριά.. φοβούνται να πλησιάσουν τα δικά σου.. όμως τολμούν και ας μην αντέχουν.. flash! Η πρώτη η φωτογραφία..

όσο πλησιάζεις.. πλησιάζουμε.. ερχόμαστε κοντά, εκείνα δουλεύουν, από χαμηλά προς τα πάνω, σιγά-σιγά, γιατί πρέπει να καταγράψουν τη στιγμή.. το σώμα σου, τη κίνησή σου και flash! Η επόμενη φωτογραφία..

και τα μάτια ανταμώνουν έρχονται κοντά. Πρόσωπο με πρόσωπο, να σου μια λάμψη, πολλά flash, αστεράκια μη πω παντού, η παραζάλη η ίδια, είναι θέμα δευτερολέπτου όμως η φωτογραφία μοναδική! Η καλύτερη φωτογραφία! Η πιο μαγική στιγμή!

και πάλι σκοτάδι.. τα βλέμματα χαμήλωσαν.. πόσο να αντέξουν σε μια τέτοια λάμψη;;; δύσκολο πολύ .. αλλά όχι ακατόρθωτο.. η ένταση μεγάλη επίσης, όμως αυτό είναι το παιχνίδι.. να υπάρχει ένταση και τρέλα, να βράζει το αίμα που λέμε.. γιατί μόνο τα μάτια τότε, αποκτούν σούπερ ικανότητες, εκείνα τα χαρίσματα τα σπάνια.. μόνο τότε μπορούν να Φωτογραφίζουν καλύτερα..

αυτά..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos