Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17/05/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Οι μέρες που διανύουμε αστρολογικά είναι υπέροχες, ανεξάρτητα αν
κάποιοι μπορεί να βασανίζονται, είτε για ερωτικά θέματα, είτε για οικονομικά! Λύσεις υπάρχουν, το θέμα είναι ποιος έχει τη διάθεση, τη δυναμική, την εξυπνάδα να τις ανακαλύψει και να τις εφαρμόσει σε αυτό που λέμε ζωή!





Τα ζώδια της Γης, κάνετε μια εργασιοθεραπεία. Γιατί μόνο έτσι μπορείτε να ξεχαστείτε από τις λοιπές σας τις σκοτούρες. Σπάταλοι πολύ, όλο το χρήμα χαλάτε, αλλά πέρα από τις υποχρεώσεις σας, φροντίζετε να ικανοποιείτε και τις μικρές σας τις επιθυμίες.

Τα ζώδια του Αέρα, βρίσκεστε σε μια δημιουργική φάση. Συνειδητοποιημένοι όσο ποτέ, μπορείτε να ξεχωρίσετε τι πρέπει να κρατήσετε από το παρελθόν και τι να διώξετε. Έχετε στόχους, ερωτικούς και επαγγελματικούς, μόνο που το κάθε πράγμα στο καιρό του και δίχως να ζοριστείτε ιδιαίτερα. Μη περάσουν όμως εκατό χρόνια!

Τα ζώδια της Φωτιάς, φλέγεστε κανονικά, από ερωτισμό και πάθος! Καιρό έχει να σας συμβεί κάτι τέτοιο, φλερτάρετε άφοβα, οι γνωριμίες είναι πολλές, εσείς θα επιλέξετε τι σας ταιριάζει καλύτερα στο τέλος! Όρεξη για δουλειά, όμως όρεξη και για βόλτες. Μοιράστε όμορφα και δίκαια το χρόνο σας!

φιλάκια..


Κριός
Από σήμερα το σύμπαν να ξέρετε σας λατρεύει ένα πράγμα. Κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη και όπως καταλάβατε φτιάχνει το κέφι σας, ζωντανεύετε ξανά και έχετε όρεξη για βόλτες. Τι σημασία έχει αν είναι μεσοβδόμαδα, ένα σινεμά δεν είναι άσχημη ιδέα με τους φίλους σας ή το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, επιβάλλεται να κάνετε μικρές νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί μόνο τότε θα προκύψει η γνωριμία που λαχταράτε τόσο..

Ταύρος
Εργασία και χαρά! Τίποτα άλλο δεν έχει το μενού τουλάχιστον μέχρι και τις 19. Είναι και αυτός ένας τρόπος να φτιάξετε το ψυχολογικό, δηλαδή να ασχολείστε με τις δραστηριότητές σας και να μη σκέφτεστε τίποτα άλλο! Βέβαια, είναι τυχερή ημέρα, γιατί μπορεί ως δια μαγείας, κάτι που κάνετε καιρό τώρα να αρέσει σε μια ψυχή και να σας έρθει μια πρόταση έτσι ξαφνικά και να νιώσετε πως ο κόπος σας δε πηγαίνει στράφι! Για να δούμε..

Δίδυμος
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, να περιμένετε να γίνετε το καλό το παράδειγμα για αρκετούς εκεί έξω! Επιμένω πως είναι μια δημιουργική περίοδος και πως δε πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα. Οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε σας θαυμάζουν και θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο. Παίζει να ξαφνιαστείτε κιόλας, παρόλα αυτά ας είστε προσγειωμένοι γιατί ακόμα έχετε δρόμο. Συνεργαστείτε ομαλά, για να έρθουν τα καλύτερα!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα σας κυρίως για οικονομικά ζητήματα! Αν και δε σας αρέσει να ασχολείστε και τόσο, κάτι έχει συμβεί, κάποιος σας στεναχώρησε και θα κινηθείτε αναλόγως, για να δείξτε πάνω από όλα πως, γνωρίζετε πολύ καλά το τι σας γίνεται. Από την άλλη μπορεί όλη μέρα να τρέχετε σε διάφορες υπηρεσίες, προκειμένου να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας για να φτάσει η στιγμή που θα λάβετε αυτά που πρέπει.

Λέων
Έχω την εντύπωση πως δε θα βάλετε γλώσσα μέσα. Μέρα που θα επικοινωνήσετε χαρωπά με τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τους συνεργάτες σας, έχετε πολύ καλή διάθεση. Μοιράστε το χρόνο σας σωστά και μην έχετε ενοχές, όλοι ικανοποιημένοι θα μείνουν στο τέλος. Πάντως είναι ωραίο να γνωρίζουν οι άλλοι το πού βρίσκεστε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Υπάρχει κάτι που το θέλετε πολύ! Κάντε το δικό σας.. προετοιμαστείτε!

Παρθένος
Χαρωπή η ημέρα σας, εργασία και χαρά φυσικά, τι άλλο; Βέβαια νιώθετε πως βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο μετά από τόσα χρόνια και αυτό σας ικανοποιεί, συνεπώς θα τα δώσετε όλα σήμερα και δε θα ρωτήσετε το τι και το πώς! Από ιδέες είστε φουλ, θα της μοιραστείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, δε θα ρωτήσετε κανέναν, αντιθέτως θα επιβάλλετε τις απόψεις σας, με ένα πολύ γλυκό και μαγικό τρόπο!

Ζυγός
Μεταξύ μας τώρα μη πάτε δουλειά. Αράξτε σπίτι, έχει και μουντό καιρό, οι ανοιξιάτικες βροχούλες σας παρασέρνουν γλυκά, συνεπώς, μια ερωτική και ρομαντική διάθεση θα την έχετε. Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας, φτιάξτε ατμόσφαιρα στο σπίτι, φορέστε τα σέξι σας και αφεθείτε ελεύθεροι. Ναι, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι, έχετε τα φόντα, να ερωτοτροπήσετε άφοβα γιατί αυτή θα είναι η βαθύτερη επιθυμία σας..

Σκορπιός
Μια υπερένταση τη νιώθετε. Βέβαια, μπορεί να υπάρχει αιτία, μπορεί και όχι. Θα την ανακαλύψετε τη πορεία, αλλά μέχρι τότε μπορεί να κάνετε μια γενική στο σπίτι. Να το σηκώσετε όλο, να το καθαρίσετε και να αλλάξετε ακόμα και τους καναπέδες! Ακόμα και στη δουλειά, μια αρχειοθέτηση ας πούμε, θα σας απασχολήσει για αρκετές ώρες. Και αυτό είναι ένα είδος εκτόνωσης! Ρίξτε το στο δημιουργικό, γιατί το έχετε και μη σκέφτεστε και πολύ.. Τρελαίνεστε άδικα!

Τοξότης
Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας και θα το δείξετε παντού! Σήμερα θα συμβιβαστείτε με τις απαιτήσεις των άλλων, δε ξέρω επειδή έχουν δίκιο, ή επειδή θέλετε να τους ξεφορτωθείτε από τη πλάτη σας. Μερικά χατίρια θα τα κάνετε, έτσι για την αλλαγή, ίσως να έχετε και ενοχές, που τόσο καιρό ασχολείστε με τον εαυτό σας και με κανέναν άλλον. Το θέμα είναι τα συναισθήματά σας να είναι αληθινά και αγνά και να μη κρύβουν δόλο! Δε χρειάζεται να γίνετε χαλί να σας πατήσουν..

Αιγόκερως
Έχω την εντύπωση πως είστε συνέχεια με το χέρι στη τσέπη. Ξοδεύετε το χρήμα ασύστολα και νιώθετε και πολύ ωραία μάλιστα! Μήπως έχετε πυρετό; Κάτι δε πηγαίνει καλά εδώ πέρα, αφού είστε απόγονοι του Σκρουτζ! Αυτό θα σας το λέω για πάντα.. χαχα! Ωραία τα λούσα, οι βόλτες και η εξοχή, αλλά σήμερα θα προτιμήσετε να γεμίσετε το ψυγείο του σπιτιού σας με λιχουδιές, είναι και ο καιρός έτσι, την αμαρτία σας θα τη κάνετε! Βρίσκεστε σε δίαιτα, ή ακόμα..;;;

Υδροχόος
Τι το σκέφτεστε χρυσά μου; Δε βαρεθήκατε να επεξεργάζεστε συνέχεια το ίδιο το θέμα. Είναι αστρολογικό, δε τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι λοιπόν μια πολύ ωραία μέρα για να έρθετε σε επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να μιλήσετε. Να στείλετε ένα μήνυμα. Να ρίξετε ένα σινιάλο πιο έντονο. Να ανταποδώσετε σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Αν το λέει η καρδούλα σας, αν είναι αληθινό αυτό που νιώθετε, ξεχάστε τις σκέψεις και μπείτε σε πράξεις! Είναι καταπληκτικό αυτό που μπορεί να συμβεί..

Ιχθύς
Μια φανταστική ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Μπορεί να είδατε καλό όνειρο, μπορεί να θέλετε να ονειροβατείτε με τα μάτια ανοιχτά, πάντως βρίσκεστε σε μια πολύ καλή διάθεση. Αυτό που επιθυμείτε θα συμβεί, είναι θέμα χρόνου, για αυτό εσείς καλό είναι να ξεκινήσετε να οργανώνεστε από σήμερα, γιατί μέχρι τις 19 θα έχουν ξεμπλοκάρει αρκετά από τα θέματά σας. Πλέετε σε πελάτη ευτυχίας, μόνο επειδή φαντάζεστε διάφορα.. Αλλού για αλλού..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos