Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Σάββατο 03/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα υπέροχο πρωινό μόλις μας ξημέρωσε,
λάμπει το τόπος όλος, ακόμα ηρεμία, τριήμερο μπροστά μας, ποιος μας πιάνει;;;

Μπουχός έγιναν οι Αθηναίοι, βρήκαν τη τέλεια ευκαιρία να τη κάνουν προς την επαρχία, προς κάθε κατεύθυνση, αρκεί να φύγουν από τη τρέλα της πόλης!
Πλάκα έχει το σκηνικό, γιατί η Αθήνα άδειασε και πώς να το πω, η οδήγηση και οι βόλτες είναι μια απόλαυση, για εμάς που ξεμείναμε πίσω..

Πέρσι έφυγα, αεροπορικώς, προτίμησα τη Ρόδο! Το πρώτο μου μπάνιο! Φέτος, με το πάπλωμα αγκαλιά, ακόμα, επιλέγω το σπιτάκι μου, το κρεβατάκι μου, ηρεμία και το χρήμα στη τσέπη! Σιγά μη σπαταλήσω λεφτά δυο εβδομάδων σε τρεις μέρες, επειδή είναι του Αγίου Πνεύματος! Τι λε ρε;;;;

Μια εξόρμηση στη παραλιακή και το καλύψαμε το κενό! Μη μας πούνε και σπάγκους! Ένα καλό εστιατόριο; Μερικά κοκτέιλ παραπάνω; Λίγο ποτό, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου; Χαχα.. ο καθένας ότι γουστάρει!

Αστρολογικά η μέρα είναι μυστήρια πολύ! Η Αφροδίτη που λέτε, κούτσα-κούτσα φτιάχνει τις βαλίτσες της, γιατί έχει ταξίδι. Αγωνιά να φτάσει σπίτι της, εκεί που τη λατρεύουν και τη προσκυνούν, στη βίλα του αγαπημένου της του Ταύρου! Και αφού είναι φευγάτη λέει να κάνει τις τελευταίες της, τις τσαλιμιές!
Με τον Ουρανό τα μπλέκει, συνεπώς, κάτι το απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί, έτσι μια μικρή αναστάτωση, στα Κριάρια, μπορεί και τα Λιοντάρια, μπορεί και στους πάντες! Θα δείξει.. σωστά;

Ο Δίας που βρίσκεται στο Ζυγό, ακόμα αρκετοί εκεί έξω, αναρωτιέστε, πού είναι η τύχη; Ε λοιπόν, μπορεί η σημερινή ημέρα, να είναι αυτή που γυρεύετε! Να αναφέρω πως τα ζώδια του αέρα, είστε οι τυχεροί της παρέας; Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, να πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύμπαν, γιατί ανοίγουν οι ουρανοί και ξαφνικά οι προτάσεις μπορεί να πέσουν και βροχή! Θα είναι επαγγελματικό; Ερωτικό; Φιλικό;
Πέφτει πολύ φως στις υποθέσεις σας, ο Ήλιος να είναι καλά και οι θερμές αχτίνες του.. Μη μένετε όμως με σταυρωμένα τα χέρια, προσμένοντας το θαύμα; Δραστηριοποιηθείτε αναλόγως!

πολλά δε σας έγραψα;;

φιλάκια..


Κριός
Όπου και αν βρίσκεστε, κάντε τα beaute σας, να είστε όμορφοι και λαμπεροί, γιατί απόψε έχει έξοδο. Πρέπει να είστε γοητευτικοί και σέξι γιατί ο σκοπός, είναι να ερωτοτροπήσετε είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Αυθόρμητη και απρόβλεπτη η ημέρα σας επίσης, αφού κάποιοι δε ξέρετε από πού θα σας έρθει και μπορεί ακόμα και τη τελευταία τη στιγμή, να ξεσηκωθείτε και να κάνετε το τόπο, άνω κάτω! Ακολουθήστε τη καρδιά σας και δε θα χάσετε! Όσο πιο απλοί, άλλο τόσο αρέσετε.. το νου σας!

Ταύρος
Μη φτιάξετε πρόγραμμα για σήμερα, γιατί παίζει να βρεθείτε αλλού για αλλού! Ευχάριστη η ημέρα σας, μη φοβάστε, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Δε μπορώ να σας εκφράσω ακριβώς το τι και το πώς, πάντως ο καθένας μπορεί να καταλάβει για τον εαυτό του μια χαρά! Η Αφροδίτη που λέτε, μπορεί να θέλει να σας στείλει το σημάδι της, να σας θυμίσει πως υπάρχει και πως έρχεται. Πάντως κάθε εμπόδιο για καλό και you never know..!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως ο Ιούνιος δε σας μπήκε και τόσο χαλαρά, για αυτό σήμερα το σύμπαν θα σας κάνει τα γλυκά τα μάτια! Η μέρα σας είναι τέλεια αστρολογικά, για αυτό φροντίστε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε όμορφο που μπορεί να προκύψει! Και εκεί που δε το περιμένετε, μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας και να απογειωθείτε από τη χαρά σας. Μπορεί ξαφνικά να σας φιλήσουν! Όλα παίζουν χρυσά μου.. κάντε και εσείς όμως τα μαγικά σας..

Καρκίνος
Αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς θα τα βρείτε και θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Προφανώς είστε από τους τυχερούς που θα ταξιδέψετε, όμως οι άνθρωποι αλλάζουν, οι ζωές αλλάζουν και τίποτα δε μένει ίδιο. Μη δώσετε σημασία, γιατί άδικα θα χαλάσετε το κέφι σας! Προτιμήστε το βουνό, μια βόλτα κάτι ώρες με τα πόδια, ή τη θάλασσα. Ψυχοθεραπευτικές καταστάσεις και όχι εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Στο χέρι σας είναι να περάσετε καλά!

Λέων
Φοβερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Οι προσκλήσεις θα πέσουν βροχή, το πρόγραμμα έχει διασκέδαση, φλερτ, έρωτα, από όλα τα καλά της ζωής! Η τσέπη είναι γεμάτη επίσης, όσο μπορεί να είναι, προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα φύλλο, φτερό! Συναντήστε τους φίλους σας, επικοινωνήστε με ανθρώπους που αγαπάτε, σε καμία περίπτωση μη μείνετε σπίτι, βγείτε έξω, να σας δει ο ήλιος και το φεγγάρι! Να είστε έτοιμοι για όλα!

Παρθένος
Μέρα που θα κάνετε shopping therapy! Ω ναι το πρόγραμμα έχει βόλτα στα μαγαζιά και η επιθυμία σας είναι να τα σηκώσετε! Εντάξει με μέτρο, γιατί ποια η έννοια του να αγοράσετε νέα ρούχα, αν μετά δε μπορέσετε να το φορέσετε για να πάτε μια βόλτα; Beaute day? Θα φτιάξετε και μαλλί; Σουλουπώνεστε σα να γίνεστε γαμπροί ή νύφες! Έχετε κάτι κατά νου και δε το ξέρουμε; Φροντίστε να υπάρξει ποικιλία στο σημερινό μενού.. Να ικανοποιήσετε τις ορέξεις σας.. Λίγο από όλα που λέμε!

Ζυγός
Φορέστε καμιά γαλάζια χάντρα για το κακό το μάτι, γιατί σήμερα θα σας ζηλέψουν! Λαμπεροί και όμορφοι, σας ταιριάζει το καλοκαιράκι, όλο και κάπου θα βρεθείτε με το σύντροφό σας, ή με παρέα και θα αναστατώσετε κάποιες ψυχές ευχάριστα και κάποιες όχι και τόσο! Δε σας νοιάζει κιόλας καθόλου! Οι μοναχικοί της παρέας, να βγείτε έξω, να νυχτοπερπατήσετε, να φλερτάρετε, γιατί ο έρωτας σας ποθεί! Σας θέλει! Κάτι μαγικό θα συμβεί απόψε.. Μπορεί και να μη προλάβει να βραδιάσει καν.. για τόσο πολύ λέμε!

Σκορπιός
Μέρα που θα αράξετε το κορμί σας στο κρεβάτι; Σε μια παραλία; Κάτω από ένα δέντρο; Πάντως δε σκοπεύετε να κάνετε και πάρα πολλά, γιατί όσο να είναι έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Σας βλέπω να κοιτάζετε τον ουρανό και να ονειρεύεστε το οτιδήποτε! Προτιμήστε τη φύση, που τόσο τη λατρεύετε και κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μη μένετε σπίτι και στη τελική στο χέρι σας είναι και να αράξετε και να αλλάξτε παραστάσεις. Έστω για λίγο..

Τοξότης
Το δισάκι σας στον ώμο και βουρ για μια πεζοπορία στο βουνό. Μπορεί και όχι, πάντως η διάθεσή σας είναι πολύ ανεβασμένη και έχετε όρεξη για πολλά πράγματα σήμερα! Και εκεί που θα κάθεστε αμέριμνοι μπορεί να σας χτυπήσει το βέλος του έρωτα! Παίζει και αυτό, συνεπώς ας είστε όμορφοι, καθαροί και περιποιημένοι. Μην έχετε ενδοιασμούς, τύπου πού πηγαίνετε έτσι; Ξεχάστε το σπιτάκι σας, το ταξιδάκι είναι η ζωή σας, τα αυθόρμητα σας αρέσουν, όλο και κάτι μυστήριο θα συμβεί..

Αιγόκερως
Χρυσά μου, χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας και σταματήστε να σκέφτεστε το τι θα κάνετε μεθαύριο στη δουλειά! Όλα μια χαρά θα πάνε, σας έχουμε εμπιστοσύνη! Πετάξτε τα καβούρια από τη τσέπη και φροντίστε να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο, όσοι φυσικά έχετε τη δυνατότητα, γιατί στο κάτω-κάτω, μια ζωή την έχουμε και πρέπει να τη γλεντήσουμε με το κάθε τρόπο. Ναι μεν τη κάνετε την ανατροπή, όμως μουρμουράτε.. Πιείτε κανά τσίπουρο για να συνέλθετε.. χαχα!

Υδροχόος
Όσο και αν μετράτε τα λεφτουδάκια σας δε θα αυγατίσουν για αυτό σταματήστε με τη ψυχασθένεια αυτή! Η μέρα σας είναι πολύ όμορφη αστρολογικά και κρύβει ευκαιρίες από εκείνες που αποζητάτε! Κουνήστε το δαχτυλάκι σας για να συμβούν εκείνα τα μαγικά. Κάπου θα βρεθείτε, θα ζητήσουν τη γνώμη σας, θα σας θαυμάσουν και θα εντυπωσιάσετε αρκετές ψυχές, με τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας. Ονειροπαρμένοι ως συνήθως, η φαντασία σας καλπάζει και έχετε και κοινό! Φτου-φτου..!

Ιχθύς
Δε ξέρω προς τα πού κατευθύνεστε, πάντως επιβάλλεται να ξεκολλήσετε από το σπίτι και το καναπέ! Πόσο πια; Όμορφη μέρα για βόλτες σε μέρη που δεν έχετε ξανά πάει. Η αλήθεια είναι πως για αλλού ξεκινάτε και αλλού θα καταλήξετε και θα περάσετε ακόμα καλύτερα από ότι το υπολογίζατε. Για αυτό να πείτε ναι σε προσκλήσεις διαφορετικές. Το να γνωρίσετε νέους ανθρώπους το έχετε σκεφτεί; Μη μένετε στα ίδια και τα ίδια. Ένα μικρό ρίσκο μπορεί να κρύβει την έκπληξη του αιώνα..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos