Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Το Σαββατοκύριακο ενός Υδροχόου και όχι μόνο..! by MagicF’Ariel

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα! Θα αναφερθώ στη μεγάλη μου την αδυναμία, το ζώδιο του Υδροχόου, γιατί
βρίσκω την ευκαιρία, να ξεδώσω λεκτικά, συναισθηματικά, εγκεφαλικά, να μπω στο τριπάκι του ζωδίου αυτού και όπου με βγάλει! Εννοείται πως κάπου θα γκρεμοτσακιστώ.. αλλά χαλάλι! Σωστά;

Γλυκά μου πλασματάκια, πάρτε βαθιές ανάσες και μη μελαγχολείτε! Ο Ιούνιος ναι μεν δεν ήταν και ένας τόσο καλός μήνας, από άποψη αστρολογική, άργησε να βγει και ο ήλιος, μπορεί να ακυρώθηκαν τα σχέδιά σας, όμως να σκέφτεστε κάθε εμπόδιο για καλό! Ας υποθέσουμε πως τις μέρες αυτές, βρήκατε χρόνο για να ξεκουραστείτε, να τα πείτε με τον αυτό σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας, τύπου τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Αν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, έπεσαν στο κενό, να είστε σίγουροι πως μια καλή νεράιδα σας προστάτεψε, από το να φάτε τα μούτρα σας. Γιατί πόσο πια;

Μήπως πέρασε από το μυαλό σας το τι θα κάνετε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα; Θα συνεχίσετε να ζείτε σα τη καλαμιά στο κάμπο; Ή θα αποζητήσετε τη καλαμιά και το κάμπο; Όλα παίζουν και τίποτα, ωραίο το αθώο το φλερτ με τις υπάρξεις από εδώ και εκεί, αλλά μήπως σας βασανίζει η ουσία; Εκείνο το μοναδικό; Το μια ματιά χιλιάδες λέξεις;;; Αν έχετε βρει έναν τέτοιο άνθρωπο.. δε καταλαβαίνω γιατί αναλώνεστε με τις βιτρίνες και τις γλάστρες; Πόσο πια εφέ βρε πουλάκια μου;;; Ας το πιάσουμε και αστρολογικά το θέμα!

Σήμερα Νέα Σελήνη στο Καρκίνο, που τι σημαίνει αυτό για εσάς; Θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας γενικότερα και οι παραξενιές σας συγχρόνως και παίζει να γίνετε οι δύστροποι της παρέας, για ένα μήνα περίπου! Να είμαι ειλικρινής θα γκρινιάζετε για επαγγελματικά ζητήματα, θα είστε ανικανοποίητοι γενικώς και αυτό θα σας ταράξει και σωματικά και εγκεφαλικά. Το γιατρό εν ολίγοις δε τον αποφεύγετε! Να έχετε στο νου σας, πως ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, θα πρέπει να μη τρώτε πολύ, να μη πίνετε αλκοόλ και να περπατάτε όσο περισσότερο μπορείτε. Επιλέξτε φυσικούς τρόπους για να εκτονώνεστε, παρά οτιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό σας. Εννοείται πως τα ταξίδια είναι ψυχοθεραπευτικά, για αυτό να έχετε βαλιτσούλα έτοιμη και ο προορισμός, το πιο εύκολο πράγμα.
Είμαι σίγουρη πως ήδη έχετε κοιταχτεί στο καθρέπτη από το πρωί, τη κοιλίτσα τη ρουφήξατε μπας και μπει μέσα, τζίφος όμως η υπόθεση. Δε δουλέψατε το κορμί σας το χειμώνα και τώρα τι περιμένετε; Το θαύμα; Για αυτό για μπείτε σε πρόγραμμα και αφήστε τις αηδίες.

Η Κυριακή σας 25/6 είναι μια υπέροχη μέρα, αφού θα κάνετε ότι σας αρέσει, μπορεί να σας θαυμάσουν κιόλας, πάντως πολύ επικοινωνιακούς και χαρωπούς σας βρίσκω. Το χαμόγελο μόνιμο επίσης. Δε ξέρω τι μαγικά θα φτιάξετε, μάλλον κάτι έχω κατά νου, σίγουρα όμως δε θα είναι μακαρόνια με κιμά. Γοητεύετε με τη παρουσία σας, φλερτάρετε επίσης άφοβα, παρασύρεστε από το άρωμα του καλοκαιριού.

Να κάνω και μια μικρή ενημέρωση για τη Δευτέρα 26/6, που δε τη συμπαθείτε και τόσο την ημέρα, να όμως που ξημερώνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αγάπες και λουλούδια, έρωτας τρελός, στιγμές γεμάτες από πάθος; Η ψυχούλα σας γνωρίζει μόνο, το πού θα αράξετε το κορμί σας, προκειμένου να σας το φροντίσουν αναλόγως.. Να αφήσω τη φαντασία μου να καλπάσει ή θα γκρεμοτσακιστώ;;; Και φυσικά ο μήνας τελειώνει με τα επαγγελματικά σας καρφωμένα μόνιμα στον εγκέφαλό σας και με πολύ άγχος.. Μη μου πάθετε τίποτα, γιατί δε θα το αντέξω!

Ο Ερμής στο Καρκίνο, σιγοντάρει πολύ τη κατάσταση και θα σας κάνει το διάστημα αυτό, να πείτε κουβέντες ίσως και πολύ σκληρές σε όσους το αξίζουν! Ανοίγετε επιτέλους το στόμα και κάποιους τους παίρνει και τους σηκώνει κανονικά! Να είστε σίγουροι μόνο, να έχετε αποδεικτικά στοιχεία, να μη μπορέσει κανείς να βγάλει κιχ. Αλλιώς τα πολλά λόγια είναι περιττά..! Αφού το έχετε το χάρισμα της τηλεπάθειας.. χρησιμοποιήστε το.. Είναι μαγικό!

Και κλείνω κάπως έτσι! Το οτιδήποτε σας έχει συμβεί, να ξέρετε πως το έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι. Η συμπεριφορά σας και η νοοτροπία σας φταίει για όλα, γιατί ενώ από τη μια συμβιβάζεστε, από την άλλη τα θέλετε όλα δικά σας και αυτό εννοείται πως φέρνει αντιδράσεις, ζήλιες, αντιπάθειες και μπόλικη αρνητική ενέργεια. Εννοείται πως πρέπει να απαλλαγείτε από το παρελθόν, αυτό πάει μας τελείωσε. Το μέλλον έχει σημασία και μόνο! Αυτό που είναι καλό να κάνετε, είναι να έχετε δίπλα σας τους ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν και σας στηρίζουν και να προχωράτε σε μονοπάτια σίγουρα. Πρώτα σας αποδέχονται για αυτό που είστε και μετά σας κάνουν εκείνες τις χάρες..

Και ο Ιούλιος έρχεται.. be ready! ❤

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos