Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 12/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν συνεχίσει να είναι έτσι ο καιρός, συννεφιασμένος και μουντός, θα μετακομίσω στο Άμστερνταμ!
Ποια η διαφορά; Τουλάχιστον εκεί, υπάρχει πολιτισμός! Βρε τι έχουμε πάθει;; Να μη θέλει να βγει ο ήλιος.. Τραγικό!

Η μέρα σήμερα είναι ολίγον ζαβή! Από αστρολογικής άποψης, αφού μια ένταση θα υπάρχει παντού!
Οι μεν βαριούνται που ζουν, ζόμπι κανονικά, θα αρχίσω να πιστεύω το τρελό το γείτονά μου.. με τις εξωγήινες απόψεις του! Λέτε ο καιρός να είναι τεχνητός; Κάποιοι να μας φέρνουν τα σύννεφα και το κρύο, έτσι για να μας ξενερώσουν εντελώς; Να κάτι τέτοια συζητάω.. και άντε γεια μετά!

Και οι δε.. θα κυνηγούν αυτούς που βαριούνται.. χαχα.. η μέρα του τρελού..!!!

φιλάκια..


Κριός
Με μουτράκια ξεκινά η μέρα σας, αφού με το που θα ξυπνήσετε θα αναρωτηθείτε για ακόμα μια φορά, πού πήγε το ΣΚ και τι κάνατε για τον εαυτό σας! Εγωιστικές τάσεις σας πιάνουν, βρήκατε τη μέρα και εσείς, για αυτό σας βρίσκω να γκρινιάζετε με το παραμικρό και να μην έχετε καμία διάθεση για πολλά-πολλά! Ξεπεράστε το γεγονός, γιατί κακό στον εαυτό σας κάνετε! Μήπως είστε υπερβολικοί;

Ταύρος
Κυκλοθυμική η διάθεσή σας, μια είστε μια χαρά και μια σκοτεινιάζει το σύμπαν σας όλο! Καλό είναι λοιπόν να είστε συγκρατημένοι, να κρατήσετε το τι σας συμβαίνει για τον εαυτό σας και αν είναι μια δύσκολη μέρα, τι να κάνουμε κάποια στιγμή θα περάσει. Το δράμα τελικά σας αρέσει, το ζείτε κιόλας και εννοείται πως για κάποιους είναι σκέτη κωμωδία. Για προτιμήστε έναν άλλο ρόλο, πιο δυναμικό και ανεξάρτητο. Πιο αδιάφορο ας πούμε..

Δίδυμος
Και ξαφνικά θα σας τη πέσουν διάφοροι δίπλα σας, για να σας συμβουλέψουν και καλά για τις παρέες σας. Ότι χειρότερο μπορώ να πω, μη πάθετε κανά εγκεφαλικό, μερικές φορές οι προθέσεις του κόσμου δεν είναι και οι καλύτερες. Ακούστε με προσοχή, όμως σε καμία περίπτωση μην εκδηλωθείτε και αν μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από το κακό το χαμό, κάντε το! Ο στόχος είναι να σας θολώσουν το μυαλό και να σας παραπλανήσουν. Μη πέσετε στη παγίδα!

Καρκίνος
Φορέστε τη πανοπλία σας, γίνομαι τόσο υπερβολική, αλλά σήμερα θα βρεθείτε στη μέση, μπορεί να πέσει και ξύλο δίπλα σας και να φάτε καμιά, έτσι ξαφνικά! Πολύ παράξενη η ημέρα σας, ούτε κέφια έχετε, σας ενοχλεί το ένα και το άλλο και ή μένετε μόνοι και έρημοι και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ή ανακατεύεστε με κόσμο και ζείτε το κουλό! Βασικά, απρόβλεπτη και αψυχολόγητη η ημέρα σας. Δε ξέρετε από πού θα σας έρθει..!

Λέων
Νευράκια, μπορώ να πω, γιατί η αλήθεια είναι πως το πορτοφόλι σας είναι ήδη άδειο και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα από ότι σας αρέσει. Καμία σωτηρία σε αυτό το θέμα, επιμένω για αυτό, συνεπώς σκεφτείτε πως είναι Δευτέρα, σπίτι, δουλειά, σπίτι, άντε και κανά γυμναστηριάκι και μια χαρά. Έφυγε η μέρα! Το να φυσάτε και να ξεφυσάτε και τσίτα τα νεύρα, δε θα σας βοηθήσουν σε καμία περίπτωση. Θα τη βρείτε την άκρη εσείς.. Υπομονή!

Παρθένος
Πεσμένα τα κέφια δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Ακόμα και εσείς οι εργασιομανής, θα σηκώσετε τα χέρια ψηλά και θα πείτε όχι άλλο. Είναι ο καιρός! Από την άλλη μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα και να πάρετε φωτιά, όμως θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε, δίχως να εξετάσετε τις λεπτομέρειες, μπορεί να χρειαστεί να ρίξετε και στάχτη στα μάτια, κακό που σας βρήκε! Πάρτε βαθιές ανάσες και ξεπεράστε τον εαυτό σας!

Ζυγός
Έχω την εντύπωση πως περνάτε το τριήμερο της συμφοράς! Μέσα στη γκρίνια και τα νεύρα, έχουν συμβεί και διάφορα κουλά, πόσο ακόμα να αντέξετε! Κάντε υπομονή, φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα από πάνω σας, προσέχετε τι λέτε και σε ποιον και όχι άλλες εντάσεις. Προτιμήστε να εκτονωθείτε με φυσικό τρόπο, να πάτε ένα γυμναστηριάκι, ή και το περπάτημα κάνει καλό, γιατί δε σας βλέπω και πολύ καλά! Επιμένω!

Σκορπιός
Ζόρικη η μέρα σας πολύ! Κρατάτε μέσα σας διάφορα, δεν είστε και οι πιο εκφραστικοί τύποι και σήμερα παίζει να κάνετε το μπουμ. Θα σας προκαλέσουν ένα πράγμα και θα εκραγείτε στο λεπτό! Αν αφορά τη προσωπική σας τη ζωή, προφανώς κάτι δε πηγαίνει καλά και πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας! Αν όμως τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, βρείτε το δίκιο σας αθόρυβα! Έχετε τον τρόπο σας εσείς!

Τοξότης
Να η τρέλα του Φεγγαριού, σκάει μύτη σήμερα, μας χάλασε και ο καιρός, ρίχνω το φταίξιμο σε εσάς! Το ίδιο θα κάνετε και εσείς στον εαυτό σας, θα τον μαλώσετε, για το ένα και το άλλο και θα είστε μέσα στη τσαντίλα όλη μέρα. Αποφύγετε τις πολλές τις επαφές με τον κόσμο, γιατί το στοματάκι σας θα στάζει φαρμάκι και θα έχετε τον ασυμμάζευτο. Το σύμπαν βέβαια θα σας προκαλέσει με πονηρούς τρόπους και εσείς θα πέσετε στη παγίδα, μια και έξω!

Αιγόκερως
Προτείνω να μη πιάσετε τιμόνι σήμερα. Προτιμήστε έναν άλλο τρόπο, πιο safe, γιατί από τα νεύρα σας, μπορεί να στουκάρετε πουθενά! Ότι χειρότερο για να ξεκινήσει η εβδομάδα έτσι. Φορέστε ίσια παπούτσια, γιατί μπορεί ακόμα να πέσετε από τις σκάλες. Πολλά τέτοια μπορώ να σας αναφέρω, για αυτό το νου σας, ίσως σήμερα να συμβούν τα απίστευτα. Η μέρα της απόλυτης της γκαντεμιάς; Σας μάτιασε το σύμπαν; Βαθιές ανάσες και ρίξτε και λίγο κρασί στο νερό σας.. Μη ξεφεύγετε!

Υδροχόος
Εντάξει, δεν έχετε παράπονο. Από όλα τα καλά είχε το μενού, τις μέρες που μας πέρασαν. Δε βρίσκω το λόγο να έχετε νευράκια και να είστε τόσο ανήσυχοι. Ξέρω οι Δευτέρες δε σας αρέσουν, είναι ξενέρωτες, να όμως που υπάρχουν. Μείνετε λίγο μόνοι, κλείστε τα τηλέφωνα, εξαφανιστείτε από τα κοινά και χαλαρώστε. Δεν είναι καλή ημέρα για τρελές ιδέες, ούτε για νέες συμφωνίες, ούτε για να πάρετε κάποιο ρίσκο. Να καθίσετε φρόνιμα, όχι τίποτα άλλο.. πολύ γκρινιάζετε.. και γίνεστε ενοχλητικοί!

Ιχθύς
Είστε λίγο αλλού για αλλού τις μέρες αυτές και συγχυσμένοι κατά μια έννοια. Κάτι σας έχει ξεσηκώσει, είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, όμως ως συνήθως ο ενθουσιασμός σας παρασέρνει, μετά βαριέστε και μερικές φορές πληρώνετε και το λογαριασμό. Μπορεί να συμβούν διάφορα γεγονότα που θα σας παραπλανήσουν. Να δείχνουν ωραία και να μην είναι. Λίγο πονηροί να είστε με ότι δε γνωρίζετε και καθόλου αυθόρμητοι. Κρατήστε τα πάντα για τον εαυτό σας! Ζωγραφίστε καλύτερα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos