Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 05/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα λίγο σήμερα, κάλιο αργά, παρά ποτέ, αυτό τουλάχιστον έχω να το λέω..
Ο Άρης μπήκε εχθές στα γλυκά μας τα Καρκινάκια, μια ένταση υπήρξε στον αέρα, ακόμα και ο καιρός τρελάθηκε! Αστραπές και βροντές μέρα μεσημέρι. Από το πουθενά! Το βρήκα καταπληκτικό όμως! Φοβερό!





Να εξηγήσουμε το ανεξήγητο; Τα σημάδια τα μαγικά; Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του καλοκαιριού. Της ζεστασιάς, του γλυκού του μεσημεριού, της ρομαντικής της νύχτας.. Ο ύπνος γίνεται πιο απολαυστικός. Μεταμορφωνόμαστε σε αισθησιακά πλασματάκια..
Αυτό όμως δε σημαίνει απολύτως τίποτα! Βράζει το ηφαίστειο από κάτω. Η κάθε ψυχή έχει τα δικά της τα βάσανα. Υπάρχουν απωθημένα, είναι αμέτρητα εκεί έξω.. Όλα μπορεί να αλλάξουν στο λεπτό. Ένα σύννεφο, μπορεί να φέρει μια μπόρα. Μερικές αστραπές, άλλες τόσες βροντές. Να κρατήσει για λίγο και να φύγει. Το ξέσπασμα, της φύσης, της δικής μου και της δικής σου της ψυχής.. έβαλε ο Θεός 'Αρης τα μαγικά του τα χεράκια..

Μετά η γαλήνη είναι απίστευτη έτσι; Η φύση λαμποκοπάει! Καταπράσινη γεμάτη από ζωηρά χρώματα. Έτσι γίνεται και στη ψυχή.. Ζωντανεύει και αποζητάει το χρώμα.. Την αγάπη σου.. Τον έρωτά σου.. Έφυγε ο θυμός..!

θέλεις μια τουλίπα;;;

φιλάκια..


Κριός
Έχω την εντύπωση πως κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι σήμερα. Μπορεί να σας έχουν και στα ώπα-ώπα, γιατί δείξατε κατά κάποιο τρόπο, πως έχετε και εναλλακτικές στη ζωή σας, που μέχρι πρότινος, δε μπορούσαν να τις φανταστούν διάφορες υπάρξεις. Ε λοιπόν, ξεχάστε τα μουτράκια και τα πείσματα και αγαπήστε με το σύντροφό σας, την οικογένειά σας, τους ανθρώπους σας γενικότερα όμως τα όρια που θέσατε δεν αλλάζουν! Ιδανική μέρα για βόλτες και relax..

Ταύρος
Ευχάριστη η σημερινή ημέρα για εσάς, να έχετε φορτισμένο κινητό και να είστε και on line, γιατί θα τα πείτε με πολύ κόσμο. Μπορεί να μαλλιάσει και η γλώσσα σας, για αυτό προτείνω, να πάτε μια βόλτα έξω, να κάνετε τις συναντήσεις σας, πιο ανθρώπινες καταστάσεις. Αν και θα σας έλεγα, πως είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τη κηπουρική. Να φυτέψετε λουλουδάκια, να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε! Θετική ενέργεια στο σπίτι, θετική ενέργεια και έξω από αυτό!

Δίδυμος
Μέρα πολύ όμορφη για τα επαγγελματικά σας τα σχέδια. Μπορεί να ανοίξουν οι ουρανοί και ξαφνικά να αποκτήσετε περισσότερες δραστηριότητες. Πάντως έχετε κάνει καλή προσπάθεια, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, κάτι έχετε μαζέψει στο κουμπαρά. Μόνο αυτό σας κάνει να νιώθετε δυνατοί, ορεξάτοι και πολύ δημιουργικοί. Τελικά το business trip μπορεί να βγει αληθινό! Οπότε εσείς που ασχολείστε με τα ερωτικά σας τον καιρό αυτόν, θα τα ξεχάσετε για λίγο, γιατί έτσι σας βολεύει άλλωστε..!

Καρκίνος
Δε ξέρω πως έχετε νιώσει με τον Άρη στο ζώδιό σας από χθες, πάντως μια ενόχληση, έναν εκνευρισμό τον έχετε! Η αλήθεια είναι πως ο Άρης είναι έξω από τα νερά του, ζαλισμένος ακόμα από το ταξίδι, για αυτό και εσείς να βρείτε την ευκαιρία, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να κάνετε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Στο χέρι σας είναι να περάσετε όμορφα, δίχως εντάσεις και διαπληκτισμούς! Μια βόλτα στη παραλία, θα σας κάνει πολύ καλό! Ιδανική μέρα για ένα μικρό ταξιδάκι.

Λέων
Πολύ ωραία μέρα για να τεμπελιάσετε! Όσοι μπορείτε φυσικά, αλλά και πάλι, τι έγινε αν πάρετε άδεια από τη σημαία; Και κάπως έτσι, σας βλέπω να αράζετε στο καναπέ, να αγκαλιάζετε το κρεβατάκι σας και να κάνετε κούρα ομορφιάς. Τις δουλειές που έχετε τις αφήνετε όλες από αύριο, μην εκπλαγείτε με το βουνό που θα φτιάξετε. Και τι έγινε; Μαζέψτε τα φιλαράκια σας στο σπίτι, φάτε λιχουδιές, όμως να πάτε και μια βόλτα έξω, να σας δει ο ήλιος. Να πάρετε και καθαρό αέρα.

Παρθένος
Απόψε έχει έξοδο! Μη ξαφνιάζεστε, γιατί ακόμα δε γνωρίζετε τίποτα για αυτό. Μπορεί να είναι και η έκπληξη της ημέρας. Εκείνο το τηλεφώνημα, εκείνο το ραντεβού, το φιλί κάτω από το φεγγάρι. Για αυτό μη κάνετε πολλές δουλειές το πρωί, κοιτάξτε να ξεκουραστείτε, να λάμπει η επιδερμίδα σας γιατί πολλά μπορεί να συμβούν. Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη περίπτωση, να κάνετε εσείς το πρώτο το βήμα, να τσιγκλήσετε το σύμπαν, μπας και γίνει κάποιο θαύμα!

Ζυγός
Θετική ημέρα για να κάνετε εκείνες τις επαφές με τους ανθρώπους που χρειάζεται για να ανοίξουν οι δουλειές σας. Αισιόδοξο το κλίμα, όλο και κάτι θα κανονίσετε, πάντως σύντομα οι τσέπες σας θα γεμίσουν με χρήμα, που τόσο το λατρεύετε. Είναι εποχές που επιβάλλεται να έχετε plan b, οπότε κάτι θα σας αναστατώσει ευχάριστα, μια ιδέα, μια συνάντηση και κάπως έτσι θα πάρετε μπροστά και θα γίνετε πολύ δημιουργικοί. Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις!

Σκορπιός
Μια χαρά είστε, κάτι έχετε ανακαλύψει, ξεχασμένο προφανώς, που θα σας αναστατώσει ευχάριστα και θα σας θυμίσει εποχές παλιές και αγαπημένες. Μπορεί να τη βγάλετε στα μαγαζιά, ψάχνοντας για κάτι παρόμοιο, ή μπορεί να βρείτε κάτι πολύ καλύτερο, γιατί το παρελθόν, πολύ εύκολα μπορεί να γίνει παρόν και μερικές φορές γίνεται και το μέλλον. Όσο πιο δυνατό το συναίσθημα, άλλο τόσο εσείς θα ψαχτείτε, μπορεί να τη βγάλετε και όλη μέρα μέσα σε μια αποθήκη. Λίγο στη ψυχασθένεια σας βρίσκω..

Τοξότης
Κατεβάστε τα ρολά, που λέει ο λόγος και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Μπορεί εχθές να σας έσπασαν τα νεύρα, σήμερα θα εξαφανιστούν όλοι από μπροστά σας και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Αφήστε τις δουλειές, ποτέ δε τελειώνουν και χαλαρώστε με το δικό σας τον τρόπο. Διαβάστε ένα βιβλίο, στη βεράντα, στο κήπο, στο μπαλκόνι, ταξιδέψτε με το δικό σας το μοναδικό τον τρόπο. Φτιάξτε ρομαντική διάθεση.. Και ας είστε κάποιοι μόνοι.. Δε ξέρετε ποτέ!

Αιγόκερως
Γλυκά μου κάντε και λίγο τα στραβά τα μάτια, δε χρειάζεται πάντα εσείς να έχετε δίκιο και πάντα οι άλλοι να είναι οι χαζοί. Ξέρουμε όλοι πως είστε έξυπνοι, αλλά μη μας το τρίβετε και στη μούρη! Σας τα λέω, χοντροκομμένα, μπας και κατανοήσετε το πόσο σημαντικό είναι να αφήσετε το σύντροφό σας, να κάνει το παιχνίδι του, δίχως να του το βγάλετε ξινό! Νάζια θέλει το μανάρι; Νάζια και εσείς! Σεξ όλη μέρα; Χαχα.. εντάξει τη μισή εσείς.. Οι μοναχικοί, ακολουθήστε τη παρέα και θα περάσετε όμορφα. Ξενοιάστε εν ολίγοις!

Υδροχόος
Δε τρώγεστε με τίποτα εσείς! Όταν ο κόσμος χαλαρώνει, βρίσκετε την όρεξη για δουλειά. Μήπως είναι κόλπο; Δηλαδή εκεί που οι άλλοι είναι ξένοιαστοι και χαρωποί, εσείς να ζητάτε χάρες και να σας τις κάνουν, επειδή υπάρχει αισιοδοξία στον αέρα;;; Έξυπνο, για αυτό, αν νιώθετε πως πρέπει να κάνετε εκείνες τις επαφές τις τρομερές και φοβερές, να τις κάνετε γιατί μπορεί να πετύχετε το σκοπό σας πιο εύκολα. Ιδανική μέρα για δημόσιες σχέσεις, όμως μη πιέζετε τις καταστάσεις. Με το γάντι..

Ιχθύς
Ορεξάτοι, χαμογελαστοί, θα ντυθείτε ωραία και θα εξαφανιστείτε από το σπίτι. Η ψυχή της παρέας, αφού θα τους ξεσηκώσετε όλους, για βόλτες μακρινές, έτσι ευκαιρία είναι αν κάθεστε, να κάνετε κάτι το διαφορετικό και ας είναι Δευτέρα. Προτιμήστε τη θάλασσα, τις ψαροταβέρνες, τις βουτιές, αν δε σκάσει κανά μπουρίνι ξαφνικά, τι ψαράκια είστε εσείς;;; Μέχρι και τις 8/6 πετάει η ομάδα, ζείτε στο φανταστικό τον κόσμο σας, είστε κάπως ονειροπαρμένοι. Και αυτό ωραίο είναι πού και πού..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos