Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εδώ είμαι ξανά, δεν έφυγα και ποτέ, απλά όλα είναι θέμα διάθεσης και έμπνευσης. Και επειδή
η πηγή η δική μου, είναι αεράτη και φευγάτη, όταν τη βρίσκω μεγαλουργώ, όταν τη χάνω, αργοπεθαίνω..! Το βίτσιο της ζωής μου. Τι να πω..;;;

Να μιλήσουμε για τον Έρωτα; Έχει τόσες πολλές μορφές, όμως η ουσία είναι μια! Από τη μια προσφέρει όρεξη για ζωή, μας κάνει και ονειρευόμαστε, μοιράζει ελπίδα και χαμόγελα και από την άλλη τα ισοπεδώνει όλα στο λεπτό! Μια κρύο και μια ζέστη!
Ανισόρροπο τον βρίσκω και πολύ σκανδαλιάρη, όμως αυτός είναι αιώνες τώρα και για να λέμε την αλήθεια ο Έρωτας κρατάει το νόημα της ύπαρξής μας στα χέρια του. Εκείνος κάνει κουμάντο! Ρίχνει το βέλος και μετά άντε γεια! Βρες την άκρη μόνος σου ή και με παρέα. Αναλόγως, γιατί και το αμοιβαίο είναι ένα θέμα. Θέλει ή δε θέλει το μαναράκι; Και πώς θα το μάθουμε αυτό; Και απαντώ. Βράστα Χαράλαμπε..!


Υπάρχει όμως πολύ ανωμαλία εκεί έξω. Σου προσφέρει τον έρωτά του και εσύ κάνεις πως δε τον θες. Τον παίρνει πίσω τον έρωτά του, τρέχεις να τον προφτάσεις να του πεις στάσου, πού πας; Σε θέλω! Του τρελού η φάση αυτή, να όμως που ερχόμαστε στο γνωστό «σωστό timing»! Απόλαυσέ το τώρα που σου δίνεται γιατί μετά ξεφεύγει η κατάσταση. Οδεύει προς το ανεκπλήρωτο. Το πιο βασανιστικό συναίσθημα ever!

Και μετά; Βαφτίζεσαι magicfariel.. και ξεκινάς τη ποίηση, τα τραγούδια, παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια και όπου βρεις γκρεμό, πέφτεις μέσα έτσι.. επειδή.. δεν άρπαξες την ευκαιρία όταν σου την έδιναν. Τραγικό; Ρομαντικό; δε ξέρω.. εσείς θα μου πείτε..

φιλάκια!


Κριός
Μέρα που θα ρίξετε όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Οι εκκρεμότητες βουνό, όμως γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς έχετε όρεξη πολύ και καλή διάθεση. Και επειδή τα θέματά σας είναι αρκετά, καλύτερα να επιλέξετε το σύντομο το δρόμο, να ρίξετε και κάτι της κάτω από το χαλάκι, γιατί δε χρειάζεται όλα να είναι τέλεια. Ας είναι τακτοποιημένα και στη θέση τους.. με μια κορδέλα κόκκινη.. και βλέπουμε..

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας. Από τη μια είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, από την άλλη όλο και κάποιος θα σας τη σπάσει. Το να κρατήσετε τα μπόσικα, μια κουβέντα είναι μόνο, ιδιαίτερα όταν παίζουν με θέματα καρδιάς. Καλό είναι οτιδήποτε και αν προκύψει, να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα, να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και ίσως να μη δώσετε και τόση σημασία. Οι ερωτευμένες ψυχές, από τη μια τα δίνετε όλα, από την άλλη τα παίρνετε πίσω. Αποφασίστε το τι θέλετε..!

Δίδυμος
Πολύ καλή ημέρα για να κάνετε φασίνα! Το ξέρω δε σας ταιριάζει το σπορ αυτό, ούτε σας αρέσει και πολύ, αλλά όταν ζείτε μέσα σε ένα σπίτι, χρειάζεται πού και πού μια γενική καθαριότητα, μια τάξη, κάποιος να πλύνει και τα ρούχα, μόνο με τη σκέψη, εκνευρίζεστε πολύ! Μη κανονίσετε βόλτες και σούρτα φέρτα με τα φιλαράκια σας, γιατί θα σας πιάσει το σκοτάδι, αφού το κινητό είμαι σίγουρη θα κολλήσει πάνω σας και το κουτσομπολιό σύννεφο! Τα ερωτικά σας δε προχωρούν, γιατί εκπέμπετε πως έχετε άλλες προτεραιότητες!

Καρκίνος
Μέρα που θα γίνετε εκνευριστικοί, πεισματάρηδες και πολύ εγωιστές! Μπορεί το θέμα σας να αφορά τη δουλειά, μπορεί τα ερωτικά σας, πάντως αν δε γίνει το δικό σας θα σκάσετε! Έχετε κάνει απίστευτες προσπάθειες για να βρείτε μια άκρη και τώρα που τη βρήκατε πρέπει να σας ακούσουν με προσοχή και να σας κάνουν το χατίρι. Το καλό είναι πως από επιχειρήματα είστε φουλ και γνωρίζετε πολύ καλά το στόχο! Δε συνιστώ τα δάκρυα, σας έχουμε μάθει τώρα πια! Κρατήστε πιο σκληρή στάση!

Λέων
Θέλετε, δε θέλετε θα βάλετε το χέρι στη τσέπη, γιατί τελειώνει ο μήνας και οι υποχρεώσεις τρέχουν και φυσικά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό, να βάλετε ένα τέλος. Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, γιατί η αλήθεια είναι πως σας αρέσει να κάνετε λογαριασμούς, όμως δε σας αρέσει να τους πληρώνετε. Και επειδή αυτό δε παίζει, τρέξτε να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα, για να ξενοιάσετε και να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό για τις μέρες που έρχονται! Εντάξει θα πάτε παραλία. Μικρό το έξοδο, μικρό το κακό!

Παρθένος
Πετάει η ομάδα, κυρίως σε θέματα δουλειάς. Το βουνό που έχετε να αντιμετωπίσετε μπορεί να φτάνει ως εκεί δα πάνω, όμως γνωρίζετε πολύ καλά το πώς να το κάνετε πεδιάδα! Ορεξάτοι, γεμάτοι από ιδέες, θα αναλάβετε τα πάντα όλα και ξαφνικά το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει. Είστε ικανοί, χαρισματικοί, έχετε και ηγετικό χαρακτήρα, φροντίστε να ζητήσετε βοήθεια από τα κατάλληλα τα άτομα, γιατί είπαμε, η επιτυχία έχει ομαδικό πνεύμα και μετά ατομικό..

Ζυγός
Είστε λίγο αλλού για αλλού τις μέρες αυτές και αυτό έχει αρχίσει να σας ενοχλεί, γιατί εκεί που είχατε βάλει προτεραιότητες, μια σειρά τέλος πάντων, ξαφνικά το χάος! Τα μέτωπα που έχετε ανοίξει, ή που θα ανοίξετε, είναι πολλά και κάποια στιγμή θα το αντιληφτείτε και θα πάθετε πυρετό! Μπορεί να φταίτε, μπορεί κάποιος άλλος να σας το προκαλεί όλο αυτό, όμως στο χέρι σας είναι να βάλετε ένα φρένο και να κάνετε αυτά που πρέπει και στην ώρα που πρέπει. Οργανωθείτε εκ νέου και μη δίνετε σημασία!

Σκορπιός
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε τις μέρες αυτές, ξεσηκωμένοι για νέες περιπέτειες, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές. Το θέμα των διακοπών επίσης βολτάρει επίμονα στο μυαλό σας, για αυτό μπορεί σήμερα να οργανώσετε ένα ταξιδάκι. Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας, οι δρόμοι άνοιξαν και τα σκυλιά είναι όντως δεμένα. Μια ιδέα σας ενθουσιάζει, μπορεί να κάνετε και σα τα μικρά τα παιδιά. Καλοκαιρινή και αεράτη η διάθεσή σας, μήπως ετοιμάζετε μια ζαβολιά; Κάτι πονηρό μυρίζομαι!

Τοξότης
Τα έχετε κάνει πάλι μπάχαλο. Και στη δουλειά και στο σπίτι. Ψάχνετε την άκρη του νήματος και δε τη βρίσκετε και αυτό σας προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Το να τα πιάσετε ένα-ένα τα ζητήματά σας και να τα βάλετε σε μια τάξη είναι μια πολύ καλή ιδέα, όμως σίγουρα θα σας πάρει το βράδυ και μπορεί να χάσετε στιγμές από τη προσωπική σας τη ζωή. Δηλαδή δεν έχει μαναράκι απόψε. Δε πειράζει, καλύτερα να καθαρίσετε το σπίτι σας, να ξέρετε πού βρίσκεται το κάθε τι. Καλύτερα να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά. Και μετά .. τα φιλάκια και τα χαδάκια..

Αιγόκερως
Αυτό που συμβαίνει φέτος με τη περίπτωσή σας είναι πολύ σπάνιο! Ονειροπαρμένοι, με ρομαντική διάθεση θα είστε όλη μέρα. Βγάλτε μια φωτογραφία να θυμόσαστε το βλέμμα! Στο μυαλό σας βολτάρουν ταξίδια, καλοκαιρινές διακοπές, έρωτες στη παραλία, φιλιά στο λαιμό, απίστευτο και όμως αληθινό. Κρατήστε το συναίσθημα όσο μπορείτε, γιατί σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σας τη σπάσει. Αν θελήσετε να αποφύγετε κάποιο τσακωμό, το κρεβατάκι σας είναι μια καλή ιδέα.

Υδροχόος
Σας έχει πιάσει η τρέλα, τύπου τα θέλετε όλα δικά σας, με τον τρόπο που επιθυμείτε. Εσείς καλά κάνετε, όμως για τους άλλους είναι πολύ σκληρό, γιατί δεν είστε και οι πιο νορμάλ άνθρωποι όλου του κόσμου. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, γιατί σήμερα θα στάξετε πολύ φαρμάκι και σίγουρα θα πληγώσετε και θα απογοητεύεστε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Δεν είστε τέλειοι, κάνετε και εσείς λάθη πού και πού, για αυτό μη βιαστείτε να κρεμάσετε κάποιον. Πολλά μουτράκια βλέπω..

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά! Προσωρινό το συναίσθημα φυσικά, για αυτό να το απολαύσετε τώρα που παίζει. Επικοινωνιακοί, φιλικοί, ευδιάθετοι, έχετε τη διάθεση να αγκαλιάσετε τους ανθρώπους σας, να έρθετε πιο κοντά και να μονιάσετε ένα πράγμα. Καλοκαίρι επιτέλους και στη ψυχή σας, αφού όσο να είναι ο ήλιος και η θάλασσα γαληνεύουν το είναι σας! Θα σας έλεγα να μη πάτε στη δουλειά σήμερα, να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία, έτσι για το φλας.. Πειράζει;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos