Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ο Άρης στο Καρκίνο 2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες το παλεύω το κείμενο αυτό, προφανώς
πρώτα ζω και μετά τα γράφω, να που ο Άρης στο Καρκίνο, έχει φέρει έναν εκνευρισμό στην ατμόσφαιρα, έτσι για να έχουμε να χαιρόμαστε!

Μέχρι και τις 20/07 λοιπόν, η συμπεριφορά μας θα είναι έντονη, τα λόγια μας θα στάζουν φαρμάκι και μπορεί να γίνουμε άδικοι σε πολλές περιπτώσεις.



Φανταστείτε το σκηνικό. Το σπίτι του Καρκίνου, είναι όμορφο, περιποιημένο, δίπλα σε μια λίμνη ή στη θάλασσα, γαλήνη παντού και ξαφνικά κάνει επίσκεψη το Θεός του Πολέμου, ο Άρης! Ποια ησυχία και ποια τάξη;
Αυτό θα μας κάνει δυνατούς, δραστήριους και θα μας ξυπνήσει. Θετικά σε πολλές περιπτώσεις, όμως δε το ορκίζομαι κιόλας…
Στο σπίτι του Καρκίνου υπάρχουν ένοχα μυστικά, πολύ καλά κρυμμένα. Θα βρεθούν όλα, με ένα μαγικό τρόπο και εκεί είναι που τα Κριάρια, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, θα πάθετε ένα πανικό!

Ζόρικα τα πράγματα.. έτσι;;;
θα δείξει..

φιλάκια..


Κριός
Ο Άρης στο Καρκίνο σας προκαλεί έναν απίστευτο εκνευρισμό και μια επαναστατική διάθεση! Πνίγεστε από τις καθημερινές σας τις υποχρεώσεις και ίσως να έχετε φτάσει στα όριά σας, θέλετε ησυχία και να ξεκουραστείτε. Ζόρικες οι μέρες πολύ, σε όλα τα επίπεδα, για αυτό και εσείς μπορεί να φτιάξετε βαλιτσούλα και να πάτε να μείνετε στο σπίτι κάποιου φίλου; Στους γονείς σας; Μακριά από τους γονείς σας; Δεν αντέχετε να βλέπετε τις ίδιες φάτσες κάθε μέρα, ούτε να ακούτε τα ίδια και τα ίδια! Τρομάζω που τα γράφω, αλλά μήπως να πάτε διακοπές με τα φιλαράκια σας, πριν αποφασίσετε να τινάξετε τα πάντα στον αέρα;

Ταύρος
Ο Άρης στο Καρκίνο σας κάνει πολύ νευρικούς, αψυχολόγητους και απρόβλεπτους! Εντάσεις προκύπτουν με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, με όποιον σας συναντά κάθε μέρα και σας λέει ακόμα και ένα καλημέρα. Τα μαντάτα τρέχουν και θα θυμώσετε αρκετές φορές, αφού θα ακούσετε τα απίστευτα από εκεί που δε το περιμένετε! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, να είστε ψύχραιμοι πολύ και όσο πιο διπλωματική στάση έχετε τις μέρες αυτές, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε! Έξοδα από το πουθενά σας αναστατώνουν! Πάλι με το χέρι στη τσέπη μας βλέπω..

Δίδυμος
Ο Άρης στο Καρκίνο σας κάνει πιο εργατικούς και φιλοχρήματους! Δεν είναι κακό αυτό, αντιθέτως αυτό το διάστημα θα δουλέψετε παραπάνω και θα καταφέρετε να μαζέψετε τα λεφτά που χρειάζεστε για να ξελασπώσετε! Επιτέλους βλέπετε μια άσπρη μέρα και νιώθετε αισιόδοξοι για το μέλλον. Στέκεστε στα πόδια σας μετά από καιρό και επιστρέφει η αυτοπεποίθηση! Μη παρασυρθείτε σε καμία περίπτωση, υπάρχει συμπαντικό χρονοδιάγραμμα. Μέσα σε δυο μήνες, να μη χρωστάτε πουθενά..!

Καρκίνος
Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας ξυπνά και σας κάνει πιο δραστήριους από ποτέ! Αγαπάτε περισσότερο τη δουλειά σας, βάζετε στόχους και αναλαμβάνετε επιπλέον καθήκοντα! Γίνεστε πολύ ανταγωνιστικοί και μπορεί να γίνετε επιθετικοί και άγαρμποι, αν δε προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Αγνώριστους σας βρίσκω, αφού επιτέλους ακούγεται η φωνή σας, λέτε δυνατά την άποψή σας, την επιβάλλετε κιόλας. Δίκιο να έχετε μόνο, όχι τίποτα άλλο μπορεί να εκτεθείτε έτσι ξαφνικά.. και να βρεθείτε εκτός παιχνιδιού. Να κρατάτε τις ισορροπίες και τη ψυχραιμία σας. Πολύ σημαντικό αυτό!

Λέων
Ο Άρης στο Καρκίνο σας μελαγχολεί κατά κάποιο τρόπο. Ένα ταξίδι στο παρελθόν θα το κάνετε, όλο και κάποια ψυχή θα σας λείπει, μπορεί κάποτε να περνούσατε πολύ καλύτερα από τώρα. Το θέμα είναι πως ότι έφυγε-έφυγε, δε ξανά γυρίζει και φυσικά ποτέ δε μπορεί να ξανά γίνει το ίδιο, συνεπώς, τσάμπα θα βάλετε τον εαυτό σας σε τέτοια διαδικασία. Κρατήστε τις όμορφες τις αναμνήσεις και να κοιτάζετε μπροστά! Αν και καλοκαίριασε πια, δεν έχετε και τόσο όρεξη για βόλτες, φλερτ, διασκέδαση. Και επειδή κατά βάθος είστε ευαίσθητες ψυχές, καλά θα κάνετε να τα πείτε με τον εαυτό σας και να φροντίσετε να βελτιώσετε τη ζωή σας, έτσι όπως τη φαντάζεστε. Μακριά από κουτσομπολιά!

Παρθένος
Ο Άρης στο Καρκίνο σας κάνει χαρούμενους και πολύ ανέμελους. Ως δια μαγείας το σύμπαν είναι με το μέρος σας και θέλει οπωσδήποτε φέτος να σας δει ευτυχισμένους. Και ερωτευμένους, παρακαλώ πολύ.. Βέβαια, υπάρχουν άτομα τα οποία δε σας συμπαθούν και τόσο και θα προσπαθήσουν το διάστημα αυτό να σας βάλουν τρικλοποδιές. Μην εμπιστεύεστε αγνώστους και γενικότερα να κρατάτε μικρό καλάθι. Μπορεί να νιώσετε προδομένοι, από άτομα που δε το περιμένετε. Μη τρελαθείτε από τη στεναχώρια. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε εκείνο το φιλικό το ξεκαθάρισμα!

Ζυγός
Ο Άρης στο Καρκίνο σας κάνει πολύ δυναμικούς, ανεξάρτητους και επαναστάτες με όλη τη σημασία των λέξεων! Υπάρχουν δυο περιπτώσεις ή που θα ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια επαγγελματικά, δηλαδή θα πάρετε προαγωγή και αύξηση ή που θα τα τινάξετε όλα στον αέρα! Ακραίες συμπεριφορές, όμως έχουν να κάνουν με το πώς πραγματικά νιώθετε. Είστε ικανοποιημένοι; Θα μεγαλουργήσετε! Είστε δυσαρεστημένοι; Τότε ακόμα και οι μικρές οι λεπτομέρειες, θα γίνουν η αφορμή για να φτιάξετε σαματά και να προκαλέσετε πανικό στο χώρο της εργασίας! Όπως καταλάβατε επαγγελματικό το θέμα.. και όλα στα κόκκινα!

Σκορπιός
Ο Άρης στο Καρκίνο μπορώ να πω πως σας ταιριάζει γάντι! Μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, θα νιώσετε πως επιτέλους η τύχη σας χτυπά τη πόρτα! Κυρίως όμως για επαγγελματικά ζητήματα! Γενικότερα θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, όχι για τις κλασικές τις διακοπές, αλλά έτσι για το φλας, για να ανανεωθείτε και να νιώσετε ζωντανοί. Μια βουτιά στη περιπέτεια τη κάνετε, ακόμα και με το ζόρι! Όλοι θέλουμε σπρώξιμο πού και πού.. Ερωτικά έχετε την εύνοια της Αφροδίτης, όμως αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Συνεπώς, μπορεί να βρείτε μια δουλειά, φοβερή και τρομερή μέχρι τα τέλη Ιουλίου! Να ρισκάρετε, ιδού η απορία. Μακριά από πονηρούς, κακοπροαίρετους ανθρώπους.. Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός!

Τοξότης
Ο Άρης στο Καρκίνο, λυπάμαι που σας το λέω, σας φέρνει μεγάλη ταραχή! Απρόβλεπτες καταστάσεις θα ζήσετε, που θα σας κάνουν να φτάσετε στα όριά σας, είτε στη δουλειά, είτε στη σχέση σας! Ότι αξίζει θα μείνει, ότι είναι προχειράντζα.. πάει θα χαθεί και αυτό μαζί με τις αναμνήσεις σας! Κατά πάσα πιθανότητα θα σκάσουν όλα μαζί, θα πρέπει να πληρώσετε λογαριασμούς και χρέη και παίζει να αγανακτήσετε με την όλη φάση. Χάνετε τον ερωτισμό σας, πού κέφια για αγάπες και λουλούδια και πόσο πια; Κάποιος θα φτιάξει βαλίτσα και δρόμο! Για αυτό ψυχραιμία, όλα αντιμετωπίζονται στη ζωή αυτή.. και διατηρήστε τις ισορροπίες όσο μπορείτε.. και θέλετε φυσικά!

Αιγόκερως
Ο Άρης στο Καρκίνο σας κάνει πολύ νευρικούς και εγωιστές! Μπορεί να σας συμβούν κακοτυχίες και να ρίξετε το φταίξιμο στους άλλους, ενώ απλά μερικά πράγματα συμβαίνουν, έτσι για να μας κάνουν να έχουμε εναλλακτικές! Καλό είναι να προσέχετε τι λέτε και σε ποιους, γιατί το ύφος σας θα είναι περισσότερο επιβλητικό και προσβλητικό, παρά γλυκό και καλοπροαίρετο. Έχουν και άλλοι νευράκια τις μέρες αυτές, για αυτό καλά θα κάνετε να συγκρατηθείτε και να μη τεστάρετε τους ανθρώπους σας, θεωρώντας τους δεδομένους! Σας προκαλεί το σύμπαν με προβλήματα απρόβλεπτα και εσείς θα πρέπει να είστε βράχος.

Υδροχόος
Ο Άρης στο Καρκίνο, που λέτε δε θα σας αφήσει να ξεκουραστείτε και να αράξτε το κορμί σας! Ναι μεν έχετε πλάνο εσείς, αλλά οι υψηλοί στόχοι χρειάζονται δουλειά και σκληρή μάλιστα! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως ένας δικός σας άνθρωπος μπορεί να μην αντέξει τη πίεση και να φύγει μακριά τούτη τη φορά! Εννοείται πως θα πρέπει να ανασυνταχτείτε, δίχως να χάσετε χρόνο, γιατί έχετε βάλει στον εαυτό σας αποστολή. Το σύμπαν επιμένει στο ξεκαθάρισμα των σχέσεων, όσοι σας αγαπούν και σας στηρίζουν δίπλα σας, όποιοι πιστεύουν και πράττουν το αντίθετο, μακριά! Τι άλλο πρέπει να δείτε για να πιστέψετε; Χρυσά μου να τρώτε καλά και να κοιμάστε τις ώρες που πρέπει! Δεν είστε ο superman!

Ιχθύς
Ο Άρης στο Καρκίνο, σας ξεσηκώνει, για τρελές καταστάσεις! Έχετε καιρό να νιώσετε έτσι, τόσο όμορφα με τον εαυτό σας, τόσο σίγουροι, σέξι και γοητευτικοί, συνεπώς μια επιθυμία, για βόλτες, φλερτ και διασκέδαση θα την έχετε! Ερωτικοί όσο ποτέ και καλοδιάθετοι, θα φροντίσετε είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, να προσφέρετε το καλύτερο του εαυτού σας! Συνεπώς ανανεώνετε τη σχέση σας, αγαπάτε το σύντροφό σας περισσότερο και ανακαλύπτετε νέα παιχνιδάκια έτσι για το σασπένς. Οι μοναχικοί τώρα, να δείτε το φεγγάρι, τον ουρανό και τα άστρα, αλλά μη ζητήσετε και να σας παντρευτούν..!!! Απολαύστε τις στιγμές.. και όσο κρατήσουν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos