Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 14/06 – 20/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήριες οι μέρες αυτές, κυρίως για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες!
Ο Ερμής με το Ποσειδώνα, θολώνουν πολύ το τοπίο και ξαφνικά οι ιδέες φαντάζουν πολύ όμορφες. Από την άλλη ο Ήλιος με το Κρόνο, προκαλούν εντάσεις, παρεξηγήσεις και μια τάση, κάποιοι να γυρεύουν το δίκιο τους και να μη το βρίσκουν. Το φως της αλήθειας, θα πέσει από μόνο του, την ώρα που πρέπει. Για αυτό ψυχραιμία.


Επίσης φτάσαμε στη μέση του Ιούνη και η Θεά Αφροδίτη ακόμα να κάνει τα μαγικά της. Συνεπώς, κάποιοι εκεί έξω, θα πρέπει να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας, να διώξετε μακριά τον εγωισμό και τα πείσματα, γιατί πόσο πια θα υποφέρουν οι ερωτευμένοι στη ζωή αυτή;;;

Τι λέτε, να φτιάξουμε λίγο τη κατάσταση; Εκείνο το αμοιβαίο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αντιθέτως πάντα μοιράζει ευτυχία και σκορπά χαμόγελα!

Σ’αγαπώ! Εσύ με αγαπάς;

φιλάκια..


Κριός
Χαλάει η διάθεσή σου τις μέρες αυτές! Να είσαι πολύ προσεκτική μέχρι και τις 16, συγκεντρωμένη σε ότι κάνεις και ότι λες. Μπορεί να θες να ξεκουραστείς στις 17 και 18, δε τα καταφέρνεις όμως. Άλλα προτιμάς εσύ, άλλα η παρέα. Επιστρέφουν τα κέφια στις 19 και 20. Ανακοίνωσε τις επιθυμίες σου!
Επαγγελματικά: Λάθη γίνονται, από αφηρημάδα. Αυτό σε δυσαρεστεί πολύ, όμως σου δίνει ιδέες για να βρεις λύσεις. Εντυπωσιάζεις τους συναδέλφους σου ως τις 20! Είσαι ικανή, μη φοβάσαι!

Ταύρος
Ζόρικες οι μέρες σου πολύ! Σε μπλέκουν σε περιπέτειες μέχρι και τις 18, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη και λογική, δίχως συναισθηματισμούς και ευαισθησίες. Προτίμησε ένα ταξιδάκι από το shoppingtherapy. Ξεκουράσου στις 19 για να χαμογελάσεις ξανά! Άκουσε πρώτα πριν μιλήσεις! Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 15 αφιερώνεις περισσότερο χρόνο! Τυχερή ημέρα στις 20. Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει και αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Κάτι όμορφο ξεκινά.

Δίδυμος
Χάνεις το επικοινωνιακό σου το χάρισμα μέχρι και τις 15, για αυτό απέφυγε τις πολλές τις κουβέντες! Εκτίθεσαι! Ξεκουράσου στις 16 και 17, όσο μπορείς περισσότερο. Είναι κυρίως ψυχολογική η κούραση. Εκπλήξεις στις 18, σε αναστατώνουν δυσάρεστα. Συμμάζεψε τη φαντασία σου!
Επαγγελματικά: Ως δια μαγείας τα σύννεφα φεύγουν και κάτι ευχάριστο συμβαίνει στις 19 και 20. Ξεκινάει μια περίοδος πιο όμορφη, με περισσότερη δουλειά και καλύτερα χρήματα.

Καρκίνος
Απρόβλεπτες οι μέρες σου στις 14 και 15, χάνεις τη ψυχραιμία σου και βρίσκεσαι να ασχολείσαι με θέματα πολύ παράξενα. Δε ξεκουράζεσαι καθόλου στις 17 και 18. Ακόμα και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σε ταράζουν. Ηρεμείς από τις 19 και μετά όμως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Βρες ένα χόμπι!
Επαγγελματικά: Ζορίζεις τις καταστάσεις μέχρι και τις 16, χάνεις το δίκιο σου. Προσπάθησε να πετύχεις το σκοπό σου, δίχως εντάσεις και άσχημη συμπεριφορά. Τυχερή ημέρα στις 20.

Λέων
Πεσμένα τα κέφια τις μέρες αυτές, οι υποχρεώσεις στη δουλειά δε σου αφήνουν χρόνο για κάτι άλλο. Προτίμησε ένα ταξιδάκι στις 17 και 18, προκειμένου να ξεκουραστείς. Παίρνεις αυτό που θες και ηρεμείς μέχρι και τις 20! Θετικές σκέψεις να κάνεις. Πίστεψε στη διαίσθησή σου!
Επαγγελματικά: Μυστήριες μέρες, αφού μέχρι και τις 16 σου αναθέτουν νέες αρμοδιότητες, δίχως όμως να σου ξεκαθαρίζουν το οικονομικό. Στις 20 έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα. Μη βιάζεσαι.

Παρθένος
Μέχρι και τις 16 τεστάρουν την υπομονή σου και εσύ θα πρέπει να ανταπεξέλθεις με μεγάλη επιτυχία. Μη πιστεύεις ότι σου λένε και μη δίνεις τόση σημασία στις λεπτομέρειες. Ζόρικο το διήμερο 17 και 18, ακολουθείς τη παρέα όχι επειδή θες, αλλά επειδή πρέπει. Κράτα μικρό καλάθι! Επαγγελματικά: Να δείξεις μεγάλη προσοχή από τις 14 ως και τις 18! Να μείνεις πιστή στο προγραμματισμό που έχεις κάνει. Από τις 20 και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους.

Ζυγός
Να ταξιδέψεις ή να ξεκουραστείς από τις 14 μέχρι και τις 18! Χρειάζεσαι το χώρο σου και το χρόνο σου, για να ηρεμήσεις από τα διάφορα που έχουν προκύψει. Βρες τα με τον εαυτό σου και από τις 19 και μετά γοήτεψε τα πλήθη με την ομορφιά και τη σπιρτάδα σου! Προτίμησε τη μοναξιά σου! Επαγγελματικά: Διάλεξε και πάρε. Ή γίνεσαι δημιουργική και προχωράς στο επόμενο στάδιο, ή παίρνεις μια άδεια και εξαφανίζεσαι. Μέχρι και τις 20, η επιλογή είναι δική σου. Μετά; Δύσκολο!

Σκορπιός
Σε πιάνουν τα υπαρξιακά σου από τις 14 μέχρι και τις 17! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, όμως δε το θες και τόσο και ξαφνικά βρίσκεσαι να μαλώνεις τον εαυτό σου! Οι ευαισθησίες σου στα κόκκινα. Χαλαρώνεις μέχρι και τις 20. Ξεχνιέσαι. Κράτα τις ισορροπίες!
Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση στις 18 σε ξεσηκώνει για κάτι το διαφορετικό. Επιστρέφει η αισιοδοξία. Οργανώνεσαι εκ νέου στις 19 και 20, γιατί το ταξίδι μπορεί να είναι καταπληκτικό.

Τοξότης
Απίστευτη η υπερένταση που νιώθεις από τις 14 μέχρι και τις 17! Θολωμένες οι σκέψεις σου, άλλα ζητάς, άλλα εννοείς, κρύβεσαι από την αλήθεια, όμως δύσκολο πολύ να ξεφύγεις. Διασκέδασε στις 17 και 18, ή ταξίδεψε. Βελτιώνεται η διάθεσή σου ως τις 20. Συγκράτησε τα νεύρα σου! Επαγγελματικά: Δείξε μεγάλη προσοχή μέχρι και τις 16, προκαλείς εντάσεις στο περιβάλλον σου. Δώσε ένα τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Μέχρι και τις 20 βρίσκεις τις λύσεις που αποζητάς.

Αιγόκερως
Παράξενες οι μέρες σου μέχρι και τις 16, αφου φαντάζεσαι διάφορα που τούτη τη φορά δεν είναι καν αληθινά! Περιόρισε τα σενάρια και δες τη πραγματικότητα. Δουλειές του σπιτιού στις 17 σε στρεσάρουν. Όπως πάνε και όπως έρθουν μέχρι τις 18! Να περιποιηθείς τον εαυτό σου! Επαγγελματικά: Κλείσε ότι εκκρεμότητες έχεις μέχρι και τις 19, γιατί κάτι νέο αναλαμβάνεις, πρέπει να υπάρχει και ο χώρος και ο χρόνος. Λύνεις ένα γρίφο και είσαι πολύ υπερήφανη.

Υδροχόος
Μέχρι και τις 17 βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα. Δυσαρεστημένη με το ένα και το άλλο, γκρινιάζεις συνεχώς και σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου. Στις 18 προτίμησε τη παρέα των φίλων σου. Μια ιδέα σε ξεσηκώνει και βελτιώνεται η διάθεσή σου. Στις 20 πετάς! Μη λες πολλά.! Επαγγελματικά: Πιέζεις τις καταστάσεις μέχρι και τις 15 και ευτυχώς κάνεις πίσω στις 16! Να προσέχεις τη κάθε σου κίνηση. Από τις 18 μέχρι και τις 20, ετοιμάζεις κάτι νέο!

Ιχθύες
Προκαλείς εντάσεις με τη συμπεριφορά σου στις 14 και 15. Ξεσπάς κατά κάποιο τρόπο. Από τη μια θες να φτιάξεις διάφορα, από την άλλη δε βρίσκεις το χρόνο. Απέφυγε τις συζητήσεις για οικονομικά θέματα μέχρι και τις 19. Οι συμβουλές που θα ακούσεις σε βοηθούν. Πρόσεχε τις κινήσεις σου! Επαγγελματικά: Δημιουργικές οι μέρες σου, αφού καταπιάνεσαι κυρίως με νέα πράγματα. Αφιέρωσε χρόνο σε ζητήματα που θα προκαλέσουν θαυμασμό. Ιδανική ημέρα στις 20.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos