Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρα πολύ ζόρικη, γεμάτη από παραλογισμούς και ψευδαισθήσεις!
Φανταστικά που λέμε, όμως όχι και με τη καλή την έννοια! Ο Ερμής με το Ποσειδώνα, πάλι παίζουν εκεί ψηλά, μια τα βρίσκουν, μια μαλώνουν, μια γίνονται τα απίστευτα τα πειραχτήρια, εμείς; Με υπογλώσσια!

Η αλήθεια είναι πως διανύουμε μια εβδομάδα πολύ μυστήρια αστρολογικά, οι πλανήτες έχουν κέφια, θέλουν να μας δουν πώς αντιδρούμε στα κόκκινα..

Ε λοιπόν, κουράγιο, θα περάσει και αυτή η μπόρα και μετά θα βγει εκείνο το φοβερό ουράνιο τόξο.. και θα γελάμε, με τα καμώματά μας.. Μη κλαίμε όμως.. και χαλάσουν τα ματάκια μας..

φιλάκια..


Κριός
Καλό είναι σήμερα να είστε προσεχτικοί σε ότι κάνετε! Διάφορα θέματα προκύπτουν, που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, προκειμένου να είστε σωστοί, να μην εκτεθείτε και να μη μπλοκάρουν οι υποθέσεις σας! Αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω, δε πειράζει!

Ταύρος
Προκειμένου να φτιάξετε το ψυχολογικό, θέλετε να πάτε στην αγορά και να αποκτήσετε τα πάντα όλα. Πριν λοιπόν βάλετε το χέρι στη τσέπη, να είστε βέβαιοι πως όντως θα καλύψετε κάποιες από τις ανάγκες σας. Κάντε μια έρευνα αγοράς, στο παρακάτω κατάστημα μπορεί να τα βρείτε φθηνότερα!

Δίδυμος
Η μέρα δεν είναι καλή για επικοινωνιακά ζητήματα. Καλύτερα να αποφύγετε τις συναντήσεις, τα τηλεφωνήματα και αν κάποιος επιμένει, τι να σας πω; Πείτε πως έχετε πονοκέφαλο! Όσο λιγότερο μιλάτε, άλλο τόσο μπορεί να σώσετε τη κατάσταση, γιατί από αλλού ξεκινάτε και αλλού καταλήγετε!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε ο εαυτός σας τις μέρες αυτές! Χάθηκε το γλυκομίλητο, ρομαντικό παλασματάκι. Ναι μεν υπάρχουν διάφορα που σας ενοχλούν, όμως πρέπει να βρείτε ένα πιο όμορφο τρόπο για να τα αντιμετωπίσετε. Μην είστε επιβλητικοί, χάνετε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια σας!

Λέων
Να κρατήσετε μικρό καλάθι σήμερα, σε οτιδήποτε φοβερό και τρομερό ακούσετε! Ναι μεν σας χαϊδεύουν τα αυτιά, όμως τι παγίδα κρύβεται από πίσω; Ακούστε ότι έχουν να σας πουν, όμως κρατήστε το στόμα σας κλειστό και σε καμία περίπτωση μη βάλετε τη τζίφρα σας! Αποζητήστε πράξεις και όχι λόγια!

Παρθένος
Κάτι γίνεται στη δουλειά και νιώθετε μια δυσφορία. Ναι μεν κατέχετε τα θέματα που χειρίζεστε, όμως κάποιοι μπορεί να σας αλλάξουν αρμοδιότητες, ή το προγραμματισμό που έχετε κάνει και ξαφνικά να γίνετε έξαλλοι. Οτιδήποτε σας ζητήσουν, ας είναι γραπτώς. Μη πιστεύετε ότι σας λένε, κρύβονται παγίδες από πίσω!

Ζυγός
Μέρα που θα υψώσετε ένα τοίχος μέχρι εκεί δα πάνω και θα το πείτε φωναχτά, ο καθένας στο πάγκο του! Το έργο σας, καλύτερα να το χειριστείτε οι ίδιοι προσωπικά, γιατί κανείς άλλος δε γνωρίζει τον τρόπο. Βάλτε προτεραιότητες, μη ζητήσετε βοήθεια από κανέναν και ας σας πάρει το βραδάκι..

Σκορπιός
Γλυκά μου, θα σας μαλώσω. Αφού είστε ερωτευμένοι, αφού λιώνετε για μια ύπαρξη, γιατί δε κάνετε αυτά που πρέπει; Και εντάξει στη περίπτωση που δεν είναι αμοιβαίο, κατανοώ, αλλά όταν υπάρχει ανταπόκριση, ανάλογο ενδιαφέρον, γιατί να το δυσκολεύετε το πράγμα; Παλεύετε με τον εαυτό σας, βάζετε ταμπέλες, τύπου πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος; Υπάρχουν τέτοια στον έρωτα; Ακούστε τη καρδιά σας, αφήστε ελεύθερο το μυαλό σας και το σώμα σας.. Εκδηλωθείτε!

Τοξότης
Μέρα πολύ ζόρικη, θα σας στρεσάρουν κιόλας, μπορεί να σας στριμώξουν και στο τοίχο και να σας γυρίσει το μάτι κανονικά! Αυτό ας κάνει πόσες σβούρες, δε πειράζει, το στοματάκι σας πρέπει να το κρατήσετε κλειστό, γιατί όσο πιο αθόρυβοι είστε στις αντιδράσεις σας, τόσο το καλύτερο. Ότι θέλετε, μπορείτε να το στείλετε γραπτώς, τουλάχιστον να έχετε αποδεικτικά στοιχεία.

Αιγόκερως
Αλλού για αλλού θα είστε σήμερα, γιατί είναι και θολωμένο το τοπίο, μπαίνει και καλοκαιράκι σιγά-σιγά, μια παραλία και ένα κοκτέιλ φαντάζουν υπέροχα! Αγνώριστους σας βρίσκω φέτος, μου αρέσετε περισσότερο έτσι, αλλά καλό είναι αν εργάζεστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ένα λάθος καραδοκεί. Και μετά; Το χάος!

Υδροχόος
Μέσα στο παράπονο σας βρίσκω, μπορεί να βάλετε και τα κλάματα κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, κρυφτείτε μη σα δουν και χαλάσετε το image σας! Ξεσπάστε χρυσά μου, όχι μαυρίζοντας τη ψυχή των άλλων, αλλά μιλήστε για τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και όλο και κάποιος θα σας δώσει μια αγκαλιά και ένα φιλάκι..

Ιχθύς
Ανεβείτε στο άλογο, ξεκινήστε να καλπάζετε και ω ναι πάρτε και μερικά κεφάλια, έτσι επειδή νιώθετε και πολύ άρχοντες σήμερα! Στη παραίσθηση σας βρίσκω, εντάξει μπορεί κάποιοι να είστε οι αρχηγοί, όμως το παρακάνετε. Μήπως χρειάζεστε επιβεβαίωση; Τα μικρά τα παιδιά, φέρονται πιο σοβαρά. Εκτίθεστε με τους παραλογισμούς σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos