Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών 07/06 – 13/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Στα ζώδια των ημερών πρωταγωνιστεί η Πανσέληνος στο Τοξότη στις 9/6, αύριο δηλαδή! Μας μπήκε πολύ
δυναμικά ο Ιούνιος μπορώ να πω, οι πλανήτες άλλαξαν θέση, οι επιρροές είναι θετικές, έχουμε όμως έναν Άρη πολύ νευρικό και ένα φεγγάρι πολύ μυστήριο, να αντιμετωπίσουμε! Πόσο να κρατήσει τα μπόσικα η Θεά Αφροδίτη.. Θέλει και εκείνη να αράξει λίγο.. μα δε την αφήνουν! 




Τα ζώδια που θα νιώσουν έτσι μια τύχη, μια εύνοια, έναν ερωτισμό, είναι οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι! Οι λοιποί να ξέρετε θα βράζουμε με το ζουμί μας. Νευράκια πολλά, μια αδικαιολόγητη γκρίνια.. και τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό, καλά κρατούν!

Το τραγούδι που μας αφιερώνει το σύμπαν.. προς το παρόν.. είναι “It’s a cruel summer”.. το θέλετε σε original? Σε remix? Όπως και να έχει, το νόημα είναι ένα!

φιλάκια..


Κριός
Η Πανσέληνος στις 9 σου φτιάχνει το κέφι και σε ξεσηκώνει για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε μέχρι και τις 11 να είσαι σίγουρη για τις αποφάσεις σου. Παραπονάκια στις 12 και νευράκια επίσης. Ένα ερωτικό ραντεβουδάκι στις 13 σε αναστατώνει! Απέκτησε ένα χόμπι! Επαγγελματικά: Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις από τις 7 ως και τις 9. Προσπάθησε να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ταύρος
Η Πανσέληνος στις 9 φέρνει νέα από τη μια όμορφα, από την άλλη όχι και τόσο. Να κρατάς μικρό καλάθι. Μια μικρή στεναχώρια θα τη νιώσεις. Φρόντισε στις 10 και 11 να πας μια εκδρομή, να αλλάξεις παραστάσεις. Μην είσαι απόλυτη στις 12. Πρόσεχε πώς εκφράζεσαι!
Επαγγελματικά: Οικονομικά θέματα σε στρεσάρουν, είτε αφορούν άμεσα εσένα, είτε τη δουλειά σου. Το κλίμα είναι θετικό, για αυτό φρόντισε να μη κάνεις πείσματα, άνευ λόγου και αιτίας!

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στις 9 βελτιώνει πολύ τη διάθεσή σου, αποκτάς θετική ενέργεια και το ρίχνεις στο φλερτ και στη διασκέδαση. Ερωτοτροπείς έντονα μέχρι και τις 11, είτε με το σύντροφό σου, είτε με μια νέα ύπαρξη. Προσοχή στις 12, κάποιος σου κάνει φασαρίες! Απέφυγε τις σπατάλες! Επαγγελματικά: Κάνε τις επαφές σου στις 8. Λαμβάνεις τις απαντήσεις που αποζητάς στις 13. Μη το βάλεις κάτω με τίποτα. Αυτό που επιθυμείς πραγματοποιείται.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στις 9 σε κάνει να φέρεσαι ανώριμα! Πεισμώνεις και απαιτείς να κάνεις το κέφι σου στις 10 και 11! Εντάσεις προκαλείς προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου! Από τη μια ξεκουράσου, από την άλλη εκτονώσου. Γυμναστική κάνεις; Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Τις μέρες αυτές πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο που έχεις βάλει. Ή προχωρούν και ανοίγουν οι δουλειές σου, ή βρίσκεις κάτι νέο. Μην αφήνεις εκκρεμότητες παντού!

Λέων
Η Πανσέληνος στις 9 σε κάνει πολύ γοητευτική και με διάθεση άκρως ερωτική! Βγαίνεις έξω διασκεδάζεις, φλερτάρεις και έχεις και τα τυχερά σου! Ξεκουράσου στις 11. Όλο και κάποιος θα προσπαθήσει να σε αναστατώσει, εσύ όμως μη δώσεις καμία σημασία. Εντυπωσίασε με τις κινήσεις σου!
Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και δούλεψε στο αθόρυβο. Έχεις ένα στόχο να πετύχεις. Απέφυγε τις εντάσεις στις 12.

Παρθένος
Η Πανσέληνος στις 9 σου δίνει σκούπα και φαράσι και σηκώνεις το σπίτι σου στον αέρα! Μπορεί να κάνεις και μαστορέματα, πάντως εκεί ξεσπάς! Ερωτικές οι μέρες 10 και 11, δημιούργησε ρομαντικές στιγμές! Κάνε το πρώτο βήμα εσύ, έχεις να χάσεις κάτι; Πίστεψε στο ένστικτό σου!
Επαγγελματικά: Από τη μια θες να σε συμπαθούν από την άλλη όμως επιβάλλεται να είσαι σκληρή για να προχωρήσουν οι δουλειές σου. Μέχρι και τις 13, μπαίνει το νερό στο αυλάκι.

Ζυγός
Η Πανσέληνος στις 9 σε στρεσάρει πολύ και νιώθεις έναν απίστευτο εκνευρισμό. Γίνεσαι υπερβολική από τις 10 μέχρι και τις 12 και ξεσπάς στους δικούς σου τους ανθρώπους. Κάτι ζητάς και δε στο δίνουν. Προφανώς ο τρόπος σου δεν είναι και ο καλύτερος! Απέφυγε τη πολυκοσμία! Επαγγελματικά: Τα σημάδια είναι θετικά από τις 7 μέχρι και τις 9! Ανοίγουν πόρτες, επικοινωνείς πιο εύκολα, ετοιμάζεσαι για νέες συνεργασίες. Να είσαι σίγουρη πριν δώσεις τα χέρια.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στις 9 σε στρεσάρει πολύ. Βλέπεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει και κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό. Απόλαυσε ερωτικά το διήμερο 10 και 11, ξεκουράσου σε μια αγκαλιά, το έχεις ανάγκη. Προσπάθησε να μη ξεσπάς από εδώ και εκεί. Να ασκείσαι περισσότερο!
Επαγγελματικά: Τις μέρες αυτές, μπαίνεις σε διαδικασία για εύρεση νέας εργασίας. Να είσαι ήρεμη και αντικειμενική και επιλεκτική συγχρόνως. Εντάσεις στις 12 σε αναστατώνουν περισσότερο.

Τοξότης
Η Πανσέληνος στις 9 στο ζώδιό σου σε τρέχει στα μαγαζιά για shopping therapy! Ψωνίζεις για εσένα διάφορα, αλλά και για τα αγαπημένα σου τα πρόσωπα! Πάτα φρένο γιατί δε πρέπει να ξεφύγεις. Στις 12 τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο! Ένα ερωτικό ραντεβού στις 13 σου φτιάχνει πολύ τη διάθεση. Κράτα τις ισορροπίες όσο μπορείς!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να λάβεις τις πληροφορίες που αποζητάς. Πάρε μια άδεια στις 12. Θετική ημέρα στις 13. Καιρός να αναλάβεις δράση σε κάτι νέο. Μη φοβάσαι τίποτα!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στις 9 σε κάνει κυκλοθυμική. Τα βάζεις με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Συγκρατήσου και αποφάσισε το τι θες! Τσακωμοί, λόγια και εντάσεις από τις 10 ως και τις 12. Τα λόγια σου να προσέχεις, πληγώνουν. Μείνε λίγο μόνη, το έχεις ανάγκη. Να πας στο γιατρό! Επαγγελματικά: Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια παντού, όμως σου αρέσουν τα δύσκολα. Βρίσκεις λύσεις μέχρι και τις 13 και εντυπωσιάζεις με τις κινήσεις σου. Μπορεί να πάρεις ένα μπόνους!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στις 9, σου φτιάχνει τη διάθεση! Συναντάς φίλους, βγαίνεις έξω διασκεδάζεις, φλερτάρεις και ερωτοτροπείς διαφορετικά. Ξεκουράσου στις 10 και 11 και μετά ανακοινώνεις αυτά που θες! Ξεσηκώνεσαι, θες να δημιουργήσεις κάτι πρωτότυπο! Μη ζορίζεις τις καταστάσεις! Επαγγελματικά: Αποδεικνύεις για ακόμα μια φορά την αξία σου. Κάνεις την ανατροπή, στις 9 και 10, αν και νιώθεις μια σχετική ανασφάλεια. Τυχερή ημέρα στις 13!

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στις 9 σου προκαλεί μια υπερένταση. Άλλα θέλεις να κάνεις, όμως πρέπει να ακολουθήσεις το σύντροφό σου ή τη παρέα. Συναντάς φίλους και γνωστούς στις 10 και 11 και αλλάζεις άποψη. Πρόσεχε τα λόγια σου στις 12! Οι μαλαγανιές σου πιάνουν τόπο στις 13. Στήριξε τις επιθυμίες σου!
Επαγγελματικά: Ξεσηκώνεσαι στις 7 και 8, αυτό που θες είναι έτοιμο να σου δοθεί. Πεισμώνεις όμως στις 9 γιατί δεν αντέχεις άλλα εμπόδια. Ξεσπάς στις 12, αλλά στις 13 κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos