Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 10/06/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, το πιο γλυκό ξημέρωμα. Τι Φεγγάρι ήταν αυτό.. πολύ παράνοια! Ξου-ξου μακριά, να που τώρα
ξεκινούν τα γλέντια! Βρισκόμαστε στο τρεις μέρες μετά, μπορεί όμως να κρατήσει και περισσότερο.
Ευτυχώς στο σύμπαν δε γίνεται κάτι το κουλό, τι άλλο να συμβεί, τα πάθαμε όλα μέσα σε δέκα ημέρες! Απίστευτο!




Να σας πω το μυστικό; Η Αφροδίτη ερωτοτροπεί με τον Άρη! Δε ξέρω το πώς, αλλά συναντήθηκαν κρυφά! Αιώνιος έρωτας, παθιασμένος έρωτας, αυτά γουστάρω! Τι σημαίνει αυτό για εμάς; Μπορεί ένα απρόβλεπτο ερωτικό γεγονός να προκύψει από το πουθενά και να γίνει ο πανικός ο ίδιος! Η ενέργεια αυτή πλανάται καιρό στον αέρα, το μόνο που μένει είναι κάποιος να τη κάνει πράξη.. Το αποτέλεσμα φέρνει τη μαγεία..

Και φυσικά ο Ερμής στους Διδύμους, είναι μια σκανδαλιάρικη υπόθεση. Τα νέα τρέχουν.. Και είναι πολλά!

φιλάκια..


Κριός
Λίγο στη τρέλα σας βρίσκω σήμερα, γιατί από το πρωί δε θα ξέρετε τι να πρώτο κάνετε! Δουλειές; Να χαλαρώσετε; Να κάνετε τα beaute σας; Μήπως πρέπει να πάτε στα μαγαζιά; Και το βράδυ; Τι; Θα μείνετε μέσα σπίτι, ή θα βγείτε έξω να δείξετε και τα νέα σας τα ρουχαλάκια; Και μετά πάμε στην επόμενη φάση, τύπου ποια παρέα να διαλέξετε και πιο μέρος. Και σας λέω χρυσά μου, let it flow.. όπως πάνε και όπως έρθουν..

Ταύρος
Έχω καταλήξει πως υπάρχουν οι τυχεροί οι Ταύροι και οι άτυχοι! Σωστά; Μέρες τώρα νιώθετε μια νευρικότητα, έχετε μια ανησυχία, φουντώνετε στο λεπτό με το κάθε τι, είναι το σύμπαν τέτοιο, καλά θα κάνετε να ράψετε το στόμα σας και ας κάνετε μπουμ. Θολωμένο το μυαλό σας, μπορεί σήμερα να ξεστομίσετε ένα κάρο αηδίες και να τα κάνετε μπάχαλο. Δε βρίσκεστε και σε τόσο καλή επικοινωνιακή φάση, για αυτό αποφύγετε τις πολλές τις επαφές! Μη κάνετε καμιά γκάφα.. έτσι ξαφνικά!

Δίδυμος
Είστε σκέτη απόλαυση τις μέρες αυτές, γελάω πολύ με τη πάρτη σας, γιατί έχω την εντύπωση πως το σύμπαν σας περιπαίζει.. Και λέω, αφού γλιτώσατε από το τυφώνα με το όνομα Περικλής, θα αποφασίσετε να το ρίξετε λίγο έξω. Η ζωή είναι ωραία και σύντομη και χρειάζεται καλοπέραση. Ωραίο όλο αυτό, αλλά μακριά από το κουμπαρά, ξεχάστε τις καβάντζες σας, γιατί μη πάει τόσος κόπος στράφι. Το φορεματάκι ας πούμε, να το πάρετε στις εκπτώσεις.. Ιδανική μέρα για βόλτες και πολλά σούρτα-φέρτα!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα σας πολύ! Σας έστειλε το φεγγάρι αδιάβαστους μπορώ να πω και θα είστε όλη την ημέρα μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια. Η αλήθεια είναι πως μέχρι και τις 18/6, θα είστε μια κρύο και μια ζέστη, μια ήρεμοι και μια τσίτα έτοιμοι να πάρετε κεφάλια με το παρά μικρό! Να πάτε ένα γυμναστήριο, ή κολυμπήστε με τις ώρες, μια βόλτα με τα πόδια κάπου μακριά, πρέπει με κάθε τρόπο να διώξετε την αρνητική ενέργεια. Μόνο έτσι θα διατηρήσετε τις ισορροπίες. Όχι στα ξεσπάσματα!

Λέων
Νομίζω σας το έχω ξανά πει. Είστε απίστευτα παιδιά, σας αγαπάμε, αλλά έχετε πολύ τρέλα, μη πω ψυχασθένεια. Μια μανία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με το κήπο σας, με εκείνη τη μάντρα που θέλει βάψιμο, θα την έχετε σήμερα και θα πέσετε με τα μούτρα στα μερεμέτια; Στη καθαριότητα; Θα βγάλετε και χαλιά; Γελάω τούτη τη στιγμή, γιατί φαντάζομαι τη πώρωση που νιώθετε. Μέσα στη τρελή τη χαρά και τον ενθουσιασμό. Μέχρι να βρεθεί κάτι πιο σπουδαίο να σας τραβήξει τη προσοχή.. Σωστά;

Παρθένος
Μια επιθυμία να κουρνιάσετε σε μια αγκαλιά θα την έχετε όλη την ημέρα. Θα είναι φιλική; Ερωτική; Φανταστική; Στο χέρι σας είναι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αρκεί να το δείξτε, ή ακόμα και να το απαιτήσετε. Οι φίλοι πάντα είναι η καλύτερη επιλογή, αν είστε μόνοι. Όμως είναι ωραία μέρα για συντροφικότητα, για αγάπες και λουλούδια, για αυτό προτιμήστε μια διαφορετική συντροφιά. Πιο ερωτική.. Το ΣΚ αυτό μπορεί να είναι μαγικό..

Ζυγός
Μωρά μου, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το Φεγγάρι σας έχει τρελάνει κανονικά! Σε αναμμένα κάρβουνα είστε, άλλα είχατε κανονίσει, άλλα έχουν προκύψει, θα βρίσκεστε σε ένα πανικό για μέρες ακόμα. Από τις 18/6 και μετά ηρεμείτε, συνεπώς, βαστάτε τα άλογα και μη ξεσπάτε από εδώ και από εκεί. Εντάσεις, τσακωμοί, λογομαχίες, από όλα έχει το μενού, αν δε συγκρατήσετε τα νεύρα σας και τη γλώσσα σας! Νιώθετε πως δε σας καταλαβαίνει κανείς!

Σκορπιός
Πιο ήρεμοι σήμερα, θα μπορέσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να γίνετε πιο λογικοί και ψύχραιμοι. Έχετε απορίες, κάτι σας βασανίζει το μυαλό, αναρωτιέστε το γιατί. Πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό, να αφιερώσετε χρόνο στο γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να το αντιμετωπίσετε, σαν ώριμοι άνθρωποι. Μη περιμένετε όλο οι άλλοι να κάνουν τη πρώτη τη κίνηση. Καλή ημέρα για να κάνετε το κατάσκοπο! Αγαπημένο σας χόμπι, πάντα βγαίνετε κερδισμένοι στο τέλος!

Τοξότης
Τι πάθαμε με το Φεγγάρι στο ζώδιό σας; Τρελάθηκε ο κόσμος και ακόμα να συνέλθει. Εσείς; Ε λοιπόν να ξέρετε πως από τις 18/6 και μετά ηρεμείτε, έρχεστε στα ίσα σας, συνεπώς, μέχρι τότε καλά θα κάνετε να δώσετε εντολή να σας μαζεύουν, κάθε φορά που ξεφεύγετε! Υπερβολικοί ως συνήθως, σήμερα λέτε να πάτε μια βόλτα στην αγορά και να σηκώσετε τα πάντα όλα! Εννοείται πως πατάτε φρένο στις τρελές τις επιθυμίες σας.. ο μήνας έχει 10 ακόμα.. Με μέτρο για να μη κλαίτε μεθαύριο..

Αιγόκερως
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Τι εννοώ; Ότι και αν έχετε κανονίσει σήμερα, υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί. Όχι πως θα υπάρξουν εμπόδια, αλλά ο σύντροφός σας, οι φίλοι σας, η συνοδεία τέλος πάντων που έχετε, θα αλλάξει γνώμη και θα προτείνει κάτι άλλο! Αυτό και μόνο θα σας ανεβάσει τη πίεση, θα τρελαθείτε κανονικά και παίζει να τους κάνετε με τα κρεμμυδάκια. Και επειδή είναι Σάββατο, σας λέω χαλαρώστε και ακολουθήστε! Ούτε το δικό σας μπορεί να γίνεται συνέχεια και στη τελική η συντροφιά έχει σημασία και όχι το μέρος!

Υδροχόος
Γλυκά μου πλασματάκια, να ξεκουραστείτε σήμερα. Να κοιμηθείτε παραπάνω, να φάτε καλά, να χαλαρώσει το κορμί σας, για να φύγουν μακριά τα νεύρα. Μπορεί να νιώθετε έτσι μια στεναχώρια, να είστε κάπως απογοητευμένοι, δε ξέρω το γιατί, αλλά όπως και να έχει, όλα φτιάχνουν. Ίσως και να είστε υπερβολικοί, ίσως και τα φαινόμενα να απατούν. Μια τσάρκα το βραδάκι, είναι ότι πρέπει για να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας. Συναντήστε τα φιλαράκια σας.. Μια ύπαρξη ερωτική.. Ότι σας κάνει κέφι..

Ιχθύς
Σας έπιασε το Φεγγάρι μεγάλη αλήθεια αυτό, ακόμα σας έχει, όμως με τη καλή την έννοια. Μπορεί σήμερα να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, να εξαφανιστείτε από τα κοινά, να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Η επιλογή του να νυχτοπερπατήσετε απόψε, παίζει πολύ στο μυαλό σας. Εσείς μπορεί να έχετε κέφια τρελά, οι άλλο όμως πού βρίσκονται; Να είστε συνεργάσιμοι, να δείξετε κατανόηση και στις ανάγκες των άλλων, αλλά τα όρια, όρια! Σας βλέπω μόνους να κυκλοφορείτε.. Ποιος τη χάρη σας..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos