Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Παρθένοι & Σκορπιοί, ο Έρωτας έξω από τη πόρτα σας καραδοκεί! by MagicF’Ariel

Και συνεχίζουμε! Τη τύχη τη βρίσκω στον Έρωτα! Γιατί από εκεί
αντλούμε όλη την ενέργεια που αποζητάμε, για να υπάρχουμε στο πλανήτη αυτόν, για να έχουμε τη δύναμη και την όρεξη να δουλέψουμε, να δημιουργήσουμε, να φτιάξουμε όμορφες καταστάσεις γενικώς!

Έρωτας και ξερό ψωμί, λοιπόν, συνεπώς σήμερα 11/6 ο φτερωτός ο άγγελος, έχει στήσει καρτέρι, στους Παρθένους και στους Σκορπιούς! Δυο πολύ δύσκολες περιπτώσεις, που δε πιστεύουν τόσο, γιατί θεωρούν πως όλα αυτά είναι αρλούμπες! Μήπως τελικά φοβούνται την αλήθεια που κρύβεται πίσω απο τον Έρωτα; Τόσα συναισθήματα μαζεμένα. Τρομακτικό εεε..;;;

Αστρολογικά είναι μια ζόρικη Κυριακή, λέτε επειδή η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω; Σε ένα ζώδιο που ενεργεί με τη τετράγωνη τη λογική;

Πάντως, δυο γλίτωσαν με ένα τρόπο μαγικό..

βουαλά..


Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας γιατί μπορεί να προκύψει εκείνο το ραντεβού και να ξετρελαθείτε από χαρά και όχι μόνο! Και εκεί που θα βρίσκεστε αμέριμνοι, μπορεί να βαριέστε και τη ζωή σας, να σκάσει μύτη το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο και να χάσετε κάθε επαφή με τη πραγματικότητα. Είναι αυτό που λέμε, μπαμ και έξω! Ίσως και να σας έρθει και μήνυμα από το πουθενά και να βρεθείτε να τρέχετε πανικόβλητοι, τύπου τι φοράτε, πώς είστε, τι άρωμα να επιλέξετε και όλα τα σχετικά. Βέβαια, επειδή ο Έρωτας είναι ζαβός, παίζει να φέρει και μια νέα ύπαρξη στη ζωή σας, όχι και τόσο νέα, αφού κάποιος που γνωρίζετε καιρό τώρα, να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση και να το πάθετε το εγκεφαλικό. Τι να πω; Όπως και να έχετε δώστε καμιά ευκαιρία παραπάνω, ενδώστε στο ερωτικό το κάλεσμα, γιατί η νύχτα προβλέπετε πολύ καυτή! Για να σας δω..!!!

Σκορπιός 
Τα έχετε κάνει λίγο μαντάρα; Όλο έξω είστε, βόλτες, νέες γνωριμίες, φλερτ από εδώ και εκεί και ξεσηκωμένοι για περιπέτειες. Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια, γιατί πάνω στη καψάδα, πολλά θα υποσχεθείτε και μόλις ικανοποιήσετε τα πάθη σας να κάνετε τους ανήξερους! Είπαμε, όταν φέρεστε όμορφα, σας φέρονται και όμορφα. Όχι ζαβολιές. Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως αρκετοί εκεί έξω δε θέλετε να πιστέψετε το πώς είναι στη πραγματικότητα η ζωή σας, που σημαίνει πως μπορεί να γυρέψετε ένα πειρασμό και να υποκύψετε κιόλας! Σας φλερτάρουν διάφορες ψυχές, που έχουν όμορφες προθέσεις και μπόλικο ελεύθερο χρόνο για να σας αφιερώσουν. Συνεπώς μακριά από τις απιστίες και τις μπερδεμένες τις καταστάσεις. Διαχωρίστε τις επιθυμίες σας και απόψε αράξτε μέσα σε μια αγκαλιά.. Ένα φιλί παθιασμένο.. είναι όλα τα λεφτά. Δώστε το!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos