Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 03/04/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη Δευτέρα μόλις μας ξημερώνει, ευαίσθητη και ρομαντική,
για κάποιους αισιόδοξη και τυχερή, για κάποιους άλλους, να φύγει και να μη ξανά έρθει ποτέ! Από όλα τα καλά, να είστε σίγουροι για αυτό.

Μυστήρια η διάθεσή μας, αφού η άνοιξη φέρνει μαζί της και τις αναμνήσεις. Κάποιες ευχάριστες, κάποιες δυσάρεστες, όμως το σύνθημα είναι go for it!




Δηλαδή η φύση ξεκινά ένα νέο κύκλο ζωής, γιατί όχι και εμείς. Όσοι το χρειάζονται τέλος πάντων. Ο χειμώνας ήταν δύσκολος πολύ, όμως σχεδόν όλα βρήκαν τη δύναμη να επιβιώσουν και τώρα να δώσουν μια και βουαλά. Παντού ανθοί. Λουλούδια. Τι ομορφιά. Άξιζε το κόπο, σωστά;

Έτσι και εμείς, μέσα από τις στάχτες μας, θα ξανά γεννηθούμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

..ας αφήσουμε την άνοιξη να κάνει τα μαγικά της.. να γιατρέψει τις πληγές.. όλα φτιάχνουν.. άμα το θες..

φιλάκια..


Κριός
Μέσα στα μουτράκια θα είστε σήμερα, γιατί οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα και γιατί θα βγουν πολλά παραπονάκια στην επιφάνεια. Μετά από αυτό που βιώσατε το ΣΚ που μας πέρασε, μαζέψατε τόσα μέσα σας και ω ναι σήμερα θα ξεσπάσει η μπόρα. Η σκέψη τύπου εσείς για όλους και κανείς για εσάς, θα σας κάνει να γίνετε ψυχροί, κακοί και ανάποδοι. Χαρτομάντιλα να έχετε κοντά σας γιατί μπορεί να ξεσπάσετε σε κλάματα στα καλά τα καθούμενα.

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, από τη μια θα λυπάστε τον έναν και τον άλλον και θα θελήσετε να βοηθήσετε και από την άλλη θα γίνετε αυστηροί κριτές, αφού λάθη δε συγχωρούνται πια! Διχασμένους σας βρίσκω, είναι συναισθηματικό το θέμα, αφού εκεί που κάνετε το καλό, έρχεται το κακό και αναστατώνεστε πολύ. Δεν είναι όλοι το ίδιο και καλά θα κάνετε να ξεχωρίσετε το σκάρτο και να φερθείτε αναλόγως.

Δίδυμος
Το θέμα χρήμα είναι αυτό που σας απασχολεί, δε μαζεύονται με τίποτα τα ρημάδια και έχετε τόσες υποχρεώσεις που πρέπει να βρείτε τον τρόπο άμεσα. Τέτοιες σκέψεις θα σας αγχώσουν, θα σας εκνευρίσουν, θα σας κάνουν να μη σκέφτεστε και πολύ σωστά, συνεπώς μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση γιατί θα το μετανιώσετε. Ηρεμήστε, βάλτε προτεραιότητες και ότι μπορείτε. Σιγά-σιγά και σταθερά. Μη ζητήσετε δανεικά, η Δευτέρα δεν είναι ευνοϊκή μέρα για τέτοιες κινήσεις.

Καρκίνος
Μέσα στην ανασφάλεια και στη κυκλοθυμία, σας έχω ικανούς να ρωτάτε όλη μέρα το σύντροφό σας, αν σας αγαπάει και αν το ένα και αν το άλλο. Από την άλλη θα είστε γλυκύτατοι, ευαίσθητοι πολύ, μπορεί να γίνετε και ενοχλητικοί, γιατί στο κόσμο σας εσείς, κάπου αλλού οι άλλοι, μαζευτείτε, για να μην απογοητευτείτε. Προσπαθήστε να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, γιατί μπορεί να προκαλέσετε μερικές ψυχές από το πουθενά.

Λέων
Μυστήρια νιώθετε σήμερα, από τη μια κάνετε μελαγχολικές σκέψεις, από την άλλη όνειρα και αγναντεύετε το μέλλον, λίγο από όλα θα έλεγα. Οι κακές μέρες πάει τελείωσαν, σας άφησαν όμως μια εμπειρία. Πήρατε το μάθημά σας. Για αυτό από εδώ και πέρα καλό είναι να βελτιώσετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά να προχωρήσετε στο επόμενο το στάδιο. Ένα παραλογισμό θα τον βιώσετε για συγχυσμένη η σκέψη σας, άλλα λέτε και άλλα κάνετε, πάει θα τρελάνετε τον κόσμο κανονικά.

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τη ζωντάνια, θα αντιμετωπίσετε τα πάντα όλα και θα βοηθήσετε όπου χρειαστεί. Ξεκουραστήκατε, πήρατε δυνάμεις, τίποτα δε σας πτοεί. Είναι που έχετε μέσα στο μυαλό σας, κάποιους ανθρώπους, που ξαφνικά ενδιαφέρον ο ένας και ο άλλος, έχει φτιάξει η ψυχολογία σας και νιώθετε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι. Δε ξέρω αν θα καταφέρετε να κάνετε τις συναντήσεις που επιθυμείτε, αλλά δε πειράζει, υπάρχει και το αύριο.

Ζυγός
Δημιουργική η μέρα σας πολύ! Θα δώσετε μεγάλη βάση στα επαγγελματικά σας, ανοίγουν οι καιροί, ανοίγουν και οι δουλειές. Έχετε τόσες ιδέες που καλό είναι όχι μόνο να τις εκφράσετε, αλλά να μπείτε και σε δράση. Τυχερή και αισιόδοξη η Δευτέρα σας, μη διστάσετε να σηκώσετε εκείνο το τηλέφωνο και να ζητήσετε εκείνη τη χάρη. Να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινής, γιατί μπορεί κάποιος να καταλάβει κάτι άλλο από το ύφος σας και άντε να αποδείξετε το αντίθετο μετά. Ερωτικά καβγαδάκια ίσως προκύψουν.. τη βρίσκετε την άκρη εσείς..

Σκορπιός
Κουλή η ημέρα σας εντελώς! Μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα δεν είστε εσείς. Προκειμένου να γίνετε εντελώς απαραίτητοι στη δουλειά σας, μπορεί να σας έρθει η ιδέα του να μάθετε κάτι παραπάνω. Να αποκτήσετε εμπειρία σε κάτι, που θα σας χρησιμεύσει και στο μέλλον. Η παγίδα ποια είναι; Πως δεν είστε ο εαυτός σας. Καταπιέζεστε. Μη βιαστείτε λοιπόν, δείτε πρώτα πόσο απαραίτητα είναι όλα αυτά και μετά κινηθείτε αναλόγως. Ο καθένας έχει τα προσόντα που έχει.

Τοξότης
Τι να σας λέω; Αποφασίστε ή παίρνετε τα βουνά μέχρι το βράδυ ή μένετε στα γνωστά και παθαίνετε μερικά εγκεφαλικά! Παράξενη η ημέρα σας, από το πρωί θα νιώθετε έτσι μια ανησυχία, ένα κόμπο στο στομάχι, είναι γιατί μπορεί να πέσετε σε διάφορες ψυχές επάνω και να νιώσετε πολύ άβολα. Συναισθήματα που ποτέ δεν έφυγαν κάνουν την επανεμφάνισή τους και εσείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε αυτό δίχως να γίνετε υπερβολικοί. Προκαλείτε εντάσεις και δεν έχει τελειωμό η φάση..

Αιγόκερως
Παράξενη η μέρα σας, μπορεί να συμβούν πάλι τα απίστευτα και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Όλη την ημέρα στη δουλειά, μέσα σε ένα γραφείο, μη περιμένετε κάτι το διαφορετικό. Το θέμα είναι πως αλλάζουν οι προτεραιότητές σας, μπορεί να σας φορτώσουν και ένα νέο project, καιρός λοιπόν να γνωριστείτε ξανά από την αρχή. Μην είστε αρνητικοί σε οτιδήποτε καινούριο και συνεργαστείτε ομαλά για να έρθουν τα καλύτερα.

Υδροχόος
Να ξεκινήσω πως δε σας αρέσει καθόλου η Δευτέρα. Υπάρχει λόγος για αυτό, συνεπώς, βρείτε μια καλή δικαιολογία να μείνετε στην αφάνεια. Ναι μεν έχετε τόσες εκκρεμότητες, όμως αν δεν έχετε όρεξη, δε θα σας βγει και μετά ποιος σας ακούει. Για αυτό, αφήστε τα πάντα όλα για αύριο, ή κάντε πάσα καμιά δουλειά σε μερικούς και εξαφανιστείτε. Μη γυρέψετε για κάτι, γιατί δε πρόκειται να το βρείτε και θα εκνευριστείτε άδικα. Απλά κάντε στην άκρη δεν είναι η μέρα σας..

Ιχθύς
Οι ρομαντικοί της παρέας. Σήμερα έτσι ένα ροζ συννεφάκι θα σας κάνει παρέα, θα σας ταξιδεύει, γιατί είναι το σύμπαν τέτοιο. Σας ταιριάζει γάντι. Είστε ξεσηκωμένοι για πολλά και διάφορα, έχει μπει η άνοιξη μέσα σας, μόνο που δε μπορείτε να τα κάνετε όλα μαζί. Ναι μεν αλλά. Βάλτε λοιπόν προτεραιότητες και ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας λίγο-λίγο. Είναι πιο γλυκά έτσι. Ερωτική η μέρα σας, βρείτε χρόνο και για αυτό. Οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν, αλλά είπαμε.. σιγά-σιγά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos