Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ανάδρομοι πλανήτες, φέρνουν θλίψη στη ζωή μας! by MagicF’Ariel..


Θα αναρωτιέστε τι έπαθα! Κάθομαι στο γραφείο, στο σπίτι και κοιτάζω τα σύννεφα! Ταξιδεύουν οι σκέψεις μου, όμως κάθε λεπτό που περνάει είναι απίστευτα μελαγχολικό, καμία εικόνα, κανένα φως δε μπορεί να με κάνει να νιώσω διαφορετικά. Αισιοδοξία τέλος!

Και κάπως έτσι, το έψαξα από εδώ και εκεί, γιατί πρέπει να κατανοήσω γιατί νιώθω τόση θλίψη, γιατί δεν είμαι καλά, γιατί δεν έχω όρεξη για τίποτα; Γιατί είμαι τόσο ανικανοποίητη, ενώ πρέπει να λέω δόξα το Θεό; Αμέτρητα γιατί, αιώνια τα ερωτήματα, καμία απάντηση!

Αστρολογικά βέβαια υπάρχει μια εξήγηση. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, γιατί με κάνει να πιστεύω ακόμα πιο πολύ στις μαγικές ενέργειες του σύμπαντος! Επίσης έτσι κάνω και εγώ τη προσωπική μου ψυχοθεραπεία, φευγάτες καταστάσεις, δυσνόητες για αρκετούς, αλλά τι με νοιάζει.. Εμείς εδώ πέρα.. νομίζω το έχουμε πιάσει το νόημα.. Ζούμε για το απρόβλεπτο! Το πόνο και το δάκρυ! Για τις στιγμές εκείνες τις μοναδικές και αξεπέραστες! Κενή η ατζέντα. Άδειο το τοπίο. Θλίψη. Σωστά;

Όπως γνωρίζετε πλέον αρκετοί η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι ανάδρομη. Λένε πως τις μέρες αυτές το παρελθόν επιστρέφει, δε ξέρω αν εννοεί τις σκέψεις που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς. Να θυμηθούμε μια παλιά μας αγάπη, ένα παλιό φλερτ, κάποιον τέλος πάντων που ήρθε και πέρασε τόσο γρήγορα μέσα από τη ζωή μας, που ούτε καν άγγιξε.. να αφήσει ένα αποτύπωμα βρε αδερφέ! Εκεί γύρω στις 20/04 και μετά θα είναι έντονο το φαινόμενο αυτό! Μπορεί να συμβεί και συνάντηση, μοιραία, μαγική, αξέχαστη. You never know.. ακόμα και στην αστρολογία η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες, θα το νιώσετε όλα αυτό πιο έντονα μέσα στο πετσί σας. Να σας πιάσει μια ερωτική απογοήτευση και να συρθείτε στα πατώματα σα τις σαύρες!

Το τραγικό της υπόθεση είναι ο Κρόνος! Τι ρημαδο πλανήτης είναι αυτός; Δεν υπάρχει περίπτωση να μη ταράξει και παρασύρει κόσμο και κοσμάκι, όταν δεν έχει τα κέφια του! Ανάδρομος και αυτός στο Τοξότη! Τι να πει κανείς; Και όχι για μερικές μερούλες, αλλά όλο το καλοκαίρι παρακαλώ πολύ! Μη δούμε άσπρη μέρα, μη νιώσουμε ωραία, εκεί στη γωνία και με το ένα πόδι ψηλά! Τιμωρία και λίγα λέω!

Για μερικές μερούλες ο Κρόνος και η Αφροδίτη, να θυμίσω ανάδρομοι και οι δυο, θα έρθουν σε μια κοντρίτσα, μια διαμάχη, θα προκαλέσουν ένα σαματά, για να έχουμε να χαιρόμαστε! Η ερωτική απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο. Δράματα και κλάματα και μια θλίψη, πω πω μαύρη, μαυρίλα μας πλάκωσε! Ο Ερμής μου και ο Ποσειδώνας μου, βρίσκονται σε απόλυτη ταραχή. Τι εννοεί ο ποιητής; Πως μέχρι τέλος καλοκαιριού θα φαντάζομαι διάφορα και από επικοινωνία και φλερτ τζίφος η υπόθεση; Θλίψη, στεναχώρια, κατάθλιψη, συναισθήματα δυσάρεστα, που θα είναι έντονα τις μέρες αυτές. Τουλάχιστον μέχρι και τις 12/04!
Ερωτικά προβλήματα προκύπτουν στις σχέσεις. Βγαίνουν διάφορα στην επιφάνεια. Μυστικά αποκαλύπτονται. Πέφτουν οι μάσκες. Και ένας κακός χαμός. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι το πώς ο καθένας από εμάς χειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Θα φτάσει στα άκρα ή θα το αντιμετωπίσει αθόρυβα και πολιτισμένα; Θα ειπωθούν οι αλήθειες για να πάρει ο καθένας το δρόμο του ή μαζί ή χώρια ή τα μυστικά θα γίνουν πιο πολλά;;;

Ο Κρόνος φυσικά είναι το κερασάκι στη τούρτα! Θα μας βασανίσει πολύ μέχρι τέλος Αυγούστου, αφού μέχρι τότε θα είναι ανάδρομος και πολύ δίκαιος! Θα πέσει χοντρό τσεκούρωμα!

Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Υδροχόοι, θα νιώσετε μυστήρια, να το προσμένετε. Και η δική σας η συμπεριφορά θα κριθεί και οι πράξεις σας το ίδιο και θα λάβετε ότι πραγματικά σας αξίζει. Καλό ή κακό, μόνο εσείς το γνωρίζετε!

Και η θλίψη συνεχίζεται φυσικά, εκεί που πάει να φύγει, εκεί επιστρέφει κιόλας, για να θυμίσει τι είναι αυτό που λείπει. Τι δε κάναμε σωστά; Ποια η κατεύθυνση; Απογοήτευση, γιατί κανείς δεν είναι εκεί να δώσει εκείνο το χέρι, ότι κάνεις από μόνος σου. Και πόσο πια; Κατάθλιψη γιατί δεν έχεις το κουράγιο να κάνεις τίποτα απολύτως. Κουράστηκες!

Αυτά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα πολεμήσουμε! Να τα αντιμετωπίσουμε! Να τα διώξουμε μακριά! Τότε θα έχουμε πολεμήσει το Κρόνο και τις αναποδιές του.. Τότε θα λάβει τα αμοιβαία, μαγικά συναισθήματα του σύμπαντος.. Και τότε μόνο θα σου δώσει το χέρι και θα σου πει.. μπράβο ρε μάγκα, επιβίωσες.. Αξίζεις πολλά!

και κλάμα η κυρία..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos