Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Η Αφροδίτη στη Παρθένο! Ο έρωτας αλλάζει ύφος... by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από τις 05/08 η Θεά Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου και θα μείνει εκεί μέχρι
και τις 30/08!

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο πολύ συντηρητικό, πολύ μαζεμένο, καθόλου εκφραστικό και δύσκολα μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο.. ας πούμε πιο γλυκό.. Συνεπώς η Αφροδίτη, θα κάνει το θαύμα της, όμως με πολύ μεγάλη προσπάθεια...

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος αν και Αύγουστος θα στρέψει περισσότερο τη προσοχή του σε θέματα εργασιακά και οικονομικά, παρά στον έρωτα! Ευτυχώς που το σύμπαν έχει σχέδιο! Άκρως ερωτική μέρα στις 07/08, θα φουντώσουν τα πάθη, θα υπάρξει έντονη έλξη, μπορεί να συμβεί το μοιραίο, μπορεί και όχι. Θα δείξει! Στις 18/08 κάτι πολύ σκοτεινό συμβαίνει, όμως θα είναι άκρως απολαυστικό. Στις 28/08 και 29/08, χαλαρώνουν οι αισθήσεις και επιστρέφουν τα χαμόγελα.

Οι τυχεροί της παρέας; Τα Ζώδια της Γης!

φιλάκια...


Κριός
Αυγουστιάτικα, η Θεά όλως τυχαίως διώχνει τον έρωτα μακριά από εσάς, δε σας δίνει καμία σημασία και κάπως έτσι θα ασχοληθείτε εξολοκλήρου με τον εαυτό σας! Δηλαδή αντί να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας, ή το μαναράκι απέναντι, θα ξεκινήσετε διατροφή, γυμναστική και ότι σας φωτίσει ο Θεός! Αρκετοί μπορεί και να εργάζεστε κιόλας, που σημαίνει πως αν δε κάνετε εσείς κάτι, η καθημερινότητά σας θα μείνει ίδια. Θα πρέπει να δώσετε βάση και σε άλλα πράγματα πιο μικρά, πιο απλά που κρύβουν απίστευτα συναισθήματα!

Ταύρος
Θα τα γράψω.. αλλά να που δε πιστεύω σε θαύματα.. όχι τόσα, θα τρελαθώ! Πολύ ερωτικός προμηνύεται ο φετινός ο Αύγουστος για εσάς. Θα σας φλερτάρουν ακατάπαυστα, θα νιώσετε τη φλόγα σας να φουντώνει κάθε μέρα και πιο πολύ και στο τέλος θα διαλέξετε το καλύτερο το μαναράκι και μπορεί να ζήσετε και έναν μεγάλο έρωτα, έτσι ξαφνικά! Βόλτες, ταξίδια, νέες γνωριμίες, από όλα τα καλά έχει το μενού, αρκεί να το πάρετε απόφαση να βγείτε από το σπίτι. Εδώ είναι που θα κάνει τα μαγικά της η Θεά και ας βρίσκεται στη Παρθένο! Το ρίχνετε στη διασκέδαση και ότι προκύψει!

Δίδυμος
Δε το πιστεύω που τα γράφω αυτά, αλλά σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεστε, τα μαζεύετε και Αυγουστιάτικα γυρίζετε στο σπίτι σας! Επιστρέφετε στη βάση σας, γιατί έτσι το θέλει η Θεά! Δε ξέρω τι μπορεί να συνέβη έτσι ξαφνικά, η επιθυμία σας να ηρεμίσετε, να χαλαρώσετε, να αγαπήσετε με το ταίρι σας, θα είναι πολύ μεγάλη και κάπως έτσι μπορεί να αφήσετε τις δουλειές σας στη μέση και να εξαφανιστείτε! Έχω μείνει άναυδη, τόσο αγώνα κάνατε για να απελευθερωθείτε και ξαφνικά τσουπ μέσα σε μια αγκαλιά! Ύπνος, ήρεμες συζητήσεις, καλό φαγητό και πολύ αγάπη..

Καρκίνος
Παράξενα μας τα λέει το σύμπαν για εσάς. Ναι μεν, αλλά! Δηλαδή για τις μέρες του Αυγούστου, θα ξεχάσετε το σοβαρό σας τον εαυτό και ως δια μαγείας, θα το παίξετε πολύ χαλαροί σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί ακόμα και ο σύντροφός σας να μη σας αναγνωρίζει. Σα πεταλουδίτσα ένα πράγμα, μια από εδώ και μια από εκεί, αλλά μέσα στον οικογενειακό σας το κύκλο. Και κάπως έτσι αν πάτε σε ένα γάμο και είστε ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία. Από την άλλη ο έρωτας παίζει και δε παίζει… Θα προτιμήσετε αθόρυβες καταστάσεις, για να υπάρχει ηρεμία.

Λέων
Είναι μέρες που αρκετοί ξεκινάτε δουλειά. Δε ξέρω αν οι διακοπές σας ήταν τις προηγούμενες ημέρες ή αν αυτό που γυρεύατε θα έρθει σύντομα. Πάντως δουλειά και πάλι δουλειά και πιο μυαλωμένοι από ποτέ! Φοβερό το γεγονός, από αστρολογικής άποψης, γιατί πραγματικά σπάνια εσείς, τέτοιες μέρες λειτουργείτε έτσι, αλλά να που η ζωή αλλάζει όπως και οι ανάγκες που έχετε. Κάνετε καλύτερο κουμάντο, μπορεί να σας πιάσουν και οι τσιγκουνιές σας και να βρεθείτε στο άλλο άκρο, απίστευτο;;; Νιώθετε πιο ώριμοι και έτοιμοι να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, προς το καλύτερο και δίχως πολλά φώτα πάνω σας!

Παρθένος
Καλά κρασιά! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σε εσάς, με τη Θεά την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Αντί να αφεθείτε ελεύθεροι και ωραίοι και να ερωτοτροπήσετε εκεί δα πέρα, είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη, εσείς θα υψώσετε τείχη, θα βάλετε τη λογική μπροστά και αντίο! Μα είναι δυνατόν;;; Οργανώνετε τη ζωή σας, τα οικονομικά σας, τις σχέσεις σας (αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε), δίνετε λεφτά, παίρνετε λεφτά! Μα Αυγουστιάτικα αντί να πάτε σε μια παραλία, θα φέρετε το χειμώνα στη ζωή σας;;; Η ασφάλειά σας πάνω από όλα!

Ζυγός
Αυγουστιάτικα σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας και αράζετε! Μόνο χαλάρωση θα αποζητήσετε και να σας αφήσουν στην ησυχία σας! Ούτε για φλερτ όρεξη, αν είναι ποτέ δυνατόν!!!! Βασικά, κάνετε ένα ντου και μαζεύετε τα πάντα που αφορούν το παρελθόν σας, τα διώχνετε μακριά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να τα βλέπετε και να σας θυμίζουν διάφορα. Αυτό και μόνο ως σκέψη θα σας προκαλέσει πολύ άγχος και νεύρα. Να φύγετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους, όσο και αν υπήρχε κάτι εκεί πέρα μια φορά και έναν καιρό, άλλο τόσο μπορεί να μην υπάρχει πια! Επιτέλους απελευθερωθείτε για να έρθει κάτι νέο.. Ότι και αν σημαίνει αυτό..

Σκορπιός
Θα ξεπεράσετε το εγώ σας! Σπάνιο το φαινόμενο αυτό, αλλά θα παίξετε πιο ομαδικά και θα σας βγει σε καλό. Δε χρειάζεται να είναι όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας. Ας μοιραστείτε τη λάμψη. Δείξτε το καλύτερό σας εαυτό και δε θα χάσετε. Βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε, κάνετε νέες γνωριμίες, είστε πολύ αγαπητοί στο κόσμο γύρω και τον Αύγουστο δε θα χαλάσετε χατίρι σε αρκετές ψυχές.. Επαγγελματική άνοδος.. Ικανοποιήστε από το αποτέλεσμα και είστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ..!!! Καιρός ήταν..

Τοξότης
Με τη δουλειά σας θα ασχοληθείτε τις μέρες αυτές! Η Θεά Αφροδίτη στη Παρθένο, σας τρελαίνει το μυαλό και γίνεστε πιο δημιουργικοί από ποτέ! Βάζετε υψηλούς στόχους, τώρα που είναι ο κόσμος ανέμελος και έτσι πιο εύκολα θα πετύχετε όσα θέλετε. Από τη μια θα είστε έξω με κόσμο και θα κάνετε δημόσιες σχέσεις και από την άλλη θα κλειδαμπαρώνεστε μέσα και θα εργάζεστε μέχρι αργά τη νύχτα. Απίστευτα αυτά που σας γράφω, αλλά τέτοιον Αύγουστο λέει το σύμπαν πως θα έχετε!

Αιγόκερως
Καιρός για δράση! Ο φετινός ο Αύγουστος και με την Αφροδίτη στη Παρθένο, θα σας κάνει άκρως ταξιδιάρηδες και ω ναι θα ξεβολευτείτε από τη φωλίτσα σας και παίζει να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια. Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα κανονικότατα με μια ύπαρξη πολύ διαφορετική, που σημαίνει πως τις μέρες αυτές, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κατά πολύ τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα πολύ πρωτόγνωρα για τα δικά σας τα δεδομένα. Καλοκαίρι είναι, μη περιμένετε να παντρευτείτε κιόλας, επειδή η καρδιά σας θα χτυπήσει πιο πολύ.. Αποδεχτείτε τις πιο ανάλαφρες καταστάσεις για να περάσετε ωραία..

Υδροχόος
Πραγματικά απορώ με τη δική σας τη περίπτωση. Μόνο τα λεφτά θα έχετε στο μυαλό σας τις μέρες του Αυγούστου. Το πώς να τα αυξήσετε, το πώς να τα μαζέψετε, το πώς να γίνετε ανεξάρτητοι, τύπου κανείς να μη γνωρίζει τι πραγματικά έχετε στην άκρη για πάρτη σας. Και χρήματα θα έρθουν και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ακόμα και αν σας οφείλουν από εδώ και εκεί, θα βρείτε τον τρόπο να τα μαζέψετε. Η ιστορία έχει αποδείξει πως μόνοι σας θα πηγαίνετε πολύ καλύτερα, από όταν μπλέκονται στα πόδια σας ο ένας και ο άλλος. Είτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα, είτε ερωτικά! Τα ηνία στα χέρια σας και προχωράτε ακάθεκτα μπροστά.. Και σε όποιον αρέσει..

Ιχθύς
Μέρες που θα πρέπει να τις αφιερώσετε στο σύντροφό σας εξολοκλήρου, όσοι έχετε φυσικά. Βρείτε την ευκαιρία να αγαπήσετε ξανά, να κάνετε εκείνες τις ατελείωτες τις συζητήσεις, να δώσετε φιλάκια και χαδάκια, γιατί αρκετά με τις δουλειές σας, αρκετά με τις κόνξες σας. Στο χέρι σας είναι να φουντώσει εκείνη η σπίθα και να προκαλέσετε μια ερωτική πυρκαγιά. Αν είστε μόνοι, βρείτε τα με τον εαυτό σας και μόνο τότε θα μπορέσετε να ηρεμίσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Νέα γνωριμία προκύπτει, μπορεί και ένας νέος έρωτας. Μη κάνετε συγκρίσεις, γιατί θα χάσετε τη μαγεία.. Η Θεά Αφροδίτη, δίνει και παίρνει πάλι πίσω..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos