Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 02/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι όμορφη και λαμπερή ημέρα μόλις μας ξημέρωσε.. Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια, που σημαίνει,
πως σήμερα θα νιώσουμε μια ανεξήγητη δύναμη και όρεξη να δημιουργήσουμε ή να φτιάξουμε τα πάντα! Νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και ο έρωτας.. δειλά-δειλά.. εμφανίζεται και πάλι..

Βρείτε τρόπους να ανανεωθείτε, να αλλάξετε παραστάσεις, να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Μη περιμένετε από τους άλλους, ο καθένας σήμερα φροντίζει τον εαυτό του.. σε όλα τα επίπεδα.


Προκαλέστε το σύμπαν, τσιγκλήστε το, υπάρχει λόγος. Όποιος παίξει με τη φωτιά.. μπορεί να καεί, αλλά μέχρι να φτάσει στη πυρά.. η διαδρομή.. θα είναι μυστηριωδώς ανεπανάληπτη..

Τι λέτε, θα το ρισκάρουμε απόψε;;;

φιλάκια..

Κριός
Μέρα πολύ δυνατή για το ψυχικό σας τον κόσμο. Θα πείτε την άποψή σας φωναχτά, θα είστε απόλυτοι και κάποιοι θα αναστατωθούν αρκετά. Δε ξέρω αν θα βγάλετε κάποιο λόγο, πάντως θα σας ακούσουν με προσοχή, μπορεί και να σας θαυμάσουν κιόλας! Καλό είναι να δείχνετε πως υπάρχει και αυτή η πλευρά του εαυτού σας, η απρόβλεπτη, η αυθόρμητη αλλά η απολύτως σοβαρή!

Ταύρος
Σήμερα θα συναντήσετε τους φίλους σας, ή τους συγγενείς σας και θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας, αφού καιρό τώρα διανύετε μια περίοδο μοναξιάς. Όπως και να έχει, δείχνετε το καλύτερό σας εαυτό και έχετε καλές προθέσεις και προχωράει η μέρα σας ευχάριστα. Μήπως πριν δεχτείτε τις επισκέψεις, να κάνατε και καμιά καθαριότητα; Γιατί πρέπει το σπίτι σας να δείχνει ωραίο και καθαρό;;;

Δίδυμος
Μέρα πολύ θετική και αισιόδοξη για τα επαγγελματικά σχέδια που κάνετε για το μέλλον. Φροντίστε να ντυθείτε όμορφα, να είστε εντυπωσιακοί και να ξέρετε πως σε κάθε επαφή που θα κάνετε, οι λέξεις θα δένουν τόσο όμορφα μεταξύ τους, που θα μαγέψετε το κοινό σας και θα απορήσετε και εσείς με τον εαυτό σας! Σηκώστε τα τηλέφωνα, κάντε συναντήσεις, μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του!

Καρκίνος
Μέρα που η τύχη σας χτυπά τη πόρτα! Λεφτά στο δρόμο σας, θα πέσετε πάνω τους; Θα έρθουν να σας βρουν; Πάντως κάτι ευχάριστο συμβαίνει και γεμίζει το πορτοφόλι σας. Στη δουλειά θα σας πουν πολλά μπράβο, κάτι καταφέρατε σωστά, ο κόπος σας δε πήγε στράφι και η χαρά που θα νιώσετε απερίγραπτη. Να ξέρετε φέτος έχει δουλειά και διακοπές και το αντίθετο. Μη σας ακούσω να γκρινιάξετε..

Λέων
Λέτε σήμερα να πάτε ένα κομμωτήριο. Να αλλάξετε μαλλί. Να είστε όμορφοι και εντυπωσιακοί. Νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας, θα φροντίσετε να τον σουλουπώσετε, να αγοράσετε και κανένα ρουχαλάκι, γιατί θέλετε και εσείς να κάνετε το κομμάτι σας. Οργανωθείτε, για να πετύχετε έναν ερωτικό στόχο, ή ακόμα και μια δουλειά. Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως το συναίσθημα μιας νέας αρχής στη ζωή σας θα είναι έντονο πολύ!

Παρθένος
Σήμερα το πρωί θα ξυπνήσετε με ένα σχέδιο στο μυαλό σας. Ένα κακό διαβολάκι σίγουρα μπήκε μέσα και θέλει να σας βασανίσει πολύ. Να πάτε να κάνετε τα beaute σας, να είστε όμορφοι, να κοιμηθείτε νωρίς, να λάμψει η επιδερμίδα σας, γιατί αυτό που θα προκύψει μπορεί να είναι και ανεπανάληπτο!!! Μέχρι το βραδάκι θα έχει αλλάξει το σκηνικό, αρκεί να κουνήσετε και εσείς το δακτυλάκι σας. Που θα το κάνετε τούτη τη φορά..

Ζυγός
Δε μαζεύεστε εσείς με τίποτα! Είναι καλοκαίρι, έχετε όμορφη διάθεση, θέλετε συνέχεια να είστε έξω, με κόσμο και να μαθαίνετε νέα πράγματα. Και να φλερτάρετε συγχρόνως, ανεξάρτητα του αν είστε δεσμευμένοι, γιατί δεν έχει καμία σημασία αυτό!!! Τα κακά παιδιά της παρέας, αυτά είστε, να όμως που είστε και αξιολάτρευτοι και δε μπορεί κανείς να σας κρατήσει κακία για πολύ καιρό. Σκανδαλίζεστε σήμερα!

Σκορπιός
Πιο τέλεια μέρα από τη σημερινή δεν υπάρχει!!! Φανταστική, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, θα λάμψετε κανονικά, στο χώρο της δουλειά σας και θα νιώσετε επιτέλους την απόλυτη την ευτυχία! Δημόσιες σχέσεις το φωνάζω, είναι πολύ σημαντικές και αυτές, να είστε χαμογελαστοί και αξιαγάπητοι και επιτέλους, ξεπεράστε εκείνη τη μαύρη και άραχνη περίοδο. Πάει, σας τελείωσε! Ανοίγουν δρόμοι, προκύπτουν ευκαιρίες, δώστε τα όλα τώρα που παίζει!!!

Τοξότης
Αρκετοί ταξιδεύετε σήμερα. Θα δείτε όμορφα τοπία, θα αφήσετε το μυαλό σας ελεύθερο και η φαντασία σας θα καλπάσει μέχρι εκεί που δε φτάνει.. Φοβερή ημέρα, ακόμα και για εσάς που εργάζεστε. Δημιουργικοί, ορεξάτοι σίγουρα θα φτιάξετε κάτι το διαφορετικό, έτσι γιατί χρειάζεται μια αλλαγή, για το μάτι, για τη ψυχή. Ακόμα και σπίτι να είστε, βάλτε δυνατά τη μουσική, αφεθείτε στο ρυθμό.. έτσι για πάρτη σας!

Αιγόκερως
Πάλι με τα λεφτά σας ασχολείστε. Γέμισε το πορτοφόλι και θέλετε να κάνετε κουμάντο για να δείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Η διάθεσή σας πολύ καλή, είστε και ήρεμοι ακόμα, εσείς που έχετε σύντροφο, πάλι θα τον δασκαλέψετε, πάλι θα βάλετε περιορισμούς. Βασικά το ίδιο πράγμα κάθε μήνα, απορώ δε βαρεθήκατε ακόμα;;; Μα είστε γεννημένοι για να μετράτε το χρήμα και να δίνετε διαταγές!!!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια σας κάνει πολύ ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Σπάνιο αυτό, συνεπώς, ανοίξτε τα παράθυρα να μπει το φως, μέσα στο σπίτι, μέσα στη ψυχή σας, παντού! Αν είπατε και μια κουβέντα παραπάνω τις μέρες που πέρασαν θα βρείτε τον τρόπο να ζητήσετε ένα συγγνώμη. Από την άλλη νιώθετε πως είστε έτοιμοι για να κάνετε μια νέα σχέση. Ο Αύγουστος ξεκίνησε γλυκά για εσάς και δε ξέρω, θέλετε να μοιράσετε τη γλύκα σας..!

Ιχθύς
Στο γιατρό πήγατε; Και πώς ξέρετε πως είστε μια χαρά..;;; Μήπως να κάνετε μια επίσκεψη τις μέρες αυτές, για να είστε σίγουροι πως όλα πηγαίνουν ρολόι;;; Μέρα όμως που θα πρέπει να δώσετε προσοχή και σε ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Ο σκοπός είναι να κάνετε περισσότερα λεφτά, δύσκολο στην εποχή μας, όμως όποιος ψάχνει κάτι βρίσκει. Επίσης ισχύει το ζήτα για να λάβεις. Συνεπώς τέτοιες σκέψεις να κάνετε, για να πετύχετε το σκοπό σας!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos