Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 10/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια καταπληκτική μέρα μας ξημέρωσε, του τρελού μπορώ να πω και του παιδιού αν θέλετε, αφού πάνω-κάτω
όλοι θα κάνουμε ότι μας αρέσει δίχως να υπάρξουν αντιδράσεις από το σύμπαν..

Τα μαντάτα τρέχουν, το θέμα είναι θα φτάσουν σωστά το προορισμό τους, ή θα κάνουν πίσω τη τελευταία τη στιγμή; Ερωτικές επαφές προκύπτουν, απρόβλεπτα βέβαια, αυτό είναι το ωραίο. Συναντήσεις μυστήριες συμβαίνουν. Προτάσεις για βόλτες μεγάλες και στο άγνωστο. Μέσα στη καλοκαιρινή τη περιπέτεια μας βρίσκω..

Ελάτε να χαρούμε all together, τη μέρα αυτή, σα να είναι μια μικρή γιορτή, γιατί... δεν υπάρχει γιατί...

φιλάκια..



Κριός
Σήμερα τα φαινόμενα απατούν! Δηλαδή θα κολλήσει το μυαλό σας κάπου και θα προβληματιστείτε δίχως ουσιαστικά να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Υπάρχουν κάποια άτομα που ρίχνουν στάχτη στα μάτια σας, έτσι για να σας μπερδέψουν. Μη τους δώσετε καμία σημασία και προχωρήστε ακάθεκτα σε ότι κάνετε. Εσείς είστε οι σωστοί να το ξέρετε. Μέρα που θα ακούσετε ένα μπράβο!

Ταύρος
Μέρα πολύ όμορφη και η σημερινή. Και εκεί που είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα όπλα, πως δε τραβάει το θέμα σας, εκεί μπορεί να συμβεί ένα μικρό θαύμα. Κάποια ψυχή από το πουθενά θα σας πιάσει συζήτηση. Μπορεί να σας στείλει και ένα μήνυμα και να σας πει γλυκόλογα ανεπανάληπτα. Το σύμπαν πάει να μας τρελάνει, γιατί σπάνια πέφτει μέσα σε τέτοια γεγονότα. Αλλά τι να κάνω; ..πρέπει να τα αναφέρω..

Δίδυμος
Σήμερα θα βρεθούν στο δρόμο σας διάφορα άτομα, τα οποία θα σας αναστατώσουν πολύ και αντί να σας βοηθήσουν θα σας τα κάνουν μαντάρα. Κλείστε πόρτες και παράθυρα σε ξαφνικές επισκέψεις, σε απροειδοποίητες υπάρξεις και μην είστε ευκολόπιστοι. Από κέφια είστε μια χαρά, κρατήστε τη καλή τη διάθεση γιατί έρχονται παράξενες ημέρες. Όσοι λιγότεροι δίπλα σας, τόσο το καλύτερο!

Καρκίνος
Πολύ ερωτική η μέρα σας! Φωτιά που καίει ένα πράγμα. Σήμερα που λέτε όπου και αν πάτε θα τραβήξετε τα βλέμματα, θα γοητέψετε πολλές ψυχές και ναι θα σας φλερτάρουν με κάθε τρόπο. Να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε και εκείνο το άρωμα το τσαχπινογαργαλιάρικο και να βγείτε έξω να κάνετε το κομμάτι σας. Έχει τρελό έρωτα απόψε, είτε με το σύντροφό σας, είτε με κάποια άγνωστη ψυχή.. Για να δούμε..

Λέων
Λάμπετε ολόκληροι, αυτό είναι μια αλήθεια. Είστε μια χαρά και δυο τρομάρες. Βέβαια, η ψυχούλα σας ξέρει το τι συμβαίνει στη πραγματικότητα, αλλά με κανένα τρόπο δε θα το δείξετε στους άλλους. Να μείνετε λίγο μόνοι, να σκεφτείτε τις πράξεις σας, τις επιθυμίες σας, το τι θέλετε για τον εαυτό σας και αυτό να κάνετε. Πολλές οι ζαβολιές, όμως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μη χαλάτε το κέφι της παρέας επειδή φαντάζεστε διάφορα..!

Παρθένος
Και εκεί που θα κάθεστε αμέριμνοι ξαφνικά θα εμφανιστεί ένα άτομο και θα σας προτείνει να φύγετε παρέα για μερικές ημέρες. Θα ξαφνιαστείτε πολύ, θα χαρείτε και όπου και αν βρίσκεστε ακόμα και σε διακοπές, μη διστάσετε να κάνετε μια μεγάλη βόλτα κάπου μακριά. Να δεχτείτε τη πρόσκληση, τη πρόκληση γιατί μόνο αν ρισκάρετε θα συμβεί το οτιδήποτε. Ξεχάσετε τα προγραμματισμένα και ξαμοληθείτε. Αύγουστος είναι!

Ζυγός
Σήμερα θα πάτε στην αγορά και θα ψωνίσετε νέα ρουχαλάκια. Να περιμένετε να ξεπαραδιαστείτε από τη μια, από την άλλη όμως η χαρά σας θα είναι απερίγραπτη. Θέλετε να είστε μέσα στη μόδα, όμορφοι επίσης και εντυπωσιακοί. Βασικά, θα αγοράσετε διάφορα πράγματα, ότι δείτε μπροστά σας, γιατί ή μπαίνετε σε διαδικασία shopping therapy, ή όχι! Με μέτρο χρυσά μου, γιατί ο μήνας έχει 10 ακόμα!

Σκορπιός
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σήμερα σε εσάς. Μέρες τώρα μια κρύο και μια ζέστη, έχετε να αντιμετωπίσετε και δύσπιστους ανθρώπους, είστε και εσείς το ίδιο, άντε να βγάλετε άκρη στα θέματά σας. Σήμερα λοιπόν, ως δια μαγείας, θα λάβετε τις απαντήσεις που καιρό αποζητούσατε και θα νιώσετε πολύ ωραία. Μπορεί κιόλας κάτι που διεκδικούσατε και δε σας το έδιναν, να γίνει όλο δικό σας. Μη περιμένετε φυσικά με σταυρωμένα τα χέρια. Κουνηθείτε!

Τοξότης
Μέρα που θα είστε αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας, στο σπίτι σας ή ακόμα και στη δουλειά. Ότι και αν σας πουν, όσο και αν σας προκαλέσουν, εσείς δε θα δώσετε καμία σημασία, γιατί έχετε πρόγραμμα και στόχο. Ή να περάσετε μερικές μέρες άκρως ρομαντικές και ερωτικές, ή να δουλέψετε πολύ παραπάνω από τα συνηθισμένα. Για να νιώθετε εσείς κάπως έτσι, σημαίνει πως υπάρχει λόγος.. Και εννοείται πως ότι θέλει η καρδούλα σας θα κάνετε..

Αιγόκερως
Όσο και να το βασανίζετε, αν δε σας βγαίνει θα πρέπει να αλλάξετε τακτική. Δηλαδή, όλα έχουν μια διαφορετική οπτική γωνία, μια ιδιαίτερη λύση, αρκεί να έχετε την όρεξη να παίξετε παραπάνω.. Μη κολλάτε στο αποτέλεσμα το σημερινό και αν δε σας αρέσει δραστηριοποιηθείτε αναλόγως για να το αλλάξετε. Χαμογελάστε, νιώστε όμορφα με τον εαυτό σας και ναι να είστε πιο σίγουροι από ποτέ! Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται..

Υδροχόος
Δουλειά και πάλι δουλειά! Τίποτα άλλο δε σας ενδιαφέρει τις μέρες αυτές, έχετε πάρει και τα πάνω σας, στη βράση κολλάει και το σίδερο, συνεπώς, ψάχνεστε, κάτι βρίσκετε και το πετυχαίνετε! Σήμερα θα λάβετε απαντήσεις, για το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και να είστε σίγουροι πως θα είναι θετικές και πολύ χαρωπές.. Θα χαμογελάσετε από ικανοποίηση, γιατί όσο να είναι, πολύ σας έχει ταλαιπωρήσει το σύμπαν! Δείξτε το καλύτερό σας εαυτό και όλα θα έρθουν..

Ιχθύς
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Δεν έχετε λόγο ούτε να γκρινιάζετε, ούτε να ανησυχείτε για κάτι. Όλα πηγαίνουν ρολόι, έτσι όπως θέλετε και δεν υπάρχει λόγος για παραπονάκια.. Ότι προτείνετε στη παρέα σήμερα, θα γίνει κιόλας και θα περάσουν όλοι μια χαρά. Ανήσυχοι πολύ το φετινό το καλοκαίρι, θέλετε να κάνετε διάφορα πράγματα, ξεχωριστά έτσι για την εμπειρία. Δοκιμάστε ότι πιο τρελό, για να είστε ήρεμοι το χειμώνα.. χαχα.. λέμε τώρα!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos