Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Εκείνες οι Αόρατες οι Λεπτομέρειες..

.. είναι που κάνουν τη διαφορά..
Γιατί τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. Κάθε τι που υπάρχει εκεί έξω, κρύβει και ένα βαθύτερο νόημα. Ένα μυστικό. Όποιος έχει το νου του, το αποκαλύπτει και μετά; Το παρακολουθεί. Και μετά; Το διαγράφει. Γιατί; Μήπως είναι ένα ένοχο μυστικό; Μήπως η ανακάλυψη έγινε τυχαία; Μήπως είναι βασανιστική για κάποιον εκεί έξω; Γιατί Διαγραφή;



Εκείνες οι Αόρατες οι Λεπτομέρειες.. 
..είναι αντιληπτές από λίγους.. Από εκείνους που ασχολούνται, που ενδιαφέρονται, που ψάχνονται, που είναι ανήσυχοι, που αποζητούν κάτι αλλά δε ξέρουν τον τρόπο, για εκείνους που αγαπούν και υποφέρουν, που παρατηρούν τις συμπτώσεις και τρελαίνονται..

Ω ναι εκείνες οι Αόρατες οι Λεπτομέρειες, είναι εκείνες οι συμπτώσεις, πόσο τυχαίο είναι το ένα και πόσο το άλλο.. Και το ταξίδι γίνεται ακόμα πιο μυστήριο.. Και εκεί που είναι κανείς έτοιμος να ανακαλύψει το τι κρύβεται πίσω από εκείνο το ένοχο το μυστικό, να σου η Διαγραφή!

Τι άτιμο παιχνίδι, κάποιος δε το παίζει σωστά! Όμως μια η αλεπού και εκατόν ένα τα αλεπουδάκια.. Μας πιάσανε.. Εκτεθήκαμε.. Ντροπή..

Εκείνες οι Αόρατες οι Λεπτομέρειες..
..είναι το αγαπημένο το παιχνίδι των Κατασκόπων! Που έχουν το χρόνο με το μέρος τους, που είναι αθόρυβοι, διακριτικοί, μπορεί και αόρατοι, που παρακολουθούν τα πάντα.. Κάθε μέρα από λίγο και μετά; Να σου ξανά η Διαγραφή..! Μα γιατί; Κάποιος πλησιάζει; Είναι κανείς να, κοντά στο να βρει την άκρη του νήματος; Εκτέθηκε κανείς και δε το καταλάβαμε..

Εκείνες οι Αόρατες οι Λεπτομέρειες.. 
..είναι που μας κρατούν ακόμα ερωτευμένους.. 
..είναι εκείνο το καρδιοχτύπι το νυχτερινό.. 
..είναι το τραγούδι εκείνο το μελωδικό.. 
 ..είναι το βλέφαρο.. εκείνο το κρυφό.. 
..είναι όλα αυτά που μας κρατούν δεμένους.. 

Εκείνες οι Αόρατες οι ρημάδες οι Λεπτομέρειες.. 




magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos