Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Το ξέρατε πως ο Άρης και η Αφροδίτη, αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές μας τις προτιμήσεις;;;

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Άρης είναι ο Θεός εκείνος ο πολεμοχαρής! Συνεπώς
εφόσον ο πλανήτης έχει πάρει το όνομά του, θα έχει και τα χαρακτηριστικά του. Σχετίζεται με την επιθετικότητα, τη διεκδίκηση, τη θέληση και την ενεργητικότητα. Είναι αρσενικός χαρακτήρας, αρρενωπός με τα όλα του! Αντιπροσωπεύει επίσης την ανδρική σεξουαλικότητα και τις επιθυμίες. Εκείνες τις μοναδικές και αξεπέραστες..





Αν θέλει τώρα μια γυναίκα να δει, τι άντρας της αρέσει, βάση της αστρολογίας, θα πρέπει να βρει στο χάρτη της πού έχει τον Άρη. Αν ας πούμε είναι στο Ταύρο, προτιμάει έναν άντρα σοβαρό, μετρημένο, νοικοκύρη και σπιτόγατο. Αν είναι στο Σκορπιό, τότε αποζητάει έναν άντρα με έντονα πάθη, περιπετειώδη και σκοτεινό. Άρα κοπελιές, για ρίξτε μια ματιά, δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να ανακαλύψετε..!

Η Αφροδίτη από την άλλη είναι η Θεά του Έρωτα, της αγάπης και των σχέσεων. Άρα και ο πλανήτης αυτός έχει πάλι τα ίδια τα χαρακτηριστικά. Αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και την θηλυκή σεξουαλικότητα. Αν θέλει ένα άντρας να δει τι γυναίκα του αρέσει, τον τραβά, τον αντιπροσωπεύει, τότε πρέπει να δει στο χάρτη του πού έχει την Αφροδίτη του. Αν ας πούμε την έχει στο Καρκίνο, αποζητά μια γυναίκα ευαίσθητη, ρομαντική, έτοιμη για σπίτι και αιώνιες δεσμεύσεις! Αν την έχει στο Λέων, τότε μια γυναίκα μπόσικη, αυταρχική, δημιουργική, που να κινεί τα νήματα.

Τι τύπος άντρα αρέσει στη Γυναίκα όταν έχει τον Άρη στα παρακάτω ζώδια: 

Ο Άρης στο Κριό
Έναν άντρα φλογερό, περιπετειώδης, δημιουργικό, ατακτούλη.. Συνήθως τον γυρεύει από εδώ και εκεί. Επιτυχημένος επαγγελματικά.

Ο Άρης στο Ταύρο
Έναν άντρα έτοιμο για σπίτι, οικογένεια και πολλές λιχουδιές Τον παρακαλά να πάνε μια βόλτα, είναι λάτρης του καναπέ. Θερμός, αγαπησιάρης ίσως και τεμπελάκος.

Ο Άρης στο Δίδυμο
Έναν άντρα πιλότο; Καπετάνιο; Να φεύγει, να έρχεται. Μια σχέση με διαλείμματα. Είναι ο άντρας που κουράζει από ένα σημείο και μετά. Αμέτρητα σκαμπανεβάσματα!

Ο Άρης στο Καρκίνο
Έναν άντρα ρομαντικό, φαντασμένο και ονειροπαρμένο. Ιδανικός για σπίτι. Λατρεύει το ωραίο το ντύσιμο, τα αρώματα και είναι φιγουρατζής.

Ο Άρης στο Λέων
Έναν άντρα δυναμικό, με απίστευτο χιούμορ. Το αιώνιο παιδί. Επίσης και φαντασμένο, αφού θέλει να τραβά συνεχώς τη προσοχή των άλλων.

Ο Άρης στη Παρθένο
Έναν άντρα τελειομανή. Με πρόγραμμα, στόχους, οργανόγραμμα. Ο τέλειος νοικοκύρης! Μπορεί να ταξιδεύει για επαγγελματικούς σκοπούς.

Ο Άρης στο Ζυγό
Έναν άντρα ρομαντικό, με ευαισθησίες και ψευτράκο. Είναι μαλαγάνας άντρας τι να κάνουμε τώρα. Ο άντρας που ποτέ δεν είναι στην ώρα του στο ραντεβού, που έχει πάντα τις αμέτρητες τις δικαιολογίες και τη βγάζει λάδι, ότι και αν γίνει.

Ο Άρης στο Σκορπιό
Έναν άντρα σκοτεινό, με μυστικά, διπλή ζωή ίσως, δυναμικό και πολύ ανεξάρτητο. Ζόρικη επιλογή όμως άκρως γοητευτική.. Ερωτικός πολύ, σεξουαλικός, με όρεξη να δοκιμάσει τα πάντα.

Ο Άρης στο Τοξότη
Έναν άντρα δημιουργικό, με καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορεί και φυσιολάτρης, ή χορτοφάγος. Πάντως είναι άντρας με άποψη! Για τις ζωές των άλλων, όχι όμως για τη δική του. Χάνεται στις σκέψεις του..

Ο Άρης στον Αιγόκερω
Έναν άντρα με λεφτά, αλλά τσιγκούνη! Ένα οικογενειάρχη σωστό, με αρχές και ήθος, αλλά οι νόμοι και οι περιορισμοί πηγαίνουν σύννεφο! Μπορεί να είναι και στρατιωτικός, μπορεί και αστυνομικός, πάντως κρατάει σίγουρα τα μπόσικα!

Ο Άρης στον Υδροχόο
Έναν άντρα φευγάτο εντελώς! Ανεξάρτητο, δημιουργικό, φιλελεύθερο, μπορεί να είναι και αστροναύτης στο επάγγελμα.. Πάντως ταξιδεύει, είτε για την εμπειρία, είτε για τη δουλειά του, είτε για ψυχαγωγία. Ο ασυμμάζευτος!

Ο Άρης στον Ιχθύ
Έναν άντρα ρομαντικό, φαντασμένο και με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Δημιουργικός μεν, ψυχασθενής δε.. Ο άντρας που ζει στο κόσμο του, του αρέσει η οικογένεια, όμως προτιμά και τις μοναχικές τις στιγμές.. Το για πάρτη του ας πούμε..

Τι τύπος γυναίκας αρέσει στον Άντρα όταν έχει την Αφροδίτη στα παρακάτω ζώδια:

Η Αφροδίτη στο Κριό
Φλογερή γυναίκα, εργατική, δημιουργική και ιδανική για οικογένεια. Μερικές φορές όμως μπορεί να έχει το ρόλο της ερωμένης. Κινεί τα νήματα, επιλέγει η ίδια, αυταρχική πολύ.

Η Αφροδίτη στο Ταύρο
Η γυναίκα η αισθησιακή, η ρομαντική, έτοιμη για σπίτι και παιδιά. Ο Βράχος της οικογένειας.. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και τότε φροντίζει να κάνει τη μαγικά της. Ερωτική, σέξι και στρουμπουλή.

Η Αφροδίτη στο Δίδυμο
Γυναίκα τρελιάρα, ταξιδιάρα, ανήσυχη. Ζόρικη επιλογή, είναι και πολυλογού, αξιολάτρευτη όμως και πονήρω! Η φιλόσοφος, μπορεί και κουλτουριάρα, εκείνη που ψάχνετε πάντα για κάτι νέο.

Η Αφροδίτη στο Καρκίνο
Η γυναίκα η ευαίσθητη, η ρομαντική, σαγηνευτική επίσης, με λεπτά χαρίσματα, έτοιμη για οικογένεια. Μπορεί όμως να είναι και εργασιομανής. Της αρέσουν τα λούσα, τα κοσμήματα και τα σουαρέ.

Η Αφροδίτη στο Λέων
Η γυναίκα η δυναμική, η οικονομικά ανεξάρτητη. Η αρχοντογυναίκα που λέμε. Φλογερή επίσης πολύ.. Μπόσικη επίσης, κινεί τα νήματα, πάντα με πολύ συναίσθημα και πάθος. Μια τέλεια θεατρική παράσταση.

Η Αφροδίτη στη Παρθένο
Τη τέλεια νοικοκυρά. Τη τέλεια μητέρα. Μπορεί όμως να είναι πολύ ανεξάρτητη και εργασιομανής. Δύσκολη περίπτωση. Θέλει ξεκλείδωμα! Το σώμα της, η διατροφή της, η υγεία της, είναι η γοητεία της.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό
Μια γυναίκα γατούλα. Σεξουλιάρα, αισθησιακή, ευαίσθητη, ονειροπαρμένη. Ζει για το φλερτ, συνεπώς είναι και ατακτούλα.. Κοινωνική πολύ, με φιλίες και γνωριμίες αμέτρητες.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό
Μια γυναίκα με σκούρα χαρακτηριστικά. Λιγομίλητη, με άγνωστο παρελθόν. Έμπειρη, δυναμική και ανεξάρτητη. Και με πολλά μυστικά. Καταπληκτική στο σεξ! Ερωτική, πλανεύτρα.

Η Αφροδίτη στο Τοξότη
Μια γυναίκα δημιουργική, ανεξάρτητη, συγκροτημένη, συνειδητοποιημένη, φλογερή. Ταξιδεύει συχνά, έχει άποψη, δραστήρια πολύ. Ανήσυχη καλλιτεχνικά.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Η γυναίκα οικονόμος. Είναι η αρχηγός του σπιτιού, γνωρίζει τα πάντα, προσφέρει σαν άντρας και απαιτεί το ίδιο. Φλογερή και παθιασμένη και συγχρόνως ψυχρή και ακούνητη.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο
Μια γυναίκα συνήθως ξανθιά, λουσάτη, χαμογελαστή και φευγάτη. Ανεξάρτητη πολύ με πολλές γνωριμίες. Δε μαζεύεται εύκολα, δραστήρια πολύ με κοινωνικές υποχρεώσεις.

Η Αφροδίτη στον Ιχθύ
Μια γυναίκα ευαίσθητη, ρομαντική, μπορεί να είναι ζωγράφος, μπορεί ηθοποιός, κουλτουριάρα με επίπεδο. Άλλη φάση.. Λατρεύει τον ύπνο και τις βόλτες. Συνήθως είναι αλλοπρόσαλλη.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos