Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Όταν ερωτεύεται ένας Σκορπιός!

Και επειδή μου αρέσουν τα δύσκολα, σκέφτηκα να βάλω τον εαυτό μου σε μια διαδικασία μυστήρια και να
γράψω για το λατρεμένο μου αυτό το ζώδιο, τον άντρα Σκορπιό φυσικά! Πώς είναι όταν ερωτεύεται; Έχω τις γνώσεις και την εμπειρία να αναφερθώ σε ένα τέτοιο θέμα; Να το δοκιμάσω και ότι προκύψει;;;
Και κάπως έτσι θα παίξω με τη φωτιά και ας καώ, γιατί έτσι είναι όταν μια γυναίκα παίζει με έναν άντρα Σκορπιό!


Ο άντρας Σκορπιός συνήθως είναι μελαχρινός, με μελαμψή επιδερμίδα. Πιστεύω πως όποιος ανήκει στα χρώματα αυτά είναι πολύ πιο γνήσιος και αρρενωπός.. από έναν ανοιχτόχρωμο.. (μη με κρεμάσετε!). Το πρόσωπο του Σκορπιού είναι ακαταμάχητο. Τα μάτια του σκουρόχρωμα που μαγνητίζουν και τα χείλη του σαρκώδη! Το ζώδιο με το πιο διαπεραστικό βλέμμα! Η φωνή του μπάσα σχεδόν και πολύ σταθερή. Δηλώνει σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα. Όλη η ένταση που κρύβει η ψυχή του, αποτυπώνεται στα μάτια του. Μπορεί να δείχνει ψύχραιμος, αδιάφορος και από μέσα του να καίγεται ολόκληρος. Ένα παγωμένο, ανέκφραστο πρόσωπο, που φυλάσσει εκατομμύρια μυστικά συναισθήματα..

Ο άντρας Σκορπιός είναι κυνηγός. Του αρέσουν τα δύσκολα, εκεί που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη του τη μαγική τη τεχνική για να πετύχει το στόχο του. Και όσο πιο ζόρικα τα πράγματα, ακόμα περισσότερες οι πιθανότητες να σε ερωτευτεί.. Όταν ερωτευτεί δε τον σταματά τίποτα και κανείς. Δε τον νοιάζει το τι θα πει ο κόσμος. Αν διαπιστώσει πως βρήκε τον άνθρωπο της ζωής του, θα δώσει μάχη προκειμένου να είναι μαζί. Αφοσιώνεται. ..βέβαια εσύ κοπελιά, δε θα το μάθεις ποτέ. Γιατί δε χρειάζεται.. Σωστά;;;

Ο άντρας Σκορπιός μιλάει με το σώμα του. Με τα μάτια του. Δε χρειάζεται να προφέρει κουβέντες, άλλωστε τα γλυκανάλατα δε του αρέσουν και τόσο. Είναι άντρας με πάθος. Ο τρόπος που σε φιλάει, μοναδικός και αξεπέραστος, κρύβει ένταση, κρύβει επιθυμία, κρύβει έρωτα. Ο τρόπος που σε πιάνει από τα μαλλιά, που σου φιλάει το λαιμό, που σου κάνει έρωτα. Μια είναι γλυκός, μια είναι βάναυσος, όμως φροντίζει για τη δική σου απόλαυση επίσης. Ναι τότε είναι ερωτευμένος. Προσφέρει τον εαυτό του τον ίδιο. Το κορμί του..

Ο άντρας Σκορπιός θα σου το πει το Σ’Αγαπώ, μετά από πολλά χρόνια. Όταν το αξίζεις αληθινά. Όταν θα είναι σίγουρος πως θα το εκτιμήσεις αναλόγως. Και τότε; Μπορεί να είναι αργά. Μπορεί και όχι. Ποτέ κανείς δε ξέρει. Για αυτό μη περιμένεις να το ακούσεις. Μην επιμένεις! Δεν υπάρχει λόγος. Είναι μαζί σου; Τέλος! Ο κλήρος έπεσε και είσαι εσύ η τυχερή που σου αφιερώνει το πολύτιμο το χρόνο του. Γιατί δε σκορπίζεται άδικα για κανέναν. Όταν όμως είναι ερωτευμένος, θα είσαι μέσα στο πρόγραμμά του. Θα σε πάρει τηλέφωνο. Θα σε συναντήσει. Αλλιώς, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθεί. Νόμος απαράβατος ενός Σκορπιού!

Ο άντρας Σκορπιός είναι πολύ μυστικοπαθής, βιτσιόζος και μαζόχας! Υποφέρει από το ξερό του το κεφάλι, μια δίνεται και μια μαζεύεται πάλι πίσω. Έχει διαστροφή στον εγκέφαλο και για να γίνει δικός σου, θα πρέπει να μπορείς να παίξεις με αυτά τα στοιχεία. Είσαι έτοιμη να κάνεις ένα μαγικό ταξίδι στο σκοτάδι; Είναι φοβερή η διαδρομή, ανεπανάληπτα τα συναισθήματα, όσο για την εμπειρία; Ναι είναι αξεπέραστη. Γιατί θα σου αρέσει εκεί πέρα.. Έχει άλλους νόμους! Κρυφούς, μυστικούς και για να φτάσεις ως το τέρμα, θα πρέπει το να έχεις διαίσθηση, μαγικές ικανότητες, τηλεπάθεια, ψυχή!
Γιατί ο άντρας Σκορπιός σε τεστάρει, σε δοκιμάζει, πως αλλιώς θέλεις να στο πω. Είσαι εσύ;;; Ή μήπως κάποια άλλη;;;

Ο άντρας Σκορπιός όταν είναι ερωτευμένος, βρίσκεται στο χάος.. Διαταράσσονται οι ισορροπίες του.. γιατί θέλει, αλλά δε μπορεί να παραμείνει ψυχρός και ανέκφραστος.. Του ξεφεύγουν, παρασύρεται, σε αρπάζει και σε κάνει όλη δική του! Και εσύ κοπελιά.. πρέπει να είσαι δυνατή παίχτρια.. Πολύ δυνατή.. Βράχος!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos